Találatok a következő kifejezésre: Budapesten hol a (1314 db)

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!

Budapesten hol a legolcsóbb a fülkorrekciós (elálló fül) műtét? (Kórház, cím) Köszönöm.

Legjobb válasz: Budapesten jelenleg a legolcsóbb és egyben a legprofibb doki: dr. Jósvay János, a Szent Imre Kórházban mût. A legfrissebb információim szerint 140 ezerért mûti meg a két fület összesen. Eddig kivétel nélkül mindenki meg volt vele elégedve.

Budapesten jelenleg a legolcsóbb és egyben a legprofibb doki: dr. Jósvay János, a Szent Imre Kórházban mût. A legfrissebb információim szerint 140 ezerért mûti meg a két fület összesen. Eddig kivétel nélkül mindenki meg volt vele elégedve.
Na, megkerested? Megvolt a mûtét?


Budapesten hol a legjobb vendéglátós OKJ-s képzés és miért?

Mennyibe kerül? Milyen az oktatás? Mit oktatnak? Mennyire könny?/nehéz? Mennyire igényes? Miért jó/rossz? és egyéb infókat még írjatok. Köszi el?re is:)

Szerintetek Budapesten hol a legjobb napfelkeltét nézni?

Legjobb válasz: Szerintem valami magaslatról, budai hegyek pl.

Szerintem valami magaslatról, budai hegyek pl.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Szerintetek Budapesten, hol a legolcsóbb nyelvsuli, ahol azért eredményesen végeznek többnyire, (intenzív angol)?

Angolt szeretnék tanulni, méghozzá lehetőleg olyan helyen, ahová be tudnék járni a munkám mellett(össze-vissza dolgozom), és ráadásul nincs sok pénzem az albérlet miatt... Viszont már minden hol elvárják az angol nyelvet a szakmámban, tehát minimum alapfokon kéne tudnom. Bármilyen tapasztalatot szivesen meg hallgatok, nem tudom mihez kezdjek. Az interneten nagyon sok féle suli van, de egyikröl sem tudok semmit. 26/L

Legjobb válasz: hmm. olcso is jo is rugalmas is.. mar pedig kerem ilyen iskola nem letezik XD De alapfokot egyedul is megtanulhatod :) Felette erdemes magantanart keresni, vagy a "szakerto ismerosoket". De nem nyelviskolat, foleg ha nincs sok penzed akkor ne ott herdald el.

hmm. olcso is jo is rugalmas is.. mar pedig kerem ilyen iskola nem letezik XD De alapfokot egyedul is megtanulhatod :) Felette erdemes magantanart keresni, vagy a "szakerto ismerosoket". De nem nyelviskolat, foleg ha nincs sok penzed akkor ne ott herdald el.

Jelenleg Budapesten hol a legolcsóbb a belépő egy uszodába?

Elég csak egy 25m-es medence, csak úszni szeretnék alkalmanként pár órát.

B kategóriás jogosítványhoz a teljes tanfolyam Budapesten hol a legolcsóbb?

Mindent beleszámítva, és ha először átmegyek az összes vizsgán

Legjobb válasz: spuri suli budapest duna pláza jo ókatotk kedves emberek jo felkészités. nekem 120 000 ft volt elsõre minden benne okmány iroda ! tutira ajánlom aztán ha kell adok egy jo oktatót is mellé.

spuri suli budapest duna pláza jo ókatotk kedves emberek jo felkészités. nekem 120 000 ft volt elsõre minden benne okmány iroda ! tutira ajánlom aztán ha kell adok egy jo oktatót is mellé.
A Csigavér a legolcsóbb, tán 85-90ezerbõl kijön, DE... oda ne, túlzsúfult, ezért alig jut egy emberre idejük, és emiatt rohadt sokan buknak (páran direkt buktatnak is, azért olcsó, mert utána kihúzzák belõled még azt a 20-30ezret). Persze ismerek 1-2 embert aki végigcsinálta elsõre, de nem ez a többség. Én az autóklubbot ajánlom. Hivatalosak, ismertek, korrektek. 110 körül van vizsgástul mindenestül, s az emberek nagyrésze elsõre átmegy, az oktatók 5-10-20 éves vizsgáztatnak kb ugyanazokkal a biztosokkal.
csigavér az elég ratyi egy suli igen igazad van õk a leggolcsobak õk tartják az árakat padlon de õk is állnak nuber 1 helyen ahol szar okatotk és elég sok meg huzás megy .amibõl részesedik majd a suli. :) belsõ info.!!!

Budapesten hol a legszebb a naplemente?

Olyan helyet keresnék, ahol jól látszik a naplemente. Tudtok ilyet?

Legjobb válasz: Citadella

Citadella
a gettóban, van egy kuka a 4. utca 16. számánál, elég sokan összegyûlnek estére a korcs népek, és nézik az 1-etlen szép dolgot az életükban, amikor lenyugszik a nap,
szerintem a párod mellet...

Budapesten hol a legjobb a gyros?

A Mester utcában (IX. kerület) a zöldséges mellett nagyon finom gyros-t csinálnak (600 Ft). A Tompa utcában (szintén IX. kerület) van egymás mellett 2 kurd gyros-os, ott is nagyon finom (egyikben 490 Ft, másikban 500 Ft). Hol lehet még Pesten jó gyrost enni? Légyszi árat is írjatok.

Legjobb válasz: Fogod magad és csinálsz otthon. Semeddig nem tart, pontosan tudod h mibõl és hogy készült és nagyon finom is ha jól csinálod

Fogod magad és csinálsz otthon. Semeddig nem tart, pontosan tudod h mibõl és hogy készült és nagyon finom is ha jól csinálod
OFF: A kérdezõ nem erre volt kíváncsi. Neki valószínûleg megfelel a kézbe kapott "3 perc alatt kész" gyros. Nem birom az ilyen válaszolókat, akik rohadtul nem a kérdésre válaszolnak és még büszkék is, hogy térítenek. ON: Ritkán eszem gyrost, de ha az Aréna Plázában járok, általában azt szoktam enni, ott az éttermeknél a török étteremben. Nekem nagyon bejött, csak miután megkapom elülök messzire, mert azok az emberek mindig néznek meg füttyögnek, kacsintgatnak rám ha a közelben ülök le enni. Nem tudom hogy nem szégyellik el magukat...
Határ út aluljáró, Nyugati aluljáró, ezen a kettõ helyen szerintem nagyon finom, de árat sajna nem tudok, mert ezer éve ettem. Ha jól emlékszem akkor a Kálvin téren is van egy jó, ahogy jösz az Astoriától, jobb oldalon. Azt hiszem õk borjúból csinálják és nem az a mûpita van, hanem az a kovásztala kenyérszerû. Árát ennek sem tudom, mert ezt meg 2 ezer éve ettem.
Én sokat ettem a jászainál a Szerájba, egész jó. A Baross utcában is van egy jó Gyrosos, ott is finom 600-ft


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!