Találatok a következő kifejezésre: Bnőm az 2 (17 db)

A kérdező hozzászólása: a kérdõjel után nem kell semmi , véletlenül írtam (9 drop)
Azt hiszem elég jól használható ábra van itt: http://kepfeltoltes.hu/view/110328/H_romsz_g_ter_let_www.kep.. Egy kis egyenletrendszer megoldás még hátra van.
Én csináltam azt az ábrát - kösz az elismerést, és az elegáns befejezést! Most már csak azon gondolkozom, hogy 1.) valódi méretekkel hogyan készíthetõ el az ábra? 2.) nincs egyszerûbb megoldás? (Nem én bonyolítottam túl a gondolatmenetet?
Szép megoldás, gratulálok az átlók behúzásának ötletéhez: bár zsúfolttá tette az ábrát, mégis célravezetõ volt. Viszont az egész számolgatás elhagyható, ha általánosítjuk a feladatot, és kimondjuk, hogy az "átellenes" négyszögek területének összege megegyezik a másik "átellenes" négyszögpár területének összegével (és így a teljes négyszög területének felével) Ez a belinkelt ábrádról jól látszik: egyrészt vannak a T1, T2, T3, T4 háromszögek, mindegyikbõl kettõ, egyik az egyik csoportban, másik a másikban, másrészt van a középsõ paralelogramma, amit a két átló (mámint a paralelogramma átlója, nem az eredeti négyszögé) négy egyenlõ területû háromszögre oszt, amibõl kettõ ide tartozik, kettõ oda.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat nagyon , nagyon.
Engedelmetekkel ennek a kellemes eszmecserének a tapasztalatait összegeztem itt: http://kepfeltoltes.hu/view/110330/N_gysz_g_ter_let_www.kepf..

2 hónapja nem voltam lánnyal és most van egy bnöm, az a baj 2-3 perc alatt elmegyek. Normális ez? Meg fog változni?

:S régen nem volt ilyen bajom..17 éves vagyok.

Legjobb válasz: Csinálja neked a barátnõd kézzel! Ha magadnak csinálod, akkor érzed, hogy éppen milyen tempóba jó és úgy csinálod, de a barátnõd nem tudja mikor milyen tempó lenne neked jó és így hozzászoktat téged:) Így remélhetõleg tovább fogod bírni:)

Csinálja neked a barátnõd kézzel! Ha magadnak csinálod, akkor érzed, hogy éppen milyen tempóba jó és úgy csinálod, de a barátnõd nem tudja mikor milyen tempó lenne neked jó és így hozzászoktat téged:) Így remélhetõleg tovább fogod bírni:)
sztem meg fog változni, bár az a 2hónap nem olyan sok h nem voltál lánnyal.Sztem a lánynak is segítenie kéne ebben pl.probáljon kénysztetni de ugy h ne menj el, szóval ugy értem csak h játszadozzon veled!remélem megoldodik!:)
Nem a Creatin okozza. Mielõtt találkoztok a barátnõddel otthon végezz önkielégítést így talán a következõ hosszabb lesz. Változnia kellene, légy türelemmel!
Köze nincs a Creatin-nak ehhez. Tudom használatam énis ilyen szereket, 5 év szertorna ügyén. Egyszerûen összekell szoknotok a lánnyal, ha úgy tetszik összecsiszolódni. Egyre hosszabban fogod birni majd minden alkalommal. Esetleg tudok ajánlani egy növénykét: Lícium. Kis piros mazsolaszerûség. Gyógynövényboltba olyan 750ft körül van. http://www.bioszallito.hu/Licium-gyumolcs?termek-6321 Segithet! De a lényeg akkoris a türelem!
A kérdező hozzászólása: kösszi mindenkinek. megnyugodtam:D türelem meg van!

Bnőm az utóbbi 2 napba eléggé ingerült. Tudni kell hogy most fog neki majd vasárnap megjönni a mensije. De amugy általába mindig nyugodt. Mitől lehet a probléma?

Legjobb válasz: ilyenkor változnak a hormonszintek....az egyik csökken,a másik nõ..és ez okozza a változékonyságot..olyankor hozzám se lehet szólni....:S

ilyenkor változnak a hormonszintek....az egyik csökken, a másik nõ..és ez okozza a változékonyságot..olyankor hozzám se lehet szólni....:S
Hát, ehhez szerintem szokj hozzá :) Az ingerültség a menstruáció gyakori velejárója (vagy elõzménye). A hormonok miatt van, nyugi semmi baja veled :) Az én barátom egyébként (3 év együttjárás után) már meg sem lepõdik a mensi elõtti idegbajomon:)
légy megértõ, lesz ez még rosszabb is. Én néha teljesen megzakkanok elõtte... Barátom a kezdetektõl megértette a dolgot. :D
LEhet hogy suliban / munkában történt valami és ez foglalkoztatja, esetleg tulhajtott... Lehet hogy havi baj...
ez tök természetes dolog, de pár nap és elmúlik! nekem a párom a pocimat szokta simizni mikor megjön, és ez nagyon megnyugtat! te is nyugodtan simizd az övét, biztosan jobb kedve lesz tõle:)
PMS nézz utánna

Ez miért lehet? Bnőm az első randinkra egy hawerral jött. Mondom OK. A 2. ra a bnőjével jön. Ez nem fura kicsit.

Legjobb válasz: Akkor tulajdonképpen mitõl is a barátnõd? Én nem neveznék annak senkit, akivel még kettesben sem voltam soha.

Ha egy lány nem egyedül jönne el a randira, akkor másodikra már nem hívnám.
Akkor tulajdonképpen mitõl is a barátnõd? Én nem neveznék annak senkit, akivel még kettesben sem voltam soha.
Lehet 3-asban akarja.
Egyik srác ezt úgy küszöbölte ki, hogy õ meg elvitte a saját haverját magával, így a két haver lefoglalta egymást és a végén õk is összejöttek.
kislányok csinálnak ilyet. gondolom még nincs 16 se.
utolsónál a pont :D
A kérdező hozzászólása: na jó akkor a leendõ bnõm
remélhetõleg nemfogynak el a haverjai mert anélkül nemtud találkozni veled.
12:49 egyet értek :DDD
A kérdező hozzászólása: 12.33 jaj de okos vagy
A kérdező hozzászólása: 17 lesz sztem nem lökött ez kicsit durva
engem mindig akkor akarnak elrángatni ha nem akar a csávótól semmit ..csak sajnálna megmondani :D de az is lehet hogy félénk..
Félénk, szégyenlõs, fiatal, éretlen kissé, nem akar kettesbe maradni veled, mert fél, hogy olyan szituációba kerülne ami neki kínos lenne, biztonságosabb neki, ha van egy 3.személy is ott. Jah és fura, mondd el neki, hogy téged zavar! 23/L
Elsõnél a pont.
Kissé gáz a csaj..
Vágd gerincre mindkettõt. XD
fél veled 2ben lenni----kényelmetlenül érzi magát ha csak 2en vagytok--sztem hanyagold.
Sztem vidd el anyádat is.
Engem egyszer elvitt magával a barátnõm a saját randijára, de csak azért mert nem akart semmi komolyat a sráctól. Tulajdonképpen én azért kellettem, hogy a srác ne is nagyon tudjon próbálkozni. Én voltam a gát, így utólag tök ciki, de hát voltunk vagy 14 évesek (fiatalok, éretlenek)...Persze ez nem jelenti azt, hogy most nálatok is ez a helyzet, de tény, hogy furcsa dolog és szerintem a lány nem gondol rád komolyan. Vagy csak lökött kicsit. :)
hány éves 12? -annyi idõsböl nézek ilyet ki:/
A kérdező hozzászólása: ma kiderült miért hivja el a bnõjét, mert egy suliba és internáton fognak lakni, és még nemnagyon ismeri a várost.

Tetszik egy fiú 2 éve oszt.társam, megkértem egyik haverom, kérdezzen rá, hogy bejövök-e neki, azt mondta nem, közbe már 2 bnőm is szólt, állandóan néz meg multkor csók is volt mert felelsz vagy merszeztünk de ha nem jövök be neki, akkor mért néz?

Legjobb válasz: sztem teccel neki..lehet az az illetõ aki megkérdezte tõle nem mondott igazat,vagy éppen neki is te tetszel(ha fiú)és nem akarta h megtudd...ha lány akkor az is lehet h õ is azzal a sráccal akar járni.hajts rá!!!!

sztem teccel neki..lehet az az illetõ aki megkérdezte tõle nem mondott igazat, vagy éppen neki is te tetszel(ha fiú)és nem akarta h megtudd...ha lány akkor az is lehet h õ is azzal a sráccal akar járni.hajts rá!!!!
Azt nézi, hogy nézed-e még, és hogy megtanultál-e már írni!
A 2 év az már elég rég volt, pláne a te korodban... Szerintem ettõl még tetszel neki.
A kérdező hozzászólása: Fiú volt aki megkérdezte de neki van bnõje szal nm hazudott
Szerintem beszélges a fiúval kérd meg hogy suli után talizatok:) ha tetszel neki akor majd ö is meg fog kérni arra hogy menyetek el valahova:) L/14

Nekem egy olyan problémám van hogy a bnőm szex közben a második menetnél el kezd neki fájni és azt érzem h összeszükűl. Miért van ez? 2 hónapja volt h elvettem a szüzességét azóta hetente volt szex és mindig ez volt.

Meg amikor megkérem legyen felül akkor is fáj neki.22F és úgymond már nem kívánom a szexet, mert szeretném h neki is jó legyen de így nem igazán megy

Legjobb válasz: Ossze kell szoknotok. Én is 2 honapja fekudtem le a barátnommel eloszor (nem volt szuz) és csak most engedte, h teljesen betoljam, mert fájt neki. Szuznél ez gondolom egy fokkal roszabb lehet. Kitartás. Érezze h szereted sex kozben is, legyél érzéki, sok petting. 21/F

Ossze kell szoknotok. Én is 2 honapja fekudtem le a barátnommel eloszor (nem volt szuz) és csak most engedte, h teljesen betoljam, mert fájt neki. Szuznél ez gondolom egy fokkal roszabb lehet. Kitartás. Érezze h szereted sex kozben is, legyél érzéki, sok petting. 21/F

Az egyik bnőm, nem tudja terhes lehet e? . és ha elmegy a nőgyógyászhoz, akkor kimutatják vérvételel hogy terhes e? Szeptember 2. án volt menszesze, és 11. -én volt a pasival . Akkor lehet pete érés?

egy fiúval kapcsolatba került, és hát azt mondta neki a srác, hogy ha nincs gumi, akkor ne csináljuk, de történtek dolgok .Kicsit hülye volt a bn?m, de nem tudja miért volt minimális vér a bugyiján akkor?újjazás meg ilyenek, a végén a csaj látta hogy a fiú kiverte magának.Sz?z volt a csaj.és egy szüzesség elvesztése után, van még egy csajnak kedve masztizni utána?

Legjobb válasz: Nem. Ha 11-én volt a pasival, ha teherbe is esett, akkor sem ágyazódott még be. És csak azután termelõdik a hcg hormon, amit kimutat a pisilõs teszt, meg a vérvétel. Az eset után 2 héttel lehet tesztelgetni. Addig felesleges. De egyébként meg ha csak újjazta, akkor hogy lehetne terhes? Lehet vmit megsértett a srác, vagy a szûz hártya sérült, azért volt kis vér, nem tudom. De ettõl terhes nem lesz. Biológiaórán nem ártott volna odafigyelni.

Nem. Ha 11-én volt a pasival, ha teherbe is esett, akkor sem ágyazódott még be. És csak azután termelõdik a hcg hormon, amit kimutat a pisilõs teszt, meg a vérvétel. Az eset után 2 héttel lehet tesztelgetni. Addig felesleges. De egyébként meg ha csak újjazta, akkor hogy lehetne terhes? Lehet vmit megsértett a srác, vagy a szûz hártya sérült, azért volt kis vér, nem tudom. De ettõl terhes nem lesz. Biológiaórán nem ártott volna odafigyelni.
Kedves Kérdezõ!Tudtommal a vérbõl nem lehet kimutatni a terhességet.Az elsõ vérvételre a terhesség felismerését követõen kerül sor.A terhességet a terhességi hormon, a HCG jelzi.Ezt terhességi teszttel könnyen ki lehet deríteni vagy a nõdoki elvégez egy vizsgálatot és õ megmondja.Viszont akkor bnõd szüleivel is kötelessége közölni.Szóval szerintem jobb lenne velük minél elõbb beszélni.Sok sikert a bnõdnek! : ))
2.válaszoló! Ki lehet mutatni vérbõl is, ha rajta van a beutalón, hogy nézzék a hcg szintet! És ugye vérbõl hamarabb kiderül, mint vizeletbõl.
miért vennéd el ha az az aljas némber csak szédíti? startolj rá!
korotok?
Aha:DD Milyen "jól"informált vagy:DD Te tényleg: és mi van ha a barátnõdnek csak az az egy van, és nem csak szédítí, hanem szereti is? Akkor égni fogsz?:D
A kérdező hozzászólása: 3-mas ebbe belerohantál mert tudom hogy nem csak õ van neki! ...
Ha kell valami akkor vedd el.

Az egyik bnőm modell szeretne lenni, és szeritem megvan hozzá a tehetsége a maggasága és az alakja is, bár ő most fogyni akar én ugy tudom.175 cm magas, mell: 89 derék: 62 csípő 93 igen tudjuk hogy 2-3 centit lekell faragnia, privibeképhakell?

ha kértek képet küldök pár képet az utobbi fotozásáról.

Legjobb válasz: a barátnõd. persze. Nem kell kép, csak ki akartam emelni, hogy nem értem, miért nem mered kiírni, hogy rólad van szó.

a barátnõd. persze. Nem kell kép, csak ki akartam emelni, hogy nem értem, miért nem mered kiírni, hogy rólad van szó.
ééénis:D
nekem is :)
Nekem is küldheted :)
küldj ide is:)
küldesz?:) )
küldd:)
jöhet a kép ;)
A kérdező hozzászólása: mert én már magamat kiírtam :) ) és én alacsonyabb vagyok mint õ :) és megbeszéltük hogy õt is kiírjuk.
jöhet a kép :)
küldheted :)
Jóóó duma.
Ide is :)

Bnomet 2 eve ismertem meg kulfdon, itt is dolgozunk. En 27 o 40 (nem eliras). Elso ket hetet leszamitva egyutt elunk gyakorlatilag nem volt nap hogy ne latnam akar egy napra is (nagyjabol). Azzal kezdodott hogy az exet emlegette (az szinten 27) wtf?

ez mindennapossa valt, kezdtem megunni de megis szeretem elviseltem. tegyuk hozza eleg lusta tipus, viszont tisztasagra manias. en szerinte koszos vagyok es napi 3x kellene tisztalkodnom de amugyis a szam is budos meg egyebkent is milyen szar munkam van es miert nem valtoztatok rajta. ezt naponta megkapom es alap. az is alap hogy o viszont mindenfele indokkal visszamondja a munkafelkereseket az mondjuk nem baj hogy en dolgozok 60 orat per het. azon mar tul vagyok hogy gyerekkel zsaroljon (mar hogy neki kell tolem), es gyurut is kapott (korabban mint terveztem), a hazassaggal zsarolas se annyira uj viszont kezd kb elegem lenni az egeszbol. hogy lehet egy ilyen viselkedesformat hatastalanitani?

Legjobb válasz: sajnos tul komplex az ugy, kerlek kerdezzetek.

A kérdező hozzászólása: sajnos tul komplex az ugy, kerlek kerdezzetek.
A kérdező hozzászólása: mielott ennyire eldurvult volna a dolog en mar kezdtem szexualisan is eltavolodni tole ezt azota is kapom hogy en biztos undoritonak tartom (testileg), ami egyaltalan nincs igy csak valljuk be ilyen vitak utan kinek van kedve...
A kérdező hozzászólása: van mar neki lanya, 18 eves.
A kérdező hozzászólása: egyszeruen sakkban vagyok tartva mar megprobaltam otthagyni olyankor fenyegetozes es sirasrivas jott reakciokent amire termeszetese megesett rajta a szivem... tudom hogy en vagyok a barom de akkor se latok esszeru megoldast arra hogy veget vessek ennek, pedig mar minden vagyam az.
Ezek szerint igazából elfogadható számodra, hogy a barátnõd így kezel.
A kérdező hozzászólása: kulso segitseg nelkul nem tudok megszabadulni tole.
Nekem 10 év után jött a semmit sem csinálok jól. Korábban még az volt a baj, hogy túl sokat dolgozok... Aztán egyik pillanatról a másikra nem dolgoztam eleget. Már az is baj volt, hogy hogyan mondok valamit. Tehát már lassan az is baj volt, hogy levegõt veszek. Nekem nem hiányzik, hogy feleségem/barátnõm ok nélkül [email protected] Ha van oka, akkor mondja meg nyíltan! Elváltunk. Biztosan nem ez volt a célja, de nem bírtam tovább elviselni. Két év után már elképzelhetõ a házasság. Én talán 5 év után házasodtam... de most 1 év után is elvenném a barátnõmet. Ha 2 év után ez eszedbe sem jut, akkor jobb szakítanotok.
A kérdező hozzászólása: pontosan azert nem hajlok hazassagra mert tudom hogy az egvilagon semmit nem valtoztatna azon ahogy hozzam all es tudom hogy rogton eloallna valamivel amit ha nem teljesitek ez es az lesz a kovetkezmenye. raadasul ennyi szarsag utan nem is tudnam oszinten kimondani az igent. talan ha par honapig nem szolna hozzam innentol kezdve... nemtudom kilatastalan.
Rúgd már ki ezt a hülye pixcsát!
Mi az, hogy nem tudsz tõle megszabadulni???!!! Nem lehetsz ennyire töketlen homár!!! Nyilván egy ilyen sárkánytól nem lehet egyszerûen megszabadulni, de az õ fegyvere a rinyálás, meg a fenyegetõzés! Az lebegjen a szemed elõtt, hogy amikor sajnáltatja magát, az mind annak az alattomos tervnek a része, hogy egy életre magához láncoljon! Ha fegyverrel fenyeget, vagy ilyesmi, jelentsd fel, vagy veresd meg valakivel, ha meg csak pofázik, meg nyüszít, azt engedd el a füled mellett, várható, hogy balhézni fog. Szard le, ne törõdj vele, b.aszd ki mint macskát szarni! Nem lehetsz ekkora papucsállatka, hogy ennyire se vagy képes!!!
...de amúgy meg is érdemled, ha eltûröd. Mindenkivel annyit lehet megcsinálni, amennyit hagy.
Kapuzárási pánik, azért sürgeti, meg azért zsarol. Te valami mazochista lehetsz, ezt normális ember 3 másodpercig se tûrné.
Rémálom? Neked erre van szükséged?
Passz, nem tudok tanácsot adni. Én nem tûrtem volna, már jóval elõbb valszeg.
úgy tedd tisztába az ügyet, hogy tárd elé problémákat... ha szeret, elfogad, úgy ahogy vagy...
Gratulálok a türelmedhez, hogy eddig kibírtad! Én ilyen beszólogatásnak a tizedénél elhajtanám. Én ezt a módszert ismerem a hatástalanításra, kizárom az életembõl az ilyen embereket. Idõpocsékolás foglalkozni velük!
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy kb mindennel problemaja van amit csinalok semmi sen jo, en szerinte mindenhez hulye vagyok, beteges es indokolatlan feltekenysegi rohamai vannak, annyi minden van hogy nem jut egyszerre eszembe :/
Amikor a férjem rossz passzban van, és semmi nem jó neki. Rossz kaját csináltam, meg nem csinálok itthon semmit, ügyetlen vagyok...stb. Én mindig azt mondom neki, hogy: Magadra vess, egy ilyen kétbalkezes lányt vettél feleségül. Nálunk ezzel le is van zárva, mert rájön, hogy tényleg feleslegesen bánt.
Ezt úgy lehet hatástalanítani, ha kitakarítod az életedbõl
A kérdező hozzászólása: az adu altalaban a hazassag hogy ha nekem olyan fontos meg szeretem miert nem veszem el (hangsulyozom 2 eves kapcsolat), sot ez szerinte egyenesen az o megtagadasa, az ezekbol kialakulo vitakban a 'k anyad' 'mocskos fereg' es hasonlo frazisok hangzanak el
jesszus...hajítsd ki!
A kérdező hozzászólása: az baj hogy ahol es amivel tud zsarol, multkor nem birtam es hamarabb akartam eljonni meloba, elrakta a cipoimet es mindent ami nelkulozhetelen ahhoz hogy eljojjek onnan. magam sem hiszem el, iszonyat mintha egy szar remalom lenne...
"fenyegetozes es sirasrivas jott reakciokent amire termeszetese megesett rajta a szivem..." Mert? Ezek a részérõl ugyanolyan bevethetõ fegyverek, mint ha késsel ugrana a torkodnak, annyi, hogy ezek csak szavak. Nem megsajnálni kell, hanem leköpni. Térjél már magadhoz!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!