Találatok a következő kifejezésre: Budapesten a hogyan lehet eljutni (18 db)

A budapesti Allee bevásárlóközpontba hogyan lehet eljutni vecsésrõl viszonylag (a budapesti utazás drága) olcsón eljutni?

Legjobb válasz: Kobanya-Kispestnel felszallsz a M3 metrora es leszallsz a Corvinnal. Onnan a 6-os villamossal a Moricz Zsigmond korterig es ott vagy, gyalog 3 perc. Ez ket vonaljegy (de csak csendben, zarojelben mondom, hogy a villamoson nem nagyon jar ellenor).

Kobanya-Kispestnel felszallsz a M3 metrora es leszallsz a Corvinnal. Onnan a 6-os villamossal a Moricz Zsigmond korterig es ott vagy, gyalog 3 perc. Ez ket vonaljegy (de csak csendben, zarojelben mondom, hogy a villamoson nem nagyon jar ellenor).
Vonattal nyugati, onnan 4es villamossal végig. Ott tesz le az allee elõtt.
sok baross utca van budapesten:D
De csak egy van a körút sarkánál! A 4-6-os villamossal mehetsz oda a Nyugati pályaudvartól, vagy a Blaha Lujza téri vagy a Ferenc körút metrómegállótól attól függõen, merrõl jössz. Baross utca a megálló neve.

Budapesten a Deák-tértõl mennyire messze található az Árkád? Hogy lehet eljutni onnan oda?

Úgy általában mi a budapestiek véleménye az Árkádról? Mennyire jó áruház? parkolóhely, ilyesmi..?

Legjobb válasz: Viszonylag messze van, de metróval 10-15 perc alatt oda lehet érni (2-es metró Örsig). Jónak jó, van választék, fõleg most hogy bõvült. Parkolóhely szokott lenni.

Viszonylag messze van, de metróval 10-15 perc alatt oda lehet érni (2-es metró Örsig). Jónak jó, van választék, fõleg most hogy bõvült. Parkolóhely szokott lenni.
Parkolója alapvetõen fizetõs (talán bizonyos idõszakra vagy idõtartamra nem), de tágas, van hely. Viszont a Deákról sokkal célszerûbb metróval menni oda (M2 metró, Örs vezér tere) megközelíteni, mint autóval, tekintettel az alapból kialakuló dugóra, amit nehezít még a Százlábú híd és az 1-es villamos felújítása is.
Deák téren felszállsz a 3-as metróra, majd elmész egészen az Ecseri útig, ott pedig a 3-as villamossal elmész az Örs Vezér teréig. A parkolással nincs gond, tömegközlekedéssel is egyszerûen megközelíthetõ. Nagyon jó áruháznak tartom, széles a választék.
Elõzõ: minek szálljon át ha egyszer a Deákról a 2-es metró közvetlen odaviszi? Ráadásul a Deák-Ecseri ugyanannyi idõ mint a Deák-Örs, a villamospályát meg most újítják föl, szóval még buszozni is kéne közben. Ha nem ismered a pesti közlekedést akkor ne irogass ilyen hasbaakasztó hülyeségeket.
Ingyenes az Aréna parkolója. http://www.arenaplaza.hu/info/ " Parkolás Az Arena Plaza kétszintes, 2.800 férõhelyes parkolója jelenleg Budapest legynagyobb parkolóháza, melyben a parkolás a hét minden napján INGYENES. A parkolóházban a KRESZ szabályai érvényesek. A parkoló nem õrzött. További információért, kérjük, olvassák el figyelmesen a bejáratokra ragasztott Parkolási Szabályzatot."
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Árkádnak van egy komoly hiányossága: a mosdó. Ha jól veszem észre, már csak egy mosdója van, ami ekkora vásárlótömegre kevés. Nekem a legalsó szinten lévõ étkezési lehetõségek elég szûkösnek tûnnek. Pár éve még ettünk ott, ha arra jártunk, ma esélyesnek sem tartok ott egy gyors vacsorát (a minõség is romlott). Mások szerintem nem ezt gondolják, mert sok az ülõhely, de ritkán lehet üres asztalokat találni. Van néhány bolt, ahol udvariatlan lett a kiszolgálás és ezért nem megyünk akkor sem, ha nagyon kényelmes lenne. Azt gondolom az Árkádról, hogy egy közepes bevásárlóközpont, vannak jobbak és igényesebbek. Arra a környékre szerintem nagyon kellett egy ilyen (mi is többször betévedünk), de nem nõtt a szívemhez. Ha rossz vagy gyenge hely lenne, nem mennénk be. Sok múlik azon, hogy mit szeretnél ott csinálni.


Budapesten hogy lehet eljutni a Nemzeti Színházba? Érintik a lezárások a környéket?

A MÜPA parkolója továbbra is használható?

Legjobb válasz: Úgy láttam, hogy használható, nem nagyon van arrafelé lezárás.

Úgy láttam, hogy használható, nem nagyon van arrafelé lezárás.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, köszönöm!

A budapesti Szent László utcába hogyan lehet eljutni a Nyugatitól?

Szt László utca a 13. kerületben van.El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: A 13.kerületben csak Szent László út van. Ha ezt keresed: 4-6 villamos Oktogonig ott átszállsz a 105-ös buszra és a Fáy utcai megállóig mész a szomszédos út a Szent László

A 13.kerületben csak Szent László út van. Ha ezt keresed: 4-6 villamos Oktogonig ott átszállsz a 105-ös buszra és a Fáy utcai megállóig mész a szomszédos út a Szent László
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Hogyan lehet eljutni a maglódi utra budapesten a 10kerben? Ahol van a bercsényi és a magyar gyula iskola?

népligetböl indulnék

Legjobb válasz: http://www.utvonalterv.hu/ Itt meg tudod nézni, csak töltsd ki az indulás - érkezést. Legkevesebb átszállással a 28-as villamost javasolja. Ha nem ismered a környéket, akkor a panoráma funkció is hasznos. Kis zászlók jelzik az indulási és érkezési pontot, ha a zászlócskán jobb egérgombbal kattintasz és megnyomod, hogy panoráma, akkor körül is tudsz nézni a környéken, hogy el ne tévedj. :)

http://www.utvonalterv.hu/ Itt meg tudod nézni, csak töltsd ki az indulás - érkezést. Legkevesebb átszállással a 28-as villamost javasolja. Ha nem ismered a környéket, akkor a panoráma funkció is hasznos. Kis zászlók jelzik az indulási és érkezési pontot, ha a zászlócskán jobb egérgombbal kattintasz és megnyomod, hogy panoráma, akkor körül is tudsz nézni a környéken, hogy el ne tévedj. :)
ja bocs.. nem kell jobb gombbal kattintani, csak a zászlóhoz vinni az egeret... de igaziból akárhova katintasz a térképen, felajánlja a panoráma funkciót... de csak akkor mûködik ha van flash player a gépeden.

Elég bonyolult a kérdésem . Hogyan lehet eljutni Busszal/vonattal Miskolcról Budapestre az Aquaworld-be?

Pontosan írjátok már légyszíí!! Szeretnék miskolcról vonattal elutsazni a családommal az Aquaworld be,Csakhogy nem tudom hogymelyik budapesti vonat állomásra menjek(angyalföld,déli,keleti,ferencváros stb)mi van alegközelebb az aquaworld-höz) + ha megérkeztem már a vonattal akkor pontosan hogy jutok el az awuaworld-be.Tudom bonyolult a kérdésem ,de kérlek budapastiek segítsetek nekemmm!!!! nagyon megköszönnémmm!!!

Legjobb válasz: Nem is bonyolult. :) Ha tudsz, akkor a Keletibe érkezz. Ott felszállsz a 30-as buszra és a Hõsök teréig mész, onnan a Mûcsarnok elõl ingyenes járat indul az Aquaworld-be. Vagy (az alább belinkelt honlapon is olvashatod) a 30-as busszal végig is tudsz menni, majdnem odáig. http://www.aqua-world.hu/hu/megkozelithetoseg

Nem is bonyolult. :) Ha tudsz, akkor a Keletibe érkezz. Ott felszállsz a 30-as buszra és a Hõsök teréig mész, onnan a Mûcsarnok elõl ingyenes járat indul az Aquaworld-be. Vagy (az alább belinkelt honlapon is olvashatod) a 30-as busszal végig is tudsz menni, majdnem odáig. http://www.aqua-world.hu/hu/megkozelithetoseg
A neten utána nézhettél volna, na mind1:D Szerintem a Keletibe menny, ahogy megnéztem elvirán csak a keletibe megy amúgy is vonat Miskolcról, meg a nyugatiba(de oda ritkábban+dupla annyi a jegy) szval a keletitõl 30-as busszal 30 megálló, szerintem ilyen 40-50perc alatt simán ott vagytok, majd szálljatok le az Íves utcánál. Remélem segítettem:)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon köszönöm hogy válaszoltatokkk!!! Mostmár tudom merre menjek!!! Kösssyyy
írták elõttem a 30-as buszt, nos igen az is nagyon jó, de azért írok még egy kettõt! ha a Keleti jöttök, akkor ott szálljatok fel pl a 79-es trolira, vagy a piros 20-as vagy fekete 30-as buszra és a Hõsök terénél szálljatok le onnan a Mûcsarnok elõl indul ingyenes busz egyenes az Aquaworld-be. Vagy ha a Nyugatiba jöttök, akkor a Nyugati mellet a Podmaniczky utcában szálljatok fel a 72-es trolira a Hermina út irányába és az Állatkertnél szálljatok le, onnan 2 perc a Hõsök tere

Budapesten a Móricz Zsigmond kőrtérről hogyan lehet eljutni legegyszerűbben a Margit-szigetre a szökőkúthoz? (BKV)

Legjobb válasz: Felszállsz a 6-os villamosra, és leszállsz a Margit-hídon a sziget lejáratánál. Ez nem a legrövidebb út, de a legegyszerûbb. Kb. 20 perc.

Felszállsz a 6-os villamosra, és leszállsz a Margit-hídon a sziget lejáratánál. Ez nem a legrövidebb út, de a legegyszerûbb. Kb. 20 perc.

Valaki elmagyarázná, hogy a Déli pályaudvartól, hogyan lehet eljutni a Budapesti Állatkertbe?

Legjobb válasz: Déliben felszálsz a metróra és mész a Deákferenc térig. Ott átszállsz a földalattira vagy másnéven 1-es metróra és mész a Mexikói út felé és a Hösök terén leszállsz. Mikor feljössz a lépcsön szembe állsz a szobrokkal és bal felé elindulsz gyalog, onna kb 2 -5 perc gyalog közvetlen a park mellett van. az lesz az elsö mellette a cirkusz aztán a vidámpark.

Déliben felszálsz a metróra és mész a Deákferenc térig. Ott átszállsz a földalattira vagy másnéven 1-es metróra és mész a Mexikói út felé és a Hösök terén leszállsz. Mikor feljössz a lépcsön szembe állsz a szobrokkal és bal felé elindulsz gyalog, onna kb 2 -5 perc gyalog közvetlen a park mellett van. az lesz az elsö mellette a cirkusz aztán a vidámpark.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!:)
én a helyedben nem hinnék az elõzõ válaszadóknak, csak át akarnak verni... biztos vidékiek :P szóval fel kell szállni a 61-es villamosra és elmenni a móriczig. Onnan megy a 33-as autóbusz nagytétény chinoin felé, az utolsó elõtti megállónál vanj az állatkert. nem lesz egybõl kiírva, még sétálni kell egy kicsit, de elõbb utóbb oda fogsz érni, kérdezz meg valakit a közelben! :) van ott egy kocsmáros a szajkó kocsmában, aõ mindig segít nekem! :)

Budapesten a keletiből hogyan lehet eljutni a pólus centerhez?

inkább villamossal vagy busszal valahogy? és mihez közel található a pólus center?

Legjobb válasz: Legfõképpen a Pólus-Busszal :) A Keleti pályaudvartól indul, és a Pólus center a végállomása :) Félóránként, húszpercenként közlekedik, itt a menetrendje: http://www.bkv.hu/busz/polus.html A busz a piroshetes megállója elõtt indul, a városból kivezetõ oldalon. (Tehát nem a pályaudvar felõli oldalról, hanem át kell menni az úttest alatt) Egy Pizzahut is van ott.

Legfõképpen a Pólus-Busszal :) A Keleti pályaudvartól indul, és a Pólus center a végállomása :) Félóránként, húszpercenként közlekedik, itt a menetrendje: http://www.bkv.hu/busz/polus.html A busz a piroshetes megállója elõtt indul, a városból kivezetõ oldalon. (Tehát nem a pályaudvar felõli oldalról, hanem át kell menni az úttest alatt) Egy Pizzahut is van ott.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!