Találatok a következő kifejezésre: Boltvezetői tanfolyamot Hol tudnék utána nézni, (1 db)

Boltvezetői tanfolyamot keresnék! Hol tudnék utána nézni, jelentkezni? Vannak még ilyenekből ingyenes tanfolyamok vagy manapság már mind fizetős (ha fizetős, kb. mennyibe kerülne)?

Legjobb válasz: A KISOSZ honlapján nézd meg, ott tui van és i nálunk csinálom. Én tavaly megcsináltam az eladóit most így nekem jár egy kicsi kedvezmény is. Sok sikert!

A KISOSZ honlapján nézd meg, ott tui van és i nálunk csinálom. Én tavaly megcsináltam az eladóit most így nekem jár egy kicsi kedvezmény is. Sok sikert!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

BME nyelvvizsga eredménnyel kapcsolatos kérdés. Ez miért van?

Ma tették fel a BME nyelvvizsgák augusztusi eredményeit a netre. A beszédkészség résznél azonban nálam nincs semmi odaírva, még 0 se. A kérdésem az, hogy ez mit jelent: hibázás történt a feltöltő részéről vagy pedig arra is gondoltam, hogy esetleg nem értem el abból a részből a minimum ponthatárt és azért nem írtak oda semmit?! Utóbbi esetben nem kellett volna odaírni legalább, hogy hány pontom lett, mert biztos nem 0... Ezt érdemes megreklamálni? Valaki, aki BME nyelvvizsgával tisztában van, tudna tanácsot adni?

0

Masszőr tanfolyamot szeretnék, többi lent?

Szeretnék masszőrként dolgozni valamikor a közel jövőben.Nincs semmilyen képzésem e téren de találtam egy iskolát aki szervez ilyen tanfolyamokat, szerezhetnék náluk 1 oklevelet mint masszőr..A tanfolyam 2 hétvégén zajlana le,összesen 4 nap/5óra,40.000 forint.Szerintetek ennyi idő alatt lehet valamit tanulni?Mehetek valamire azzal az oklevéllel amit tőlük kapnék?,A válaszaitok előre köszönöm.

4

Mit gondoltok a Best work pszichológus asszisztens képző iskoláról?

1

Ki jár a Könyves Kálmán Gimibe? Mikor van előkészítő?

Milyen a suli? valaki nem tudja mikor van előkészítő? bármilyen információ jöhet.:)

3

Élelmiszer- és vegyiáru-eladó tanfolyamnál ha ilyen 3 hónapos, szombatonként látogatós, van kötelező szakmai gyakorlat x óra amit teljesíteni kell vizsgára bocsátáshoz?

1

Ajánlanátok szakács és/vagy cukrász tanfolyamot, ami tényleg hasznos, és nemcsak az ócska régi magyar ízléstelen nyolcvanas évekbeli gasztronómiát oktatja, gyakorlati helyet is biztosít és ha elvégzed esélyed van elhelyezkedni a vendéglátásban?

Diplomás munkanélküli vagyok és szeretnék szakács/cukrász lenni harminc éves fejjel. Semmi konyhai tapasztalatom nincs, de nagyon érdekel ez a szakma. Szerintetek mik az esélyeim? Ajánlanátok, linkeket, honlapokat, ahol tájékozódhatnék? Köszi

1

Élelmiszer- és vegyiáru-eladó tanfolyam nehéz?

1

Van egy veboldal, az erettsegizz. Org amely 1 év alatt igéri az érettségi megszerzését, viszont sem az iskola neve, sem a címe nincs megadva! Átverés lehet? Van valaki esetleg aki itt érettségizett?

0

Hol találhatnék kidolgozott szakács okj tételeket? Esetleg valaki segíteni?

0

Butaság 2 OKJ-S képzést elvégezni, ha igazán csak az egyik érdekel?

Jelenleg OKJ-s képzésen vagyok, ügyintézői képzésen. Viszont jobban vonz a szociális gondozás. Úgy gondolom, még bármelyik jól jöhet, és más terveim is vannak. Mit gondoltok?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!