Találatok a következő kifejezésre: Biztosan pozitiv terhességi (25 db)

Ugye ez biztos pozitiv terhességi teszt?

http://kepfeltoltes.hu/view/110808/K_p_001_www.kepfeltoltes... Tudom,elcsépelt kérdés..de két év után lett el?ször ilyen a tesztem,és még mindig nem tudom elhinni...:-) Holnap megyek dokihoz, el?sz?r azért mentem volna mert az els? teszt (pénteken) negatív lett...De így is elmegyek, csakhogy meger?sítsen..úgy izgulok,nagyon várom a holnapot...Annyi tünetem van, hogy a hasam lent húzodik, fájdogál illetve a melleim duzzadtak...:-)

Legjobb válasz: Igen, egyértelmû pozitív.Gratulálok és boldog babavárást neked!!!

Igen, egyértelmû pozitív.Gratulálok és boldog babavárást neked!!!
Bár még nem erõs, de egyértelmûen pozitív teszt!Ne ijedj meg ha az orvos még nem lát semmit, ha nincs orvosi elõzmény ami indokolja, ráérsz 7-8 hetesen menni, de ha :) késztetést érzel, hogy menned kell :) oly régóta várod, persze menj, de lehet hogy csak visszarendel.Az elsõ és utolsó hetek a legvánszorgósabbak, de kitartás és nagy gratula!
100% pozitív.Gratulálok.:)
Az nem baj, ha nem egyforma erõs a 2 csík! Ez tuti pozitív! De szeretnék én is egy ilyet! Gratulálok!
Nyugodj meg, ez 100%pozitív! Nekem is ilyen volt mind a kétszer. :) Azért írj mi volt a dokinál. A második hsz-nak meg azt üzenem, ha mástól lenne pozitív nem a terhességtõl, akkor annak már szombaton is annak kellett volna lennie, nem csak most! Nekem is egyik tesztem nega volt, a másik meg két nap múlva pozi, szal hihetsz a tesztnek!
Sajnos nem biztos! A második csík halványabb sokkal, csak a kontroll csík határozott... A doki persze azért nem árt. Ezeket a tüneteket azonban PMS is okozhatta.
:) Szuper, gratulálok! :) a harmadik válaszoló voltam
nekem ennél halványabb volt és most már 1 éves.
Gratulálok!Boldog babavárást!
Gratulálok!:) Én is már nagyon szeretnék egy ilyen tesztet(pláne ugyan ezt a fajtát használom). Mi már 2, 5 éve próbálkozunk(extrém módon hátrahajló méhem van). Megirnád, h milyen érzés volt a hasfestülés meg, úgy érezted-e, h meg fog jönni? Bocsi a sok kérdésért, de nekem hasonlóak vannak, és valahogy úgy érzem, h most sikerülnie kellett. De még csak a pé utáni 9.napon vagyok.
Gratulálok!Boldog babavárást!
2 éve hasonló csíkok voltak most van egy gyönyörû kisfiam :) )) Sok boldogságot !
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! 4 mm-es petezsákot látott a doktornõ, 3 hét múlva kell visszamennem. :-))))) Remélem minden rendben lesz.
gratulálok!!!!!! nekem is ugyan ezzel, ugyan ilyen volt, rá kb 2hétre mentem dokihoz, meg uhra, és 2en voltak kiderult....azota már 34hetes terhes vaok, és mindkettö baba jolvan, sok egészséget, majd irj h mivolt
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:09 Ha erõsödött a csíkod, akkor ott az embrió, sajnos lehet hogy méhen kívül. De 5 hetesen nekem sem találták, egy héttel késõbb pedig már a szíve is vert. Kedves kérdezõ. Ez tuti pozitív. Nekem az elsõ 100szor halványabb volt. Gratula.
A kérdező hozzászólása: Nem élem nagyon bele magam, azért tudom hogy más is lehet, csak sok minden utal arra, hogy mégis terhesség van a dolog mögött...Holnap minden kiderül, remélem :-)
Ne éld bele magad. Nekem is halvány pozi volt a teszt, 3 nap múlva délutáni pisibõl erõs két csík. Ma voltam dokinál nem vagyok terhes, csak még nem tudják hogy mi bajom van. Remélem neked sikerült! Csak ne éld bele magad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, holnap megírom :-)
kérlek írd majd meg hogy sikerült e. kiváncsian várjuk hogy babóca e :)
A kérdező hozzászólása: Kijavítanám magam, elolvastam, hogy nem a PMS okoz pozitiv tesztet, hanem valami más....Hát remélem hogy baba van a dologban, és nem ciszta. A mensesem meg egy hete késik...és tegnap lett pozitiv a teszt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek. Kedves második, ezt hogy érted hogy nem biztos a terhesség? Nem tudtam, hogy egy betegség okozhat pozitiv tesztet, csak ha esetleg ciszta van...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, nagyon köszönöm mindenkinek!!! A hasfeszülés az folyamatos, nem mensi szerû görcsök, hanem kis húzódások, máshogy nem tudom leírni :)

Van két határozottan pozitív terhességi tesztem és fáj a mellem nagyon, biztosra vehetem a terhességet?

Már nagyon régtol szeretnénk! Más tunetem nincs!

Legjobb válasz: Gratulálok!!!!!! Persze hogy tutira veheted a pozitiv az pozitiv ott baba van , de irigyellek , bár csak már én is ott tartanék. Boldog babavárást, és nagyon vigyázz magadra , pihenj sokat. :-DD

Gratulálok!!!!!! Persze hogy tutira veheted a pozitiv az pozitiv ott baba van , de irigyellek , bár csak már én is ott tartanék. Boldog babavárást, és nagyon vigyázz magadra , pihenj sokat. :-DD
Ha van görbéd belinkeled nekünk hogy milyen görbével sikerült babásnak lenned sokunkat megynugtatnál vele. Még egy szer gratula!!!
egyértelmû. :-) Gratulálok!!!! én is szeretnék ott tartani... :-) vigyázz magatokra!
A kérdező hozzászólása: nem tudom belinkelni, mert nem vezettem olyat!Pco-val is kezeltek.Orvos pihire fogott gyógyszer szempontjából....és a menzim nem jott.Gondoltam csak a pco, mert késni szokott, de a mellem meg már régtol fáj.Teszteltem:eros pozitív, 3-4órájára megint teszteltem, szintén eros pozitív!Remélem tényleg baba lesz, mert már nagyon régtol várjuk ot!!!!!

Hányadik napon lesz először biztosan pozitiv egy terhességi teszt?

Legjobb válasz: mindenképpen csak az elmaradt mensi után biztosan pozítív! de hogy mennyivel az elmaradt mensi után? hát az a peteéréstõl és a hcg termelõdésétõl függ! akinek korai peteérése és beágyazódása volt annak hamarabb, esetleg a nem várt mensi elõtt is pozi a teszt! de akinek késõi peteérése és beágyazódása volt annak csak késõbb mutatja ki a teszt mint a nemvárt mensi napja! némelyik teszten rá is irják pl hogy a beágyazódás utáni 3. napon már pozitiv lehet a teszt!

mindenképpen csak az elmaradt mensi után biztosan pozítív! de hogy mennyivel az elmaradt mensi után? hát az a peteéréstõl és a hcg termelõdésétõl függ! akinek korai peteérése és beágyazódása volt annak hamarabb, esetleg a nem várt mensi elõtt is pozi a teszt! de akinek késõi peteérése és beágyazódása volt annak csak késõbb mutatja ki a teszt mint a nemvárt mensi napja! némelyik teszten rá is irják pl hogy a beágyazódás utáni 3. napon már pozitiv lehet a teszt!
csak érdekességképpen, az ikrek foganását hamarabb lehet észlelni és mérni

A megtermékenyítéstől maximum mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy terhesség esetén a tesztek biztosan pozitívak legyenek?

Úgy értem hány nap múlva lehet biztosnak venni az eredményt,ha egy teszt negatív?

Legjobb válasz: A megtermékenyítést követõen 7 napig vándorol a megtermékenyült petesejt, utána megkezdõdik a beágyazódás. Innentõl kezdve már lehet HCG a vérben, azaz lehet pozitív a teszt. (nagy érzékenységûnek kell lennie) A beágyazódás 5 napig tart, tehát a megtermékenyítéstõl számított 12. napon fejezõdik be, innentõl kezdve rohamosan nõ a HCG mennyisége és a 14. napon már kimutatható a vizeletbõl is (ha rövidebb a ciklus, akkor már 1-2 nappal hamarabb is). Tehát a teszt ekkorra már gyakorlatilag biztos eredményt mutat.

A megtermékenyítést követõen 7 napig vándorol a megtermékenyült petesejt, utána megkezdõdik a beágyazódás. Innentõl kezdve már lehet HCG a vérben, azaz lehet pozitív a teszt. (nagy érzékenységûnek kell lennie) A beágyazódás 5 napig tart, tehát a megtermékenyítéstõl számított 12. napon fejezõdik be, innentõl kezdve rohamosan nõ a HCG mennyisége és a 14. napon már kimutatható a vizeletbõl is (ha rövidebb a ciklus, akkor már 1-2 nappal hamarabb is). Tehát a teszt ekkorra már gyakorlatilag biztos eredményt mutat.
Az elõzõ vagyok ismét. Ha a menstruáció kimaradt és a teszt negatív, még érdemes várni 4-5 napot, akár 2 hetet is, hiszen a hormon mennyisége nem mindenkinél egyforma. Ekkorra már terhességi tüneteket is észlelhetsz magadon.
A szex után 25 nappal már 1000% a teszt.

Biztosan pozitiv a terhességi teszt ha a masodik csik nagyon halvany, kevesbbé rozsaszin?

inkabb feheres a csik, de fenynel jol lathato, kirajzolodik a csik

Legjobb válasz: Tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, akkor biztos az eredmény. Ha megint pozitív lesz, akkor terhes vagy. Menstruáció késése után vártál pár napot a teszteléssel?

Tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, akkor biztos az eredmény. Ha megint pozitív lesz, akkor terhes vagy. Menstruáció késése után vártál pár napot a teszteléssel?
csinálj egy másikat is, az a tuti.
Általában a halvány is pozitív! Az a biztos ha késik min.1 hetet és akkor tesztelsz!
A kérdező hozzászólása: reggel teszteltem, a mensimig meg kb. 2het
Jól értettem? Még két hét a menziig? Ha igen, akkor erre az eredményre ne alapozz. Ha késik egy hetet legalább, és akkor tesztelsz pozitívat, na akkor lehet kijelenteni, hogy valószínûleg terhes vagy.
Akkor 3 hét múlva ha nem jön meg tesztelj! Csodát ne várj a terhestesztektõl, ennyire még nem korszerûek, hogy 1-2 hetes terhességet mutassanak.5-6 heteset inkább.
A kérdező hozzászólása: de bizony van. oan erzekeny teszt ami mar az eset utan 5 nappal mutat. Ennel a tesztnel kijott a masodik csik egyertelmuen

Nagyon halvány a pozitív terhességi tesztem 2. csíkja és csak kb.10perc után jelent meg. Ez biztosan babát jelent? Annyira halvány, hogy éppen hogy csak látszik.

Dokihoz még nem mennék mert annyira korai terhesség lehet...Ha valóban terhes vagyok.

Legjobb válasz: Nyugi! Tarts két nap szünetet és utána csináld meg elsõ vizeletbõl. A 10 perc utáni nem mérvadó, így azzal ne foglalkozz. Szülés utáni két év, mire minden flottul mûködik a nõi szervezetben, ha szoptatsz/szoptattál, akkor egy kicsit több. Így az is megzavarhatja a hcg alakulását. Ha két napot vársz, akkor terhesség esetén a hcg szintje feljebb fog menni és egyértelmûbb lesz a teszt. Viszont az is elõfordulhat, h lepényi szövet maradt bent a szülésed után, ami nem fertõzõdöt el, hanem továbbra is termeli a terhességi hormont. Vérd ki a két napot, tesztelj és menj orvoshoz.

Nyugi! Tarts két nap szünetet és utána csináld meg elsõ vizeletbõl. A 10 perc utáni nem mérvadó, így azzal ne foglalkozz. Szülés utáni két év, mire minden flottul mûködik a nõi szervezetben, ha szoptatsz/szoptattál, akkor egy kicsit több. Így az is megzavarhatja a hcg alakulását. Ha két napot vársz, akkor terhesség esetén a hcg szintje feljebb fog menni és egyértelmûbb lesz a teszt. Viszont az is elõfordulhat, h lepényi szövet maradt bent a szülésed után, ami nem fertõzõdöt el, hanem továbbra is termeli a terhességi hormont. Vérd ki a két napot, tesztelj és menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Voltunk Uh-on. Megint fiú!!! :O Nem hiszem el 3x-ra is??!! :( Nem vagyok valami boldog...úgy szerettem volna egy kislányt!! :/
Szia!!ugyanazt a tesztet használtam!!meg volt már ebbe a honapba 2-án jött meg 7-én mult el!!de hányingerem van szédülök meg émelyeg a gyomrom!!néha meg kivánok dolgokat is!!a hasam alja is görcsöl kicsit hasonlit a menstruácios görcshöz!!
A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy ha nem reggel csinálod a tesztet az elsõ vizeletbõl akkor nehezebben mutatja ki mert éjszaka termelõdik a HCG hormon.
A kérdező hozzászólása: Kedves Renike102! Talán attól lehet, mert másik típusú tesztet használtál. Van 10mlU/ml-es ez a legérzékenyebb.És van a 25mlU/ml ami csak kimaradt vérzés után szokta kimutatni a terhességet. Mikor kellett volna megjönnie? Ha még nem késik akkor próbálj meg türelmesen várni, mert a doki is csak a vérzés kimaradása után kb. 5hetesen lát csak valamit, de a 7-8héten mát van szívhang? Írj még valamit magadról, tünetek idõpontok úgy könnyebb segíteni. Amúgy 2nap múlva érdemes megismételni a tesztet, mert naponta duplázódik a HCG szint és erõsödik a csík. Írj! :)
Sziasztok!!!szeretném ha segitenétek a párommal tervezzük a babát már 3 honapja nem szedek már gyógyszert tegnap ekött csináltam 1 tesztet nagyon halvány volt a pozitv csík!!nagyon megörültünk neki!!de tegnap csináltam még egyet azon már nem mutatta!!Terhes vagyok??
28as vagyok, és még csak halkan súgva gratulálok!! MOndtam én, hogy lesz nektek 3.babátok!! üdv neked:3fius anyuka (nekem 27 és 20hó van a fiaim közt:D)
Szia! Csak nyugodtan, ne idekeskedj, minden rendben lesz!:-) Az én gyönyörû kislányom október 12-én született meg és a Zoé Adrienn nevet kapta! Már 3 hónapos nagylány a Kincsem!:-) Üdv, 12-es válaszoló (polgári nevemen Bea:-) )
A kérdező hozzászólása: Kedves 12-es válaszoló! Kösz, hogy írtál!Igen megpróbálok vigyázni magamra és a kicsire, de még olyan picike így 5+3naposan. Alig hiszem el!Csináltam ma is tesztet és ez is +!! Szóval van csak nehéz elhinni.:D Nálatok gondolom már megszületett a baba. Mikor született? Kislány vagy kisfiú lett? Mi lett a neve? :)
Gratulálok és nagyon szorítok nektek, hogy most minden rendben legyen!:-) írj majd, ha lesznek fejlemények! Üdv, 12-es válaszoló (akkor 20+3 hkm)
A kérdező hozzászólása: KÉPZELJÉTEK!!! Azóta van 2db pozitív tesztem!!Ma csináltam a 2.-at mert nem akartam elhinni. Most vagyok 5-2napos!!! Nem merem nagyon beleélni magam, de nagyon örülök!!!!
oh de sajnálom:(( annyira örültem mikor láttam a tesztjeidet!olyan nagy boldogság ez!:) igazán szomorú, ami történt veletek, de ne okold magad! pároddal beszéljétek át mikor jöhetne, amikor már biztosan "helye lenne" és meglásd jönni is fog!:) sok sikert nektek és minden jót! 23hkm
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ a 33-as válaszolónak szólt, nem látszódott a mostani utolsó(34-es).
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Igazad van, még kell egy jó pár hónap pihenõ, hogy újra babás tudjak lenni.Ha nem is fizikailag, de lelkileg annál inkább. Bár az, hogy így alakult lehet jel, hogy nem most van itt az ideje.Mármint a kisebbik fiam most lesz még csak 15hónapos, lehet neki több törõdésre van szüksége, mert korántsem kapott akkora figyelmet mint a nagy fiam annak idején, hisz akkor csak õ volt. Szóval szeptembertõl óvodás lesz a nagy és a pici lesz a középpont. Így az eredeti terv talán megvalósul. Mármint hogy a kicsi 3-4éves kora körül érkezne a 3.baba. Így mindenkinek jutna belõlem. :D Köszönöm a sok-sok lelki segítséget!!! Többet ért ez most nekem mind bármi más!!
A kérdező hozzászólása: elõszokott fordulni, hogy valaki úgy is babát vár, hogy közben megjön neki, úgyhogy nem tudom azt mondai 100%-ra, hogy nem vagy terhes... Ha még továbbra is ilyen sok tüneted lesz akkor szerintem megérné egy vizsgálat a dokinál, az a legtisztább. Mond el neki, hogy volt egy pozitív teszted és hogy vizsgáljon meg. Vagy megvárhatok a köv.menstruációt, hogy most meg jön-e, de addig még nagyon sok idõ van hátra. Én elmennék, biztos ami biztos. Ha így döntesz írd majd meg mi volt.
Az lesz hogy várok a következö menstruációig!!4-én kellene meg jönni-e!!majd kiderül!!irok majd
A kérdező hozzászólása: Kedves Helga! Szorítok érted holnap!! Addig is pihenj sokat!!! A barnázás nem mindig jelent gondot, sok kismama szokott, pihenéssel és gyógyszerrel nem lesz baj. Jelentkezz holnap! :) Jó éjt!
De ari vagy 5 hetes...csak kicsit be vaok tojva mert barnázgatok...inszemem volt ultrogestánt szedek..remélem nem lesz baj, holnap megnéz a doki uh.Szoríts nekem...:)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Szerintem IGEN!!! Hányhetes vagy? Én a teszt alapján 4-6közöttire tippelnék!! :) GRATULÁLOK!!!
hát nem sok mindent mondtak még az orvosok azt sem hogy mennyi idös vagyok!!ahogy én számoltam 7 hetes leszek vasárnap!!kedden megyek újra ultrahangra!!
majd írd ám meg!!
A kérdező hozzászólása: Kedves 51.es válaszoló! Köszönjük jól vagyunk voltam már a 12.heti UH-on és minden rendben vele, szépen fejlõdik. 59mm-es volt akkor az ülõmagassága. Most készülök jövõhéten az AFP-re. 17-én pedig a Genetikai UH-om lesz akkor remélem kiderül, hogy kislány vagy kisfiú van odabent! :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok Renike!! Na látod!!Nem sok idõ telt el és kismama lettél. Mikor mész orvoshoz?? Majd ird meg mi volt...kb mikorra érkezik a kicsi számitásaid szerint?
szia!!összejött a baba tegnap csináltam 1 tesztet és erõs pozitív lett!!!elmentem dokihoz másnap de még nem tudta meg mutatni ultrahangon mert olyan picike azt mondta a doki!!
Szia Kedves Kérdezõ! Mi újság veled? Remélem minden rendben van. Írj majd ha van kedved! Üdv, a most már öt hónapos kicsi lány anyuja
A kérdező hozzászólása: Sajnálom Renike! Ha pontosan figyeled mikor van ovulációd és nincs semmi egészségügyi korlátja akkor akár a jövõ hónapban össze jöhet.Nagyon sok kalkulátor van amivel ki tudod számolni vagy ovu tesztel mérni és akkor garantált a sikert. Sok szerencsét!! Írj ha mégis... ;)
voltam orvoshoz pénteken nem vagyok terhes! :( :(.. csak fel vagyok fázva!!
Szerintem egy kicsit várjál az újabb babával, majd ha elrendezted magadban, jöhet az új, és jönni is fog és egészséges, gyönyörû kisbaba lesz, majd meglátod!!!!
A kérdező hozzászólása: Kedves 29-es válaszoló!! Köszönöm a biztató szavakat!! Ugyanezek a gondolatok vannak most bennem is.Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez elõfordulhat velem. Nálunk a gyerekek olyan egyszerûen jöttek, megfogantak és megszültem, problémamentes terhesség volt mind a kettõ.Pedig a 2.nál nagyon sokat emelgettem a nagyot, tehát simán elvetélhettem volna.Utolsó hetekben is vittem be vonattal babakocsit+14kg-os gyereket cipelve be CTG-re vagyis elõtte nõvéremhez vigyázni rá.Még a szülés napján is!! Visszatérve, ott álltam és egyszerûen nem hittem a fülemnek, olyan volt mintha egy filmet néztem volna kívülrõl.Hogy ez lehetetlen hogy velem történik, biztosan tévedés. Aztán mondta a szülésznõm(fiúkat akinél szültem), hogy a terhességek 30% vetélés. Hát köszönöm, de ez nem vigasztal, nem szabadna annak lennie. Amúgy mióta hazamentem a kórházból nagyon máshogy nézek rájuk.Agyba-fõbe puszilgatom õket és örülök, hogy õk egészségesek. Tiszta szívembõl kívánom, hogy minden rendben legyen veletek a szülõszobáig és azon is túl. Gondolom, ha most 6hetes vagy akkor te is február elejére várom a kicsit! Vigyázz RÁ!! Még 2 kérdés: Te kaptál progeszteront most, hogy volt elõtte vetélésed?Mennyi idõ telt el a vetélés az újabb terhesség közt?
Ez halvány??? Ezek gyönyörû 2 csíkosak! Gratulálok! :)
Jajj de szép babás csíkok :) :)
Én is gratulálok, ezek egyértelmûen pozitìv tesztek!:-) Én is kíváncsian várom a fejleményeket! Írj majd, szorítok nektek!:-) 20+3 hkm
egyertelmuen pozitiv, nem kerdes. gratula! :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! 31-én kellett volna megjönnie...lassan 1hete. Igen valóban akkor 4hetes hivatalosan a baba, csak nekem az mindig is idegen volt, hogy a menstruáció elsõ napjától számoljuk, holott tudjuk akkor biztosan nem fogant. :) Várok még 2napot vagy veszek másik márkájú tesztet holnap, lehet ez a teszt csak "ilyet" tud... ;D Képet csatolok, jó ötlet... Ha nem zavar senkit. :) http://kepfeltoltes.hu/120605/Teszt_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Nagyon köszönöm mindenkinek a választ és a bátorító szavakat. Késõbb megírom, hogy mi lett az eredmény. Mármint ha valaki kíváncsi rá. :)
tuti terhes vagy. ha van színe a vonalnak akkor terhes vagy. tedd fel ide a képet és megnézzük :)
Szerintem várandós vagy! Gratulálok
Én ugyan így jártam épp hogy látszott a két csík de már kimaradt a mensim és azóta 7éves az eredmény:D
Olvasd el a használati útmutatót. Abban benne van, hány perc az intervallum.
Ha a menzi kimaradt akkor nem 2-3 hanem 4hetes. Ismételd meg a tesztet még pár nap múlva, és használj mondjuk Lilyt(nekem spec az 100000%ban mutatja a babát, míg más még meg sem mozdul) Illetve menj el dokihoz, csak úgy, hogy késik a menzid, ki nem röhög max elküld laborra.
Mikor kellett volna megjönnie?
Szia.Ha ott van a két csík akkor terhes vagy.De várj pár napot, és csinálj másikat.Én 9 hetes terhes voltam mikor teszteltem és nekem negatív volt.Nyugodj meg és ne idegeskedj.
Az én csíkjaim is elég halványak voltak. 2 napja csináltam tesztet. Én is kb.4hetes lehetek. De én úgy döntöttem, csak jövõhéten megyek dokihoz. Nem szeretnék egy üres petezsákot látni, aztán 2hetet várni szorongva, hogy van-e baba! Egészséget és kitartást nektek!:)
Szerintem is pozitív! Az enyém így nézett ki. http://kepfeltoltes.hu/view/120606/2012-02-10_05.39.17_www.k..
öszinte részvétem! sajnálom a babát
Jaj, annyira sajnálom. Nekem is volt egy vetélésem, és tudom mit érzel. Sokáig érezni fogod még ezt, keresni fogod magadban a hibákat, mit ronthattál el, miért idegeskedtél, miért nem vigyáztál jobban. Én magamat hibáztattam. Kis idõ elteltével rájöttem, hogy nem tehetek róla, ez a természet rendje. Amig nem volt vetélésem nem is gondoltam volna, hogy mennyi nõvel fordul ez elõ. Idõvel jobb lesz, pláne, hogy ott van a 2 gyerkõcöd, van ami lekösse a figyelmedet. Persze elfelejteni soha sem fogod, már õ is mindig a gyermeked marad a szivedben. Nekem 1. terhességem végzõdött vetéléssel, most vagyok ujra terhes, de még csak 6. hétben, nagyon félek. Sokat gondolok az 1. babámra, és kérem õt, hogy odafentrõl vigyázzon a kistesójára! :( Kitartást neked, és remélem mihamarabb túl teszed magad ezen!
:( Sajnálom! Pedig a válaszaidból az tûnt ki, elõször sokkolt a hír és inkább késõbbre vártátok volna, és mégis mennyire megváltoztatott sokmindent benned pár nap alatt ez a kis életke. (Lehet érezte õ még hogy korai hozzátok költözni, és majd késõbb fog újra jönni!! Ne add fel, lesz nektek még harmadik babátok!)
Ennyiszer tévedett volna a teszt???
a beavatkozástól lehet némi sérülés, bár olyat még nem hallottam hogy vetélés lett volna a vége. sajnállak, remélem rendben lesz minden!
A kérdező hozzászólása: Kedves elõzõ! És az megállapítható, hogy vetélés történt? Mármint, mi van ha a tesztek voltak tévesek...és csak beképzeltem magamnak... Annyira össze vagyok zavarodva!! Szombaton volt egy piszok nagy veszekedésünk a párommal, sírógörcsöt kaptam. Lehet attól vetélés?
Szia! Õszintén sajnálom, de szerintem elment a baba.. :((((
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Csajok! Újabb fejlemény. Tegnap este nagyon görcsölt a hasam és éjszaka barnás vérzésem volt, ami reggelre halvány rózsaszín lett.Majd elmentem ma délbe a dokihoz, hogy magyarázza meg nekem mitõl lehet ez. Hüvelyi ultrahangon megnézte, de nem találta petezsákot, se a babát. Én annyira nem értem!! Itt van elõttem 3db pozitív teszt amit 1hete csináltam erre...sehol semmi. Azt mondta nem kizárt, hogy még annyira pici, hogy nem látszik még a petezsák se. DE egyértelmûen növekedésnek indult a méhem így a terhesség elméletileg elindult. Csináltam egy tesztet ami NEGATÍV lett. Annyira kiborultam, de mondta a nõvérke ez elõfordul, ha nagyon korai a terhesség, hogy nem mutatja ki az õ tesztük, mert nem túl érzékeny.Én 10-es érzékenységûvel csináltam a legérzékenyebbel. Most a méhen kívüli terhességet próbálják kizárni. Holnap megyek vérvételre. A gond, hogy a vizsgálat óta nagyon vérzek. Pedig a kérdés kiírásakor reggel fokozatosan megszûnt. Okozhat a hüvelyi UH bármi sérülést/tényleges vetélést? És a vérzés fokozódik egyre jobban. Már nem értek semmit!! :( Holnap délben derül ki, hogy a HCG szintem több-e mint nulla.Vagyis terhes vagyok-e/voltam-e? Kész vagyok idegileg!!
A kérdező hozzászólása: Kedves 14:38-as válaszoló!! Nálunk az elsõ és második baba közt 21hónap van. Most pedig 22, 5hó lesz. Azért mi késõbbre terveztük a 3.babát, ha már a fiúk nagyobbal lesznek minimum a kicsi 3-4éves...hát nem így jött össze... Nem baj csak nehezebb lesz. Viszont épp ma tudtam meg hogy a 3éves fiamat felvették az oviba, ami nagy szó mert nem gondoltam volna.Sorra küldtél el tavaly a kisbabás anyukákat, aki úgyis otthon van... :( Így most szinte minden olyan lesz mint az elõzõ terhességemnél...kicsivel itthon aztán a még kissebbel is!! :) Köszönöm a kedves szavakat!!Nektek is jó babavárást!!
Nekem is 3éves volt a nagyobb és kerek 1éves a kisebb fiam, amikor pozi lett újra a teszt!! :) ) Az egy éves szülinapi buli után másnap kiderült, hogy hoppá, eggyel többen vagyunk!!! :) ) A két kicsi között csak 20hónap van, én örülök, hogy így alakult. Kitartást nektek, és jó egészséget! Szívbõl gratulálok!!!
A kérdező hozzászólása: Bocsi 08:51-est akartam írni az elõbb...
nekem ennél halványabb volt a 2. csík, most 9+2 hetes a pocakmanóm :) gratula a picihez :D
Szia, hogy ha már kimaradt a vérzés, akkor a terhesség 4 hetes, szerintem babás vagy, de ismételd meg a tesztet 1-2 nap múlva. És kb 6 hetesen érdemes orvoshoz menni! Kívánom hogy minden rendben legyen veletek! Kitartás! 30 hkm

Ma volt 3 halvány pozitív tesztem. Szerintetek akkor már biztos a terhesség, vagy volt köztetek olyan aki halvány pozitív tesztek ellenére sem volt terhes?

Legjobb válasz: Én is gratulálok,nekem is halványak voltak a gyerekeknél az elsõ tesztek:-)Pár nap mulva csinálj másikat és erõsödni fog!Boldog babavárást!

Húúúha!Ennyiszer teszteltél, hogy elhidd?Akkor nagyon izgultál. Gratulálok!
Én is gratulálok, nekem is halványak voltak a gyerekeknél az elsõ tesztek:-)Pár nap mulva csinálj másikat és erõsödni fog!Boldog babavárást!
Igen. itt baba van a dologban, vagyis a pociban. :)
Milyen teszt? Én sajnos úgy jártam (2 teszt lett pozitív).De jobb lenne, ha nem idegesítenéd magad ezzel, egyáltalán nem biztos, hogy te is így jársz. Azt még leírom, hogy Medilab volt, reméljük te nem azzal teszteltél :-) De ha igen, akkor is nagyon szúrkolok, természetesen nálad lehet baba!!!!
gratula! 3szor nem téved a teszt!
Gratulálok! Tesztelj pár nap múlva is, mert akkor már erõsebb lesz, és olyan jó nézni is a csíkokat:)
Hihetsz a teszteknek! Kisbabát vársz :) Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Már kezdem elhinni:)
Csatlakozom, nekem is halvány volt, és Bébi volt a dologban! :) Gratulálok! Felteszed a teszteket, hogy meg tudjuk nézni? ;)
Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. El sem merem még hinni. Nagyon boldog vagyok. Amúgy mindhárom teszt másmilyen. (One minute, Lily, Corax)
Feltétlen írd meg, ha már 100% a babó!

Mennyire vehetem biztosra a két különböző pozitív terhességi tesztet?

Február 4.-én volt az utolsó mensim első napja, márciusban nem betegedtem meg, elkezdett feszülni a mellem ( néha be is van keményedve és akkor nem tudok rajta feküdni), néha éles alhasi szurkálásom van de ez hamar elmúlik és két hete szinte egész nap tudnék aludni ( párom is már megjegyezte hogy sokkal többet alszok mint szoktam ). Se hányingerem sem émelygésem nincs. Válaszokat előre is köszönöm

Legjobb válasz: Tuti, hogy terhes vagy. Orvoshoz nem akarsz elmenni?

Tuti, hogy terhes vagy. Orvoshoz nem akarsz elmenni?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom hogy nézitek-e, de voltam orvosnál. Minden rendben, van méhen belül van a pocaklakó, de még pinduri ezért még nem volt szívhangja. 5.-én megyek vissza kontrollra!Nagyon nagyon boldogok vagyunk!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! :)
Tutira veheted! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, csak kicsit féltem hogy nem-e cyszta mert azt olvastam az is okozhat pozitív tesztet.Régebben több cysztám is volt, viszont akkor nem feszülne a mellem. Már az orvoshoz is bejelentkeztem.De nagyon örülök a babócának!!!Már alig várom hogy a karjaimban tartsam!!!Még egyszer köszönöm szépen mindenkinek! :)
Szia! Tuti kismama vagy :) ! Gratulálok és örülj neki, hogy a fáradtságon és a mellfeszülésen kívül nincs más gondod! Nekem pl. a fent említett tüneteiden kívül nem is volt más jele a terhességemnek. A teszt (akármilyen olcsó) ha egyszer pozitív lett, akkor tuti a babavárás! Ja és ha álmos vagy, akkor aludj, pihenj sokat, most még megteheted :)
rendesen két csíkos teszt soha nem fals pozitív!! akármilyen "gagyi" vagy annak tûnik maga a márka, a teszt. nekem 60 forintossal lett kétcsíkosom elõször:)
Amúgy te most nem örülsz?
Ne is a tesztnek higgy! Menj el orvoshoz és majd amit õ ultrahangon látni fog, annak hihetsz.:) Amúgy teljesen mindegy, hogy olcsó vagy drága, ha terhes vagy, akkor az olcsó is kimutatja. Fõleg, hogy már több hetes terhes vagy, ezt tuti az olcsóbb is kimutatja!
A kérdező hozzászólása: Kettõ olcsóbb fajta ( rossmanos és Lily ) tesztet csináltam és megoszlanak a vélemények ezekrõl a tesztekrõl.
Igen, akkor ez nem kérdéses szerintem sem. Gratulálunk! :)
nem értem én se, mi a kérdés?:)
Akkor mi a kérdés? Gratulálok :)
Nagyon úgy néz ki, hogy terhes vagy!:) Azon meg ne lepõdj meg, hogy nincsenek tüneteid. Nem minden kismamának vannak tünetei, sõt, akiknek vannak, azoknak is a hányinger, émelygés általában csak a terhesség 6-7. hetében kezdõdnek. Lehet neked majd csak eztán fognak. Én már betöltöttem a 7. hetet, mire elõjöttek az ilyen jellegû tüneteim. És a fáradság is egy tünet, ami az elején nagyon jellemzõ.:)
A kérdező hozzászólása: Igen csináltam egyet szombaton délután ( rögtön erõs két csík) és csináltam egyet kedden reggel ( az is rögtön erõs két csíkot mutatott)
Akkor most csináltál tesztet? Ezt a részét nem értem. Csináltál és pozitív lett?
Akkor te most 6 hetes kismama vagy :)
99%
Gratulálok! :) Boldog babavárást nektek! :)

Van itt valaki, aki menses előtti napokban esett teherbe, aztán 18 nap múlva "megjött neki" de nem vetélésről volt szó? Pozitív terhességi tesztem még nincs de szinte biztos h terhes vagyok.

Hogy kicsit konkrétabb legyek:menses után 4 nappal,7 napos barnázásom volt.Ezt úgy véltem h beágyazódásról lehet szó mert 12 nappal el?tte voltunk együtt a párommal.2 napig lázas voltam,keresgéltem h volt e más is így: igen ez is stimm.A melleim is csúnyán be vannak durranva és fájnak is.Ma reggel elkezdtem vérezni de 18 nappal ez el?z? menses után.Kicsit fájdogál a hasam de nem vészes.Olvastam vetélést,meg h valakinél ez normális... Orvoshoz egyszer?en nem jutottam el... Nagyvonalakban annyit h id?pontot nem kapok,soron kívül nem jutok be,hiszen még pozitív terhességi tesztet nem tudok felmutatni.Magánra nem telik... Végülis csak kilyukadok a végére,ha van valakinek hasonló tapasztalata ilyen jelleg? vérzéssel(és egyáltalán ilyenkor meg kell várni amíg elmúlik v ha nem,meddig várjak,ha jelent?sebb fájdalom nem társul hozzá)?Van aki ilyen cip?ben járt mégis egészséges babának adott életet? Csak normális válaszokat ha lehet!Köszi!

Legjobb válasz: Minimális az esélye, hogy terhes vagy ha az együttlét után megjött azután már nem lehet beágyazódásos barnázásod.

Minimális az esélye, hogy terhes vagy ha az együttlét után megjött azután már nem lehet beágyazódásos barnázásod.
Megnyugtatlak, lehetsz terhes.Elsö babámmal voltam így, együtt voltunk, aztan abba a hónapba meg is jött, keseregtem is miatta, de kövi hónapban nem jött meg de úgy éreztem, hogy meg akar.Csináltam egy tesztet, ami + lett, aztán doki, uh és mit mondott?:8 hetes vagyok.szóval teherbe estem én akkor, csak mivel megjött nem is gondoltam én sem, jele sem volt
De neki nem csak megjött hanem szerinte a mensi után volt beágyazódás ami nem lehet. Neked nem mensid volt csak véreztél.
Ö azt mondja, 12 nappal elötte voltak együtt.Szóval lehet terhességröl beszélni, hogy utána mi volt a barna:passz. Én pedig nem csak véreztem, hanem napra pontosan megjött a szokásos 5 napos menstruációm, doki szerint ez lehetséges.
Sztem egy teszt biztosabb választ adna.Nincs kizárva a terhesség.
A menstruáció azt jelenti, hoyg leválik a méhnyálkahártya mivel nem tapadt meg benne embrio, ah terhes voltál ez nem lehetséges.

Van 3 eros pozitiv tesztem akkor mar biztos a terhesseg?

Olyan régóta probalkozunk, 1,5 éve, és most nem akarok hinni a szememnek hogy sikerult, ezert csinaltam 3 tesztet, de mind a harom eros pozi. Szerintetek hanyadik hetben lehetek eros pozi?

Legjobb válasz: Május 15 én jott meg utoljara

en mar egy gyenge pozitivrol is elhittem ma hogy terhes vagyok!!! jovo heten megismetlem:D 5. hetben jarok
A kérdező hozzászólása: Május 15 én jott meg utoljara
en majd tesztelek megegyet s aztan kerek idopontot dokinal. jaj faradt vagyok, de dolgoznom kell:(( es boldog is:)
1 vagyok.kedden leszel 6 hetes kismama.:-)most 5 hetes 5 napos vagy.
gratulálok :) kb. 7 hetesen irány a nõdoki uh-ra, akkor már egy kb. 1 centis kis embriót fogsz látni és szívhangot hallani :)
nem létezik olyan hogy 3 hetes terhesség.akkor még be sem ágyazódik, teszt sem mutatja.a terhességet mindig az utolsó menstruáció elsõ napjától számoljuk, még akkor is ha az ovuláció nem közép idõben történt.ezért van az hogy a terhesség 40, +-2 hét...
mikor volt az utolsó menzid?számold ki az alapján. 38hkm
Én már a 3.héten pozitív tesztet kaptam.(x-epil terhességi teszttel)A mit következõ 7en meg is erõsített a nõgyógyász hasi ultrahanggal.Válasza kb 4hetes terhességnek felel meg.Tehát ha máj.15-én volt az utolsó mensesed elsõ napja, akkor 5hetes és5napos lehetsz .Gratulálok!BOLDOG BABAVÁRÁST! (9 nappal vagyok idõsebb terhes nálad :) )
gratulálok, szerintem a 3. hétben lehetsz :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom ami veled tortent. Remelem 4-5 honap mulva ujra osszejon. Tegnap ota en egy picit barnazgatok, vagyis a tisztasagin van barna folt, de ha megtorolom akkor semmi. Remelem nem lesz baj. Hetfon rendelt be az orvos ultrahangra. Remelem minden rendben lesz, regota varjuk mar a babat.
Kérted írjunk mi újság velünk.20-21én volt egy kevés vérzésem, élénkpiros, mindenféle görcsöcske vagy szúrás nélkül.20án be is rohantam a sürgõsségire.A nõgyógyász megvizsgált, kaptam Duphastont tegnap vérvételre küldött a HCG szintemet ellenõrizni.Mára visszarendelt.Csak annyit mondott "felszívódott, se petezsák, se baba". A HCG szintem is csak 27, 9 a több ezer helyett.De 4-5hónap múlva újból próbálkozhatunk.Kívánom neked "nektek" a babáddal a legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Koszonom szépen, remélem nem lesz semmi baj :)
ja és gratulálok a babához!
én is a harmadik héten teszteltem pozitívat. épp most szoptattam meg. :D
A kérdező hozzászólása: Meg mindig olyan hihetetlen :) )) remelem nem ciszta okozza a pozitiv tesztet
Gratula a kisbabádhoz!!!
A kérdező hozzászólása: Jaj de jo nem vagyok egyedul, irjatok mi ujsag veletek :) ) Holnap hivom a dokim.
Biztosat csak az orvos tud mondani, de 3 pozitív teszt azért nem hazudik.:) Gratula! Vannak az interneten kalkulátorok, amivel megnézheted a szülés várható dátumát az utolsó menzeszed elsõ napja alapján, így azt is hányadik hétben jársz. A dátumod szerint te már elmúltál 5 hetes terhes. De csak ha pontosak a ciklusaid. Amúgy elõfordul némi csúszás. De e szerint számolnak az orvosok is.
dehogy ciszta!hidd csak el!
sajnalom ami veled tortent:( en is valoszinuleg hetfon megyek nogyogyaszhoz. remelem minden ok! (bar nagyon felek, mert sogornom is februarban veszitett el egy kisbabat, 7 hetesen, es nekem sokszor fajdogal a hasam, elozo terhessegem is veszelyeztetett volt)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!