Találatok a következő kifejezésre: Budapesten a női klinikán (5 db)

Mostanában a budapesti II. Női Klinikán ki szült?

Ha igen, várom a véleményeket, mire készüljek. Van egyáltalán külön vajúdó vagy egyb?l a szül?szobára visznek?

Legjobb válasz: Köszi, de nincs beállítva a privát üzid... Beállítod?

A kérdező hozzászólása: Köszi, de nincs beállítva a privát üzid... Beállítod?
szia!irjál privitbe és megirom!

Budapesten 1 sz női klinikán egész pontosan hová kell menni a genetikai vizsgálatra?

ugy értem hányadik emelt stb mert a "kedves" hölgy aki az idöpontot adta azt mondta amikr kérdeztem hogy ne aggodjon ide fog találni. kinek milyen tapasztalatai vannak az itteni orvosokkal és mégegy hogy az ultrahangv izsgálaton lehet e ott fényképet kérni?

Legjobb válasz: Bemész, a földszinten jobb oldali folyosón van, a folyosó bal oldalán az utolsó ajtó.

Bemész, a földszinten jobb oldali folyosón van, a folyosó bal oldalán az utolsó ajtó.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen !!!
Nagyon szívesen, remélem jól emlékszem! Annyiban pontosítanék, hogy azt hiszem van egy folyosó a portával szemben, és van egy pár lépcsõfokkal feljebb is. Már rég volt amikor ott jártam (május vége). De a portán kérdezd meg azért! Az uh-n én nem kértem képet, szerintem nem adnak, de egy kérdést megér. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: köszönöm és neked is minden jot kivánok!!
ééés még valami, enni-innivalót vigyél!!! :)
A kérdező hozzászólása: okés köszi!!!!


Hogy jutok el a legegyszerűbben Budapesten a Puskás Ferenc Stadiontól a Baross utca 27-be 1 sz. Női Klinikára (genetikai tanácsadóba)?

Busz, metró, villamosra gondolok.

Legjobb válasz: Google Maps és a BKV honlap is tud útvonalat tervezni neked, ott még idõket is megadhatsz, hogy mikor akarsz menni.

Google Maps és a BKV honlap is tud útvonalat tervezni neked, ott még idõket is megadhatsz, hogy mikor akarsz menni.
Metróval (Déli pi. felé) elmész a Blaha Lujza térig, ott átszállsz a 4-es vagy a 6-os villamosra (Petõfi híd felé) és a második megállónál leszállsz, ami a Baross utca/Harminckettesek tere. Onnan jobb kéz felé a Baross utcán át gyalog elérhetõ a cím.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon szépen köszönöm! Szép napot kívánok!

Budapesten a 2-es női klinikán tudtok ajánlani szülésznőt? Érdemes fogadni? Mennyi pénzt szoktak neki adni?

Legjobb válasz: Én nem fogadtam sem orvost sem szülésznõt.Egy gyerek sem maradt még az anyjában..illetve a várandósságom életem egyik legpozitívabb élménye,és olyan hihetetlen várakozással,mindenféle félelem nélkül tekintek a közelgõ szülés felé,hogy nem is érzem ennek szükségét,hiába elsõ gyermekem.A férjem szeretne velem bejönni,és nekem õ pont elég,hogy biztos támaszt nyújtson,amikor esetleg elbizonytalanodom,elszonytolodom. De érzem,tudom,hogy én akarom ezt a gyermeket,és szeretném a világra hozni,és fel sem merül bennem,hogy bmi komplikáció közbeléphet.

Én nem fogadtam sem orvost sem szülésznõt.Egy gyerek sem maradt még az anyjában..illetve a várandósságom életem egyik legpozitívabb élménye, és olyan hihetetlen várakozással, mindenféle félelem nélkül tekintek a közelgõ szülés felé, hogy nem is érzem ennek szükségét, hiába elsõ gyermekem.A férjem szeretne velem bejönni, és nekem õ pont elég, hogy biztos támaszt nyújtson, amikor esetleg elbizonytalanodom, elszonytolodom. De érzem, tudom, hogy én akarom ezt a gyermeket, és szeretném a világra hozni, és fel sem merül bennem, hogy bmi komplikáció közbeléphet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!