Találatok a következő kifejezésre: Borbála nevet a kislányomnak. Nem túl (1 db)

Borbála nevet adnék a kislányomnak. Nem túl régimódi? Adják ezt a nevet kislányoknak?

Legjobb válasz: De elég régi, de szerintem nagyon szép és jól lehet becézni is. Nem sûrû név mostanában kicsit elfelejtõdött,de szerintem nyugodtan add neki ezt ha tetszik. Boldog babázást!

De elég régi, de szerintem nagyon szép és jól lehet becézni is. Nem sûrû név mostanában kicsit elfelejtõdött, de szerintem nyugodtan add neki ezt ha tetszik. Boldog babázást!
Nekem nem nagyon tetszik.
nagyon szép név a Borbála, nálunk is az esélyesek között van:)
Mi jártunk ilyen mondókázós helyre a lányommal, ahol volt egy kislány. Bori. Addig nem nagyon gondoltam, hogy a Borbála szép név is lehet, de a kislány annyira cuki volt, hogy nagyon megtetszett :)
Miért? A Brendont hogy becézed? pl. Brendi? :)
És hogy fogod becézni? Bori? Én nem adnám a lányomnak. De izlések és pofonok. Bocs, hogy ez most negatív válasz, de a véleményemre voltál kíváncsi.
Mi is pont így vagyunk vele, modern szülõk vagyunk, viszont semmi pénzért nem adnék külföldi nevet a fiamnak!A Borbála névvel a kicsi lányod nem fog találkozni majd az iskolában a társai közt, mert annyi lesz majd a Lara, a Janka meg a hasonló nem magyar név, hogy csuda!
Dehogy ciki!28 hetes ikerterhes vagyok, és mi is a párommal ragaszkodunk a magyar nevekhez márcsak azért is, mert a vezetéknevünk sváb. Annyi sok külföldi meg csicsás nevet adnak monstanában a szülök a gyereküknek, hogy az igazi szép magyar nevek elveszõben vannak! Mintha ezzel kitûnnének a tömegbõl vagy nemtom...pedig magyarok vagyunk, gyönyörû magyar neveink vannak, szóval helyes a döntésetek!!!
Szerintem a sok elnyûtt divatnév közt büszke lesz majd rá neki milyen szép és ritka neve van. Szerintem is add neki bátran.:) ))
Szerintem is nagyon-nagyon szép név!:-) Mi lett a lányotok neve?
szerintem kicsit öreges.meg van egy csaj ismerõsöm, és annyira idióta, ennél fogva nekem egyáltalán nem tetszik.egyébként én is magyar név párti vagyok!a jessicák, és madoxok, kitudnának ûzni a világból!
Én nekem is nagyon tetszik!! Kislánynak BOri, Borika!!:) Olyan édes igy!!Meg amúgy is utálom a jessicákat, jennifereket, vanessakat, bleeee

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az óvónők, hogy viselkednek/viszonyulnak a nagyon sokáig sírós gyerekekhez?

Kislányom 1.5 hónapja jár oviba,de még mindig megy a sírás reggel is és napközben is sokat sír.Ezt hogy viselik az ovónők?Mit csinálnak az ilyen sírós gyerekekkel?

3

Szülés utáni pánikbetegség, elmúlik?

Akinek volt ilyen , elmúlt ? Mennyi idő után ?

8

Mivel lehet lazítani a gyermek székletét? (16 hós gyermek)

Elsőnek történt az eset, -mert egyébként napi 1* van rendes széklete-(fél úton megállt a székelése, sírt és láttam hogy nagyon fáj neki, szerencsére nem szakad fel , és nem sérült a lyuk) de többet nem szeretném hogy megismétlődjön és a napokban szeretnék neki olyan ételt adni ami lazítja a székletét. És erre oda figyelni.

3

A Tesco sajátmátkás játékok jó minőségüek? Megéri az árát? Nem ciki?

7 hós kislányomnak vennék pár játékot 10 ezer ft értékben. Ha fisher pricet vennék akkor 1 vagy 2 db-ot tudnék, de tescosból 5-6 játéka lehetne.

5

Ha megjött időben igaz (1 nappal hamarabb) és első nap nagyon görcsölt a hasam a 2.3. nap rendes vérzésem volt, de a negyedik naptól már csak barna. Ez már biztos nem baba?

4

Akinek a gyerkőcének van "első laptopom", naponta mennyit hagyjátok a gyereket azzal "játszani"?

Apa reggel lepte meg egyel a gyereket és egész nap előtte ülne.

3

Erről a cikkről mi a véleményed? Én biztos nem mostanában adok tejet 14 hósomnak!

http://naturahirek.hu/a-feher-mereg-a-kereskedelmi-tej-horro..

Maradunk a junior italnál.

18

Anyukák! Mit gondoltok a 10 éves lányomròl?

Mikor az egyik anyukànak megemlítettem, hogy a 10 èves lànyom karatèzik, azt monta ne engedjem el edzèsre, mert túl fiús lesz, ès bele fog fàradni a versenyfelkèszíteskbe. Màr 2 ève ezt csinàlja, és nagyon szereti. Mennek majd szinhàzba is, az anyuka azt is mondta, ne engedjem szinhàzba se, mert nem nekik való elôadàst fognak megnèzni. Mit gondoltok a lànyomról ès az anyukàról?

7

Szegeden Dr. Sikovanyecz Jánosnál mi a gyógyszerfelíratás menete?

Be kell jelentkezni, vagy rendelési időben akármikor oda lehet menni, mi nála a rendszer?
Köszi :)

0

Balogh Viktória névhez mit szóltok?

En irtam ki nemreg a Balogh Veronika kerdest, aztan lett belole Balogh Emma Veronika. :)
De a kislanyunkat megkerdeztem, lefujjogta mindket nevet :), probalgatta becezni, szolitgatni, de egyik sem jott be neki.
Õ talalta ki es kert meg ra, hogy legyen mar legyszives ez a neve, mert magyon szeretne... :)
Szerintetek?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!