Találatok a következő kifejezésre: Budaörsön vagy környékén (7 db)

Hol van balett oktatás 5 éveseknek Budaörsön vagy környékén?

Tud valaki balett oktatást 5 éveseknek Budaörsön vagy környékén valahol?

Legjobb válasz: http://www.tanctanoda.hu/ Õrmezõn és Érden és sok más helyen is van oktatás.

http://www.tanctanoda.hu/ Õrmezõn és Érden és sok más helyen is van oktatás.

Budaörsön vagy Budaörs környékén hol csinálnak 4d ultrahangot, és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Szia! Én nem vagyok Pesti és nem ismerem a kerületek mit takarnak, de van egy honlap ahol fel vannak sorolva és talán árak és rendelési idõk is vannak. Nézd meg! :) http://4d-ultrahang.lap.hu/ Boldog babavárást, nézést! :)

Szia! Én nem vagyok Pesti és nem ismerem a kerületek mit takarnak, de van egy honlap ahol fel vannak sorolva és talán árak és rendelési idõk is vannak. Nézd meg! :) http://4d-ultrahang.lap.hu/ Boldog babavárást, nézést! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!!!


Hol lehet méretre vágott szivacsot kapni Budán vagy Budaörs/Budakeszi környékén?

Ágyba lenne, de sajnos egyedi a méret, szóval kész matracok kizárva. Elõre is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: A keresõbe beírod,hogy szivacs méretre vágás,Budapest és a megfelelõ kerület.

A keresõbe beírod, hogy szivacs méretre vágás, Budapest és a megfelelõ kerület.
Rendelj gyártótól.
Gyártótól olcsóbb, vagy miért?
A kérdező hozzászólása: Felhívtam egy pesti boltot, telefonon keresztül nekem esett, hogy miért nem szólok az asztalosnak, hogy csináljon szabvány méretû ágyat. Komolyan nem normális. Vegyem a szivacshoz az ágyat, az ágyhoz meg a lakást, nem?? Na mindegy, végül bementünk az "ikejjába", megvettünk egy szivacsot huzattal, és levágtunk belõle. Árban mér így is jók vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Elnézést, egy picit félreírtam, mert másképp akartam feltenni a kérdést:S

Maggi Würze kapható Tatabánya vagy Budaörs környékén valahol? Nem online, hanem valami boltban, vagy olyan online boltban, ahol nem egy vagyon a házhoz szállítás?

köszi

Legjobb válasz: http://azsiabt.kernel.hu/component/page,shop.product_details.. Ha az elõbbi címet behívod, megtalálod azt a céget amelyik forgalmazza a Maggi fûszert. A Vámház krt-on üzletük is van.

http://azsiabt.kernel.hu/component/page, shop.product_details.. Ha az elõbbi címet behívod, megtalálod azt a céget amelyik forgalmazza a Maggi fûszert. A Vámház krt-on üzletük is van.
A kérdező hozzászólása: kösz, ismerem (google a barátom), de 1990 ft-os szállítási költségért nem fogom megrendelni....és nem fogok több ezret kifizetni buszjegyre, hogy bejussak a Vámház körútra


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!