Találatok a következő kifejezésre: Borotválás után kipattogzik a bőrőm! (5 db)

Borotválás után legtöbbször kipattogzik a bőrőm! Mit tegyek ellene?

16 éves fiú vagyok.A barátn?m és én is inkább a csupaszat szeretjük de ki szokott pattogni.Néha elég rossz amikor a barátn?m orálisan akar kielégíteni.

Legjobb válasz: Az is lehet a baj, hogy a borotvát több helyen is használod.Pl hónaljadba és a nemiszerved környékén. Lehetõleg mindenhová egyet célszerû használni. Probáld meg valami semleges illat mentes gyógyszertárban kapható krémmel közvetlen borotválás után bekenni.Nekem ez teljesen jólmûködik így.Kisem pattogok tõle.

Az is lehet a baj, hogy a borotvát több helyen is használod.Pl hónaljadba és a nemiszerved környékén. Lehetõleg mindenhová egyet célszerû használni. Probáld meg valami semleges illat mentes gyógyszertárban kapható krémmel közvetlen borotválás után bekenni.Nekem ez teljesen jólmûködik így.Kisem pattogok tõle.
Erre vannak krémek is, én úgy tudom. DM, vagy valami hasonló, nézz körbe. De amúgy tényleg mindenhova külön borotva!
Nekem a Veet szõrbenövés elleni krémje vált be. A kipattogzásra, bõrirritácóra is jó! Kb. 1100 Ft, de sokáig elég!
Mindig steril borotva, és utána vastagon bekenni Neogranormon krémmel.
Én wilkinson borotvahabot használok, így könnyebben lejön a szõr.Mindig a szõr növekedésével megegyezõ irányban borotválok.És utána kamillás baba hintõporral szórom be.Így 1-2kis piros pötty lesz csak, reggelre az is eltûnik.:) Én ezt ajánlom!:D 14/L
De k. unalmas ez már. Vagy tizedjére van ez a kérdés.
borotvahab.. és utána babaolaj.
Elsõnek! Szõr növekedésével megegyezõ irányba??
Borotválás után nekem is kipattog (ha ellentétes irányba húzom le), de ha növekedéssel megegyezõ irányba, akkor meg nem jön le rendesen. Azóta gyantázom. Kellemetlenebb érzés, de tovább tart a simaság. :) Vagy ha van hozzá türelmed, csipegesd ki szemöldökcsipesszel.:)
20.07-es vagyok, egy kis kiegészítés: Ha gyantázom, akkor nem pattog ki, mikor nõ vissza a szõr, és nem is erõsödik, a borotválással ellentétben. Akkor nagyon viszket is mikor bújnak ki a szõrszálak.
A körömvirágkrémet is megpróbálhatod borotválás után. Nyugtatja a bõrt.
Létezik a világon szõrtelenítõ krém is.
Szerintem egyik sincs, viszont ha kozmetikus gyantáz, akkor is kipattogzol?

Borotválás után mindig kipattogzik a bőröm. Mit tegyek?

Miután leborotválom a nemi szervem körül a sz?rt mindig kipattogzik a b?röm, és kissé viszket is. Használok borotvahabot is, utána még babaolajjal is próbáltam, de nem jó. Mit tegyek hogy elmúljon?

Legjobb válasz: Lehet, hogy át kellene állnod az elektromos borotvára, bár van, aki azt se bírja. Nekem sok borotvahab és frissen bontott borotva vált be (ha nagyon éles, kevesebbszer kell lehúzni). Próbáld ki a gyantázást, azt mondják, attól nem pattogzol ki. Én még nem próbáltam, mert nekem bejött a kéziborotva.

Lehet, hogy át kellene állnod az elektromos borotvára, bár van, aki azt se bírja. Nekem sok borotvahab és frissen bontott borotva vált be (ha nagyon éles, kevesebbszer kell lehúzni). Próbáld ki a gyantázást, azt mondják, attól nem pattogzol ki. Én még nem próbáltam, mert nekem bejött a kéziborotva.
Próbáld meg arcszesszel. LoL Viccen kívül szerintem bejön.
Tudom, mirõl beszélsz. Nekem az egyetlen megoldás, a babahintõpor.
Elõször is amíg nem gyógyul meg ne borotváld. Borotválás elõtt bonts újat, vagy fertõtlenítsd az elõzõt. Utána töröld át jól fertõtlenítõvel a területet. Gyulladás ellen és fertõtlenítõként a teafa nagyon jó, de ne töményen, pár cseppet keverj el vmiben - én erzékeny bõrre való tonikba tettem teafaolajat, és bevált. Ezek szárítanak, és a hintõpor is szárít, úgyhogy utána vmilyen természetes hidratálókrémmel kend be, amiben minél kevesebb "mûanyag" van. Gyógynövényes krém, vagy bõrápoló olajok. Ha teheted, aludj alsónemû nélkül, legalább addig nem irritálja semmi a bõrödet.
Ott a pont a tegnapelõtt 20:08-nél.
használj szörtelenítõ krémet
Én is hasonló cipõben járok, bár én nõ vagyok. Én borotválás után a jól bevált sötétkék fém tégelyes Nivea krémmel szoktam jól bekenni. Nekem ez vált be. Azóta nem vagyok pöttyös sem és nem is viszket.

Srácok! Ti hogyan tüntetitek el a kipattogzik bőrön a kis pöttyöket borotválás után?

nekem akkor jelenik meg ha a fanszőrömet leborotváltam és utána kipattogzik 15/f

Legjobb válasz: erre énis kiváncsi lennék, szappant használtam elõl de nem ért semmit

erre énis kiváncsi lennék, szappant használtam elõl de nem ért semmit
zuhany majd arcesz. Én is tegnap borotválkoztam alul, én nem pattogtam ki, de megvágtam magam - mint mindig. Most meg nem is látszik.
A kérdező hozzászólása: nem rögtön utána pattogzik ki hanem 2 nap után mikor már kezd nõni a szõr akkor
A profik (tehát, aki nem 15 éves, hanem 28) nem borotválkoznak, hanem trimmelnek, tehát 1 mm-es hajvágóval lenyírják a szõrzetet. Ezzel el lehet kerülni pl. az uszoda szemölcs bejutását a frissen megvágott bõrbe. De, ha muszáj leborotválnotok, akkor cink tartalmú kenõcs kellhet. (vagy Neogronormon) Csak az a rossz a hámosító hatású kenõcsökben, hogy ránõ a bõr és belül növekszik (és kunkorodik) a szõr. Ui.: nem az a lényeg, hogy kopasz legyen, hanem hogy ápolt. és ha trimmeled, soha nem gyullad be, nem viszket, nem gennyes pattanásos. Szóval a trimmelésé a jövõ. Bemész Media Markt féleségbe és lehet kapni pl. Philips vagy akármilyen hajnyírót vagy trimmelõt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!