Találatok a következő kifejezésre: Borzalmas dolog és (5 db)

3 hónapos babám haját levágtam hajvágógéppel. Nagyon szépen tűrte, nem sírt, és a végeredmény is nagyon helyes lett. De mikor a család ezt meghallotta, hogy mivel vágtam, kiakadtak. Tényleg ez olyan borzalmas dolog?

Azért választottam ezt a módszert, mert nem bánok jól az ollóval, s fodrászhoz nem akartam vinni hisz géppel egyszer? volt letolni.A baba haja mindenkinek tetszett csak épp a módszer nem. Nektek mi a véleményetek err?l? Csak mert ezután is így szeretném vágni neki.

Legjobb válasz: Szia! Ez ismerõs, nálunk az apai ágon akadnak ki, ha a gyerek elõtt porszívózok!! Mert, hogy agykárosodása lesz a nagy hangtól. Akkor könyörgöm mikor porszivozzak, amikor nincs itthon a gyerek, mert nincs hova tennem akkor, apuka dolgozik azért meg nem viszem át a nagyszülõkhöz 40 perc távolsági busszal csak oda az út. Vagy egyen meg minket a kosz?? Hamar le lehet állítani õket, csak okosan kell oda mondani nekik a dolgokat! 11 hónapos kislány anyukája!

Szia! Ez ismerõs, nálunk az apai ágon akadnak ki, ha a gyerek elõtt porszívózok!! Mert, hogy agykárosodása lesz a nagy hangtól. Akkor könyörgöm mikor porszivozzak, amikor nincs itthon a gyerek, mert nincs hova tennem akkor, apuka dolgozik azért meg nem viszem át a nagyszülõkhöz 40 perc távolsági busszal csak oda az út. Vagy egyen meg minket a kosz?? Hamar le lehet állítani õket, csak okosan kell oda mondani nekik a dolgokat! 11 hónapos kislány anyukája!
Miért akadt ki a család? nem tudom elképzelni, hogy bármi baja lenne a babának a hajnyírógéptõl..az én nagy fiamnak 6 hónaposan szintén géppel vágta a fodrász. Nem lett tõle semmi baja.
Szia!Ha jól tûrte a Babád, akkor miért voltak kiakadva?! Inkább a vágógéptõl legyen cikk-cakkos a haja, mint az ollótól a füle, ha moccan egyet véletlenül :-) De amint irtad is, nagyon jól tûrte, és jó is lett az eredmény, úgyhogy szerintem legközelebb is csinálhatod igy. Nagyon sok "okos" ember van, aki számtalan tanácsot tud adni, ahelyett, hogy elismerné, ha valami jó úgyis, ahogy nem Õ találta ki.
Szerintem meg nagyon jól tetted, hogy ilyen hamar próbálkoztál a hajvágógéppel és a jelek szerint sikerrel. Ha most hozzászokatod, késõbb sem fog félni tõle. Mi elõször olyan 9-10 hónapos kora körül próbáltuk "letolni" a haját, éktelen visítás, reszketés lett belõle, utána sokáig torzonborz volt a lelkem, mert nem mertünk próbálkozni. Szóval, szerintem nyugodtan vágd vele, minél rendszeresebben, annál inkább megszokja, és erõsödik a haja.
Miért kell egy három hónapos babának levágni a haját?!
A kérdező hozzászólása: Nem nyúltam volna hozzá, de nagyon hosszú volt már neki. Kénytelen voltam levágni így is a leghosszabb fokozaton vágtam.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Most már nem érzem magam olyan hülyének.
Ezt bírom, csak azok a hasznos válaszok, amelyek egyetértenek a kérdezõvel.
A kérdésre kérdéssel válaszolni szerinted hasznos válasz???!!! Fõleg meg úgy hogy nem láttad mekkora volt a haja, meg hogy esetleg mennyire zavarta. De úgy látom, te meg cserébe lepontoztál mindenki mást, aki ÉRDEMLEGES VÁLASZT ADOTT. Egészségedre.

Borzalmas dolog történt és rengeteg szén-monoxidot szívtam be. Mennyire veszélyes a babámnak?

Tegnap éjjel felgyújtották a kocsinkat és a garázsra is átterjedt a t?z. A garázsban olyan dolgok égtek el, mint h?t? és villanyt?zhely. Rengeteg füstöt szívtam be, hiába tettem rongyot az orrom elé.

Legjobb válasz: Én a helyedben felkeresném az orvosomat, õ el tudja dönteni, hogy mi a legjobb nektek.

Én a helyedben felkeresném az orvosomat, õ el tudja dönteni, hogy mi a legjobb nektek.
Mindenképpen menj el dokihoz. Lehetnek következményei a babára nézve ebbõl az esetbõl. Jobb ha megvizsgálja a doki, hogy minden rendben van-e.

Az elmúlt hetekben borzalmasan puffadtam, fájt a hasam. Pár napja abbahagytam a tejivást - elég sokat ittam azelõtt -, és kezd alábbhagyni a dolog. Lehet, hogy laktózintoleranciám van?

Legjobb válasz:
Kérdés mennyi az annyi. Mit értesz elég sok tej alatt? Az emberek igen nagy része bizonyos fokban érzékeny a laktózra, de ez még nem jelenti azt, hogy diétázni kell vagy bármi gondot okozna. Próbálgasd, hol vannak a határaid. Én például tudom, hogy egy fél bögre tejtõl rosszul vagyok, ez már azért odafigyelést igényel. De lehet te simán megiszol 1-2 bögrényit és nincs semmi bajod, 3-4 bögrétõl igen. Akkor elég a mértéktartás. :D Illetve azt is nézd meg, hogy milyen más tejtermékkel van gondod. Vannak olyanok, amiket kismértékû intolerancia mellett is nyugodtan lehet enni, sajttal, joghurttal, kefírrel próbálkozz, esetleg tejtermék mellett egyél valami mást is, kekszet, kenyeret. Ha nem tudsz lemondani a sok tejrõl, akkor igyál laktózmenteset. Ha attól is rosszul vagy, akkor mással lesz a gond. Mondjuk elõre szólok, hogy ízre köze nincs a tejhez és persze valamivel drágább is. De ha megnyugtat, hogy kapsz egy papírt róla, elmehetsz vizsgálatra. Sok orvos amúgy nem küld tovább, de kiír nagyon szívesen lactase tablettát. Hosszú távon az sem megoldás, mert úgy azért elég drága meg vényköteles - bár tudnám miért... Na azt hiszem összeszedtem a lényeget, de a google sokat segíthet. :) (amúgy nem biztos, hogy ez a bajod, ha csak mostanában kezdõdött, lehet érdemes lenne egy probiotikum kúrát tartanod, mert szimplán valami kicsinálta a bélflórádat. egy próbát megérhet.)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kérdés mennyi az annyi. Mit értesz elég sok tej alatt? Az emberek igen nagy része bizonyos fokban érzékeny a laktózra, de ez még nem jelenti azt, hogy diétázni kell vagy bármi gondot okozna. Próbálgasd, hol vannak a határaid. Én például tudom, hogy egy fél bögre tejtõl rosszul vagyok, ez már azért odafigyelést igényel. De lehet te simán megiszol 1-2 bögrényit és nincs semmi bajod, 3-4 bögrétõl igen. Akkor elég a mértéktartás. :D Illetve azt is nézd meg, hogy milyen más tejtermékkel van gondod. Vannak olyanok, amiket kismértékû intolerancia mellett is nyugodtan lehet enni, sajttal, joghurttal, kefírrel próbálkozz, esetleg tejtermék mellett egyél valami mást is, kekszet, kenyeret. Ha nem tudsz lemondani a sok tejrõl, akkor igyál laktózmenteset. Ha attól is rosszul vagy, akkor mással lesz a gond. Mondjuk elõre szólok, hogy ízre köze nincs a tejhez és persze valamivel drágább is. De ha megnyugtat, hogy kapsz egy papírt róla, elmehetsz vizsgálatra. Sok orvos amúgy nem küld tovább, de kiír nagyon szívesen lactase tablettát. Hosszú távon az sem megoldás, mert úgy azért elég drága meg vényköteles - bár tudnám miért... Na azt hiszem összeszedtem a lényeget, de a google sokat segíthet. :) (amúgy nem biztos, hogy ez a bajod, ha csak mostanában kezdõdött, lehet érdemes lenne egy probiotikum kúrát tartanod, mert szimplán valami kicsinálta a bélflórádat. egy próbát megérhet.)
Ha nem természetes, nem jó ételt eszel akkor beteg leszel. Tüneteid lesznek, egyre kellemetlenebbek. Ez az általános igazság amit meg kellene szívlelned.
A kérdező hozzászólása: Hogy mi van? A tej mióta nem természetes?
A kérdező hozzászólása: Elsõnek köszi :) De most annyira rosszul vagyok a tej látványától is, meg úgy örülök, hogy végre nincs semmi bajom, hogy inkább kicsivel sem próbálkozom :D

Amikor felülök valami hullám vasútra vagy egy kamikaze csúszdára olyan sz*ar érzés van az egész herezacskóm és a f*arkamnál amikor lefele megyek hogy az borzalmas. Ez normális dolog?

Nem merek felülni nagyobb hullámvasútra mert ez az érzés annyira rossz hogy képes lennék ki ugrani közbe.Nem is az hogy félek hogy meredek hanem attól az érzéstől félek.17/F

Legjobb válasz: En ugy erzem olyankor mintha feldordulna a gyomrom, de olyan csikis erzes ugyhogy szerintem vicces. xD Szerintem normalis. Biztos neked is ugyanaz tortenik a nemiszerveddel mint a gyomrommal. ._. Csak ez a ket testresz azert kulonbozo... es en lany vagyok.

En ugy erzem olyankor mintha feldordulna a gyomrom, de olyan csikis erzes ugyhogy szerintem vicces. xD Szerintem normalis. Biztos neked is ugyanaz tortenik a nemiszerveddel mint a gyomrommal. ._. Csak ez a ket testresz azert kulonbozo... es en lany vagyok.
Hordj kényelmesebb nadrágot.
ezen szakadok XD

Normális dolog az, hogy menzi után már 1 héttel borzalmasan fájnak, égnek, sajognak a melleim? Máskor nálam ez csak félidő után szokott kezdődni, és akkor nem fáj ennyire. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia, lehet most hormonok kicsit másképp alakunak...nekem is félidõ után szokott szinte másnaptól de iszonyatosan.De vmikor még félidõ elõtt is érzem kicsit már.

Szia, lehet most hormonok kicsit másképp alakunak...nekem is félidõ után szokott szinte másnaptól de iszonyatosan.De vmikor még félidõ elõtt is érzem kicsit már.
A kérdező hozzászólása: Pont aznap voltam dokinál, mikor elkezdett fájni, de azt mondta hogy ilyen hamar kizárt, hogy peteérés legyen.De ekkor elmondtam, hogy nekem már menzi elõtt egy héttel barnás folyásom van ált., -azt mondta, így lehetséges most a peteérés. De máshol meg mindíg azt olvasom, hogy a menzit a vérzéstõl kell számolni, a barnázás még nem számít. ...most már az se tudom, hogy számoljak... ( ráadásul most voltam hormonvizsgálaton, és a menzi 3. napján kellett menni.De így akkor nem is a 3. napon voltam, mert barnázás már elõtte 1 héttel is volt.Így lehet, hogy az az eredmény nem is jó.) Teljesen összezavarodtam most....:-(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!