Találatok a következő kifejezésre: Borbála nevet a kislányomnak. Nem túl (1 db)

Borbála nevet adnék a kislányomnak. Nem túl régimódi? Adják ezt a nevet kislányoknak?

Legjobb válasz: De elég régi, de szerintem nagyon szép és jól lehet becézni is. Nem sûrû név mostanában kicsit elfelejtõdött,de szerintem nyugodtan add neki ezt ha tetszik. Boldog babázást!

De elég régi, de szerintem nagyon szép és jól lehet becézni is. Nem sûrû név mostanában kicsit elfelejtõdött, de szerintem nyugodtan add neki ezt ha tetszik. Boldog babázást!
Nekem nem nagyon tetszik.
nagyon szép név a Borbála, nálunk is az esélyesek között van:)
Mi jártunk ilyen mondókázós helyre a lányommal, ahol volt egy kislány. Bori. Addig nem nagyon gondoltam, hogy a Borbála szép név is lehet, de a kislány annyira cuki volt, hogy nagyon megtetszett :)
Miért? A Brendont hogy becézed? pl. Brendi? :)
És hogy fogod becézni? Bori? Én nem adnám a lányomnak. De izlések és pofonok. Bocs, hogy ez most negatív válasz, de a véleményemre voltál kíváncsi.
Mi is pont így vagyunk vele, modern szülõk vagyunk, viszont semmi pénzért nem adnék külföldi nevet a fiamnak!A Borbála névvel a kicsi lányod nem fog találkozni majd az iskolában a társai közt, mert annyi lesz majd a Lara, a Janka meg a hasonló nem magyar név, hogy csuda!
Dehogy ciki!28 hetes ikerterhes vagyok, és mi is a párommal ragaszkodunk a magyar nevekhez márcsak azért is, mert a vezetéknevünk sváb. Annyi sok külföldi meg csicsás nevet adnak monstanában a szülök a gyereküknek, hogy az igazi szép magyar nevek elveszõben vannak! Mintha ezzel kitûnnének a tömegbõl vagy nemtom...pedig magyarok vagyunk, gyönyörû magyar neveink vannak, szóval helyes a döntésetek!!!
Szerintem a sok elnyûtt divatnév közt büszke lesz majd rá neki milyen szép és ritka neve van. Szerintem is add neki bátran.:) ))
Szerintem is nagyon-nagyon szép név!:-) Mi lett a lányotok neve?
szerintem kicsit öreges.meg van egy csaj ismerõsöm, és annyira idióta, ennél fogva nekem egyáltalán nem tetszik.egyébként én is magyar név párti vagyok!a jessicák, és madoxok, kitudnának ûzni a világból!
Én nekem is nagyon tetszik!! Kislánynak BOri, Borika!!:) Olyan édes igy!!Meg amúgy is utálom a jessicákat, jennifereket, vanessakat, bleeee


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A másik kicsire is kaphatok majd gyermekvédelmit?

Van egy kisfiam, kapok rá gyermekvédelmit. Most ismét várandós vagyok, apuka ugyanaz. A kérdésem az lenne, hogy ha csinálunk apasági nyilatkozatot, hogy a nevére kerülhessen a kicsi, attól még kaphatok rá is gyermekvédelmit? Mivel a két kicsinek ugyanaz az apukája, de egyedülállóként vagyok nyilvántartva.

17

Egészségkártyát államtol vagy hol lehet igényelni? Gyeden vagyok én is igényelhetném?

3

Igaz, hogy taj kártyát nem lehet újszülöttnek személyesen igényelni? Ha bemegyek holnap az anyakönyvivel és lakcímkártyával az OEP-hez, hogy sürgősen kell, van esélyem megkapni a taj kártyát, vagy legalább a számát?

Sürgősen szükségem lenne a tb számra, mert ha nem adom le hétfőn, nem fizetik a TGYÁSt októberre és akkor se albérletet se törlesztőt nem tudok fizetni, de enni se fogunk....

5

Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Vállalnátok?

Adott egy majdnem 50 éves nő, a klimax elején. Van egy 20 éves nagylánya, akivel veszélyeztetett terhes volt annak idején, éppen hogy életben maradtak mindketten. Az anya egész életében nőgyógyászati gondokkal küzdött (ciszta, mióma, miegymás...) A nő teherbe esik. Mit tegyen? Vállalja a babát?
Tisztázom: ez csak feltételezés, nem áll fenn a helyzet és nem is én vagyok a nő. Csak elméletben futtassuk le: mit tennénk?

7

A Tyra nevet lehet anyakönyveztetni?

9

Anyukák, ti is leépültetek szellemileg?

Nekem már 2 éves múlt a gyerekem. Eleinte azt hittem, majd elmúlik..mondjuk ha abbahagyom a szoptatást. Sajnos nem így lett..

Röviden a lényeg: a memóriám hihetetlenül rossz, kétségbe is vagyok esve, hogy mi lesz így velem. Korábban a tanulás is jól ment, memorozáltam egy külföldi szót és emlékeztem rá. Most már a szótárba bepötyögésig sem jutok el anélkül, hogy meg ne nézzem mégegyszer, mi volt az.
Volt, hogy a gyerekre elfelejtettem pelust adni.

Félek, hogy mi lesz, ha visszamegyek dolgozni. Eddig word-ben, excel-ben dologztam sokat, most semmihez nem értek.

Lesz ez valaha jobb egyáltalán?Már nem reménykedek..

23

Tudtoook segíteni jelmezben?

Holnap lesz a golyabálom és kacsának kell öltöznöm :( nem tud valaki valamit tippet amit eltudok keszíteni könnyen és gyorsan ?

2

Megkaphatja a gyerekem az apja vezetéknevét?

Az a gond, hogy a barátommal még nem házasodtunk össze, de a baba már úton van. Vagyis jóval előbb érkezik, mint ahogy az esküvőnk lenne. Mivel még nem vagyunk házasok az lenne a kérdés, hogy ettől eltekintve a baba kaphatja-e az ő nevét?

8

Teherbe estem, és nem tudom megtartsam-e a babát. Nem korai az anyaság 20 évesen?

A párommal 2 éve vagyunk együtt.

32

Anyukák! Gondolkodtatok már, hogy mit vesztek a gyerekeiteknek?

Három gyermekem van. Az egy éves kisfiamnk a játszószobába műanyag,nagy házat szeretnék venni,+ a hozzávalókat. Postaláda,levelek,műanyag virágok,locsolókanna,kisszék,kis asztal stb.
A 8 éves lányomnak minitrambulint terveztem,mert annyi benne az adrenalin,hogy hihetetlen. Nagy a belmagasság,így bent is tudná használni.
A 15 éves lányom nagyon rágja a fülemet egy Ipad-ért,de nem tudom,hogy meg vegyem-e neki. Inkább sminkasztalt gondoltam neki,de azt mondta,hogy ő azt nem szeretne. Na mindegy,ezt majd még eldöntöm.
És ti?:) Mit vesztek a gyerekeiteknek? Kérlek írjátok oda a gyermekeitek nemét,és korát!:)
Gyerekek/kamaszok! Ti mit kértek szüleitektől karácsonyra?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!