Találatok a következő kifejezésre: Budapesten esetleg vagy (128 db)

Bőrövhöz való csavarokat hol lehet kapni Budapesten? Van valami webáruháza esetleg, vagy bőrdíszmű ellátó bolt, esetleg csavarbolt? Kétféle méret is kellene nekem, ha van (1 cm körüli és 6 mm körüli). Ja és inkább bronz színű érdekelne, mint a vas.

Angol nevén chicago screw-ként szokott futni, de nem akarok külföldről rendelni, mert drágább lenne jóval a posta, mint amennyit ér.

Legjobb válasz: Cipészeteknél érdemes megérdeklõdni. De nem az ilyen Mister Miniteknél, hanem rendes cipész.

Cipészeteknél érdemes megérdeklõdni. De nem az ilyen Mister Miniteknél, hanem rendes cipész.

Budapesten (esetleg Gödöllőn) hol tudok tarotkártyát vagy cigánykártyát venni?

Legjobb válasz: MElyik gödöllõi ember írt ide ? :D hátha ismerlek. Fanni te vagy az ? :D

MElyik gödöllõi ember írt ide ? :D hátha ismerlek. Fanni te vagy az ? :D
A kérdező hozzászólása: nem gödölllõi vagyok csak sûrûn járok arra is, a nevem nem Fanni, a kérdéssel kapcs. nem tudsz segíteni? vmi olyan hely kell ahol füstölõk meg ilyen boszorkányos dolgok vannak :-D ott talán van kártya is...
sajnos nem, pedig engem is érdekelnek az ilyenek :\
A kérdező hozzászólása: megnéztem azóta és legnagyobb meglepetésemre(bár logikus lett volna lehet könyvesboltokban is kapni méghozzá részletes ismertetõvel.Könyv+kártya :-) alexandra könyvesboltokban van megnéztem a neten ha érdekel érdemes ott utánanézni.
Lira könyvesboltban vettem Dunakeszin kártyát+könyvet olcsón, + ott van outlet üzlet is és 900ft-ért adták a tarot 1000 összefüggése könyvet.
cigány kártyát a százasokban árulnak.

Hol lehet Budapesten venni vagy csináltatni ilyen tütü szoknyát? Vagy esetleg valakinek valami ötlet hogy hogyan lehetne megcsinálni? Ja és nem gyerek méretre gondolok! Köszi a segítséget!

http://www.cu2nite.com.au/ldc/product_info.php?products_id=782

Legjobb válasz: najo de ne nézz hülyének... turkálokban szokott lenni ilyen jelmezek, én ott láttam ilyet csak színesbe. de drága volt:D varrj magadnak szerintem, az a legegyzserûbb és legolcsóbb :))

najo de ne nézz hülyének... turkálokban szokott lenni ilyen jelmezek, én ott láttam ilyet csak színesbe. de drága volt:D varrj magadnak szerintem, az a legegyzserûbb és legolcsóbb :) )
A kérdező hozzászólása: szívesen varnék magamnak csak nem tudom hogyan :( félek hogy túl lapos lesz vagy hordhatatlan!
youtube-n vannak videók, h hogy kell
nem bonyolult már csináltam ilyet csak ruhának. kivagdosol ilyen hárömszögeket a tüllbõl, és egy széles gumira alulról rávarrod, ugy hogy vissza vannak hajtva. csak vigyázni kell hogy ilyen keményebb tüllt vegyél, mert az a függönyszerû tényleg nem áll sehogy :)

Tudnátok orvost, vagy Klinikát ajánlani Budapesten (esetleg 13. kerület környékén)? Bõvebben lent.

Meddõséggel kûzdünk néhány éve, van egy dokim de többet nem szeretnék hozzá menni. Mindig mást mond, nem derült ki hogy mi a probléma.Magánrendelésre járok hozzá, de most idõpontra mentem volna nem magánra kiderült, hogy az általuk megadott idõpontban szabin van + legutóbb meg azt mondta nem ér rá velem foglalkozni, mert pacienshez kell mennie(szintén megbeszélt idõpont volt, azt gondolná az ember 12ezer Ft/alkalom paciensé teszi, de ezek szerint nem). Sajnos most akudt problémám van, amire nem akartak az ambulancián semmit mondani, felírtak vérzéscsillapítót és hogy menjek ehhez a dokihoz vissza. Nem szeretnék visszamenni, de valahova mindenképpen el kellene mennem sürgõsen, pláne ha nem javul.

Legjobb válasz: Javaslom, hogy menj el a Mensmentisbe. Igaz, hogy Budán vannak, de õk a legjobbak.

Javaslom, hogy menj el a Mensmentisbe. Igaz, hogy Budán vannak, de õk a legjobbak.
A Róbert Károly Klinikára menj, a legjobbak, és a 13. kerületben van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszaitokat

Milyen csapatokat tudtok ajánlani Budapesten belül vagy nagyon közel hozzá (kb Nb2, 3-as szinten)? Esetleg elérhetõségeket linkelnétek megköszönném!

Jövõre végzem a gimnáziumi tanulmányaimmal és Budapesten szeretnék továbbtanulni, de a focit se szeretném abbahagyni. Jelenleg U-21 Nb2-ben játszok és jövõre,amikor Pestre kerülök 19 leszek.

Nem tudtok olyan helyet Budapesten (kávézó, vagy esetleg étterem), ami szilveszter este a normál üzletmenet szerint működik, azaz nem drága feláras vacsorát és szórakoztatóműsort kínál?

Pl. Egy étterem, ahová be lehetne ülni csak úgy simán egy étlapos vacsorára. Az összes hely 10-15 ezer forint per fő áron kínál helyeket.
szivesen ???
"sok szerelmi csalódás" Mivan anyuci nem adott kakaót?
velem nyugodtan :) ha gondolod írj rám 14/L
15 évesen tényleg sok szerelmi csalódásod lehetett már :D
Irhatsz :) 14/L
Írhatsz! 15/L
Az igen g*ci na mivan kifagyott a BF 3?

Hol vehetnék Budapesten 2. vagy 12. kerületben (esetleg máshol nagyon közel) ruhára vasalható betűket?

VAGY ilyen gyártót, aki elkészíti a vasalható képet nekem rendelésre (weboldal is jó)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!