Találatok a következő kifejezésre: Bromocriptint írt a (3 db)

Bromocriptint írt fel a dokim mer nincs pé. -m, mennyi idő kb. hogy rendezödjön a pé. -m?

Legjobb válasz: hát ez változo. azért is mert attol függ hogy milyen magas a prolaktin szint. nekem is ez van. bromot azért irt mert magads a prolaktin szinted és ez gatolja a termékenységet. vékony méhnyálkahártya meg peteérét csinál. nekem most lesz vérvétel hogy rendbejött e 1 honapja szedem. neked elõtte csinált vérvételt?eredményed mennyi?

hát ez változo. azért is mert attol függ hogy milyen magas a prolaktin szint. nekem is ez van. bromot azért irt mert magads a prolaktin szinted és ez gatolja a termékenységet. vékony méhnyálkahártya meg peteérét csinál. nekem most lesz vérvétel hogy rendbejött e 1 honapja szedem. neked elõtte csinált vérvételt?eredményed mennyi?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Végül is 3.-án megjött!Ma keztem el a bromot, hát majd kiderül mit fog produkálni!
szia szerintem elkelene mondanos a dokinak hátha ir fel olyat amitõl rendesen megjön. nekem mindig 35-40 napra jött meg. és késõbb az romlani kezdett mert 45 50 nap is volt az utolso honapban. kiderült hogy magas a prolaktin szint. ezért irt fel nekem gyogyszert és most 3 hete szedem és most aztérzem hogy megakar jönni. szoval szerintem hatott a gyogyszer. pedig nekem tényleg magas volt. mindenképp szedjed mégha nemjön meg akkor is.
A kérdező hozzászólása: Most mennem kell, 22.00 körül megint fent leszek.Addig is köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: HÁT EZ AZ , HOGY NINCS RAJTA PROLEKTIN SZINT!!aKKOR MIBÖL ÁLLAPITOTTA MEG HOGY NEM VOLT PÉ-M?jA ÉS ATTOL FÜGGETLENÜL MÁR 8 NAPJA KÉSIK MA TESZTELTEM DE NEGA.LETT.a MAI NAP FOLYAMÁN 2-3 VÉRES PÖTTY VAN A BETÉTEMEN.iLYENKOR MI VAN???
szia elsõ vagyok:) én ilyet nemis találtam az enyémben. nekem méshogy van feltüntetve mint neked. nálad nemis találtam prolaktint. nekem rendesen bevan irva hogy prolaktin szint mennyi. más nincs beleirva?
A kérdező hozzászólása: Holnap kezdem el szedni, és júli 31.én kell visszamennem.
A kérdező hozzászólása: Melyik a prolektin szint?Nekem csak ilyenek vannak a leleten, hogy FSH 4, 38-LH 16, 2-Progreteron 3, 16-LTH 526-Oestradiol 843-Testosteron 0, 71, ez a 20.napon történt vér eredmény, de hát ugye volt a 6.napon is az pedig:FSH 5, 57-Lh 5, 7-LTH458-OESTRADIOL 95-Testosteron 0, 45.
Nekem is magas a prolaktinom, 1000 felett volt, de ahogy elkezdtem szedni a gyógyszert, 1 hét alatt leugrott 40 körülire, ami meg nagyon alacsony. A Doki azt mondta, hagyjam abba a gyógyszert, újabb vérvétel után újra 1000 felett volt. Most kevesebb mennyiségben szedem, majd pár hét múlva újra megyek vérvételre, csak az a baj, hogy az eredmény csak ezt követõ 2 hét múlva lesz. De most a ciklusom is rendben volt. Gyógyszer nélkül 23-25 napos volt, most 31 napos. Nem is gondoltam, hogy ilyen sokan küzdenek ezzel a prolaktinnal.
Az LTH a prolaktin másik neve.

Ma voltam orvosnál, Bromocriptint irt fel minden napra, a ciklus 6-10. napjára pedig Clostit. Használni fog ez?

Aki ezeket szedte kérem irja le a tapasztalatát, hogy hány hónap mulva sikerült a baba?

Legjobb válasz: nekem használt!

nekem használt!
én is ugyanezt szedtem és a 2. hónapban használt. bár én vettem még ovulációs tesztet és mértem a hõmet is minden reggel, nehogy lemaradjak a dologról, ha már ilyen sokat küszködik az ember..... nem bíztam a véletlenre!! Rajtam ne múljon alapon. Napi egy bromocriptint és 2 x 1 clostyt kaptam. Utána pedig utrogestant.. Sok sikert.

Minden rendben van a hormonjaimmal, mégis Bromocriptint írt fel az orvosom. Szerintetek miért?

Van már 2 nagy gyermekem,mindkettőnél kellett szednem,de akkor a hormonvizsgálat indokolta,az első gyerekkel 2 évig nem estem teherbe,a gyógyszerrel rögtön,második is 3 hónapon belül sikerült.Most eltelt 13 év,megint babát szeretnénk,8 hónapja próbálkozunk,mindkettőnket már kivizsgáltak,minden a legnagyobb rendben,sőt,ami régen nem volt jó,most az is tökéletes.Az orvosom mégis napi 2x fél Bromocriptint írt fel.Az első kérdésem,hogy nem káros-e így szednem? A második,hogy létezik olyan,hogy több évig egy hormonszint nem jó és egyszer pedig jó lesz?

Legjobb válasz: Az életmód (étkezés, vitaminok) befolyásolhatják a hormonokat. Szóval simán elõfordulhat, hogy beálltak normál értékre. Akkor viszont nem hiszem, hogy használna a Bromo, be is kavarhat, nem szedtem, de úgy tudom, elég erõs gyógyszer. Nem lehet, hogy picit alacsony a sárgatested, és arra kaptad? Doki nem mondott semmit?

Az életmód (étkezés, vitaminok) befolyásolhatják a hormonokat. Szóval simán elõfordulhat, hogy beálltak normál értékre. Akkor viszont nem hiszem, hogy használna a Bromo, be is kavarhat, nem szedtem, de úgy tudom, elég erõs gyógyszer. Nem lehet, hogy picit alacsony a sárgatested, és arra kaptad? Doki nem mondott semmit?
Én is szedem, nagyon szépen levitte az értékemet, ami elõtte nagyon magas volt. Semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam, hála az égnek, pedig sokan mondták elõtte, hogy sokaknak van. Lassan, fokozatosan elkezdeni, elõször csak napi fél, pár napig, és ha nincs mellékhatás, akkor emeld az adagra, amit elõírtak.
A kérdező hozzászólása: Az étkezésem nem változott, viszont a lelkiállapotom ég és föld az akkorival összehasonlítva :) lehet ezért lett most minden értékem tökéletes, ezt mondta a doki(mármint, hogy minden teljesen jó). Igen, én is csak úgy mertem elkezdeni, hogy elõször este felet, pár nap múlva reggel is negyedet, talán holnap már be merem venni reggel is a másik felet. Én is remélem, nem kavar be, hétvégén megyek a dokimhoz, akkor talán megnyugtat vagy elmagyarázza részletesen, miért kell...nagyon szeretnénk már kisbabát...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!