Találatok a következő kifejezésre: Budapesten a út 162 ben van (1 db)

Budapesten a nagykőrösi út 162 ben van egy használt autó kereskedés. Győri útvonalon merre van a legközelebb vasúti megálló? Hol kell leszállnom? Utána mivel a legegyszerűbb odamennem?

Legjobb válasz: Metróval a Blaháig, onnan 99-es busszal a Hunyadi térig, onnan séta! Vonattal macerás, mert Kökin kellene átszállni, elmenni Pestimréig, és vissza a 94-es busszal! http://utvonal.bkv.hu/

Metróval a Blaháig, onnan 99-es busszal a Hunyadi térig, onnan séta! Vonattal macerás, mert Kökin kellene átszállni, elmenni Pestimréig, és vissza a 94-es busszal! http://utvonal.bkv.hu/
Bocs! A Déli pályaudvarig el kell menned.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha aug.25. -től érvényes, akkor abba már a mai nap is beletartozik? (a 25. -e? )

"A már meglévő, szegedi hallgatói jogviszonyt igazoló, érvényes nappali diákigazolvány*, 2013. augusztus 25 - szeptember 14. időszakban szemeszter bérletjegy nélkül is elfogadható."

1

Az 1-es villamos közlekedik éjszaka?

Vidéki vagyok, úgyhogy nem tudom, hogyan közlekedik, de egyik nap szükségem lenne rá este 10-11 körül. Az jár olyankor? Milyen gyakran jön?

6

Mennyi idő Újpest Városkapu - Déli pályaudvar metrón?

Hétfőn 13:00 körül

fél óra vagy több?

2

A MÁV-nál miért szüntették meg a neon állomástáblákat? Nem praktikusabbak, jobban olvashatóak, ha pl. éjszaka kinézel a vonat ablakán, hogy hol vagy?

Az 50-es, 60-as években, ha jól tudom ez volt a standard, aztán átálltak arra, hogy van ez a kék tábla sárga (és újabban kisebb kék tábla fehér) felirattal, és fölötte ég egy villanykörte, ami talán világít, talán nem. Miért? Ennél nem volt jobb, olvashatóbb az, hogy maguk a betűk voltak világító fénycsövekből?

4

123-as busz közlekedik vasárnap is a Decathlon-hoz?

5

Szeretnék érdeklődni, hogy nem-e tudja vki esetleg, hogy ha séta hajózni szeretnék akkor arra hol kell megvenni a jegyet? A hajón vagy vmilyen jegyirodában?

4

Jászberényben a vasút-JászPlasztik távolság milyen hosszú?

Gyalog kb mennyi idő alatt tehető meg?

2

Sóstó vasútállomást miért nem vonják ki a forgalomból?

A nyíregyháziak busszal mennek ki Sóstóra, ahogy az ország nyugatabbi részeiről érkező turisták többsége is. Az utasforgalom minimális, akárhányszor megáll ott a vonat, legfeljebb egy-két ember száll fel-le. Csak arra jó szerintem ez, hogy még növelje az amúgy sem túl gyors vonatok menetidejét. Jegykiadás, utastájékoztatás, hangosbemondás, semmi nincs...

6

Miért ilyen hülye a BKV? Honnan tudjam melyik buszokra kell elől felszállni?

Szálltam volna fel hátul ahol szálltak le, erre rám szólt a sofőr a bemondón, hogy elől szálljak fel.
És ott ellenőrizte végig mindenki jegyét.
Aztán mentem másik busszal, szálltam fel elől, ott meg nem kértek semmit.
Miért ilyen hülye a BKV? Honnan tudjam melyik buszra kell elől felszállni, és melyikre szállhatok fel hátul?

3

A vonaton elfogadják a BKV környéki bérletet? 1 megállóra kéne! A többi még Budapest bérlettel érvényes.

köszi :D

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!