Találatok a következő kifejezésre: Biztos hogy a szüzességem ha (2 db)

Biztos hogy elvesztettem a szüzességem ha a fiu pénisze bennem volt?

Nem teljsen, és amikor éreztem fájdalmat abbahagytuk és nem is véreztem. Nem ment tovább, és még mindig van olyan pont ahol fáj.

Legjobb válasz: Azt mondják, akkor veszted el a szüzességed, amikor egy férfi pénisze beléd hatol... feltétlenül attól, hogy a szûzhártyád elszakadt-e vagy sem. Tehát már nem vagy szûz, de ez nem jelenti azt, hogy már nem ép a szûzhártyád sem.

Azt mondják, akkor veszted el a szüzességed, amikor egy férfi pénisze beléd hatol... feltétlenül attól, hogy a szûzhártyád elszakadt-e vagy sem. Tehát már nem vagy szûz, de ez nem jelenti azt, hogy már nem ép a szûzhártyád sem.
Igaza van az elõzõ hozzászólnak. Már nem vagy szûz, mert ha csak egy kicsit is, de megtörtént a behatolás.
Meg akarsz lepõdni???Ismerõsöm 14 éves volt az elsõnél, és teherbe is esett.A nõgyógyász közölte a szülõkkel, hogy a lányuknak még TELJESEn ép a szûzhártyája!-és már terhes volt.Nem minden esetben szakad át, hát ez nagyon ritka viszont.Amúgy az elöttem íróknak igaza volt, tényleg nem avgy szûz már :) Remélem neked szép élmény volt!Itt sokaknak nem volt jó....Puszy Bea :)
Erkölcsileg és lelkileg tekintve is nem vagy már szûz. Hiszen szeretkeztél a fiúval és behatolt. Az hogy fizikailag hogyan áll a dolog, vagyis hogy a szûzhártya szakadt e vagy sem, az majd a következõ aktusnál kiderül. Sok keleti lány tanul nálunk. Átveszik az itteni szokásokat, erkölcsöket. Mikor vége az egyetemnek, mennek haza, és rádöbbennek, otthon nem fogadják el õket ha nem szüzek. Eredmény: plasztikai mûtéttel helyreállítják a szûzhártyát, had örüljön a férj a nászéjszakán. Kérdem én: akkor ezek a lányok is szûznek tekinthetõek?????
Szûz az, akinek még nem volt szexuális tapasztalata, nem került bele pénisz, tehát szerintem az, hogy fiúval voltál, azt jelenti, hogy nem vagy szûz, ne foglalkozz a szûzhártyáddal, az csak egy kis szövet darab, nem az határozza meg.
valami azt súgja a nem elsõ kirívó hozzászólás után hogy az elõttem szóló a magyarországi kissebségbõl való, vagy az utca szélérõl... baromi jó ismerõsei vannak egyeseknek, csak nem 'tom mért kell súlyosbítani a saját helyzetüket ezekkel az eseményekkel és minek nem tudnak lakatot tenni a faszukra/picsájukra?
A szó szoros értelmében igen, már nem vagy szûz. A szûzhártyád viszont lehet még nem szakadt át.

Ha mikor elvesztette a szüzességét velem a pasim és hamar elment, akkor biztos, hogy később is "gyorstüzelő" lesz?

El?ször feküdtünk le nemrég egymással, kb 5 perc alatt elment, nem ? volt az els? sz?z pasim, de mind tovább bírta. Nem hasonlítom amúgy hozzájuk, és nem is hibáztatom, csak érdekel.

Legjobb válasz: Feküdj le velem és kiredítjük..:P 18F/ szûz:(

Feküdj le velem és kiredítjük..:P 18F/ szûz:(
5 perc azért még nem olyan gyorstüzelés. Attól meg h elsõ alkalommal ilyen hamar elment még nem következik h késõbb is így lesz. Tudod, elsõre még nagy élmény benne lenni egy csajban, de késõbb már "hozzászokik" és tovább bírja majd, na meg idõvel megtanulja kontrollálni magát.
kalap kabát... máskor elégítsd ki, ajánlanék neked egy nyelvtantanárt egyrészt az megtanít szexelni, másrészt beléd veri azt, hogy "ha mikor elvesztette" nincs.
hány szûz pasival voltál? õk meddig bírták?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!