Találatok a következő kifejezésre: Bromocriptin tabletta az (3 db)

Bromocriptin tabletta növeli az ikerterhesség esélyét?

pcos betegsegemre es magas proli szintemre bromocriptint irt az orvos szedtem es azota egy babam mar szuletett.most tuneteim ujra elojottek,szeretnem ha leirnatok velemenyetek tapasztalataitok,hogy mennyire noveli az ikerterhesseg eselyet ha szedem a gyogyszert de a prolaktinom mar majdnem normal erteku.

Legjobb válasz: tudtommal semennyire, hiszen a Bromocriptin a prolactin szintet szorítja le, ami a tejtermelésért felelõs hormon, és a magas prolactin érték gátolja a teherbeesést. A normál prolactin (vagy az alacsony) viszont nem befolyásolja az ikerterhesség eséklyét. A Clostylbegyt tabletta ezzel szemben a peteérést serkenti, ami növeli az érett peték számát, ami elvileg növelheti az ikerterhesség esélyét. Magas prolaktin szint esetén azonban ilyen gyógyszert biztosan nem adnak, mert ellenjavallt. (ez mind saját tapasztalat)

tudtommal semennyire, hiszen a Bromocriptin a prolactin szintet szorítja le, ami a tejtermelésért felelõs hormon, és a magas prolactin érték gátolja a teherbeesést. A normál prolactin (vagy az alacsony) viszont nem befolyásolja az ikerterhesség eséklyét. A Clostylbegyt tabletta ezzel szemben a peteérést serkenti, ami növeli az érett peték számát, ami elvileg növelheti az ikerterhesség esélyét. Magas prolaktin szint esetén azonban ilyen gyógyszert biztosan nem adnak, mert ellenjavallt. (ez mind saját tapasztalat)

Tisztelt Főorvos Úr! Két éve szedek Bromocriptin tablettát magas prolaktin szint miatt (880). MRI negatív volt. Az egyik mellemben 10 éve fibroadenomát igazoltak, de azt mondták nem kell kivenni. A mellfeszülés a tabletta szedése mellett is folyamatos. De

Tisztelt Főorvos Úr! Két éve szedek Bromocriptin tablettát magas prolaktin szint miatt (880). MRI negatív volt. Az egyik mellemben 10 éve fibroadenomát igazoltak, de azt mondták nem kell kivenni. A mellfeszülés a tabletta szedése mellett is folyamatos. Depressziós gyógyszereket is szedek. 47 éves múltam még, a mensesem még rendszeres. Kérdésem az lenne, hogy a Premens tablettát szedhetném-e a Bromocriptin helyett, valamint a fibroadenomát a rizikó miatt eltávolíttassam-e? Köszönöm szépen a válaszát. Eta.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Premens tablettát csak kiegészítésképpen javaslom, ez a mellfeszülést is mérsékelni fogja. A fibroadenoma kapcsán azonban részletesebb vizsgálatokat javaslok, ezért kérem személyesen keressen fel. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Premens tablettát csak kiegészítésképpen javaslom, ez a mellfeszülést is mérsékelni fogja. A fibroadenoma kapcsán azonban részletesebb vizsgálatokat javaslok, ezért kérem személyesen keressen fel. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos Úr! Két éve szedek Bromocriptin tablettát magas prolaktin szint miatt (880). MRI negatív volt. Az egyik mellemben 10 éve fibroadenomát igazoltak, de azt mondták nem kell kivenni. A mellfeszülés a tabletta szedése mellett is folyamatos. De

Tisztelt Főorvos Úr! Két éve szedek Bromocriptin tablettát magas prolaktin szint miatt (880). MRI negatív volt. Az egyik mellemben 10 éve fibroadenomát igazoltak, de azt mondták nem kell kivenni. A mellfeszülés a tabletta szedése mellett is folyamatos. Depressziós gyógyszereket is szedek. 47 éves múltam még, a mensesem még rendszeres. Kérdésem az lenne, hogy a Premens tablettát szedhetném-e a Bromocriptin helyett, valamint a fibroadenomát a rizikó miatt eltávolíttassam-e? Köszönöm szépen a válaszát. Eta.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Premens tablettát csak kiegészítésképpen javaslom, ez a mellfeszülést is mérsékelni fogja. A fibroadenoma kapcsán azonban részletesebb vizsgálatokat javaslok, ezért kérem személyesen keressen fel. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Premens tablettát csak kiegészítésképpen javaslom, ez a mellfeszülést is mérsékelni fogja. A fibroadenoma kapcsán azonban részletesebb vizsgálatokat javaslok, ezért kérem személyesen keressen fel. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

