Találatok a következő kifejezésre: Blog oldalt kell (20 db)

Szeretnék nyitni egy blogot. Meg kell ehhez vennem az oldalt? Hogy kerülhet be a google találatok közé?

Legjobb válasz: http://www.webnode.hu/blog-keszitese-ingyen/?utm_source=Sear..

neeeeem dehogy. csak regelsz arra az oldalra mit az elõzõ válaszoló küldött és a többi meg magy magátol de nincs semmi letöltés meg semmi. még egy 6 éves is meg tudná csinálni.más kérdés hogy tudna-e írni bele:) sok sikert: diamond

Blog oldalt hogyan kell szerkeszteni?

Legjobb válasz: Ha csajszi vagy, ajánlom neked a http://www.hoxa.hu -t. Ott indíthatsz magadnak naplót, olvashatsz sok nõi naplót: diétásat, babásat, terheset, mindennaposat, stb.-t. Csak be kell regisztrálni, majd fórumhozzászólás-szerûen már írhatod is a naplód.

Ha csajszi vagy, ajánlom neked a http://www.hoxa.hu -t. Ott indíthatsz magadnak naplót, olvashatsz sok nõi naplót: diétásat, babásat, terheset, mindennaposat, stb.-t. Csak be kell regisztrálni, majd fórumhozzászólás-szerûen már írhatod is a naplód.
http://www.blogspot.com -ez jó és magyar http://www.extra.hu - ez is jó ez inkább honlapszerû több a lehetõséged feltéve ha értesz hozzá ;)
én a http://www.freeblog.hu -ra eszküszöm.
Szerintem a Blog.hu a legjobb, egyszerû, mégis nagyszerû :)
Én is a blog.hu-t mondom.:)

Hogyan kell egy blog oldalnak hátteret (sablont) csinálni? (pl. blogzónán)

Szeretnék blogot írni,de az egyszínű hátteret kissé unalmasnak találom,és szeretnék valami eredetibbet,de sajnos én ilyenhez nem igazán értek.Megköszönném,ha valaki segítene!


Aukciós oldalas profilomat, vagy termékeimet hirdethetem a blogomon vagy oldalamon? Kell hozzá valmilyen külön engedély?

Tehát tegyük fel, nekem van egy számítástechnikai blogom és van egy vaterás felhasználóm ahol számítástechnikai termékeket értékesítek, ezeket a termékeket kitehetném a blogomra hírdetni, hogy többen vegyék meg?

Legjobb válasz: Szerintem ki. Kétlem,hogy a vatera v. a tesz-vesz perelne mert hirdeted, ez neki is reklám. De ha írsz az ügyfélszolgálatnak, válaszolnak:)

Szerintem ki. Kétlem, hogy a vatera v. a tesz-vesz perelne mert hirdeted, ez neki is reklám. De ha írsz az ügyfélszolgálatnak, válaszolnak:)

Hogy kell a blogomba oldalt képeket tenni?

Úgy hogy a bal oldalon felsorakozzanak képek, mint egy keret, tehát bejegyzésekt?l függetlenül. blogspotot használok. Biztos h lehet mert más blogoknál már láttam ilyet

Legjobb válasz: Beállítások -> tervezés-> modul hozzáadása-> és ott kiválasztod a kép modult. Nem nehéz :)

Beállítások -> tervezés-> modul hozzáadása-> és ott kiválasztod a kép modult. Nem nehéz :)
A kérdező hozzászólása: jajj nagyon köszönöm sokat segítettél :)

Molyosok! Ha megvan a beágyazóm a bloghoz és a kód is, akkor azt hova kell beilleszteni blog.hu-s oldalra?

Legjobb válasz: Igaz nem használtam még blog.hu -t de gondolom ahogy más blogoknál itt is a sablon szerkesztõben kell a sablon HTML kódjába beilleszteni oda, ahol szeretnéd hogy megjelenjen. Ha nem értesz a HTML-hez akkor nem lesz könnyû megtalálni, de ha lemented elõtte a sablont egy notepad-ba, akkor vissza tudod rakni, és így lehet próbálkozni.

Igaz nem használtam még blog.hu -t de gondolom ahogy más blogoknál itt is a sablon szerkesztõben kell a sablon HTML kódjába beilleszteni oda, ahol szeretnéd hogy megjelenjen. Ha nem értesz a HTML-hez akkor nem lesz könnyû megtalálni, de ha lemented elõtte a sablont egy notepad-ba, akkor vissza tudod rakni, és így lehet próbálkozni.
napietus.blog.hu (Egy kicsit reklamozok, ugye nem baj?)
blog.hu freeblog, stb, stb....
blogzona.hu Blog.neon.hu ennyit tudok :) )
A kérdező hozzászólása: Elsõ: Egyátalán nem reklámozol, én kértelek meg titeket hogy írjatok blogos oldalakat :-) Köszömöm :-)
Reklamozas alatt ugy ertettem, hogy az irt blog az egy allando valaszoloe itt, nem az anyem. Ugy latszik blog tulajdonos nem vette meg eszre:)

Szeretnék oldalamra beszúrni egy youtube videót blog bejegyzésbe mégis, hogy tudok? értem hogy youtube megosztás beágyazás, de a kódót hová kell beilleszteni és miaz a html? Hóvá kell beillesztenem pl. : írom blog bejegyzést videót

:S :/ köszi el?re

Legjobb válasz: Köszi a választ igen ezt olvastam még ha meg is tudom a jelentését akkor sem tudom,hogy mit jelent vagy hogy kell csinálni továbbra se tudok többet de azért nagyon köszönöm hogy utána néztél a válasznak :) ^^

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ igen ezt olvastam még ha meg is tudom a jelentését akkor sem tudom, hogy mit jelent vagy hogy kell csinálni továbbra se tudok többet de azért nagyon köszönöm hogy utána néztél a válasznak :) ^^
Kérdésed egy részére itt a válasz: :) )) A HTML (angolul: HyperText Markup Language=hiperszöveges jelölõnyelv) egy leíró nyelv, melyet weboldalak készítéséhez fejlesztettek ki, és mára már internetes szabvánnyá vált a W3C (World Wide Web Consortium) támogatásával. Forrás: Wikipedia
bloggeren nem kell fizetni, és szerintem az a legjobb.
A kérdező hozzászólása: már sikerult.. nem tudom hogy mit benaztam rajta annyit..de nem is kellett megadni a szamom. csak rossz uton haladtam :D
Márciusban regisztráltam a bloggerre. Akkor még nem kérte. Mindegy, az a legjobb. Ha ez olyasmi, hogy add meg a számod, kiküldenek valami kódot, akkor szerintem semmi baj nem lehet belõle. Nem hinném, hogy egy ilyen népszerû oldalon visszaélnének az adataiddal. De amúgy meg egyértelmû, hogy akkor nem te lennél az elsõ áldozat. Ha valami baj lenne azzal az oldallal, akkor panaszkodnának rá. De nem teszik. Fölösleges aggódnod. Regisztrálj. :)
Blog.hu
A kérdező hozzászólása: de én teszem hogy uj blog irasa es kijon az az oldal h adjam meg a számom..és onnan nem tudok továbbjutni.. ti nektek hogy an sikerult.. vagy leirnád pontosan h mit csinlaltal rajta? elore is koszonom :)
tegnap 19:00 vagyok 2 hete kezdtem blogot a bloggeren, kérte a számom, de nem adtam meg, attól függetelenül tudok blogolni, más blogokba kommentelni, szóval mindent. A számomat nem adom ki semmilyen oldalnak, akkor inkább nem írnék blogot...
fura. nekem már több mint egy éve megvan a blogom, sztem lehet azóta más a rendszer :S
A kérdező hozzászólása: de ha nem adom meg, akkro nem tudok blogot csinalni :/. vagy mar nem is ertem :S
én nem adtam meg a számom, mert elõfizetéses és könnyen visszaélhetnek vele
A kérdező hozzászólása: de kéri a telefonszámom, hogy hitelesitse a számlám, vagy hogy kell azt mondani.. szoval megadhatom nekik a számom?? mert ebben nem voltam biztos :P
És hogy csináltad én nem tudok a telefonos részen továbbjutni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!