Találatok a következő kifejezésre: Borbála nevet a kislányomnak. Nem túl (1 db)

Borbála nevet adnék a kislányomnak. Nem túl régimódi? Adják ezt a nevet kislányoknak?

Legjobb válasz: De elég régi, de szerintem nagyon szép és jól lehet becézni is. Nem sûrû név mostanában kicsit elfelejtõdött,de szerintem nyugodtan add neki ezt ha tetszik. Boldog babázást!

De elég régi, de szerintem nagyon szép és jól lehet becézni is. Nem sûrû név mostanában kicsit elfelejtõdött, de szerintem nyugodtan add neki ezt ha tetszik. Boldog babázást!
Nekem nem nagyon tetszik.
nagyon szép név a Borbála, nálunk is az esélyesek között van:)
Mi jártunk ilyen mondókázós helyre a lányommal, ahol volt egy kislány. Bori. Addig nem nagyon gondoltam, hogy a Borbála szép név is lehet, de a kislány annyira cuki volt, hogy nagyon megtetszett :)
Miért? A Brendont hogy becézed? pl. Brendi? :)
És hogy fogod becézni? Bori? Én nem adnám a lányomnak. De izlések és pofonok. Bocs, hogy ez most negatív válasz, de a véleményemre voltál kíváncsi.
Mi is pont így vagyunk vele, modern szülõk vagyunk, viszont semmi pénzért nem adnék külföldi nevet a fiamnak!A Borbála névvel a kicsi lányod nem fog találkozni majd az iskolában a társai közt, mert annyi lesz majd a Lara, a Janka meg a hasonló nem magyar név, hogy csuda!
Dehogy ciki!28 hetes ikerterhes vagyok, és mi is a párommal ragaszkodunk a magyar nevekhez márcsak azért is, mert a vezetéknevünk sváb. Annyi sok külföldi meg csicsás nevet adnak monstanában a szülök a gyereküknek, hogy az igazi szép magyar nevek elveszõben vannak! Mintha ezzel kitûnnének a tömegbõl vagy nemtom...pedig magyarok vagyunk, gyönyörû magyar neveink vannak, szóval helyes a döntésetek!!!
Szerintem a sok elnyûtt divatnév közt büszke lesz majd rá neki milyen szép és ritka neve van. Szerintem is add neki bátran.:) ))
Szerintem is nagyon-nagyon szép név!:-) Mi lett a lányotok neve?
szerintem kicsit öreges.meg van egy csaj ismerõsöm, és annyira idióta, ennél fogva nekem egyáltalán nem tetszik.egyébként én is magyar név párti vagyok!a jessicák, és madoxok, kitudnának ûzni a világból!
Én nekem is nagyon tetszik!! Kislánynak BOri, Borika!!:) Olyan édes igy!!Meg amúgy is utálom a jessicákat, jennifereket, vanessakat, bleeee

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Anyukák! Mennyire gyakoriak az összezördülések a párotokkal?

Mennyire komolyak ezek? Általában min kaptok össze és meddig tart a harag?

4

A polgármesteri hivatalban tavaly lett leaadva a gyámhivatali gyermekelhelyezési és a tartásdijról az eredeti példány, most kéne nekem az vagy arról másolat, kiadják?

0

A kislányom 4 hós, tápszeres. Az elejétől fogva egyszer kakált csak magától, most 3 hete nem megy neki csak lázmérővel vagy kúppal. Evett szilvát, barackot, körtét, már hashajtót is kapot, sokat tornáztatom, de semmi. Mit csináljak?

Mit tudok még tenni hogy egyedül menjen neki??

4

Van itt olyan, aki úgy választott a gyermekének nevet, hogy olvasta valahol: naptár, könyv, utónévkönyv, internet stb. , tehát nem ismert egyáltalán ilyen nevű embert?

Érdekelne, hogy hol találkoztál pontosan a névvel. azonnal eldöntötted, hogy ezt adod, vagy ízlelgetni, gondolkodni kellett sokat rajta? Kérlek írjátok le a nevet amit választottatok! Akkor is ha még csak tervezitek adni majd a nevet. Nekem a Bíbor név volt ilyen, soha senkit nem ismertem ezzel a névvel, de rögtön első olvasatra megtetszett, és már több mint 10 éve ezt a nevet szeretném majd adni a lányomnak.

20

Hogy van tovább ez a mondóka?

Testvérem lányára vigyázok 5 éves és azt mondja most tanulták ezt de nem találok semmit róla googléban: jöttem gyűrüm elvesztettem hold meglátta nap csillag ujjára húzta

4

Mi mutatja vérképben a terhességet?

Azt olvastam, hogy a HCG megjelenik minden terhesség ideje alatt, de ezen kívül még milyen értékek utalhatnak terhességre vérképben?

6

Ki hozta szóba, hogy jött fel a téma és hogy beszéltétek meg, hogy most már jöhetne a baba projekt?

Fél éve szóba jött, hogy mindketten szeretnénk nem sokára gyereket. Akkor még fogamzásgátlót szedtem, egészségügyi okok miatt viszont 2 hónapja abbahagytam.
Örültem is neki, igazából nekem ez egy löket volt a gyerek felé, hogy na most már tényleg jöhetne.
Azóta gumival védekezünk, én mindig próbálom elbohóckodni a gumis dolgot szex előtt, de a párom mindig leáll és szigorúan csak gumival hajlandó...

Ez kicsit elbizonytalanít, nem tudom mire vélni a dolgot, pedig mindig ő volt az, aki jobban akart gyereket.

Félek konkrétan rákérdezni, félek, hogy nemet mond.

Nálatok hogy volt az első próbálkozás előtt? Teljesen lebeszéltetek minden apró részletet, vagy egyszer csak megtörtént védekezés nélkül, hallgatva, de belül közös megegyezéssel?

12

Létezik személyi igazolvány babák számára?

Szeretnénk Ausztriába utazni és azt olvastam, hogy nem szükséges útlevelet csináltatni (EU-s országba) (14 hónapos a kislányom), hanem elég, ha személyit csináltatunk neki. Ez valóban így van? Ha igen, mennyibe kerül?

8

Milyen ajandekot 4 eves fiunak?

4

Mennyi sport nem káros egy elsős gyereknek? Túlzásba lehet esni? Egészségét féltem.

Egy hihetetlen aktív kisiskolásról van szó. Minden na- de szó szerint minden nap- minimum két órát sportol. Szülei nem erőltetik, sőt azt veszem észre anyukája örülne egy kis pihenőnek. De a gyerek élvezi minden porcikájával,minden versenyen ott van, mindig ki akar újabban próbálni.Jelenleg 3 sportágat űz. A harmadikra magától íratkozott be. Suliba tudomást szerzett róla, szólt az edzőnek, majd otthon az anyukájának. Minap beszéltem velük és attól tart nem e lesz káros az egészségére ez a rengeteg sportolás. Szívét félti a húgom (ő az anyuka). Véleményeket várnék.
Egyébként mindenhol jól teljesít és nem is fárad el különösebben. Szomszéd kislány hamarabb kidől esténként minden külön program nélkül, mint ez a kisfiú.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!