Találatok a következő kifejezésre: Budapesten esetleg környékén (35 db)

Merre találhatok Budapesten esetleg környékén jó horgászboltot?

A kérdés adott, légyszi segítsetek pár jó tanáccsal, hogy melyik horgászboltban érdemes Budapesten vásárolni.

Legjobb válasz: aprod.hu vagy jofogas.hu itt is találsz...

aprod.hu vagy jofogas.hu itt is találsz...
Ha a választék nagysága a szempont, akkor a Keleti Horgászbolt a keletinél, Horgászok Háza a Soroksári úton, Walterland áruházak, stb... Ha jól és jót akarsz vásárolni, akkor viszont haverkodj a helyi kis horgászboltossal, és beszéld meg vele, hogy adott terméket mennyiért szerzi be neked. :)
Keleti horgászbolt, Walterland, Maxon, Atlantis Fishing áruház...de egyébként rengeteg nagyon jó bolt van pesten.

Budapesten (esetleg környékén) jó lovardák, bértartás?

Sziasztok! Hamarosan Pestre költözöm. Melyek a legjobb ismertebb/kevésbé ismert lovardák? Milyen helyeken jártatok már és mit tudtok róluk mondani, melyiket ajánlanátok? Sajnos egyáltalán nem vagyok ismerős arra ,,lovardaügyileg". Színvonalas helyet keresek, de nem szeretem az újgazdag társaságokat (remélem értitek mire gondolok :D). Kíváncsi lennék a lovakra, oktatásra, bértartás árára, társaságra, hozzáállásra, árakra. Várom a tapasztalataitokat :)

Legjobb válasz: Pesten eddig csak a Berrit ismerem, mint bértartó. Nem ajánlom. A vezetõk lekezelõek, hülyének néznek, szinte semmi sem kóser. Az oktatás futószalag módban megy, az oktató béna, szerintem... Szóval, nagyon nem ajánlom. Egy barátnõm lovasboltban dolgozik és Õ az Ásvány utcait ajánlja. Hüm, próbálkozz, de a Berrit hagyd ki. Ja és a Cinkotairól is ezt tudom mondani, bár az nem saját tapasztalat, az inkább hallomás. De kalap fos.

Pesten eddig csak a Berrit ismerem, mint bértartó. Nem ajánlom. A vezetõk lekezelõek, hülyének néznek, szinte semmi sem kóser. Az oktatás futószalag módban megy, az oktató béna, szerintem... Szóval, nagyon nem ajánlom. Egy barátnõm lovasboltban dolgozik és Õ az Ásvány utcait ajánlja. Hüm, próbálkozz, de a Berrit hagyd ki. Ja és a Cinkotairól is ezt tudom mondani, bár az nem saját tapasztalat, az inkább hallomás. De kalap fos.
Én is csömört akartam mondani, ahova én járok nagyon szeretem, terep az elég jó :) Pályák is vannak, no meg az oktató is nagyon jófej! De ott 100 méterenként van 1 lovarda.
szia tudom késõn irok de ha netántán még keresnek lovardát akkor Õrbottyánban most nyilt egy lovarda magam is oda járok ha komolyan érdekel irok telefonszámot.A színvonala magas 2 oktató van mind a 2õ rendszeresen versenyeznek az egyik oktató országos bajnokságon 1. helyezett lett.bértartásról érdeklõdõk ha kell, társaság nagyon jó de még csak most kezd el alakulgatni, az oktatok rajtengedélyvizsgára is visznek, versenyekre adnak lovat és fel is készítenek, futószár:2000Ft, edzés(szabadon, egyedül):3000Ft, szerintem nagyon jók az árak és kiválló lovakkal is dolgoznak és a bértartás sem lehet több 40.000 Ft-nál
Csepelen van egy tanya, a munkatársam járt oda, de elment az oktatójuk, elzavarták, mert a lova eltörte a lábát.Nem tudnak oktatni, kidumálálják a vendéget a háta mögött és tönkre vágják a lovakat.És eléggé beképzeltek.Szart sem tudnak a lovakról.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nem vagytok elkésve, még nem találtam helyet.
Szia, kicsit megkésve de a Dobrovitz Lovasfarm is nagyon jó Vecsésen! :)
Bp. 3 kerület határa, közel a belvároshoz és a tereplehetõséghez is, havi 25.000, egy karám ahova a boxok nyílnak, egy körkarám, egy legelõ, a boxok pedig nem külön épületbe vannak, hanem mint mondtam a karámra nyílik mindegyik. Én ott tartom a lovamat, elég jó hely és marha sok a tereplehetõség, meg amelyik kovács jár oda ki, az egyszerre körmöli az összes környékbeli lovat, nagyon olcsón. Csak ajánlani tudom, ha gondolod, írj privibe, vagy ide. :D
nekem Sóskúton vannak a lovaim. 120 ezer/ló, de állatorvosi ügyelettel, öl, tözõ, zuhanyzó, klubhelyiség...
lovasturavezeto.hu nézd meg ezt!
Én ide járok: http://kuruczlovarda.hu/
A kérdező hozzászólása: Igen igen, tudom hogy rengeteg hely van, ezért próbálok itt tájékozódni. Sajnos ugye a lovardák a saját oldalukon nem írják le, hogy milyen a hely 'valójában', így neten nem sokra megyek a keresgéléssel..
Én Csömört ajánlom, közvetlenül Budapest (XVI.ker.) mellett van. Elég sok lovarda van, viszonylag elfogadható árakkal. Ahova én járok a lovasoktatás 2000 Ft (osztály/futószár), terep 2500 Ft, bértartás 45ezer Ft/hó. Családias hangulat, jó terep lehetõség.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a válaszodat, nekem drága a havi 120 :) Nincs szükségem több pályára meg ilyesmi, csak legalább egy használható legyen, öltözõ stb. sem elvárás. Tereplehetõségnek nagyon örülnék
Akadémia az elvileg jó de a Pasaréti is! ott 80-90 havi a bértartás

Van Budapesten, esetleg a környékén olyan uszoda, amiben kisebb kb.100-150 cm mély medence is van, ahol lehet lazulni, ejtõzni, esetleg hülyéskedni?

A hülyéskedést persze normális keretek között értettem, tehát nem beleugrálni, hanem mondjuk "birkózni" benne, lenyomkodni egymás a víz alá és hasonló elmés dolgok. Úszás után levezetésként kellemes ott ellenni.

Legjobb válasz: A 25 m-es tanuszodák többnyire ilyen mélyek, pontosabban van 120 cm-es végük, ezek viszont kizárólag úszásra használatosak. Ott vannak viszont a fürdõk...

A 25 m-es tanuszodák többnyire ilyen mélyek, pontosabban van 120 cm-es végük, ezek viszont kizárólag úszásra használatosak. Ott vannak viszont a fürdõk...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Fürdõk? Tudnál ilyet ajánlani? A Széchenyi-fürdõ eléggé ismert, de esetleg más, olcsóbb?

Tudtok esetleg Budapesten vagy környékén hermetikus vagy tibeti mágiával magasabb szinten foglalkozó csoportot, közösséget?

Legjobb válasz: mivan gerzson te is ebbe a tibeti tantrista szektába jársz?:DDD te gyehenna

mivan gerzson te is ebbe a tibeti tantrista szektába jársz?:DDD te gyehenna
Nem hinnem, hogy letezik ilyen manapsag BPen - sajnos -, mert alig jut el valaki egyenileg magasabb szintre, ugyhgogy csoport bizonyara nincs .

Tudnátok orvost, vagy Klinikát ajánlani Budapesten (esetleg 13. kerület környékén)? Bõvebben lent.

Meddõséggel kûzdünk néhány éve, van egy dokim de többet nem szeretnék hozzá menni. Mindig mást mond, nem derült ki hogy mi a probléma.Magánrendelésre járok hozzá, de most idõpontra mentem volna nem magánra kiderült, hogy az általuk megadott idõpontban szabin van + legutóbb meg azt mondta nem ér rá velem foglalkozni, mert pacienshez kell mennie(szintén megbeszélt idõpont volt, azt gondolná az ember 12ezer Ft/alkalom paciensé teszi, de ezek szerint nem). Sajnos most akudt problémám van, amire nem akartak az ambulancián semmit mondani, felírtak vérzéscsillapítót és hogy menjek ehhez a dokihoz vissza. Nem szeretnék visszamenni, de valahova mindenképpen el kellene mennem sürgõsen, pláne ha nem javul.

Legjobb válasz: Javaslom, hogy menj el a Mensmentisbe. Igaz, hogy Budán vannak, de õk a legjobbak.

Javaslom, hogy menj el a Mensmentisbe. Igaz, hogy Budán vannak, de õk a legjobbak.
A Róbert Károly Klinikára menj, a legjobbak, és a 13. kerületben van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszaitokat

Tud esetleg valaki olyan helyet Budapesten, vagy környékén ahol virágzik a pipacs nagyobb mennyiségben?

Olvastam róla, hogy búzatábla, szántó környékén virágzik leginkább, ahol föl van túrva a föld, de sajnos ilyet sem tudok a közelben. Olyan helyet keresek amit BKV-val meg lehet közelíteni, vagy esetleg egy-két vonatmegállóra van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!