Találatok a következő kifejezésre: Borotválás után kipattogzik a bőrőm! Mit (2 db)

Borotválás után legtöbbször kipattogzik a bőrőm! Mit tegyek ellene?

16 éves fiú vagyok.A barátn?m és én is inkább a csupaszat szeretjük de ki szokott pattogni.Néha elég rossz amikor a barátn?m orálisan akar kielégíteni.

Legjobb válasz: Az is lehet a baj, hogy a borotvát több helyen is használod.Pl hónaljadba és a nemiszerved környékén. Lehetõleg mindenhová egyet célszerû használni. Probáld meg valami semleges illat mentes gyógyszertárban kapható krémmel közvetlen borotválás után bekenni.Nekem ez teljesen jólmûködik így.Kisem pattogok tõle.

Az is lehet a baj, hogy a borotvát több helyen is használod.Pl hónaljadba és a nemiszerved környékén. Lehetõleg mindenhová egyet célszerû használni. Probáld meg valami semleges illat mentes gyógyszertárban kapható krémmel közvetlen borotválás után bekenni.Nekem ez teljesen jólmûködik így.Kisem pattogok tõle.
Erre vannak krémek is, én úgy tudom. DM, vagy valami hasonló, nézz körbe. De amúgy tényleg mindenhova külön borotva!
Nekem a Veet szõrbenövés elleni krémje vált be. A kipattogzásra, bõrirritácóra is jó! Kb. 1100 Ft, de sokáig elég!

Borotválás után mindig kipattogzik a bőröm. Mit tegyek?

Miután leborotválom a nemi szervem körül a sz?rt mindig kipattogzik a b?röm, és kissé viszket is. Használok borotvahabot is, utána még babaolajjal is próbáltam, de nem jó. Mit tegyek hogy elmúljon?

Legjobb válasz: Lehet, hogy át kellene állnod az elektromos borotvára, bár van, aki azt se bírja. Nekem sok borotvahab és frissen bontott borotva vált be (ha nagyon éles, kevesebbszer kell lehúzni). Próbáld ki a gyantázást, azt mondják, attól nem pattogzol ki. Én még nem próbáltam, mert nekem bejött a kéziborotva.

Lehet, hogy át kellene állnod az elektromos borotvára, bár van, aki azt se bírja. Nekem sok borotvahab és frissen bontott borotva vált be (ha nagyon éles, kevesebbszer kell lehúzni). Próbáld ki a gyantázást, azt mondják, attól nem pattogzol ki. Én még nem próbáltam, mert nekem bejött a kéziborotva.
Próbáld meg arcszesszel. LoL Viccen kívül szerintem bejön.
Tudom, mirõl beszélsz. Nekem az egyetlen megoldás, a babahintõpor.
Elõször is amíg nem gyógyul meg ne borotváld. Borotválás elõtt bonts újat, vagy fertõtlenítsd az elõzõt. Utána töröld át jól fertõtlenítõvel a területet. Gyulladás ellen és fertõtlenítõként a teafa nagyon jó, de ne töményen, pár cseppet keverj el vmiben - én erzékeny bõrre való tonikba tettem teafaolajat, és bevált. Ezek szárítanak, és a hintõpor is szárít, úgyhogy utána vmilyen természetes hidratálókrémmel kend be, amiben minél kevesebb "mûanyag" van. Gyógynövényes krém, vagy bõrápoló olajok. Ha teheted, aludj alsónemû nélkül, legalább addig nem irritálja semmi a bõrödet.
Ott a pont a tegnapelõtt 20:08-nél.
használj szörtelenítõ krémet
Én is hasonló cipõben járok, bár én nõ vagyok. Én borotválás után a jól bevált sötétkék fém tégelyes Nivea krémmel szoktam jól bekenni. Nekem ez vált be. Azóta nem vagyok pöttyös sem és nem is viszket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!