Találatok a következő kifejezésre: Budapesten a pályaudvar közelében (6 db)

Hol van Budapesten Kelti pályaudvar, Nyugati pályaudvar agy a Moszkva térnél (közelében) Biobolt?

Elérhet?ség honlap, vagy telefon is érdekelne, ha tud vki. Köszönöm

Legjobb válasz: Teréz körút és a Jókai utca közötti udvarban lévõ biobolt: a címe: Lékuckó Biobolt Teréz krt. 32. 1/2693298

Teréz körút és a Jókai utca közötti udvarban lévõ biobolt: a címe: Lékuckó Biobolt Teréz krt. 32. 1/2693298
A Moszkva térhez képest pár villamos megálló. Szombatonként a Marczibányi téri müv. ház udvarán mûködik az ÖKO-piac 6.30-12. óráig. XII. ker. Csörsz u. 18.
A Moszkva-ternel van a Mammut bevasarlokozpont. A Mammut I- ben van egy Bio-szupermarket, szerintem ez Budapest a legnagyobb bio-uzlete. Itt tenyleg minden kaphato.
A Fény utcai piacon, a Moszkva térnél van egy biobolt. (a Moszkva tér felöli bejáratnál jobbra fent, a lángosossal szemben) Történetesen az unokatestvéreméké. Telszámot, e-mailcímet tudok adni, ha érdekel.
A Blahánál a Burger king mellet van egy pici biobolt

Budapesten a Club 202 közelében, a Keleti Pályaudvarhoz közel milyen szállás lehetőségek vannak?

Egy, maximum két éjszakára kellene, két személyre. Olcsóbb lehetőségek érdekelnek első sorban.

Legjobb válasz: Van egy hostel a Podmanicky / Körút sarkán, de sajnos nem tudom a nevét pedig minden nap ott járok... Próbálj google-ban rákeresni, szerintem sok van.

Van egy hostel a Podmanicky / Körút sarkán, de sajnos nem tudom a nevét pedig minden nap ott járok... Próbálj google-ban rákeresni, szerintem sok van.

Melyik mozi van Budapesten a Keleti pályaudvar közelében?

Legjobb válasz: Az Aréna Pláza mozija:)

Az Aréna Pláza mozija:)
Aréna Plázában van egy Cinema City multiplex mozi. Van VIP terem is és ott van az ország egyetlen IMAX mozija is (ha jól tudom, akkor ez az egyetlen).


Budapesten hol érdemes körülnézni milyen bevásárlóhelyek vannak a keleti pályaudvar közelében?

Arénán kívül van ott még valami? messze van töle a józsefvárosi piac???

Legjobb válasz: Nincs messze, pl. piros metró 1 megálló Stadionig,1-es villamos, Kõbányai útnál leszáll, és pici séta.

Nincs messze, pl. piros metró 1 megálló Stadionig, 1-es villamos, Kõbányai útnál leszáll, és pici séta.

Budapesten a Keleti pályaudvar közelében lévő McDonald's vasárnap meddig van nyitva?

Legjobb válasz: Ott dolgozom, non-stop a Bethlen Meki a Keletinél :)

Ott dolgozom, non-stop a Bethlen Meki a Keletinél :)
Szia! Tudom, hogy egy "kicsit" késve kérdezem meg, de nagyon fontos.Nem ismered Fintor Erikát?Õ volt a legjobb barinõm, de sajna egy már egy jó pár éve nem taliztunk, és azóta a számom is változott, és szerintem az övé is.Õ is ott dolgozott már akkoriban, és tudomásom szerint még ma is!Ha ismered, elküldenéd nekem az elérhetõségeit (mobil vagy lakcím)? Elõre is kösziiiii

Budapesten a Keleti pályaudvar közelében milyen látnivalók/helyek (ahova érdemes elmenni) vannak?

Holnapután fogunk barátnőmmel felmenni Pestre, de nem tudjuk hova menjünk ami ott van a közelben és érdemes elmenni/megnézni. Remélem tudtok segíteni, előre köszönöm:)

Legjobb válasz: Az nem épp a legszebb rész.... Vagy a 7-es busszal bementek a Belvárosba (Ferenciek tere) és sétálgattok a Váci utcában, vagy a 20-as/30-as busszal elmentek a Hõsök terére és ott a Városligetben sétáltok. Ez utóbbit ajánlom inkább. Ott az Állatkert is.

Az nem épp a legszebb rész.... Vagy a 7-es busszal bementek a Belvárosba (Ferenciek tere) és sétálgattok a Váci utcában, vagy a 20-as/30-as busszal elmentek a Hõsök terére és ott a Városligetben sétáltok. Ez utóbbit ajánlom inkább. Ott az Állatkert is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, majd meglátjuk, lehet elmegyünk arra :)
Piros metróval elmenni a Deákra, Kossuth térre a Parlamenthez, vagy akár felmehettek a várhoz is. De relatíve közel van a Városliget, a Hõsök tere is


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!