Találatok a következő kifejezésre: Bnőim már és (11 db)

Van 1 fiu aki már régóta tetszik és még februárban megdumáltuk hogy majd összejövünk (akkor még volt bnője) most nincs bnője sem és egész jóban vagyunk hogy kérdezzem, meg tőle? Nem ciki ha a csaj kérdezi meg? és ha ezzel tönkreteszem a barátságunk?

mit csináljak segitsetek nagyony tanácstalan vok

Legjobb válasz: Ne haragudj, de szerintem az már régen rossz, ha "megdumáltuk, hogy majd összejövünk". Mintha az csak olyan egyszerûen szabályozható lenne, hogy mikor szeret bele a másikba az ember. Viszont a kérdésedre koncentrálva: én nem megkérdezném, hanem közelednék felé. Többször érinteném meg, adnék puszit neki, akár kicsit "félrecsúsztatva" a szájára, ... Innen szerintem már õ is fel fogja tenni a kérdést, hogy akkor mi is van köztetek - amennyiben tényleg komolyan akar venni.

Ne haragudj, de szerintem az már régen rossz, ha "megdumáltuk, hogy majd összejövünk". Mintha az csak olyan egyszerûen szabályozható lenne, hogy mikor szeret bele a másikba az ember. Viszont a kérdésedre koncentrálva: én nem megkérdezném, hanem közelednék felé. Többször érinteném meg, adnék puszit neki, akár kicsit "félrecsúsztatva" a szájára, ... Innen szerintem már õ is fel fogja tenni a kérdést, hogy akkor mi is van köztetek - amennyiben tényleg komolyan akar venni.

Bnőim már kipróbálták, és sztk nagyon cool hogy lapos elemmel izgatják a csiklójukat. Én még nem mertem. Lehet vmi bajcsim tőle? Azt mondják nagyon jó, valakinek 3x is sikerült elmennie. Árthat nekem?

Legjobb válasz: 4.5V-tól mi bajod lehet ? ez nem hálózat h 220... XD szvsz semmi bajod nem lehet ilyen kis feszültségtõl ... Én elektronika szakra járok és ha elemet kell tesztelni h van e benne kelö feszültség megnyalom azt kész ha megráz akkor jó xD Am hogy jut ilyen az eszetekbe ? Lapos elem alatt mit értesz ? mer van a kisebik ami ugyebár 9V-ot ad le és van a nagyobb anyi csak 4.5-t Am kiskoromban szeretem ha megrázott az áram volt 12V os kisvasutam és mindig megrázott xD de ez már nem ide tartozik :P

4.5V-tól mi bajod lehet ? ez nem hálózat h 220... XD szvsz semmi bajod nem lehet ilyen kis feszültségtõl ... Én elektronika szakra járok és ha elemet kell tesztelni h van e benne kelö feszültség megnyalom azt kész ha megráz akkor jó xD Am hogy jut ilyen az eszetekbe ? Lapos elem alatt mit értesz ? mer van a kisebik ami ugyebár 9V-ot ad le és van a nagyobb anyi csak 4.5-t Am kiskoromban szeretem ha megrázott az áram volt 12V os kisvasutam és mindig megrázott xD de ez már nem ide tartozik :P
Lapos Elemér vagyok, tõlem mennek el 3x a lányok, ha valakit érdekel nyugodtan küljön mail-t.
Basszus, alig értettem meg mit akarsz kéredzni... eltartott egy ideig míg leesett mi az sztk, meg a bajcsim(bloááhhh) Szerintem ne kísérletezz ilyenekkel.... És ha már kérdést teszel fel légyszíves normálisan írj!
HIHI XDXD laposelemmel ez hogy jutott eszetekbe? :D am nemtom max megbasz az áram XD és ne írj ilyeneket hogy BAJCSIM mert utálom ha valaki bajcsizik ércsizted?
Szerintem ahelyett, hogy a szexel foglalkozol elõször tanulj meg helyesen írni, mindezek elõtt pedig beszélni és mondatokat értelemesen megfogalmazni. Az IQ-d elég alacsony az tuti!
-a rendõr megállítja a kisfiút az utcán -Hova mész kisfiam? - LAPOS ELEMÉR - Nem a nevedet kérdeztem XDD
Én is lapos elemmel kezdtem. Aztán jött apán kocsijának akkumulátora. Késõbb a 220V, aztán az ipari áram ami 380V. A szüleim eltiltottak ettõl mert túl nagy lett a vilanyszámlájuk, de vettem egy agregátort.
Mér bántjátok szegényt ? Ti soha nem szoktatok masztizni ? Neki nem szabad ? Kérdezett v mi akkor legalább hülyeséget ne irjatok ... szvsz semmi bajod nem lesz töle bnöidnek se lett akkor neked mér lenne ? :-)
laposelemmel XDXDXDXD
hívjuk a Fábryt "baszcsikám" :) )
kérdezd meg a dokit az SZTK-ban :D
A 19 villamos egy járatán van egy-két hely, ahol nincs rendesen lezigetelve és egy kicsit ráz. Én is már többször felizgultam ott. Tehát ez nem perverzió, normál jelenség.
Nem tûnt föl, hogy a barátnõid mind ribancok, és az iskolából mindig hiányoznak, továbbá 2es a legjobb jegyük? ha ilyen szeretnél lenni, akkor vételezz lapos elemet. ha nem, akkor szerezz egy pasit. és az ne bradpitt.jpg legyen.
A lapos elem jó! Aplikálj még hozzá egy nagymenetszámú vasmagos tekercset (pl. fénycsõ fojtó), és egy gombbal kapcsolgasd! Természetesen az egyik elektróda a fenekedben, a másik a csiklódon legyen! Na, így az igazi!
na kezdjük ott, hogy kinek jut eszébe hogy elemet tegyen a csiklojàhoz?ez ùgy hogy jön?ott az elem az asztalon unatkozol, meglàtod megkivànod és ... igen bajcsid van és ezt nem cikizésböl, ez nem normàlis aberàlt ribancok a baràtnöid, ha példàul egy sövényvàgot dugnànak a puncijukba te megkérdeznéd hogy lehet e valami bajcsid? legyen màr eszed ha a , , barinöjeidnek "nincs!szerezz egy pasit, aki szeret és kérés nélkül izgatni fogja a csiklod!
Olyan szexi az a lapos elem! Letisztult, pattanásmentes arc...
Bajcsid? Hát nem tudom... erre majd inkább Kiss Ádám válaszol.:P
Ki a fasz az a Kiss Ádám?!
lol már bocs de ez....
"BAJCSIM" bazze ezt nem hiszem el ekkora gyökeret.. milyen Magyar szó már az h "BAJCSIM"
Micsi az a "bajcsim"?!...Hát az "sztk"?!....SZERINTEM olvass sokkal-sokkal többet, attól BAJOD nem lehet....!
"bajcsi"? te úristen, neked már most olyan bajod van amit csak egy dologgal lehet orvosolni: BUMM tarkólövés
Én meg ceruza elemmel izgatom a G pontomat, az még jobb. D.
Nem árthat, én is gyakran csinálom, persze nem elemmel, hanem egy speciális eszközzel, amit szexshopokban lehet venni. Csak arra kell vigyázni, hogy az elem megváltoztatja a punci PH-ját, ezért utána intim lemosóval le kell zuhanyozni. Ha teherbe akarsz esnni, akkor sem szabad csinálni, mert az elektromosság károsíthatja a spermiumokat és a petesejtet.
Szerintem mássz fel a sínek melletti oszlopra és próbáld ki a 25 kilovolttal, az az igazi élmény. Ja, és menj szépen vissza a cartoon network elé, kislány. Vagy tanulj meg írni-olvasni tisztességesen.
Nem lesz bajcsid, legfeljebb maszti közben megbaszcsiszik az áramka.
Szerintem próbáld ki, utána próbáld ki az agyadra is, ártani nem árthat (ennel csökevényesebb már nem lehet) az agyadnak, viszont talán használ.
Villanypásztorral már próbáltad?
MIt kell cikizni? Ezt majdnem minden fiú kipróbálja, hogy a játékvasút trafóját köti a makkjára. Nálunk az osztályban mindenki csinálta.
Max megvágod magad az érintkezõkkel, vagy kitudja nem e vagy allergiás arra fémre, meg nem is steril- de most komolyan , most lett vége a sulinak, és már ennyire unatkoztok? Igaz, még hosszú a nyár , sok mindent ki lehet próbálni.XD De ha ennyi idõtök van , olvassatok egy kicsit, ártani nem fog, szép ám a magyar nyelv, csak meg kéne ismerni!
a 2.oldal 2.válaszadóját akarom kiegészíteni: mi a Barátnõmmel kb. 1 éve használjuk, kis különbséggel. Nem új elemmel, hanem amikor az eleben már csak 60 - 70% áram van. Nem az elem saját érintkezõit érintem a csikló környékéhez, mert a kis érintkezési felület miatt csíp, hanem hanem forrasztottam hozzájuk kis féldomború lapocskákat, és 30 centis vékony vezetékkel kötöttem össze. Így praktikus, és alkalmanként 1 - 2 x van tõle orgazmusa. Én nem próbáltam, a fütyimnek a Kedvesem szája az igazi.
Gyáá ezért a bajcsimért Kiss Ádám, h megfejelné..:D:D:D:D Amúgy én áramot szoktam vezetni magamba, az jobb mint a lapos elem.. Tudom, hogy kamu kérdés, de akkor is, hogy jut vkinek ilyen eszébe?:DDD Most tényleg ilyen szegényes a fantáziám vazze..?
ez a kérdés szarcsi

20/F vagyok, és azt vettem észre, hogy 2 pasi típus van (kb 50-50% arányban) Van akinek már sok bnője volt és van is sok lehetősége, és vannak akik csókszüzek és nincs semmi kilátás. Miért nem látok középutat?

Van aki egyszer?en sikeresnek született és van aki lúzernek?

Legjobb válasz: "20/F vagyok, és azt vettem észre, hogy 2 pasi típus van (kb 50-50% arányban)" Nem, az 50-50 nem igaz. Bontsuk inkább háromfelé: A) vannak, akiknek sok nõjük van - 10% B) vannak, akik sokat beszélnek a témáról, de nem sok közük van hozzá - 40% C) vannak, akiknek nem megy a dolog és nem is titkolják - 50% Középút nincs, de a "sikeresek" sokkal kevesebben vannak, mint gondolnád. A többség csak dumál. Az embereknek átlag 3-4 szexuális kapcsolatuk van egy élet során. Ebben benne van az, hogy keveseknek több száz, a nagy többségnek meg 1-2. "Van aki egyszerûen sikeresnek született és van aki lúzernek?" Ezt nem feltétlenül mondanám. Egyrészt senki sem "születik" ilyennek vagy olyannak, hanem valamilyenné alakul élete során. Másrészt van kétféle stratégia a párkeresésben. Az egyik az, hogy valaki sorra veszi a nõket (néhány hetente vagy naponta vált) és aztán egyszer megüti a fõnyereményt és annál megáll. Meg van a másik, gyakoribb, amikor nagyon lassan, évek alatt alakítanak ki kapcsolatokat. Ismeretség, aztán barátság, majd elkezdenek járni. Az utóbbi módszer lassú, egy-egy kapcsolat évekig tart, és ebbõl csak kevés fér bele egy ember életébe. Mindkétféle módszerbõl tudnék példákat hozni sikeres kapcsolatokra és boldog házasságokra.

"20/F vagyok, és azt vettem észre, hogy 2 pasi típus van (kb 50-50% arányban)" Nem, az 50-50 nem igaz. Bontsuk inkább háromfelé: A) vannak, akiknek sok nõjük van - 10% B) vannak, akik sokat beszélnek a témáról, de nem sok közük van hozzá - 40% C) vannak, akiknek nem megy a dolog és nem is titkolják - 50% Középút nincs, de a "sikeresek" sokkal kevesebben vannak, mint gondolnád. A többség csak dumál. Az embereknek átlag 3-4 szexuális kapcsolatuk van egy élet során. Ebben benne van az, hogy keveseknek több száz, a nagy többségnek meg 1-2. "Van aki egyszerûen sikeresnek született és van aki lúzernek?" Ezt nem feltétlenül mondanám. Egyrészt senki sem "születik" ilyennek vagy olyannak, hanem valamilyenné alakul élete során. Másrészt van kétféle stratégia a párkeresésben. Az egyik az, hogy valaki sorra veszi a nõket (néhány hetente vagy naponta vált) és aztán egyszer megüti a fõnyereményt és annál megáll. Meg van a másik, gyakoribb, amikor nagyon lassan, évek alatt alakítanak ki kapcsolatokat. Ismeretség, aztán barátság, majd elkezdenek járni. Az utóbbi módszer lassú, egy-egy kapcsolat évekig tart, és ebbõl csak kevés fér bele egy ember életébe. Mindkétféle módszerbõl tudnék példákat hozni sikeres kapcsolatokra és boldog házasságokra.
Rosszul látod. Kezdeményezni kell. Sokan sírnak itt, hogy nincs barátnõjük, nem kellenek senkinek... De nem is tesznek érte semmit. Szánalmas kifogások mögé bujkálnak. Mi lenne szerinted a középút? Az, hogy az elsõ szerelmeddel éled le az egész életed? Más középút nem igazán jut az eszembe. (23F)
Azért nem látsz középutat, mert korlátolt vagy. Van középút, nekem elhiheted. 23F
Igen. :D Szerencsére én sikeresnek születtem. :)
Ahogy látom te a másodiknak születtél. Amúgy nem igy van. Pl nekem elég sok barátnõm volt, most azonban nincs kilátásban senki, ergó szar idõszakom van. Na erre varjál gombot.
A kérdező hozzászólása: Nem említettem hogy én a második kategóriába tartoznék, csak matek-infó-fizika szakos suliba jártam, sok korombeli palit ismerek. És nagyon ez rajzolódik ki, véglet emberek vannak.
Csokszuz 20 evesen. Ez nem a karma, hanem tenni kell erte. Na hajra.
mert nem létezik semmilyen középút!!! légy bátrabb nem lehetsz soha önmagad csak úgy teszik a menõk habisztik mind kutyák de mindig valakit leutánoznak vagy filmbõl vagy valaki közelebbi ismerõsrõl, rokonról :d amúgy minden nap rolytosra verik hm :d
A 7.-sel értek egyet.:)

Volt már olyan aki barát/bnőjével volt és rájött a 10 perc úgy hogy valami más helyen kelett mindent "levezetni"? Hol és hogy lehet jól megoldani? 18/F

Csak mert én a bn?mmel kezd?k vagyunk e téren de múltkor már télleg nagyon muszájnak éreztem...mázlira közel volt a pláza wc:$

Legjobb válasz: elsõ vagyok. aki nemértette a kérdést :D naszóval. velem ilyen eccer volt, éjszaka volt, megoldottuk egy parkban. amúgy sztem kilehet bírni hazáig. mi közben szoktunk egymást húzni, kocsiban hazafele, h ne vesszen el a vágy, és még izgibb legyen.

elsõ vagyok. aki nemértette a kérdést :D naszóval. velem ilyen eccer volt, éjszaka volt, megoldottuk egy parkban. amúgy sztem kilehet bírni hazáig. mi közben szoktunk egymást húzni, kocsiban hazafele, h ne vesszen el a vágy, és még izgibb legyen.
most a szarásra gondolsz, vagy mire?:D én nemértem :D
Volt már ilyen, de nem csak a pasim miatt. Megkérdezhetem hogy melyik pláza? 16/L
jaa vagy úgy :D na erre mégjobban nem tudnék válaszolni :D:D biztos izgi volt :P
szted mire gondolna?? gondolom felállt neki... nem? na én csaj vok úgyhogy csak a válaszolót világosítottam fel... nem voltam még ilyen helyzetben... : D
Nekünk a Pólusba még be is szált a biztonsági õr 20/L
hogy érted hogy "beszállt"? remélem nem úgy.
beszarás, micsoda emberek vannak! LOL És még csak úgy meg is engedtétek a fazonnak? Na akkor annak is jó mûszakja volt :D
Biztos jó a plázavécébe, szarszagba kényelmetlenül szexelni.
A kérdező hozzászólása: Nem volt kényelmetlen és semmi szag nem volt xD
A barátommal egy idõben az volt a hobbink, hogy körbe dugtuk a lakását.xD meg a kocsiját...Mellékúton a motorháztetõn...wáá, de jó volt.:D
Én egyszer a Zöld pardonba jöttem össze egy csajjal és a mobil wc-be csináltuk. Nem volt a leg kényelmesebb de nagyon jó volt.A csajt azóta se láttam. :D 16/f
A kérdező hozzászólása: Értem és sajnálom hogy igy alakult... Nálunk szerencsére nem volt ilyen gond:)
Nekem pont most szombat délután volt egy félreértésem a Westend teraszán levõ wc-nél a biztonsági õrrel. Pasimmal beszélgettünk róla, hogy esetleg lehetne valami, de végülis nem lett mivel úgyis indultunk hozzám mivel aznap nálam aludt. Csak annyi lett az egészbõl, hogy bekisért pisilni. ( csak az elõtérbe jött be ) És utána kezet mostam és mentünk ki. És akkor jött a biztonsági õr, hogy a pasim mit keresett a nõi wc-be meg stb. Meg hogy ami esetleg történt azt otthon oldjuk meg. Full ciki volt, pedig nem történt semmi és már bántam hogy mégse csinltuk, mert akkor jogos lett volna a leb*szás. 16/L
A kérdező hozzászólása: Remélem 1x az is összejöhet:) :$ Am a ffben mert akkor ott kevesebben jártak:)
A nõi wc-be vagy a férfibe csináltátok?? Amúgy velem volt már ilyen 1-2x, olyankor este a parkba oldottuk meg :D
A kérdező hozzászólása: Pesten a Mammut-ban:) Nem Pesti vagyok csak ott voltunk:)
A kérdező hozzászólása: Hát jó lehetett:) De mi inkább megoldottuk ott helyben:) Fõleg miattam...már totál nem birtam:$ Mert eléggé "felhúzott" a bnõm de nem szándékosan:)
A kérdező hozzászólása: Hát aki más is volt ilyen szituban biztos tudja hogy milyen:)
A kérdező hozzászólása: Igen
01:23-as vok nemte hanem én :D na szval a csajjal mentél a wc-re?
A kérdező hozzászólása: Hehe:D xD ez tetszett:) am a testi kielégülésre a szexre gondoltam:)
A kérdező hozzászólása: Van hasonlóság xD mert nekünk is nagyon jó volt:) De én járok is vele és sima wc volt:)

Milyen érzés az egy fiúnak, ha van egy bnője és a bnőjére hajt egy gyerek már azóta, hogy együtt vannak?

... és akkor a gyerek a szemébe mondja hogy 'nem fogok leszállni a barátn?dr?l bármit is csinálsz'???

Legjobb válasz: szerinted milyen érzés? tuti felemelõ lehet. én is repesnék az örömtõl ha ez lenne... miután agyonvertem a srácot ofc.

szerinted milyen érzés? tuti felemelõ lehet. én is repesnék az örömtõl ha ez lenne... miután agyonvertem a srácot ofc.
Nem kell rögtön neki esni, beszélj vele hogy vegye már észre magát hogy ne rontson már el egy komoly kapcsolatot sött szerintem nem is tudna ha szeretitek egymást. ha ez sem használ te verezsd meg ne te verd meg mert megilyesztheted vele a barátnõd:)
atkins diéta?? :D
Sajnos az elõzõ válaszadónak igaza van...De még szerencse, hogy ilyen távol éltek egymástól, mert ezek nem sûrûn eshetnek majd meg veletek... Nevezzetek konzervatívnak, de én nagyon sajnálom, hogy itt tart a mai világ...a húgom is 15 aztán barátja van...ha ez én megtettem volna tini koromban, anyám jól meghurcolt volna, de már idõs, és a hugommal ezt már nem teszi meg... A fiataloknak sokkal többet kellene olvasni a Bibliát...Ez az igazság
Sztem Tom-nak nehiggy. Ilyen nincs h valakit szeretek akit nem ismerek testben lélekben. Eszeveszettûl vonzódik hozzád le akar teperni, vagy azt szeretné, hogy te tegyed meg vele, és gyatrább kifejezést erre nem talált jobbat mint, hogy szeretlek :) 17 éves ártatlan szerelem = kölcsönösen nagyon szertnék a másik féllel szeretkezni, és ezért járni is hajlandó vagyok vele. Ez az igazság. Aki azt mondja nem az hazudik. A srácnak van hawerja akivel humorkodik neked is van bnõd akinek kitöltöd kis bögrébe a lelked. Az egész megfoghatatlan heves vágy, kiváncsiság.
Bocs az offért. De én is szerelmes lettem egy 17 éves tánccsoporttársamba csak én 22 vagyok. Egyszerûen remeg a rendszer amikor nézem õt aztán ugyanúgy segg vagyok vele közvetlen mert ugye azt szeretitek ti tinik:) De oltárira kívánom, magamhoz ragadnám és elolvadnék az ajkaiban. És ti lánykák, hogy gondolkodtok? Nagyon valószínüleg tetszek neki de annyira szemérmes, annyira bársonyos és semmilyen mocsokban még nem volt része.. ah ragyogás. :p
Vigyázz, nehogy csak addig szeressen amíg vízszintesben vagy alatta.
azok a rövidítések az interneten elég megszokottak, komolyan am.. de a nyelvtan tanárom pl lebaxot már érte mikor a füzetbe is rövidítve irtam :D -- na jo, nem offolok. A kérdésre visszatérve.. Ha télleg téged szeret, szakít a bnõjével.
*manapság *átlagosak
16:34 de télleg nem tudod vagy csak szivozol? manapsáh már ezek a röviditések annyira átlahosak lettek h mindenki ismeri szal(szóval) sztm(szerintemxD) te is:P és nem volt szép:)
Vok, h, tom, bnõ, ezek mit jelentenek? Írnál magyarul???
Mondd el a barátnõjének, h együtt Atkins-eztek!
Egy 3hetes vízkúrát ajánlok mindkettõtöknek.
ööööö:D ez a kérdés miért a fogyokurák közt van?:DXD
A kérdező hozzászólása: :)

Van a barátom már 1éve, nagyon szeretem, de mikor megjelenik valamelyik volt bnője és ilyen bájos kis qvásan odaköszön neki..mármint a csaj, akkor a plafonon vagyok és nagyon szarul esik.Miért esik ez nekem olyan rosszul?

Tudom h nincs soha semmi köztük már mert én vagyok, de annyira zavar hogy ilyen "édibédin" odamosolyognak rá.mit csináljak, mert sokszor veleveszek össze, rajta vezetem le ami tom hogy nem helyes pedig ? nem mosolyog vissza meg odase néz rá csak annyit mond h "cs? vagy hello"....változtatni akarok magamon...hogy kezdjek neki?:SLegszivesebben megtépném ?ket

Legjobb válasz: Azért esik rosszul, mert féltékeny vagy és félted a barátod, mert nem vagy tisztába azzal hogy velük hogyan érezte magát! De ezzel nem szabad foglalkozni, mert tönkre fogod tenni a kapcsolatotokat!! Én a helyedben biztos még oda is köszönnék nekik és mosolyognék! Mert õk azt látják hogy te milyen dühös vagy mikor a párodnak rázzák magukat! Ha bizol a barátodban akkor nincs miért féltékenykedned, mert veled van együtt!! Azzal nem érsz el semmit ha vele veszekszel, csak rontassz a helyzeten, sõt még elege is lehet a folytonos kételkedésiedbõl! Remélem értethetõ voltam :) Vigyázz ne ess tulzásba, inkább pozitiv dolgokat keress a kapcsolatodban!!!

Azért esik rosszul, mert féltékeny vagy és félted a barátod, mert nem vagy tisztába azzal hogy velük hogyan érezte magát! De ezzel nem szabad foglalkozni, mert tönkre fogod tenni a kapcsolatotokat!! Én a helyedben biztos még oda is köszönnék nekik és mosolyognék! Mert õk azt látják hogy te milyen dühös vagy mikor a párodnak rázzák magukat! Ha bizol a barátodban akkor nincs miért féltékenykedned, mert veled van együtt!! Azzal nem érsz el semmit ha vele veszekszel, csak rontassz a helyzeten, sõt még elege is lehet a folytonos kételkedésiedbõl! Remélem értethetõ voltam :) Vigyázz ne ess tulzásba, inkább pozitiv dolgokat keress a kapcsolatodban!!!
Fú, az ilyesmit én is rühellem.. de mint az elõzõ válaszoló írta, ilyenkor még pluszba kedvesen mosolyogva, nagyon bájosan köszönök én is ^^ nem olyan gáz ez.. :) csak kell hozzá az is, h akármit meg tudj beszélni a barátoddal... ha ez nincs meg, sosem fog elmúlni ez az érzés
igaz fiu vagyok de engem nagyon idegesit ha a barátnõm volt pasija oda köszönget mert volt már olyan barát nõm aki meg csalt remélem nem lesz több ilyen
Ne a barátoddal veszekedj, inkább légy büszke, hogy a csajok ott kelletik magukat, de a barátod rájuk sem néz, hanem Veled van! Komolyan. Amit az elõttem szólók írtak, azzal pedig maximálisan egyetértek: amikor ilyen lányokkal találkoztok, a lányok ne azt lássák rajtad, hogy síkideg vagy, amikor megjelennek, mert az csak felbátorítja õket esetleg, hogy direkt bosszantsanak (már ha foglalkoznak ilyesmikkel). Csak nyugodtan, méltóságteljesen, emelt fõvel, büszkén, természetesen! Te vagy a barátnõje! :)
Nyugi :) Nem fog egyik pillanatról a másikra megváltozni a viselkedésed, az érzéseid meg még kevésbé, de minden ilyen helyzetben próbálj elõször elszámolni 3-ig (tízig, akármeddig), és jusson eszedbe, hogy akármi is volt velük, õk a múlt, és már nem számít! Nem tudom, Neked volt-e, illetve hány kapcsolatod volt a barátod elõtt, de nyilván Te is igazságtalannak tartanád, ha valaki a múltad miatt veszekedne Veled... Vagy mert egymásra köszöntök az exeddel. Hidd el, ezek olyan kis apróságok! Nem szabad túl nagy jelentõséget tulajdonítani nekik (az exeknek)! Annál nagyobb jelentõsége van annak, hogy most Ti vagytok együtt! Tényleg ne rontsd el! Amellett tökéletesen megértelek, én is régebben nagyon parás voltam az exekre... A mostani párom exei közül pedig már van olyan, akivel én is jóban vagyok, és a páromtól függetlenül is keressük egymást, beszélgetünk... El kell tudni fogadni, hogy valaki más is, valamikor része VOLT a párod életének. Azt nem mondom, hogy jóban kell lenni velük (én annak csak örülök, hogy ez nálunk mûködik), sõt, belül gondolhatsz akármit, de a barátodat ne bántsd miattuk! Meg amúgy nyilván nem véletlenül lett azoknak a kapcsolatoknak vége... Ha pedig mégis éreznek még valamit ezek a lányok, vagy valami hatalmi harcot igyekeznek szítani, az csakis az õ bajuk. Ne foglalkozz velük! A barátoddal foglalkozz, és azzal, hogy ne hagyd, hogy volt barátnõk, meg féltékenység, vagy bármi ilyesmi közétek álljon! Sok sikert, vigyázz magatokra! :) (utolsó voltam :)
A kérdező hozzászólása: Köszönjek oda? :D...kicsit vicces lesz :D....de ha igy jobb lesz :D...amugy köszi a válaszokat még irjon aki tud h õ mit csinál ilyenkor meg ilyesmi....köcce (L)
A kérdező hozzászólása: oksi :) ...lehet hogy tiszta hüle vagyok hogy igy viselkedek ..."bolhából elefántot"csinálok :(....
A kérdező hozzászólása: Amugy õ az elsõ barátom...eddig még nem volt...
nem sok.és soha ne foglalkozz azzal hogy ki mit mond vagy gondol.csak az számit hogy te hogy érzed magad a fiuval
Sok.
Szerintem egyáltalán nem sok! Fõleg ha kicsit érettebb vagy a kortársaidnál... legalábbis én így vagyok/voltam ezzel, a korombeli fiúkkal nem nagyon találtam a közös hangot. Különben meg abból baj nem lehet, ha megpróbáljátok, aztán ha emiatt nem mûködne, az úgyis kiderül út közben! :)
nagyapaddal is kefelhetsz
Nem sok.Ne törõdj mások véleményével, ha szeretitek egymást a korkülönbség nem akadály.
szerintem is sok ebben a korban. tul fiatal vagy hozzá. de ugyis te döntesz!
11 év sok. Ebben a korban fõleg.
Tudok olyat, aki 16 évesen jött össze egy 30+-os emberrel, és elvannak évek óta.
Ha szereted nem sok :) Nem a kor számít.....
22.34: Van igazság abban, amit mondasz, csak akik azt tanácsolják, hogy ne, azok sem véletlen tanácsolják.
Egyáltalán nem sok:) Most, hogy álltok?

Igaz az, hogy akinek 18 éves koráig 1 barátja és bnője sem volt még, annak már nem is lesz, úgy ahogy rendes élete sem? :/

18 éves leszek nem sokára. Nem volt még 1 barátom se és bnőm se. Igaz vtak neten akik azt állították, hogy a barátaim, de azok túl messze laknak és az ilyen netes izéket nem tekintem barátságnak. Minden ismerősöm azt mondja, hogy nekem sosem lesznek barátaim, bnőm se és rendes életem se, mert életképtelen vagyok. A suliban se tudok kivel beszélgetni. Magányos vagyok és ez engem nagyon bánt. Az öngyilkosságomat tervezem :( 17/F

Legjobb válasz: Hülyeség az egész. 23 évesen lett elõször barátnõm, azóta is együtt vagyunk. Igaz barátom nincs, de nem is annyira hiányzik. Fel a fejjel...

Hülyeség az egész. 23 évesen lett elõször barátnõm, azóta is együtt vagyunk. Igaz barátom nincs, de nem is annyira hiányzik. Fel a fejjel...
20 évesen volt az elsõ barátnõm az se túl hosszútávú azóta keresgélem a megfelelõ párt de nincs bajom a nõk terén alkalmi kapcsolatokból akad jócskán csak én válogatok ezért nincs fix kapcsolat :) Barátokat is mindig megválogattam akivel néha összejövök az is csak 1 van akit barátnak tartok túl sok a számító mocsok ember azokból meg nem kérek még is jól elvagyok :) 22/F
Persze, amint betöltöd a 18-at és a Nagy Mérlegkönyvben a másik oldalon nem lesz minimum egy punci ellensúlyozásként, amit megszereztél magadnak, azonnal elzárják az életcsakrát és lassan elsorvadsz. Ez egy nagy hülyeség, nem is tudom, hogy honnan veszel ilyet... Ha bátortalan vagy, menj el Nicholas Viktor Csábítás Akadémiájába tanulni, az majd segít (õk azt állítják, hogy jó...) Öngyilkos meg ne legyél, mert egyre kevesebb a munkaképes fiatal kis hazánkban és szeretném, ha közel 40 év múlva lenne egy kis nyugdíjam (bár úgysem leszek soha nyugdíjas). Ráadásul, ha nem sikerül, az államnak egy csomó pénzébe kerülsz és lefoglalod a mentõautót, amire másnak is szüksége lenne.
Ez a "18 éves korára..." egy õsi, Kiowa indián törzs bölcsességén alapszik. A törzs fiú tagjának 18 éves koráig kellett bizonyítani, hogy méltó tagja lehet a törzsnek, és jól tudja szolgálnia azt, hogy késõbb akár vezetõ is lehessen. 18 éves korára már legalább 1 bölényt, és 1 medvét el kellett ejtenie, és együtt kellett hálnia a törzs 1 szûz lányával. Ha ez nem sikerült, a törzs tagjai kiközösítették, és onnantól neki, egyedül kellett boldogulnia az életben. Számos legenda született az ilyen számûzött fiúkról. Volt, aki késõbb saját törzset alapított, és nagy tiszteletben tartották, sok feleséggel, és gyermekkel. Bár ez a szerencsésebb eset. A legtöbb ilyen számûzött indián fiút általában 1-2 nap alatt széttépte valami vadállat. Uk-muk-fu, haman-duk! Semmi sem biztos, de minden lehetséges!
Én 26/F vagyok és ugyan ott tartok, ahol Te. Az életem egy nyomorult tengõdés, egy halott ember vagyok, aki lélegzik. Én is ilyen antiszociális voltam mindig. Azt tudom javasolni, hogy próbálkozz minden erõddel. bármi is legyen a Te problémád, ami gátol ebben. Felejtsd el ezt a "18 éves korig" baromságot. Csak tegyél félre mindent, és próbálkozz. Bármilyen rossz élmény vagy visszautasítás is vár rád emiatt, akkor is 1000x jobb lesz, mintha csak vársz a csodára. Tanulj az én hibámból, mert ennél az életnél, amit én élek bármi jobb, hidd el. Csak csináld! OK?
Tegyél ellene, szocializálódj! Öngyi meg ne legyél, mert - egy nagy embert idézve - "A halál olyan végleges, míg az élet tele van lehetõségekkel."
Drágám ezt nem tudom honnan vetted unokatesóm 40 évesen találta meg a szerelmet és 2 év leforgása alatt kétgyermekes boldog családanya. :) Ha mondtuk volna neki ezt 5 éve õ se hitte volna. Ha meg öngyilkosságot tervezel egy gyáva szánalmas alak vagy.
Ez sajnos így igaz és állítólag csak minimálbért fog kapni egész élete végéig :(
18 éves korig általában csak a legjóképûbb srácok tudnak becsajozni. Késõbb az átlagosaknak is sikerülhet, csak a csúnyáknak nem.
Hülyeség. Ennyi idõs korban úgyis csak rossz tapasztalat lenne. Csak belehajszolják a gyerkeket ebbe! 1-2 év és majd eljön ...
És a hozzád hasonló szerencsétlenek meg azt mondják Amerikában: "jaj, 21 vagyok és még nem volt csajom"? ne már, ki mondta, hogy ez életkortól függ? sõt, ki mondta, hogy attól, amikortól nagykorú vagy? nem ez a lényeg.
19-et töltöttem azon a nyáron, mikor elõször lett valakim. 20 éves voltam, mikor elõször tudtam egy lányról kijelenteni, hogy tényleg a barátnõm. Elõtte csak szelíd próbálkozásaim voltak, meg tipikus osztálytársas barátságok, amik az iskola végeztével szintén véget értek. Most 25 éves vagyok, vannak barátaim, van párom, és jól érzem magam a bõrömben. Ne keseredj el! :) Nyiss az emberek felé, és légy türelmes!
Tartós komoly barátságaim (az életemet is rájuk bíznám. Talán :) 17-18 éves koromtól van. Igaz, ez ilyen zeneiskolában kialakult dolgok. Szóval ha nagyon elzárkózol akkor tényleg nem lesznek. Nyiss a világ felé.
ha nem gyûjtesz bátorságot akkor tényleg... Én életem szerelmét mulasztottam el...
Tudod ennyi idõsen én is NYOMI voltam... a fél osztály azt hitte meleg vagyok, a másik fele meg csak egyszerûen levegõnek nézett, ha csajokhoz közeledtem kiröhögtek. Azóta eltelt 10 év, már régen lediplomáztam, saját cégem van, annyit keresek, hogy nincs szükségem rá, hogy szidjam a magyar politikusokat és gyakorlatilag azt az 1 csajt nem kapom meg, amelyiket szeretném:P Sajnos azt 20as éveim elején elcsesztem mikor drogproblémáim voltak:P De legalább ott van a többi kárpótlásnak. Azok akik suliban nagyfiúknak hitték magukat pedig mind egy szálig proli lúzerek lettek, akiket a porba taponak a multinacionális cégek. Szóval ha nincsenek barátaid akkor úgyis van szabadidõd, TANULJ kösd le az agyadat, hogy ne is legyen idõd ilyen hülyeségeken gondolkodni, sportolj valamit, mert azzal mindenképpen fogsz ismerkedni is.

Mit tegyek, ha 2 fiú is tetszik, de mind2-nek van bnője és már egy jóideje járnak?

A) Velem egykorú, aranyos de talán kevésbé helyes fiú, akivel majdnem kialakult vmi, de kiderült, h már foglalt. (el?tte, mikor megismertem, egy rövid ideig úgy viselkedett, mintha szingli lenne és tetszenék neki) Szerintem tetszek is csak a bn?jét nagyon szereti és ez neki fontosabb vagy vmi ilyesmi. B) T?lem néhány évvel id?sebb és irtó helyes, humoros, meg minden, minden szempontból éppen ilyen pasit szeretnék, csakhogy neki is van bn?je, akit ráadásul én is ismerek. Az lehet h ? t?lem id?sebb partnert szeretne, meg hát a jelenlegi lány is helyes, évek óta ismerik egymást stb. Mindegyik esélytelennek látszik, merthogy foglalt pasikról van szó, de f?leg a B nagyon nagyon tetszik küls? és bels? tulajdonságait tekintve is. Elég szerencsétlen vagyok, h mind2 foglalt. Ti mit tennétek? Gyakran látom ?ket, nem fogom elfelejteni egyiket sem! Mi a megoldás??? Légyszi értelmes válaszokat! (17/l)

Legjobb válasz: Szerintem hajts rá a C-re!

Szerintem hajts rá a C-re!
Hagyd békén õket. Te sem szeretnéd, ha ilyen szándékkal belerondítana a kapcsolatodba, akár "A"-val, akár "B"-vel vagy együtt. Legjobb dolog a kivárás.Emellett, vagyunk jópár milliárdan a Földön.Megtalálod az igazit.Amúgy is, 17 évesen, még rengeteg idõd van:) 18F
A kérdező hozzászólása: Szerintem csak akkor kéne válaszolnod, ha értelmeset tudsz!
A kérdező hozzászólása: De hogy nézzek rá úgy mintha nem lenne semmi?
17 évesen keress valakit aki nincs kapcsolatban!! nem egy kiégett 50 éves vagy, miért akarsz egy kapcsolatot tönkretenni??????
A kérdező hozzászólása: Nem tönkretenni akarom, csak vmi megoldást h legalább kiszeressek belõlük vagy tudomisén!
Akkor ha kell ne nézz rá. Tudom, hogy nem vagy ilyen, hülye p.csa, hogy rámászol, imponálsz egyiknek másiknak. Nem szabad.Hallgass rám.Legjobb ha nem beszélsz vele egy darabig.
Megoldás: cirógasd magad alul és gondolj az egyikre :D
A kérdező hozzászólása: Nos, megpróbálhatok keveset beszélni velük, de olyan mintha nem nézhetnél mondjuk egy nyelvtanfolyamon nem nézhetnél az oktató szemébe. Nem ilyen kapcsolat van köztünk, csak egy pl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!