Találatok a következő kifejezésre: Borzasztóan fáj fogam. Ma megyek (1 db)

Borzasztóan fáj a fogam. Ma megyek fogorvoshoz, valószínű ki kell húzni. Ha utána fájni fog, mi az ami használhat?

Nem árt ilyenkor az érzéstelenít?? Bevettem egy algopyrint, de nem használ, reggel megyek orvoshoz. Decemberben húzták egy fogamat, akkor csak cataflammal tudtam csillapítani a fájdalmat, de egyértelm?, hogy azt most nem szedhetem, milyen más hatásos, esetleg homeos bogyó van, ami nem árt?

Legjobb válasz: Szerintem erre csak a doki fog tudni érdemleges választ adni Neked, az a legbiztosabb! A lényeg, hogy magadtól ne vegyél be semmit!

Szerintem erre csak a doki fog tudni érdemleges választ adni Neked, az a legbiztosabb! A lényeg, hogy magadtól ne vegyél be semmit!
Az algo flex forte is jó.
nekem is fáj a fogam meg a fejem én is megyek du drhoz, én vettem be egy cataflant ma is és multkor is, mert egyet lehet be venni azt mondta a nödoki és a háziorvost is kérdeztem, a papira az van irva, 1, 2tremiszterben az orvos mellett, tanácsára lehet, csak a harmadikba nem lehet be venni, szerintem nyugodtan vegyél be, 11hetes vagyok, és te?
Szia! Nekem tegnap elõtt húztak, úgy, hogy elõtte másfél hétig jártam fogdokihoz, volt gyökérkezelés, meg minden, de nem segített, úgyhogy végül kihúzattam, mert nem bírtam tovább a fájdalmat. Az érzéstelenítõ nem árt, én utánna 1 Panadolt vettem be, többet nem mertem, mert elõtte is azt szedtem mikor már nem bírtam a fájdalmat, de még ma is picit fáj, de talán már nem sokáig. Ha lesz erõd írd meg mi volt! Jobbulást: 19 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ.Közben megjöttem a dokitól, kihúzta a fogam, azt mondta, ha fájna algopyrint vegyek be. Egyenlõre tart az érzéstelenítõ. Én 22 hetes vagyok.
Szia! Nekem 14 hetesen húztak fogat. A fogorvos nem tanácsolt gyógyszereket, csak azt mondta, hogy rágjak szegfüszeget, mert az fájdalomcsillapító és öblögessek kamillateával a gyulladáscsökkentés miatt. Én ezeket nem próbáltam ki, viszont elkezdtem inni Aloe Vera gélt (az allergiám miatt) és enyhítette a fájdalmat. Kb. 2 hét kellett, hogy begyógyuljon nagyjából a húzás utáni seb. Mondta a fogorvos, hogy a fog pótlásával húzás után 6 hétig kell várni. Üdv.: 19 hetes kismama.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kárlek titeket, valaki nyugtasson meg! Elvetélhetek?

Néhány napja nem érzem mozogni a picit. 17 hetes vagyok,semmi görcs,semmi vérzés. Naponta többször érzem,hogy mintha kinyomná magát,de semmi több. Eddig sem mozgott még tul sokat,csak néha-néha éreztem este,de most semmi. Nagyon félek,hogy valami baj van. Pénteken megyek uh-ra,akkorra kaptam időpontot.

8

Kicsit ciki kérdés:szerintetek lehet belőle baj?

5hetes terhes vagyok,második babámat várom és az elsővel is ugyanez volt a "gond". Szóval éjjelente,-nem minden nap,-de azért előfordult párszor,hogy orgazmusom volt,most a második babával szerintem ugyanez lesz,mert már előforordult.Attól félek,hogy ez nem ártalmas vagy veszélyes e főleg így az elején?

12

3 nappal ezelőtt enyhén véres, 2 napja barnás folyás! Ez mi?

9 hetes terhes vagyok , 3 nappal ezelőtt volt enyhén véres folyásom amit a tisztasági betétemen vettem észre , és este is volt egy pici! tegnapelőtt és tegnap barnás szinű folyásom volt. ma még semmi . Holnap kell mennem dokihoz! Mi lehet ez ? enyhén görcsölgetek de szinte észre sem venni .

10

Ikresek, hányadik hétben vagytok, mikorra írtak ki titeket, hogy viselitek a terhességet, kihez jártok?

12

Mikor álltatok neki kimosni és vasalni a várt baba ruháit?

5

7 hetes 3 napos vagyok kismama vagyok. Nincs hányingerem, rosszullétem. Normális, hogy ilyen tünetmentes egy terhesség?

Mióta szedem a dokim által felírt tablettát a jobb megtapadás miatt, azóta már az enyhe hasi problémáim is elmúltak. Nagyon ritkán érzek pici szurit a köldököm körül. Cicijeimet érzem, de azt se mondanám, hogy elviselhetetlen.
Minden rendben velem?

5

Miért fáj ha mocorog a baba? ( 31hkm) ti miket ereztek/ereztetek?

Mekkora lehet most a babam? A labaval rughat ilyen eroseket? Vagy terd? Hat meg a konnyem is kicsordul... Feje lent van,
Fent es elorefelé mozog hatalmasakat! Ma akkorat sikitottam a gyerekrendeloben, azt hittek, hogy szulok... :)
Ti miket ereztetek?

6

Foghúzás 12 hetes kismamaként! Véleményetekre vagyok kíváncsi! Járt-e már így valaki?

Huzatot kaptam, hiába figyeltem annyira, s minden házi praktikát bevettem (sós kamillás öblögetés, orvosi zsálya stb), nem használt semmi. Felhívtam a védőnőt, aki javasolta, hogy fogorvos azonnal. Elmentem ahhoz a fogorvoshoz, akihez kamaszkorom óta járok (SZTK) Azzal kezdődött, hogy mondtam, hogy kismama vagyok, plusz ugye magas a vérnyomásom (évek óta), s nem szeretnék lidokain injekciót. Hát szépen letorlokoltak, hogy ha nem tetszik, akkor el lehet menni, meg ilyenek. Beültem a fogorvosi székbe, mondom melyik fogam fáj, nézi, ki kell húzni, majd mondja a mellette lévő is rossz. Kaptam valami normál inkelciót, s mikor visszaültem, a mellette lévő fogamat fúrta ki és tett bele próbatömést. Ja a fájós fogamat évekkel ezelőtt gyökérkezelte, s amikor kérdeztem miért így cisnálta, annyit mondott, hogyha mégis a gyökérkezelt fáj, jöjjek vissza 24-én, mert ugye okt 23-án nem rendel.Szinte haza sem értem, ugyanúgy fájt a gyökérkezelt fogam, s nem bírtam tovább, elmentem a tesóm magánfogorvosához, aki azonnal fogadott, mivel kismama vagyok. Nagyon normális és kedves volt, elmondtam hogy jártam, s ő csak nézett. Megkocogtatta a fájós fogamat, s annyit mondott szinte azonnal, hogy foggyökércsúcs gyulladás, ezt ki kell húzni. Csak annyira volt begyulladva, hogy 3X kellett beadni inkejciót hogy ki tudja húzni. Azóta csak sajog. Most azon aggódom, hogy annyi fájdalomcsillapító nem ártott-e a babának?

9

Mi számít magas vérnyomásnak terhesség alatt? Nekem ma 157/75-öt mért a dokim.31 hetes vagyok

9

Szimpla erős vizesedés veszélyes?

Elég erősen vizesedem, fájnak már az ujjaim. Vérnyomás, fehérje rendben. Jelenthet ez valami veszélyt? 38 hetes km

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!