Találatok a következő kifejezésre: Biztos hogy a szüzességem (4 db)

Elhagyjam a barátom, aki elvette a szüzességemet? Nagyon erősen kötődök hozzá emiatt, de már nem vagyok biztos benne, hogy szeretem. Nem tudom, próbálkozzak-e megmenteni valahogy a dolgot.

Legjobb válasz: Ha már nem vagy benne biztos, hogy szereted, akkor csak azért ne maradj vele, mert õ vette el a szüzességed. Viszont, ha úgy érzed nincs nagy baj és tudnád még nagyon szeretni és õ is szeret téged, akkor adj egy esélyt a kapcsolatotoknak.

Ha már nem vagy benne biztos, hogy szereted, akkor csak azért ne maradj vele, mert õ vette el a szüzességed. Viszont, ha úgy érzed nincs nagy baj és tudnád még nagyon szeretni és õ is szeret téged, akkor adj egy esélyt a kapcsolatotoknak.
Ha nem szereted, ne ámítsd szegényt! Nem értem, hogy nem lehet tudni, hogy szeretsz-e vkit vagy sem :S
Mióta vagytok együtt? Mert lehet hogy az a probléma hogy fel kellene dobni a kapcsolatot valami érdekessel !
sztem eleve gond van, ha már megkérdezi valaki magától, hogy szereti e a párját.:)
ismeros helyzet. legy oszinte magaddal es elsosorban dontsd el h szereted vagy mar csak megszokasbol vagy vele, h jol erzed magad vele, stb. ha mar nem szereted es biztos vagy benne h nem lehet semmikepp helyrehozni hagyd ott, de maradjatok baratok. nem lehet csak ugy 1ik naprol a masikra elszakadni vkitol. ha meg akarod menteni illetve adni neki meg 1 eselyt, akkor viszont hajra! uj helyek, pozok. esetleg ne talalkozzatok 1 darabig, utana izgalmasabb lesz. beszelgessetek, legyetek oszintek 1massal.
A kérdező hozzászólása: az utolsó hozzászólónak: ha nagyon jó vele lenni, de nem elég jó neked, arra mit mondasz?
Ha nem szereted és nem elégít ki ez a kapcsolat maximálisan, akkor ne húzd. Ha valódi érzelmeid vannak, akkor meg küzdj és mondd el a vágyaid, dobjátok fel a kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: 7 hónapja
Bizonytalan vagy hmm... Gondold át a dolgot ne menj bele olyanba amit késõbb meg bánsz, mellesleg ha a fiú szeret akkor miért szúrsz ki vele? Ha te bizonytalan vagy alap hogy gondold át a dogokat gondolj arra h miket csináltatok együtt meg ilyenek és gondolkodj!

Biztos hogy elvesztettem a szüzességem ha a fiu pénisze bennem volt?

Nem teljsen, és amikor éreztem fájdalmat abbahagytuk és nem is véreztem. Nem ment tovább, és még mindig van olyan pont ahol fáj.

Legjobb válasz: Azt mondják, akkor veszted el a szüzességed, amikor egy férfi pénisze beléd hatol... feltétlenül attól, hogy a szûzhártyád elszakadt-e vagy sem. Tehát már nem vagy szûz, de ez nem jelenti azt, hogy már nem ép a szûzhártyád sem.

Azt mondják, akkor veszted el a szüzességed, amikor egy férfi pénisze beléd hatol... feltétlenül attól, hogy a szûzhártyád elszakadt-e vagy sem. Tehát már nem vagy szûz, de ez nem jelenti azt, hogy már nem ép a szûzhártyád sem.
Igaza van az elõzõ hozzászólnak. Már nem vagy szûz, mert ha csak egy kicsit is, de megtörtént a behatolás.
Meg akarsz lepõdni???Ismerõsöm 14 éves volt az elsõnél, és teherbe is esett.A nõgyógyász közölte a szülõkkel, hogy a lányuknak még TELJESEn ép a szûzhártyája!-és már terhes volt.Nem minden esetben szakad át, hát ez nagyon ritka viszont.Amúgy az elöttem íróknak igaza volt, tényleg nem avgy szûz már :) Remélem neked szép élmény volt!Itt sokaknak nem volt jó....Puszy Bea :)
Erkölcsileg és lelkileg tekintve is nem vagy már szûz. Hiszen szeretkeztél a fiúval és behatolt. Az hogy fizikailag hogyan áll a dolog, vagyis hogy a szûzhártya szakadt e vagy sem, az majd a következõ aktusnál kiderül. Sok keleti lány tanul nálunk. Átveszik az itteni szokásokat, erkölcsöket. Mikor vége az egyetemnek, mennek haza, és rádöbbennek, otthon nem fogadják el õket ha nem szüzek. Eredmény: plasztikai mûtéttel helyreállítják a szûzhártyát, had örüljön a férj a nászéjszakán. Kérdem én: akkor ezek a lányok is szûznek tekinthetõek?????
Szûz az, akinek még nem volt szexuális tapasztalata, nem került bele pénisz, tehát szerintem az, hogy fiúval voltál, azt jelenti, hogy nem vagy szûz, ne foglalkozz a szûzhártyáddal, az csak egy kis szövet darab, nem az határozza meg.
valami azt súgja a nem elsõ kirívó hozzászólás után hogy az elõttem szóló a magyarországi kissebségbõl való, vagy az utca szélérõl... baromi jó ismerõsei vannak egyeseknek, csak nem 'tom mért kell súlyosbítani a saját helyzetüket ezekkel az eseményekkel és minek nem tudnak lakatot tenni a faszukra/picsájukra?
A szó szoros értelmében igen, már nem vagy szûz. A szûzhártyád viszont lehet még nem szakadt át.

Biztos hogy vele veszítsem el a szüzességem?

Volt egy pasim,nagyon sokáig 1ütt voltunk de összevesztünk és szakítottunk.Azóta sok barátom volt és neki is volt pár bn?je de 1ikünknek sem volt olyan jó kapcsolata mint ami a miénk volt.Kés?bb kibékültünk és nagyonjo barátok lettünk.Mindig ölelgetett,kedves volt.Pár napja elmentünk moziba és ott bevezette a kezemet az alsójába és benyult a bugyimba... és szeretne lefeküdni velem. Mit tegyek??Félek h megint összeveszünk és megbánom h vele vesztettem el a szüzességem.. Segítseteek!!!

Legjobb válasz: Bírom az ilyen kis p*csákat...De komolyan;) Feküdj le vele nyugodtan,aztán majd sírhatsz!!!Hülye r*banc...Tök naiv vagy..Nem akar tõled mást,csak le akar veled feküdni! Ennyíí..De csak nyugodtan,utána majd mehetsz abortuszra,meg sírsz h jajj terhes lettem,meg jajj miért hagyott ott miután dugtatok..

Bírom az ilyen kis p*csákat...De komolyan;) Feküdj le vele nyugodtan, aztán majd sírhatsz!!!Hülye r*banc...Tök naiv vagy..Nem akar tõled mást, csak le akar veled feküdni! Ennyíí..De csak nyugodtan, utána majd mehetsz abortuszra, meg sírsz h jajj terhes lettem, meg jajj miért hagyott ott miután dugtatok..
Látom a következõ "Lehetek terhes?" kérdést...
A célom az, hogy jó legyek Hû társam oldalán Oly sok a harc a küzdelem De gyõzelem vár rám! Kalandra hív a messzeség, Így megismerhetem A pokémonok hû szivét, Mely így ver odabenn. Pokémon! Szerezd meg hát mind! Te és én, Mi gyõzünk a legvégén (Pokémon!) Ó, te igaz barát A gyõzelem vár ránk. Pokémon! Szerezd meg hát mind, Szívünk együtt ver, Az út végén vár a siker! Vigyázz rám, te jó barát, pokémon! Szerezd meg hát mind, Szerezd meg hát mind! (Yeah) Ki szembeszáll, az elveszett, Hisz szívünk oly erõs Lelkünk a harctól nem remeg, Hát tarts velünk és gyõzz! Pokémon! Szerezd meg hát mind! Te és én, Mi gyõzünk a legvégén (Pokémon!) Ó, te igaz barát A gyõzelem vár ránk. Pokémon! Szerezd meg hát mind, Szívünk együtt ver, Az út végén vár a siker! Vigyázz rám, te jó barát, pokémon! Szerezd meg hát mind, Szerezd meg hát mind! Szerezd meg hát mind! Szerezd meg hát mind! Szerezd meg hát mind! Pokémon! Szerezd meg hát mind! Te és én, Mi gyõzünk a legvégén (Pokémon!) Ó, te igaz barát A gyõzelem vár ránk
Csak lyukat akar. Nehogy megtedd, hidd el nekem, hogy megbánnád. Majd ha eljön az igazi, akivel meg kell tenned, nem lesz kérdés, hogy megtedd e, érezni fogod, hogy jó döntés. Várj vele , majd lesz más hidd el aki nagyon szeret :)
Egyetértek az elöttem lévõvel:) De egyébként is milyen kérdés ez ne idegenek döntsenek már arrol hogy kivel veszíted el! Ha ilyet kérdezel jogosabb lenne az a kérdés hogy elég érett vagy e hozzá;) Egyébként is ha megkérded hogy kivel veszítsd el lehet nem is kéne még, mert hát aki biztos a dolgában nem fogja kérdezgetni..... Ha akarod úgy is megteszed nem kell kérdezgetn hogy kivel.....
hat.. marpedig nagy dolog. csak az éretlen kis p.csáknak nem az.
én szabadulni akartam a szüzességtõl...szal nem bántam meg....nem nagy dolog..sokan azt hiszik, pedig semmiség.
csak fektetni akar küld már el a melegebb éghajlatra, ne foglalkozz vele, és felejtsd el, az ilyen nem érdemel meg, és nehogy lefeküdjél vele mert bánni fogod!
hat, te hulye vagy.. :S
Csak meg akar dugni. Ez a kökemény valóság. Nagyon szemetek tudnak lenni a pasik márcsak azért is h megb.sszanak..figyelj ezekre a dolgokra és próbáld kiszûrni az ilyen kis g.ciket (és szivasd õket:D) 16/L

Ha mikor elvesztette a szüzességét velem a pasim és hamar elment, akkor biztos, hogy később is "gyorstüzelő" lesz?

El?ször feküdtünk le nemrég egymással, kb 5 perc alatt elment, nem ? volt az els? sz?z pasim, de mind tovább bírta. Nem hasonlítom amúgy hozzájuk, és nem is hibáztatom, csak érdekel.

Legjobb válasz: Feküdj le velem és kiredítjük..:P 18F/ szûz:(

Feküdj le velem és kiredítjük..:P 18F/ szûz:(
5 perc azért még nem olyan gyorstüzelés. Attól meg h elsõ alkalommal ilyen hamar elment még nem következik h késõbb is így lesz. Tudod, elsõre még nagy élmény benne lenni egy csajban, de késõbb már "hozzászokik" és tovább bírja majd, na meg idõvel megtanulja kontrollálni magát.
kalap kabát... máskor elégítsd ki, ajánlanék neked egy nyelvtantanárt egyrészt az megtanít szexelni, másrészt beléd veri azt, hogy "ha mikor elvesztette" nincs.
hány szûz pasival voltál? õk meddig bírták?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!