Találatok a következő kifejezésre: Budapesten a női (29 db)

Hányadik részben szerepel a Noé menhely alapítvány az éjjel nappal Budapestben?

Szeretném azt az egyetlen egy részt megnézni, de fogalmam sincsen, hogy melyik részben szerepelnek.


Teljesen egyszerű fekete női pólót hol tudok Budapesten a legolcsóbban venni?

Rövid ujjú, minta és egyéb extrák nélküli kellene, nem baj ha nem csúcsminőség. Gondoltam azért megkérdezem, mielőtt végigjárom az összes kínait és angol használtruha boltot, hátha valaki tud konkrét helyet ahol árulnak. :D

Legjobb válasz: Bármilyen nagyobb turiba bemész, és kereskélsz, tuti fogsz találni(pl Háda)

Bármilyen nagyobb turiba bemész, és kereskélsz, tuti fogsz találni(pl Háda)
én ezt ajánlom: http://polo.hdishop.hu/gildan-64000-l-noi-polo-szines-11234... feketém nincs, de más színbõl már van. átvevõhelynek kiválasztom valameik teszkót, és küldik
A kulcsszó az olcsó. :D
Az a baj, hogy nem vagyok biztos az 500-ban. Anno éppen cipõt vettünk és maradt valamennyi plusz pénzem, amit hirtelen felindulásból elköltöttem egy pénztárcára, azok közül, amik a kassza mellett voltak. De ha több lett volna 1000Ft-nál, akkor tuti nem vettem volna meg, szóval max annyi lehetett.
Aranyos vagy, hogy rászánnád a pénzedet, és itt érdeklõdsz. De komolyan! Kívánom, hogy sikerüljön a meglepetés, és légy boldog amikor látod a lány arcán a mosolyt! Sok nõ örülne egy ilyen pasinak! :)
A kérdező hozzászólása: Rátudok szánni 3000-ret is, csak a lány elégedett legyen. A 3000-res jobban megéri, mint az az 500-as, amirõl már szó volt?
hát akkor talán kínaiban nézd meg, plázában én 3000ért vettem asszem és kb olyan árban vannak azok amik mi is néznek valahogy
A kérdező hozzászólása: Nekem az a pénztárca olcsó, ami legfeljebb 1500 Ft. De látom, lesz olyan. :D
Én a Deichmannban vettem, de nem tudom mi az olcsó neked... Nem emlékszem mennyibe került, de talán 500Ft volt és elég strapabíró.
Asszem Deichmannban szoktam látni egy csomót, meg talán C&A-ban, ezek minden bevásárlóközpontban vannak. Hogy olcsók-e, azt nem tudom, de tuti nem a legdrágábbak.
mennyire olcsó?
deichmanban sincsenek 500ért pénztárcák max akciós volt. menj el egy plázába és nézz körül..mi nem fogjuk tudni megmondani h amielyik tetszene a barátnõdnek az mennyi...az se mindegy h mekkorát akarsz sokféle van

Hogy jutok el a legegyszerűbben Budapesten a Puskás Ferenc Stadiontól a Baross utca 27-be 1 sz. Női Klinikára (genetikai tanácsadóba)?

Busz, metró, villamosra gondolok.

Legjobb válasz: Google Maps és a BKV honlap is tud útvonalat tervezni neked, ott még idõket is megadhatsz, hogy mikor akarsz menni.

Google Maps és a BKV honlap is tud útvonalat tervezni neked, ott még idõket is megadhatsz, hogy mikor akarsz menni.
Metróval (Déli pi. felé) elmész a Blaha Lujza térig, ott átszállsz a 4-es vagy a 6-os villamosra (Petõfi híd felé) és a második megállónál leszállsz, ami a Baross utca/Harminckettesek tere. Onnan jobb kéz felé a Baross utcán át gyalog elérhetõ a cím.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon szépen köszönöm! Szép napot kívánok!

Mostanában a budapesti II. Női Klinikán ki szült?

Ha igen, várom a véleményeket, mire készüljek. Van egyáltalán külön vajúdó vagy egyb?l a szül?szobára visznek?

Legjobb válasz: Köszi, de nincs beállítva a privát üzid... Beállítod?

A kérdező hozzászólása: Köszi, de nincs beállítva a privát üzid... Beállítod?
szia!irjál privitbe és megirom!

Budapesten a 2-es női klinikán tudtok ajánlani szülésznőt? Érdemes fogadni? Mennyi pénzt szoktak neki adni?

Legjobb válasz: Én nem fogadtam sem orvost sem szülésznõt.Egy gyerek sem maradt még az anyjában..illetve a várandósságom életem egyik legpozitívabb élménye,és olyan hihetetlen várakozással,mindenféle félelem nélkül tekintek a közelgõ szülés felé,hogy nem is érzem ennek szükségét,hiába elsõ gyermekem.A férjem szeretne velem bejönni,és nekem õ pont elég,hogy biztos támaszt nyújtson,amikor esetleg elbizonytalanodom,elszonytolodom. De érzem,tudom,hogy én akarom ezt a gyermeket,és szeretném a világra hozni,és fel sem merül bennem,hogy bmi komplikáció közbeléphet.

Én nem fogadtam sem orvost sem szülésznõt.Egy gyerek sem maradt még az anyjában..illetve a várandósságom életem egyik legpozitívabb élménye, és olyan hihetetlen várakozással, mindenféle félelem nélkül tekintek a közelgõ szülés felé, hogy nem is érzem ennek szükségét, hiába elsõ gyermekem.A férjem szeretne velem bejönni, és nekem õ pont elég, hogy biztos támaszt nyújtson, amikor esetleg elbizonytalanodom, elszonytolodom. De érzem, tudom, hogy én akarom ezt a gyermeket, és szeretném a világra hozni, és fel sem merül bennem, hogy bmi komplikáció közbeléphet.

Budapesten melyik a legolcsóbb női vagy női-férfi fodrász, aki normális munkát végez?

övid hajam van, szeretném már visszavágatni rendesen

Legjobb válasz: Szia!Én május 2-án kezdek el dolgozni a Bonro szépségszalonban(Alleeval szemben)6 éve vagyok fodrász és korrekt árakkal fogok dolgozni!:)Várlak szeretettel!Pontosabb infókat az [email protected] címre írhatsz :)

Szia!Én május 2-án kezdek el dolgozni a Bonro szépségszalonban(Alleeval szemben)6 éve vagyok fodrász és korrekt árakkal fogok dolgozni!:) Várlak szeretettel!Pontosabb infókat az [email protected] címre írhatsz :)
Van pár hajvágószalon, ott modelleket keresnek és ingyen van. Felügyelettel végzik a munkát, szóval korrigálnak, ha netán hiba történne. Én a Clips-be járok (operánál), de vannak más helyek is. Elég profi, de jó lassan is vágnak, szóval ha türelmes vagy, akkor jó lehetõség, tartani nem kell tõle.
Én az Urániánál járok egy lányhoz (Blahától 10 perc), Mariannak hívják, 30/7697461. Kicsit lassú, de nem csapja össze sosem!

Milyen küzdősportot ajánlanátok egy nőnek? Tudtok ajánlani női edzőt illetve h Budapesten hol lehet űzni ezt a sportot?

Legjobb válasz: Mit tudok ajánlani? Ez attól függ. Miféle edzést keresel, mi a célod vele? Mert ugye nem mindegy, hogy valaki csak mozogni (estlegesen fogyni) akar, vagy önvédelmi tudásra szert tenni, netán csak szimplán küzdeni, hogy a fizikai erõszakon keresztül levezethesse a stresszt. Na meg vannak olyanok, akik versenyezni szeretnének. Úgyhogy mielõtt bármit is tudnék neked ajánlani, kérlek légy egy kicsit konkrétabb, hogy ne beszéljünk el egymás mellett...

Mit tudok ajánlani? Ez attól függ. Miféle edzést keresel, mi a célod vele? Mert ugye nem mindegy, hogy valaki csak mozogni (estlegesen fogyni) akar, vagy önvédelmi tudásra szert tenni, netán csak szimplán küzdeni, hogy a fizikai erõszakon keresztül levezethesse a stresszt. Na meg vannak olyanok, akik versenyezni szeretnének. Úgyhogy mielõtt bármit is tudnék neked ajánlani, kérlek légy egy kicsit konkrétabb, hogy ne beszéljünk el egymás mellett...
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, inkább valami önvédelmi sportra gondoltam, meg fejleszteni a fizikai kondíciómat (nem fogyni, erõsödni). Versenyezni nem akarok vele, csak hobbi szinten szinten szeretnék eljárogatni.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
modern ving tsun, wing chun


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!