Találatok a következő kifejezésre: Bosch Wvf mosógéphez (1 db)

Bosch Wvf 2000-es mosógéphez keresek használati utasítást, hol találok?

Legjobb válasz: Szia! Jól írtad mosógép típusát? mert a bosch oldalán sem találni róla semmit:-((

Szia! Jól írtad mosógép típusát? mert a bosch oldalán sem találni róla semmit:-((
a dobozban te barom.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi történik ha öblítő helyett valami mást öntök a mosógépbe, pl kólát? Akkor kóla illata lesz a ruháknak?

5

Zanussi kombinált tűzhelyre, mennyibe kerül a beüzemelés?

Szeretnék venni egy kombinált tűzhelyet, de sehol nem találom a beüzemelés díját. Illetve hogy a gáz csövet, elektromos hosszabbítót nekem kell-e megvennem vagy hozzák a szervizesek ? Előre is köszönöm a választ, ha valaki megírja! :)

2

Mi a különbség a Szobatermosztát nappali és éjszakai módja között?

A pontos kérdésem az lenne, hogy van egy Computherm Q3-as szobatermosztátom. Az éjszakai és nappali mód között, csak annyi a különbség, hogy különböző hőmérsékleti értékeket állíthatok be? Vagy az éjszakai mód egyben takarékosabban kapcsolgatja a kazánt is?

4

Mivel világítsak a lakásban a közlekedőben, ahol vagy egész nap fel kéne kapcsolni a villanyt, vagy állandóan fel/le kapcsolni?

A lakás úgy néz ki, hogy a közlekedőbe/konyhába lépünk be a lépcsőházból, ablaka nincs. Innen nyílik jobbra és balra a két szoba, tehát a közlekedőben gyakorlatilag sötét van egész nap, de járkálni sokat járunk itt, hisz a lakás közepén van. Most két nagy sima égős lámpa van, de kétlem, hogy ezeknek a kapcsolgatása túl energiatakarékos megoldás lenne.

5

Megbolondít a mosógép, az baj?

Megállás nélkül ugrál a mosógép centrifugálás közben! Hiába állítom le helyezem el rendesen a ruhát...semmi eredménye!! :( Már 2 hónapja csinálja ezt. Szerelő kellene ide?? 2 éves a mosógép! Megoldásokat várok! :)

4

Miért nem nyílik ki a mosogatógép tabletta adagoló ajtaja?

2

Mosògépem szerintem penészes, a ruhák száradás után büdösek maradnak, most elindítottam egy üres, 60 fokos mosást 2 evőkanál mosòszòdával. Jòl tettem?

Màr pròbàltam az ecetet ès a trisòt, nem hasznàlt. Szerintetek nem sok a 2 evőkanàl mosòszòda? Tènyleg segìthet az alig 5 èves mosògèpemen? Milyen időközönkènt kell egy ilyen üres mosàst indìtanom? Köszönöm előre is, zöld kezeket adok! :)

2

Szerintetek milyen (szűrős) konyhai elszívót érdemes venni?

A konyhában a zsíros pára tartalom főzés közben már kibírhatatlan. Főleg a csukott ablakok miatt is, mert fűteni kezdtünk.
Sokat nézegettem pl Euronics weboldalán ezeket az elszívókat.
Sajnos a konyhánknak az elrendezése miatt CSAK szűrőset lehetne beépíteni.
Nos, több fajtát nézegettem vannak papír ill. fém szűrősek.
Ha van valamilyen tapasztalata valakinek ebben, hogy milyen márkát és típust érdemes venni, aki ért hozzá, legyen szíves írjon!
Melyik a megbízhatóbb?
Előre is köszönöm.

1

Keringető szivattyú akkumulátorról üzemelése áramszünet közben?

Adott egy keringető szivattyú ami jelenleg hálózati áramról van működtetve, de ha áramszünet van akkor akksiról kéne mennie! Viszont ha bekötöm az akksit akkor arról szedi le az energiát nem a hálózatról! Ha lemerül akkor kapcsol vissza csak hálózatira. Milyen szerkezetet kéne a rendszerbe építenem hogy csak akkor üzemeljen akksiról ha nincs áram, illetve ha visszajön(Az áram) akkor az akkumulátort is visszatöltse!

Esetleg a termék linkjét is ha van ilyen! Köszönöm!

(Sajnos az itteni "fűtésszerelő" nem halott még ilyenről!)
És azt javasoltra csak akkor dugjam be az akksit ha nincs áram! De ha nem vagyok otthon? Akkor fel is robbanhat a kályha...

8

Electrolux En3400 aox típusú hűtője van valakinek?

Csak arra szeretnék rájönni hogy máshol is ilyen rohadt hangos, vagy csak az enyémmel van valami baj. Az egész lakásban hallani a mély hangú zúgását.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!