Találatok a következő kifejezésre: Budapest XII mennyibe (5 db)

Idén megyek a BME-re. Budapest XI. kerülete (főleg az egyetem környéke) milyen? (mennyire veszélyes, mennyire jellemző az, hogy hárman rámtámadnak, melyek azok a helyek, amelyeket érdemes elkerülni)

Legjobb válasz: - nem veszélyes - Ha "rendes mûegyemista" lesz belõled, akkor nem fogsz egyedül mászkálni sehová - Ha lehet, éjfél után már ne kössél bele senkibe a kocsmában

- nem veszélyes - Ha "rendes mûegyemista" lesz belõled, akkor nem fogsz egyedül mászkálni sehová - Ha lehet, éjfél után már ne kössél bele senkibe a kocsmában

Budapest XI. kerülete mennyire biztonságos ill. azon belül a Baranyai utca és tér?

mert vannak kerületek ahol több a rablás, betörés stb..

Legjobb válasz: nagyon jó kis nyugis környék, a forgalom is lájtos. arrafelé lakom én is, éjszaka ha jövök haza, még sosem féltem, nincsenek gyanús alakok. arra azért készülj fel, hogy ott egy suli, az udvaron a gyerekek biztos kiabálnak a szünetekben vagy délután, de ez még mindig jobb mint a részeg cigányok a 8kerben :D tényleg szép rész, sok park, fa, bokor, játszótér. és ennél jobb közlekedés ilyen környéken nem sok van. sokat elmond, hogy itt kb kihalásos alapon lehet lakáshoz jutni, sok mai nyugger már 30-40 éve itt él.

nagyon jó kis nyugis környék, a forgalom is lájtos. arrafelé lakom én is, éjszaka ha jövök haza, még sosem féltem, nincsenek gyanús alakok. arra azért készülj fel, hogy ott egy suli, az udvaron a gyerekek biztos kiabálnak a szünetekben vagy délután, de ez még mindig jobb mint a részeg cigányok a 8kerben :D tényleg szép rész, sok park, fa, bokor, játszótér. és ennél jobb közlekedés ilyen környéken nem sok van. sokat elmond, hogy itt kb kihalásos alapon lehet lakáshoz jutni, sok mai nyugger már 30-40 éve itt él.
A kérdező hozzászólása: Köszi ez megnyugtató! :) a gyerekek, a suli meg már nem zavar most is évek óta egy általános iskolával szemben lakom! :D
Szerintem abszolút biztonságos a kerület; a Baranyai utca is elég csendes, sok szép növény meg fa van arrafelé. Szerintem erõszakos rablások, betörések nem jellemzõk arrafelé, de a Móricz Zsigmond körtér környékén ill. buszon, villamoson figyelni kell, nehogy kivegyenek valamit a táskádból; mert arrafelé nagy a forgalom, és könnyen elcsenhetnek valamit.


A kérdező hozzászólása: nagyon fontos lenne


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!