Találatok a következő kifejezésre: Budapesten a lehet (816 db)

Ma csináltattam sűrgősségi útlevelet és megkapom-e még a héten postán? (Nem Budapesten lakom, hanem egy vidéki kis faluban. ) Ha nem kapom meg akkor Budapesten át lehet venni a héten, attól hogy nem ott csináltattam?

Legjobb válasz: Nekem egyszer kellett sürgõsségi (másnap utaztunk), délelõtt csináltattam, és délután kellett bemenni érte. Legutóbb csak simán csináltattam, minden sürgõsségi nélkül, ráadásul már én sem Budapesten élek, kedden voltam az okmányirodában, és pénteken hozta a postás az útlevelet. Szóval ne aggódj, nagy valószínûséggel még sürgõsségi nélkül is megjött volna a héten.

Nekem egyszer kellett sürgõsségi (másnap utaztunk), délelõtt csináltattam, és délután kellett bemenni érte. Legutóbb csak simán csináltattam, minden sürgõsségi nélkül, ráadásul már én sem Budapesten élek, kedden voltam az okmányirodában, és pénteken hozta a postás az útlevelet. Szóval ne aggódj, nagy valószínûséggel még sürgõsségi nélkül is megjött volna a héten.
http://www.dimo.hu/hu/cegek/8965/Budapest_Fovaros_Kozponti_O.. Õket hívd fel, és kérdezd meg! Azt nem tudom, hogy lehet-e személyesen átvenni, ha eredetileg vidékrõl kérvényezeted, én annak idején eleve a Központi Okmányirodában csináltattam.
Kicsi az esélye, hogy megkapod, inkább jövõ hét elején várható.
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem, hogy megjön még a héten, mert egy hét múlva már utaznék el Görögországba. De ha véletlen nem jön meg, akkor Pesten hol lehet átvenni? És köszi a választ, kicsit megnyugtatott. :)
Meg fogod kapni a héten. Én április elején csináltattam ugyanígy sûrgõsségivel és három nap múlva meg is kaptam, és én is vidéki vagyok. Azért sûrgõsségi mert 7 munkanapon belül meg kell, hogy kapjad. :)
A kérdező hozzászólása: Megkaptam ma! :) Úgyhogy nagyon örülök. :) Köszi a válaszokat, megnyugtattak abban a pillanatban és szerencsére igazatok is volt. ;)

Budapesten hol lehet a 14. kerületben tüdőszűrésre menni? Aki Budapesti, annak nem ingyenes?

Legjobb válasz: Az Amerikai úton van a tüdõszûrõ (legalábbis én ott voltam), amikor én ott voltam ingyenes volt, de az már rég volt...

Az Amerikai úton van a tüdõszûrõ (legalábbis én ott voltam), amikor én ott voltam ingyenes volt, de az már rég volt...

Budapesten hol lehet venni "Halal" hust? Halal hus: amit a muzulmanok fogyasztanak.

Legjobb válasz: SZia, Hogy pontosan hol lehet, azt sajnos nem tudom, de Budapesten a Gellért tér és a Móricz Zsigmond tér között a Bartók Béla úton van egy imaház, ahol nagyon segítõkész emberek vannak, õk el tudják magyarázni, merre és mit tudsz vásárolni. Vagy a Karinthy Frigyes útnál van egy szír bolt. Õk is mindent tudnak :)

SZia, Hogy pontosan hol lehet, azt sajnos nem tudom, de Budapesten a Gellért tér és a Móricz Zsigmond tér között a Bartók Béla úton van egy imaház, ahol nagyon segítõkész emberek vannak, õk el tudják magyarázni, merre és mit tudsz vásárolni. Vagy a Karinthy Frigyes útnál van egy szír bolt. Õk is mindent tudnak :)
Budapesten több helyen is lehet halal húst kapna. Például a Karinthy úton a 6-os Budafoki út nevû megállójában, a Belgrád rakparton vagy a József utca 54-ben.
Ott ahova vidékrõl szállítják a döghúst (fertõzött disznó, veszett kutya, agyhártya gyulladásos marha...).
Kohinoor Bazár Az üzletben választékában muszlim vágású friss halal húsok, csirke, borjú, bárány, félkész fagyasztott kebabok, tikkák, samosak, nannok, és különleges kulfik (fagylalt) is megtalálhatóak. Magyarország legnagyobb, közel 200 nm-es muszlim boltja. CÍM: 1085 József krt. 23. (Blaha Lujza térröl 2-3 perc) TELEFON: 061-787-9105 0620-436-0872 EMAIL: [email protected] WEBOLDAL: kohinoorbazar.kohinoorétterem.hu
TÖRÖK ÉLELMISZER ÉS HÚSÜZLET 1082 Budapest, Baross utca 109 Nyitva:élelmiszerüzlet: minden nap: 08:00-20:30 húsbolt:hétfõtõl péntekig:08:00-19:30 vasárnap:08:00-18:00 A már évek óta üzemelõ és felújított élelmiszer üzletünk közvetlen szomszédságában húsboltot nyitottunk. Mindig friss, csirke, marha, borjú és bárány halal vagasú, minõségi tanusítvánnyal rendelkezõ húsokkal, valamint elõre fûszerezett, pácolt húsokkal, köftékkel, kívánság szerinti elkészítéssel várják török és magyar henteseink Önöket! Budapesten GARANTÁLTAN a legolcsóbban. Megrendelést is felveszünk. Informació:06/30/6303970 06/30/4323511


Budapesten a Petőfi hídon át lehet menni gyalog, vagy mindenképp tömegközlekedést kell igénybe venni?

A budai hídf?r?l szeretnék a Közraktár utcáig eljutni.

Legjobb válasz: Miért ne lehetne átsétálni? Budapesten a két vasúti hidat kivéve minden hídon szabad gyalogosan közlekedni! (No persze a járdán.)

Miért ne lehetne átsétálni? Budapesten a két vasúti hidat kivéve minden hídon szabad gyalogosan közlekedni! (No persze a járdán.)
Az Északi vasúti hídon is át lehet menni gyalog. A délin tényleg nem, de ott van mellette a Lágymányosi, szóval mindegy is.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :)
Természetesen mehetsz gyalog. Tömegközelekedéssel persze gyorsabb vagy, a 4-es és 6-os villamosok nagyon sûrûn járnak, viszont az az egy megálló is 320 forintba kerülne.

Budapesten a Deák-tértõl mennyire messze található az Árkád? Hogy lehet eljutni onnan oda?

Úgy általában mi a budapestiek véleménye az Árkádról? Mennyire jó áruház? parkolóhely, ilyesmi..?

Legjobb válasz: Viszonylag messze van, de metróval 10-15 perc alatt oda lehet érni (2-es metró Örsig). Jónak jó, van választék, fõleg most hogy bõvült. Parkolóhely szokott lenni.

Viszonylag messze van, de metróval 10-15 perc alatt oda lehet érni (2-es metró Örsig). Jónak jó, van választék, fõleg most hogy bõvült. Parkolóhely szokott lenni.
Parkolója alapvetõen fizetõs (talán bizonyos idõszakra vagy idõtartamra nem), de tágas, van hely. Viszont a Deákról sokkal célszerûbb metróval menni oda (M2 metró, Örs vezér tere) megközelíteni, mint autóval, tekintettel az alapból kialakuló dugóra, amit nehezít még a Százlábú híd és az 1-es villamos felújítása is.
Deák téren felszállsz a 3-as metróra, majd elmész egészen az Ecseri útig, ott pedig a 3-as villamossal elmész az Örs Vezér teréig. A parkolással nincs gond, tömegközlekedéssel is egyszerûen megközelíthetõ. Nagyon jó áruháznak tartom, széles a választék.
Elõzõ: minek szálljon át ha egyszer a Deákról a 2-es metró közvetlen odaviszi? Ráadásul a Deák-Ecseri ugyanannyi idõ mint a Deák-Örs, a villamospályát meg most újítják föl, szóval még buszozni is kéne közben. Ha nem ismered a pesti közlekedést akkor ne irogass ilyen hasbaakasztó hülyeségeket.
Ingyenes az Aréna parkolója. http://www.arenaplaza.hu/info/ " Parkolás Az Arena Plaza kétszintes, 2.800 férõhelyes parkolója jelenleg Budapest legynagyobb parkolóháza, melyben a parkolás a hét minden napján INGYENES. A parkolóházban a KRESZ szabályai érvényesek. A parkoló nem õrzött. További információért, kérjük, olvassák el figyelmesen a bejáratokra ragasztott Parkolási Szabályzatot."
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Árkádnak van egy komoly hiányossága: a mosdó. Ha jól veszem észre, már csak egy mosdója van, ami ekkora vásárlótömegre kevés. Nekem a legalsó szinten lévõ étkezési lehetõségek elég szûkösnek tûnnek. Pár éve még ettünk ott, ha arra jártunk, ma esélyesnek sem tartok ott egy gyors vacsorát (a minõség is romlott). Mások szerintem nem ezt gondolják, mert sok az ülõhely, de ritkán lehet üres asztalokat találni. Van néhány bolt, ahol udvariatlan lett a kiszolgálás és ezért nem megyünk akkor sem, ha nagyon kényelmes lenne. Azt gondolom az Árkádról, hogy egy közepes bevásárlóközpont, vannak jobbak és igényesebbek. Arra a környékre szerintem nagyon kellett egy ilyen (mi is többször betévedünk), de nem nõtt a szívemhez. Ha rossz vagy gyenge hely lenne, nem mennénk be. Sok múlik azon, hogy mit szeretnél ott csinálni.

Nike air force cipõt Budapesten a Foot Locker üzletben lehet kapni? Ha igen mennyiért?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: lehet, azt hiszem 39,900

lehet, azt hiszem 39, 900

Kártyafüggetlen mobilt hol lehet Budapesten a legolcsóbban venni? Külföldön is lehet használni? Külföldi sim kártyával? Elérhetõségeket vagy weblap címeket is írjatok légyszíves.

Csak kártyafüggetlen telefon érdekelne. nem akarok 6. telefont venni. és lehetõleg okos telefon legyen, amin a whatsappot le tudom tölteni, és tudok wifivel netezni. mivel sokat utazok, és a laptopom ezért ment tönkre. csak mobilon netezek már.

Itt Budapesten a 17. ker környékén, hol lehet venni Norbi update-es videót?

Legjobb válasz: Nem muszáj megvenned, le lehet tölteni :D

Nem muszáj megvenned, le lehet tölteni :D

Van olyan iskola Budapesten, ahol lehet franciát tanulni az angollal párhuzamosan a 9. osztálytól?

Legjobb válasz: Minden gimiben van második nyelv tanulására lehetõség (sõt mit több, kötelezõ), ez általában német vagy francia esetleg spanyol (olasz) szokott lenni.

Minden gimiben van második nyelv tanulására lehetõség (sõt mit több, kötelezõ), ez általában német vagy francia esetleg spanyol (olasz) szokott lenni.
Nagyon sok gimiben lehet, a Kölcseyben van francia kéttannyelvû osztály is. Milyen környék felelne meg neked? :)
Én a Kispesti Deák Ferenc Gimnáziumban tanultam az angolt franciával párhuzamosan, 4 évig. (De csak a Média tagozaton volt erre lehetõség akkor. Bár ez sok éve volt már, érdeklõdni megéri, mi a helyzet most.)
A Városmajori Gimnáziumban lehet, de mellette szakot kell választani (pl. biosz)
kb mindenhol lehet
A IV.Kerület Csokonai Vitéz Mihály 12 Évfolyamos gimnáziumban elsõként angolt, németet, franciát választhatsz második nyelvként is ezeket lehet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!