Találatok a következő kifejezésre: Budapesten esetleg környékén melyik (3 db)

Van Budapesten, esetleg a környékén olyan uszoda, amiben kisebb kb.100-150 cm mély medence is van, ahol lehet lazulni, ejtõzni, esetleg hülyéskedni?

A hülyéskedést persze normális keretek között értettem, tehát nem beleugrálni, hanem mondjuk "birkózni" benne, lenyomkodni egymás a víz alá és hasonló elmés dolgok. Úszás után levezetésként kellemes ott ellenni.

Legjobb válasz: A 25 m-es tanuszodák többnyire ilyen mélyek, pontosabban van 120 cm-es végük, ezek viszont kizárólag úszásra használatosak. Ott vannak viszont a fürdõk...

A 25 m-es tanuszodák többnyire ilyen mélyek, pontosabban van 120 cm-es végük, ezek viszont kizárólag úszásra használatosak. Ott vannak viszont a fürdõk...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Fürdõk? Tudnál ilyet ajánlani? A Széchenyi-fürdõ eléggé ismert, de esetleg más, olcsóbb?

Budapesten (esetleg a környékén) melyik kórházakban van PIC?

Legjobb válasz: A SOTE klinika szülészetén van, az biztos, máshol nem tudom biztosra. Talán még a Madarász Utcai Gyermekkórházban is van.

A SOTE klinika szülészetén van, az biztos, máshol nem tudom biztosra. Talán még a Madarász Utcai Gyermekkórházban is van.

Holnap Budapesten, a belvárosban, (Deák, Blaha, Astoria, Keleti) környékén szeretnék egy turitúrát tartani. Melyek azok amiket érdemes meglátogatni és fiatalos, egyedi, olcsó ruhák vannak? Esetleg akció, kedvezmény, árucsere valahol a napokban?

fiatal vidéki lány vagyok, szóval tényleg nem a luxusturikra vagyok kíváncsi, nem túl nagy a költségvetés. el?re is köszönöm! :)

Legjobb válasz: Van egy elég spéci kínálattal rendelkezõ a Jászai téri buszmegállónál, nem sokkal a Vígszínház elõtt.

Van egy elég spéci kínálattal rendelkezõ a Jászai téri buszmegállónál, nem sokkal a Vígszínház elõtt.
A kérdező hozzászólása: a hádát ismerem, de azért köszi! most a kisebb helyekre gondoltam, amik esetleg nem olyan ismertek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!