Találatok a következő kifejezésre: Budapesten a ,2. , vagy ezen (5 db)

Budapesten a 3. , 2. , vagy ezen kerületek közelében hol van babamasszázs tanfolyam és baba-mama torna/jóga?

Legjobb válasz: Komjádi uszoda épülete, Iem BHRG alapítvány. Egy billiárd szalon van az aljába, oda kell bemenni és jobbra a lépcsõn föl. (mondjuk ez az egy nem túl szimpi benne) Keresd Lakatos Katalint, õ egy szuper csajszi, nagyon kedves és hozzáértõ!

Komjádi uszoda épülete, Iem BHRG alapítvány. Egy billiárd szalon van az aljába, oda kell bemenni és jobbra a lépcsõn föl. (mondjuk ez az egy nem túl szimpi benne) Keresd Lakatos Katalint, õ egy szuper csajszi, nagyon kedves és hozzáértõ!
A kérdező hozzászólása: elérthetõséget tudsz adni?ez masszázs vagy jóga/torna?

Úton a bohóc c. előadást láttátok már kisgyerekkel, a Budapesti Nagycirkuszban? Kibírják, élvezik? 2-3 éves kisgyerekkel is mehetünk vagy ez nem kimondottan ilyen kisgyereknek való műsor?

Legjobb válasz: A lányom 2 év 7 hónapos volt kb mikor nemrégen néztük, a fiam meg 2 évvel több. A fiú végig bírta és élvezte is. A kislánnyal kétszer ki kellett menni ("pisilni") és közben is izgágáskodott kicsit. A fiú 2 évesen látott egy elõadást, de az rossz volt :(, még félt is. Ebben nincs semmi félni való :), aranyos. Egy dolgot javaslok, ne a legdrágább jegyet vegyétek. Mondván, hogy onnan majd jól lehet látni stb. Fentrõl, középrõl pont ugyan olyan jól lehet látni. Ui. végsõ tapasztalat én csak 4,5-5 éves gyereket vinnék cirkuszba.

A lányom 2 év 7 hónapos volt kb mikor nemrégen néztük, a fiam meg 2 évvel több. A fiú végig bírta és élvezte is. A kislánnyal kétszer ki kellett menni ("pisilni") és közben is izgágáskodott kicsit. A fiú 2 évesen látott egy elõadást, de az rossz volt :(, még félt is. Ebben nincs semmi félni való :) , aranyos. Egy dolgot javaslok, ne a legdrágább jegyet vegyétek. Mondván, hogy onnan majd jól lehet látni stb. Fentrõl, középrõl pont ugyan olyan jól lehet látni. Ui. végsõ tapasztalat én csak 4, 5-5 éves gyereket vinnék cirkuszba.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm.
Miért csak 4, 5-5 évest?????? Nem értem. Pl egy 10 éves gyerek ugyanúgy élvezné neeem??? Vagy akár egy 15 éves..

Hamarosan 2 éve annak, hogy a párommal együtt vagyok. Ezt úgy szeretném megünnepelni, hogy Budapesten vagy a környéken valahova elviszem. Az esti program már meg van. De nap közben még nem tudom, mit csináljunk?

Valamilyen kiállításra gondoltam, de nem művészire, valami olyan programra, ami nem feltétlenül romantikus, de a lényeg,hogy ketten legyünk! Bármilyen ötletet szívesen fogadok!

Legjobb válasz: Kiállításra nincs hirtelen ötletem, de ha van egy kicsit nagyobb kereted, akkor kuponos oldalakon (megabon, kahani) potom áron vannak 3 napok wellnesshétvégék. ;)

Kiállításra nincs hirtelen ötletem, de ha van egy kicsit nagyobb kereted, akkor kuponos oldalakon (megabon, kahani) potom áron vannak 3 napok wellnesshétvégék. ;)
Ez lehet hulye otlet, de en szivesen vennem ha a parom elvinne mondjuk allatkertbe/igaz, ahoz most hideg van/, de akar elmehetnetek a horror hazaba. Garantalt elmeny. Nezz utana.


Szegedről Budapestre mennyi egy jegy oda-vissza jegy, ha 29. -én akarnék menni? 16 éves vagyok, ha ez számít! Nem értem a MÁV oldalt. Plusz 2 kérdés lenn

Na szóval a teljes árú jegy az azt jelenti, hogy oda-vissza?

Legjobb válasz: Neked a "Budapestig kérek egy diák jegyet oda-vissza" szöveget kell elmondani a pénztárnál. (ha ic jegyet is veszel, akkor: ..és egy ic helyjegyet az xy-kor induló vonatra). A teljes árú amúgy nem azt jelenti, hogy oda-vissza, az két külön dolog, mint ahogy az elsõ osztály és az ic is. Amúgy a szegedi vonaton vannak ic pótjegy nélkül is igénybe vehetõ kocsik (noha a vonat Ic-ként van feltüntve a menetrendben), szóval nem kell feltétlenül ic jegyet venni.

Neked a "Budapestig kérek egy diák jegyet oda-vissza" szöveget kell elmondani a pénztárnál. (ha ic jegyet is veszel, akkor: ..és egy ic helyjegyet az xy-kor induló vonatra). A teljes árú amúgy nem azt jelenti, hogy oda-vissza, az két külön dolog, mint ahogy az elsõ osztály és az ic is. Amúgy a szegedi vonaton vannak ic pótjegy nélkül is igénybe vehetõ kocsik (noha a vonat Ic-ként van feltüntve a menetrendben), szóval nem kell feltétlenül ic jegyet venni.
A teljesárú azt jelenti hogy semmi kedvezményt nem veszel vagy nem tudsz igénybe venni, pl: diák, nyugdíjas, vagy korkedvezmény. A oda-vissza útra a retúr kifejezést használják. Az IC azt jelenti hogy helyjegyet kell váltanod, ami független attól hogy diák vagy-e, és melyik osztályon (1. vagy 2) utazol.
Hány százalékos kedvezményt ad a diákigazolványod?
A kérdező hozzászólása: Passz, vagy 3 éve nem utaztam vonaton, csak szombaton lesz a Sprite It's Rite Freestyle Battle, meg szertnék vásárolni Pesten
50%-os kedvezményt!
Az ELTEre nem vennenek fel. Obudai-ban sem vagyok biztos.. A tobbit nem nagyon tudom melyik:)
Felvetelid jol sikerult , Szent Laszloba, Veres Palneba szerintem lehetne eselyed :)
Szinyeibe simán bekerülsz, a Lászlóba és a Veres Pálnéba is van esélyed. :) A Berzsenyit és az Óbudait nem ismerem, viszont az Apáczaiba és az Eötvösbe nem hiszem, hogy felvennének, azok országszinten is a felsõ ötben-tízben vannak, de egy próbát megér. :)
ELTE szerintem nem. Eötvös...egy próbát megér, de kicsi az esély. Veres Pálné szerintem rendben van viszonylag. Szent Lászlóban jó vagy szinte minden szakon. Többit nem nagyon ismerem.
te tesibõl hogy hoztad össze a hármast??? XDDDDDdd
én is csak tesibõl vagyok 3as!! :D és én is most vagyok nyolcadikos, de az átlagom 4, 4 és a felvételim 70pont. azt elcsesztem. :) sok sikert ! szerintem az óbudaiba is simán felvennének :)
Szia:) szerintem az Apáczain és az Eötvösön kívül mindenhova simán felvesznek :) De mindenképp próbáld meg a felsõ kettõt is bár tudom, h már le kellett adni a jelentkezést:/ Végül miket jelöltél? :)
A kérdező hozzászólása: Ezeket és még a Petriket
Végül hova vettek fel?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!