Találatok a következő kifejezésre: Budapesten a hogyan lehet eljutni a (16 db)

Budapesten hogy lehet eljutni a Nemzeti Színházba? Érintik a lezárások a környéket?

A MÜPA parkolója továbbra is használható?

Legjobb válasz: Úgy láttam, hogy használható, nem nagyon van arrafelé lezárás.

Úgy láttam, hogy használható, nem nagyon van arrafelé lezárás.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, köszönöm!

A budapesti Szent László utcába hogyan lehet eljutni a Nyugatitól?

Szt László utca a 13. kerületben van.El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: A 13.kerületben csak Szent László út van. Ha ezt keresed: 4-6 villamos Oktogonig ott átszállsz a 105-ös buszra és a Fáy utcai megállóig mész a szomszédos út a Szent László

A 13.kerületben csak Szent László út van. Ha ezt keresed: 4-6 villamos Oktogonig ott átszállsz a 105-ös buszra és a Fáy utcai megállóig mész a szomszédos út a Szent László
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Hogyan lehet eljutni a maglódi utra budapesten a 10kerben? Ahol van a bercsényi és a magyar gyula iskola?

népligetböl indulnék

Legjobb válasz: http://www.utvonalterv.hu/ Itt meg tudod nézni, csak töltsd ki az indulás - érkezést. Legkevesebb átszállással a 28-as villamost javasolja. Ha nem ismered a környéket, akkor a panoráma funkció is hasznos. Kis zászlók jelzik az indulási és érkezési pontot, ha a zászlócskán jobb egérgombbal kattintasz és megnyomod, hogy panoráma, akkor körül is tudsz nézni a környéken, hogy el ne tévedj. :)

http://www.utvonalterv.hu/ Itt meg tudod nézni, csak töltsd ki az indulás - érkezést. Legkevesebb átszállással a 28-as villamost javasolja. Ha nem ismered a környéket, akkor a panoráma funkció is hasznos. Kis zászlók jelzik az indulási és érkezési pontot, ha a zászlócskán jobb egérgombbal kattintasz és megnyomod, hogy panoráma, akkor körül is tudsz nézni a környéken, hogy el ne tévedj. :)
ja bocs.. nem kell jobb gombbal kattintani, csak a zászlóhoz vinni az egeret... de igaziból akárhova katintasz a térképen, felajánlja a panoráma funkciót... de csak akkor mûködik ha van flash player a gépeden.


Valaki elmagyarázná, hogy a Déli pályaudvartól, hogyan lehet eljutni a Budapesti Állatkertbe?

Legjobb válasz: Déliben felszálsz a metróra és mész a Deákferenc térig. Ott átszállsz a földalattira vagy másnéven 1-es metróra és mész a Mexikói út felé és a Hösök terén leszállsz. Mikor feljössz a lépcsön szembe állsz a szobrokkal és bal felé elindulsz gyalog, onna kb 2 -5 perc gyalog közvetlen a park mellett van. az lesz az elsö mellette a cirkusz aztán a vidámpark.

Déliben felszálsz a metróra és mész a Deákferenc térig. Ott átszállsz a földalattira vagy másnéven 1-es metróra és mész a Mexikói út felé és a Hösök terén leszállsz. Mikor feljössz a lépcsön szembe állsz a szobrokkal és bal felé elindulsz gyalog, onna kb 2 -5 perc gyalog közvetlen a park mellett van. az lesz az elsö mellette a cirkusz aztán a vidámpark.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!:)
én a helyedben nem hinnék az elõzõ válaszadóknak, csak át akarnak verni... biztos vidékiek :P szóval fel kell szállni a 61-es villamosra és elmenni a móriczig. Onnan megy a 33-as autóbusz nagytétény chinoin felé, az utolsó elõtti megállónál vanj az állatkert. nem lesz egybõl kiírva, még sétálni kell egy kicsit, de elõbb utóbb oda fogsz érni, kérdezz meg valakit a közelben! :) van ott egy kocsmáros a szajkó kocsmában, aõ mindig segít nekem! :)
sok baross utca van budapesten:D
De csak egy van a körút sarkánál! A 4-6-os villamossal mehetsz oda a Nyugati pályaudvartól, vagy a Blaha Lujza téri vagy a Ferenc körút metrómegállótól attól függõen, merrõl jössz. Baross utca a megálló neve.

Elég bonyolult a kérdésem . Hogyan lehet eljutni Busszal/vonattal Miskolcról Budapestre az Aquaworld-be?

Pontosan írjátok már légyszíí!! Szeretnék miskolcról vonattal elutsazni a családommal az Aquaworld be,Csakhogy nem tudom hogymelyik budapesti vonat állomásra menjek(angyalföld,déli,keleti,ferencváros stb)mi van alegközelebb az aquaworld-höz) + ha megérkeztem már a vonattal akkor pontosan hogy jutok el az awuaworld-be.Tudom bonyolult a kérdésem ,de kérlek budapastiek segítsetek nekemmm!!!! nagyon megköszönnémmm!!!

Legjobb válasz: Nem is bonyolult. :) Ha tudsz, akkor a Keletibe érkezz. Ott felszállsz a 30-as buszra és a Hõsök teréig mész, onnan a Mûcsarnok elõl ingyenes járat indul az Aquaworld-be. Vagy (az alább belinkelt honlapon is olvashatod) a 30-as busszal végig is tudsz menni, majdnem odáig. http://www.aqua-world.hu/hu/megkozelithetoseg

Nem is bonyolult. :) Ha tudsz, akkor a Keletibe érkezz. Ott felszállsz a 30-as buszra és a Hõsök teréig mész, onnan a Mûcsarnok elõl ingyenes járat indul az Aquaworld-be. Vagy (az alább belinkelt honlapon is olvashatod) a 30-as busszal végig is tudsz menni, majdnem odáig. http://www.aqua-world.hu/hu/megkozelithetoseg
A neten utána nézhettél volna, na mind1:D Szerintem a Keletibe menny, ahogy megnéztem elvirán csak a keletibe megy amúgy is vonat Miskolcról, meg a nyugatiba(de oda ritkábban+dupla annyi a jegy) szval a keletitõl 30-as busszal 30 megálló, szerintem ilyen 40-50perc alatt simán ott vagytok, majd szálljatok le az Íves utcánál. Remélem segítettem:)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon köszönöm hogy válaszoltatokkk!!! Mostmár tudom merre menjek!!! Kösssyyy
írták elõttem a 30-as buszt, nos igen az is nagyon jó, de azért írok még egy kettõt! ha a Keleti jöttök, akkor ott szálljatok fel pl a 79-es trolira, vagy a piros 20-as vagy fekete 30-as buszra és a Hõsök terénél szálljatok le onnan a Mûcsarnok elõl indul ingyenes busz egyenes az Aquaworld-be. Vagy ha a Nyugatiba jöttök, akkor a Nyugati mellet a Podmaniczky utcában szálljatok fel a 72-es trolira a Hermina út irányába és az Állatkertnél szálljatok le, onnan 2 perc a Hõsök tere

Hogy tudok eljutni Budapesten a nyugati pályaudvarról az örs vezér térre? Onnan meg melyik hével lehet eljutni gödöllőre?

Legjobb válasz: Nyugati - Örs: 3-as metró deák térig, majd 2-es Örsig és meglepõ módon a Gödöllõi HÉV visz ki Gödöllõre.

Nyugati - Örs: 3-as metró deák térig, majd 2-es Örsig és meglepõ módon a Gödöllõi HÉV visz ki Gödöllõre.
A kérdező hozzászólása: köszi és a 90%-os kártyámmal ingyen lehet utazni a héven, vagy cssak kedvezményesen?
Az ún. MÁK kártyával, csak Budapesten lehet ingyen utazni, Gödöllõre kell venni 90%-os jegyet! (közig. határtól)
FYI: Hivatalosan a H8-as HÉV megy Gödöllõre.
Gödöllõre ne HÉV-ezz! Gyere a hétköznap félóránként, hétvégén óránként járó modern, fûtött/klímás elõvárosi vonatokkal! A Keleti pályaudvarról indulnak, és 41 perc alatt, kb negyedórával korábban mint a HÉV, Gödöllõn vannak. A Keletibe a Nyugatiból egy jeggyel, de metrós átszállással juthatsz el. (M3-as metró Kõbánya-Kispest felé leszállás a Deák Ferenc téren, majd átszállás itt az M2-es metróra. Utazás Örs Vezér tere fele, leszállás Keleti pályaudvar állomáson.)
Sztem is ink vonattal menj..

Hogy lehet Budapesten Újpestről eljutni Biatorbágyra, a Premier Outlets Centerbe tömegközzel?

Legjobb válasz: Az internet csodákra képes. http://www.premieroutlets.hu/gettinghere.aspx

Az internet csodákra képes. http://www.premieroutlets.hu/gettinghere.aspx
Kelenföldi pályaudvarról megy busz Biatorbágyra.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy az Etele térrõl és a Kelenföldi pu-tól is el lehet jutni, de ti mit ajánlotok, mi a leggyorsabb?
A kettõ ugyanaz. Etele tér, Kelenföldi pu. 3-as metróval elmész a Ferenciek teréig, onnan a 7E 173E buszok visznek a Kelenföldi pu.-ra. Onnan a 760, 761, 762, 767-es buszok visznek a Premierbe.

Budapesten hogyan lehet legegyszerûbben eljutni a Keleti pályaudvarról a Nyugatiba tömegközlekedéssel?

Legjobb válasz: 7-es busszal Blaha Lujza tér, onnan 4-6-os villamossal a Nyugatiba. Vagy metróval Deák tér, onnan 3-as metró Nyugati pu. Vagy: 78-as troli.

7-es busszal Blaha Lujza tér, onnan 4-6-os villamossal a Nyugatiba. Vagy metróval Deák tér, onnan 3-as metró Nyugati pu. Vagy: 78-as troli.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi szépen
Baromságot írt az elsõ: a 78-as troli nem visz el a Nyugatihoz, a Blahán átszállós verzió meg kétszer annyiba kerül, mint a legolcsóbb. Egyik lehetõség: Kilépsz a fõbejáraton a Keletibõl, jobbra fordulsz, elmész a McDonald'shoz, bemész az ott nyíló Bethlen utcán és balra fordulsz az elsõ sarkon, a Garay utcába. Onnan indul a 73-as troli, átszàllás nélkül a Nyugatihoz visz. Másik lehetõség: M2 metróval vagy M2 metrópótlóval Déli pu. ill. Széll Kálmàn tèr felé elmész a Deák téeig, majd M3 metróval Újpest felé a Nyugatiig. Ha M2E pótló jön, a Ferenciek terén szállsz az M3 metróra. Az átszállás ingyenes a metrón.
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló köszi a segítséget. Azt hiszem a trolit választom, az egyszerûbbnek tûnik.

A Hungaroringről, illetve Mogyoródról este tíz után hogyan lehet tömegközlekedve Budapestre eljutni? Tudtommal HÉV, Volán nem jár olyankor.

Legjobb válasz: http://maps.google.hu Ahonnan mennél ott jobbklikk: útvonal innen ahová mennél jobbklikk útvonal ide. Oldalt a busz ikonra kattintasz és alul megadod az indulásod vagy a kívánt érkezésed idõpontját. És megtervezi.

http://maps.google.hu Ahonnan mennél ott jobbklikk: útvonal innen ahová mennél jobbklikk útvonal ide. Oldalt a busz ikonra kattintasz és alul megadod az indulásod vagy a kívánt érkezésed idõpontját. És megtervezi.
A 992-es jelzésû éjszakai járat megy onnan.
11-kor van még HÉV az Örs vezér terére. Utána csak 3 órakor megy a 992-es Cinkotára.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!