Találatok a következő kifejezésre: Biztos hogy a (2633 db)

Hogyan tudhatnám meg biztosra hogy a menstruációmnak biztos vége van-e?

Egy fürdőhelyen vagyok 4 napos szokott lenni, és ma van a 4. holnap reggel a család rögtön fürdéssel kezd(tampon kizárva és általában kb 3-4 órával a kelés után kezdődik a menstruációm, nem rögtön mikor felkelek). honnan tudhatnám megállapítani biztosra, hogy vége van a menstruációmnak? és esetleg hogyan lehetne meggyorsítani? előre is köszi az értelmes válaszokat 15l

Honnan tudom biztosan hogy a barátnőm szeret?

Én ?t mindennél jobban szeretem de jó lenne tudni hogy ? is így érez-e.

Legjobb válasz: Ezt soha nem tudhatod biztosan de ha ugyanúgy szeret azt megérzed,gondolom én!!!

Ezt soha nem tudhatod biztosan de ha ugyanúgy szeret azt megérzed, gondolom én!!!
Sose tudhatod biztosan, akkor se, ha naponta 100x mondja.
A kérdező hozzászólása: Lehet benne valami, kösszi :)
ha megkéred a kezét és igent mond. :D

Lehet, de közel sem biztos, hogy a macskám megette/megnyalogatta az antibébimet. Teendõ? Vaklármát nem akarok.

A lényeg, hogy eltûnt az éjjeliszekrényemrõl, a cicus meg mindent játéknak vesz ami zörög, csak õ játszhatta el. Szerencsére már csak pár szem volt, nekem károm nem lesz belõle, max. korábban fog megjönni, de vajon kitudja szedni a buborékfóliából? Van rá esély, hogy tényleg benyalta?

Legjobb válasz: Kedves második író! Nem biztos, hogy "eszetlen" a kérdezõ, lehet hogy úgy értette, hogy azért nem lesz kára belõle, mert nem élt mostanában nemi életet. Erre nem gondoltál? Nem kell egybõl támadni szegényt.

Kedves második író! Nem biztos, hogy "eszetlen" a kérdezõ, lehet hogy úgy értette, hogy azért nem lesz kára belõle, mert nem élt mostanában nemi életet. Erre nem gondoltál? Nem kell egybõl támadni szegényt.
". Szerencsére már csak pár szem volt, nekem károm nem lesz belõle, max. korábban fog megjönni, " Te eszetlen! A tabletta szedését SOSEM szabad elõbb abbahagyni, ez a védettség elvesztését jelenti! Ha nem tudod beszedni az utolsó szemeket mindenképp beszélj a nõgyógyászoddal, hogy hogyan folytasd a tabletta szedését, mert ilyenkor az is lehet hogy abba kell hagynod majd a következõ menzeszkor újrakezdeni. Szóval de igen, rohadtul lehet belõle bajod, az, hogy teherbe esel! A macska kapcsán pedig hívd fel az állatorvost, neki ez egy nagyobb adag hormon, lehet ártalmas. Egyébként tapasztalat, hogy ki tudja szedni a csomagolásból (szétrágja). Nekünk a baldrián tablettákkal csinálta ezt, attól meg felpörögnek a macskák. Azóta minden ilyesmit elzárva tartunk, neked is ezt javaslom. A legtöbb emberi gyógyszer a cicáknak méreg.
A kérdező hozzászólása: Semmi nem látszik rajta, pörög, játszik, eszik. Lehet megtalálom érintetlenül a mosogató mögött, de ha mégsem?
Na látod, megmondtam én:) Ha virgonc és eszik akkor nincs semmi baja:)
A kérdező hozzászólása: Tényleg úgy tûnik, hogy nem lesz, ha megette volna, biztos nem bontaná a házat ezerrel :)
Semmi baja nem lesz a cicádnak, nyugodj meg!
A kérdező hozzászólása: Jelzem, pár szem volt már csak belõle, egy ideje nem szexeltem, annyi fog történni hogy megjön. Szedem már egy ideje, tudom hogy ebbõl nem lesz baj. A macskát inkább féltem. Egyelõre semmi, de mire figyeljek, milyen tüneteket okozhatna ha tényleg megette, tehát mikor hívjak állatorvost?
Az más kérdés természetesen, de a legtöbb ember azért szedi a fog.gátlót mert él nemi életet. Viszont sokan sajnos nem olvassák el a betegtájékoztatót, és nincsenek tisztában ilyen "apróságokkal", hogy a védettség ilyenkor megszûnik. Ezért fontos mindenképp a nõgyógyásszal konzultálni, ha mégis él szexuális életet.
Most akkor megette, vagy megnyalta? Nem értem pontosan a kérdést. Amúgy semmi baja nem lesz tõle.
A kérdező hozzászólása: Fogadni mernék, hogy majd ha elköltözöm, elõkerül a bogyó a hûtõ mögül mondjuk... :D

Biztos, hogy a mamám igazat mond, hogy 14 éves kora óta nem tud aludni?

szerintem ilyen nincs, hogy az ember ennyi évig kibirná alvás nélkül. Mamám szavai szerint ? 14 éves kora óta nem tud aludni, esetleg néha álmodik rövid ideig egy két dolgot. Hol az igazság?

Legjobb válasz: biztos, h szószerint értette? mert olyan azért télleg nincs, mert ha az ember nem alszik, a szervezete nem regenerálódik, és rövid idõn belül meghal. szóval szerint úgy értette, hogy nem alszik sokat, meg mélyen, vagy sokszor felébred, kevés az alvásigénye.nem lehet?

biztos, h szószerint értette? mert olyan azért télleg nincs, mert ha az ember nem alszik, a szervezete nem regenerálódik, és rövid idõn belül meghal. szóval szerint úgy értette, hogy nem alszik sokat, meg mélyen, vagy sokszor felébred, kevés az alvásigénye.nem lehet?
Ezt nem szószerint értette.Azt hogy nem tud aludni nem azt jelenti hogy soha nem alszik egy percet sem hanem néha este elõfordul hogy nehezen megy neki az elalvás és keveset alszik mint kellene. Ami az álmot illeti olyan nincs hogy néha álmodik.Olvastam az interneten hogy mi mindig álmodunk csak vannak olyan álmok amikre reggelre nem emlékszünk.
Létezik ilyen betegség, hogy nem tud aludni az ember, de szerintem ezt átvitt értelemben mondta.
A mamád biztos úgy értette, hogy nem tud rendesen, jól aludni. Alvás nélkül nem lehet élni..
tv-be egyszer láttam hogy egy bácsi nem tud aludni..ez vmi betegség miatt volt vagy mért..lehet mamádnak is ez van

Ha teherbeesnétek, de nem vagytok benne biztosak, hogy a gyerek apjával akarjátok leélni az életeteket akkor is megtartanátok a babát? Elmondanátok a párotoknak, ha esetleg elvetetnétek?

Legjobb válasz: Igen, biztosan elmondanám a páromnak, hogy teherbe estem, nem csak akkor szólnék neki, mikor már elvetettem, de nem valószínû, hogy megtartanám, még így sem, hogy vele akarom leélni az életemet. Nem akarok gyereket, pártól függetlenül.

Igen, biztosan elmondanám a páromnak, hogy teherbe estem, nem csak akkor szólnék neki, mikor már elvetettem, de nem valószínû, hogy megtartanám, még így sem, hogy vele akarom leélni az életemet. Nem akarok gyereket, pártól függetlenül.
akárhogy is sikerült ezt összehozni, mindenképpen joga van tudni az apának róla. ez épp olyan, mintha egy férfi kényszerítené abortuszra a nõt... ilyet nem lehet, mivel 2 ember kellett a terheséghez, így ahhoz is két ember kell, hogy eldöntsék, maradjon-e.
Azért olyan könnyen rávágják itt egyesek, hogy mindenképpen tartsa meg a babát. Mi van akkor, ha fél év múlva tényleg eljutnak odáig, hogy egyszerûen nem megy együtt - akkor mégis mi a francból fogja felnevelni azt a gyereket?
Mivel már igencsak benne vagyok a korban, megtartanám. Annak az esélye ugyanis, hogy találjak egy férfit, akinek ugyanolyan fontos a hûség, kölcsönös tisztelet és összetartás egy életen át, mint nekem, szinte nulla. Amióta az eszemet tudom, mindig is úgy gondoltam, egy gyereknek teljes családban kell felnõnie, de úgy tûnik, ez sokkal nehezebb feladat, mint hittem. Azonban az anyaságot meg szeretném tapasztalni és jobbá tenni egy csöppnyi emberke életét a gondoskodásommal, így igen, én megtartanám! 32/N
1. Elöször olyan valakitöl nem lennék terhes, akivel nem akarnék végleg együtt maradni. (Védekeznék!) 2. Ha netán mégis terhes lennék védekezés ellenére, akkor megtartanám a babát, amennyiben nem súlyos fogyatékos lenne, és meglenne a lehetöség arra, hogy emberi életet tudok neki biztosítani. 3. Viszont minden esetben megbeszélném az apával, mert ez kettönk döntése kellene, hogy legyen.
én biztos hogy megtartanám
Megtartanám. Az apa dönthetne, részt akar-e venni az életünkben. (35 éves vagyok, és nem sikerül teherbe esnem...)
3. vázolta a helyzetet
Persze, hogy megtartanám.
Olyannal nem lennék együtt akit nem szeretek, ha nem érzem komolynak a dolgot nagyon figyelnék a védekezésre, és ha már terhes vagyok elmondanám mindenképp és megtartanám
A pasinak mindenképpen elmondanám, akárhogyan is döntök, de egy olyan kapcsolatban nem maradnék benne, amiben azt érzem, hogy nem vele akarom leélni az életemet. Azt részt, hogy elvetesd-e a babát vagy megtartsd, függetleníts a pasitól, mert vele úgysem fog menni. Szóval azt kell mérlegelned, te önállóan mennyire vágysz gyerekre. Az anyagi helyzeted mennyire engedi meg, hogy egyedül is bevállald? Lenne-e segítséged (pl. testvér, szülõk), akik tudnak segíteni? És tényleg tudsz-e lemondani dolgokról a kicsi érdekében, úgy, hogy ezt ne érezd túl nagy áldozatnak?
A kérdés úgy szólt MI megtartanánk-e a babát, nem úgy, hogy szerintünk Õ megtartsa-e... 1 megfelelõen védekeznék egy ilyen kapcsolatban, sõt benne sem maradnék egy ilyen kapcsolatban.. 2 Ha ennek ellenére bekapom a legyet Az, hogy megtartanám-e nem ezektõl a tényektõl függ, hanem inkább az anyagi megfontolástól...van-e munkaviszonyom, lesz-e gyedem ha egyedülmaradunk..stb, szomorú, de fntos meghatározó szerepe lenne a döntésemnek 3. Mindenképpen döntéstõl függetlenül azért a gyerekért nem csak én felelek, ha em az apja is, így joga van tudni róla.
Ezert vannak teli az árvaházak, ilyen " megtartom lesz ami lesz" alapon döntesekböl szuletett gyermekekkel
Csodak nincsenek, es a valahogy mindig lesz , téves
En is egyedulálló anya vagyok , es elmondom, hogy iszonyu aldozatok aran tudom biztositani a gyerekemnek a mindennapi örömeit, szinte varázslathoz , magiahoz hasonlatos ez az elövarazslasa a dolgoknak, es ez az önfelaldozas iszonyu nehez! Magamnak csak dezodort veszek es 3-4 havonta egy hajfesteket! Erdemes volna megkerdezni par egyedulálló es öszinte anyat, hogy hogy is van ez , es milyen istentelenul nehez, a lehetetlent viszem vegbe nap mint nap!
Elárulom neked, hogy rengeteg egyedülálló anya van, aki nem feltétlenül azért neveli egyedül a gyerekét, mert úgy döntött. És igen, attól, hogy nincs apai kereset, attól még fel lehet nevelni. Nyilván nehezebb, de nem lehetetlen!
Ti , akik megtartanátok a gyereket, mit tudnatok anyagilag nyujtani? Mert szeretettel nem lehet jóllakni. Kell a jatek , ruha, pelenka, turo rudi
*Azért olyan könnyen rávágják itt egyesek, hogy mindenképpen tartsa meg a babát. Mi van akkor, ha fél év múlva tényleg eljutnak odáig, hogy egyszerûen nem megy együtt - akkor mégis mi a francból fogja felnevelni azt a gyereket? Ja, értem, tehát ha szerelembõl házasodsz, akkor tuti biztos, hogy életed végéig mûködni fog a kapcsolat és holdotiglan-holtomiglan lesz, igaz? Érdekes, mégis annyi válás van, ami hatalmas szerelemmel indult...
ha nem szeretnék gyereket az adott férfitól, akkor védekezem. ha kell, többféle módszerrel. nehéz beleképzelni magam a helyzetbe, hiszen eddig csak olyanokkal volt komoly kapcsolatom, akivel szerettük egymást. a gyerek megtartása függ az anyagi helyzetemtõl, késõbbi lehetõségektõl, szülõi támogatástól. az abortuszt csak a legvégsõ esetben venném fontolóra.

Ha valaki a számat nézi biztos, hogy a csókolózásra gondol?

Legjobb válasz: nem biztos, gondolhat a sz0pásra is

nem biztos, gondolhat a sz0pásra is
Csak ki van száradva
Vagy csak éppen elképzeli milyen lehetsz kacsacsõrrel.
igen lehetséges, helyzet függõ. habár ha olyan szitu hogy szerinted csókolózhatnátok mert lenne rá esély, akkor szerintem azért nézi a szádat.
de vannak gyönyörû szájak is, amiket csak úgy önmagukban is élvezet nézni
Vagy érthetetlenül beszélsz és így próbál a szádról olvasni... Vagy fura a fogsorod... De az is lehet, hogy csókra gondol. A net másik felérõl ezt aligha tudhatja valaki :D
nem lehet hogy retkes a szád :PP

Ekcémás babák anyukái! Honnan tudom biztosan, hogy a babám arcán megjelent piros folt ekcéma-e?

Mik a tünetei, s mivel kezelhet??

Legjobb válasz: http://www.google.hu/images?hl=hu&q=ekc%C3%A9ma&um=1&ie=UTF-.. itt nézz körül, vagy keress rá hogy atópiás dermatitisz. De biztosat csak bõrgyógyász tud mondani! El kell vinni. Van rá homeopátiás kenõcs is (Halicar) a lányomnáél nem vált be, de neki nagyon csúnya volt. Szteroidossal kentük, most két éves mult és kinõtte. Õ tejfehére allergiás volt a tejtermékektõl jött ki.

http://www.google.hu/images?hl=hu&q=ekc%C3%A9ma&um=1&ie=UTF-.. itt nézz körül, vagy keress rá hogy atópiás dermatitisz. De biztosat csak bõrgyógyász tud mondani! El kell vinni. Van rá homeopátiás kenõcs is (Halicar) a lányomnáél nem vált be, de neki nagyon csúnya volt. Szteroidossal kentük, most két éves mult és kinõtte. Õ tejfehére allergiás volt a tejtermékektõl jött ki.
Ez bizony nehéz, te nem fogod tudni megállapítani. A fiam is ekcémás sajnos, most 9 hónapos és 4 hónapos kora óra tünetmentes volt. Bejött a hideg, meg is fázott és kipirosodott az arca. Én azt hittem, hogy csak kifújta a szél, kentem Babé arckrémmel, Bepanthennel, de a doki mondta, hogy ez is az ekcéma és szteroidossal kenjem. Csak 2x kentem, folytattam a Babét és a Cremor citrici-t, most sokkal jobb. Nehéz megmondani. Mindenképp dokinak mutasd meg, õ sok ilyet lát és tudni fogja. Addig szerintem ne kend neki semmivel, fõleg Sudocream-mel ne, az szárít. Jobbulást Nektek!
Még annyit, hogy a fiam arcán az ekcéma a képeken egyikre sem hasonlít. :(( Tényleg nem fogod tudni szerintem te sem. :(
Szia! Nálunk mindenki ekcémás a családban (2 gyerek, apa, én), és mindenkinek más más az ekcéma megjelenési formája. CSAK a bõrgyógyász tudja megmondani, hogy ekcéma a látvány, vagy nem. Mégis milyen folt? Kezelésre gyt fürdetõ és gyt krém, rosszabb esetben szteroidos krém.
Sajnos a fiam is ekcémás lett 3 hónapja. Milyen a foltja??Fényképezd le és linkeld be. Nekünk elözször azt mondták gombás a böre.Aztán kiderült , hogy ekcéma.Börgyógyász írt rá krémet, és majdnem teljesen elmúlt. A fiamnak az oldalán van hasán és hátán......Kezdett a karján is.
kislányom arcán hónapokig piros folt volt a füle elõtt. csak 6 hónapõosan jöttem rá, hogy allergiás a pattentos bodykra. ugyenis nyáron minden bodyja csak spegettipántos volt... kentem én is mindennel a doki is látta az is írt fel valamit... közben meg allergiás volt...
A kérdező hozzászólása: köszönöm! már alig látszik neki a folt. ha ilyen hamar (pár nap alatt) elmúlt, akkor is lehet ekcéma szerintetek?
Az en 8 honapos babamnak a lepedore jonnek elo a foltjai. Igy pokrocon alszik lepedo helyett. Remelem kinovi

Ha elmegyek urológiai szûrõvizsgálatra, egészen biztos, hogy a doki megvizsgálja a prosztatát is? Illetve amikor a fitymát hátrahúzza, hanyatt kell feküdnöm vagy állva nézi? És ugye csak 1x fogja hátrahúzni?

Legjobb válasz: Állva szokták nézni és a legtöbbször nem õ,hanem te magad húzod hátra a bõrt. persze ha valami rendelleneset tapasztal,akkor õ is megfogja. A prosztatádat viszont biztos,hogy megvizsgálja. Ez szoros része az urológiai szûrésnek.

Állva szokták nézni és a legtöbbször nem õ, hanem te magad húzod hátra a bõrt. persze ha valami rendelleneset tapasztal, akkor õ is megfogja. A prosztatádat viszont biztos, hogy megvizsgálja. Ez szoros része az urológiai szûrésnek.
Persze hogy lehet beszélgetni normálisan és meghallgatni a másikat, pedig bevallom én az a típus vagyok, aki ezt a vizsgálatot csak úgy tudja elképzelni ha magam döntöttem el, és én választhattam orvost, tehát mint kötelezõ, vagy iskolai vizsgálat része nem tudom elképzelni.Nekem meg ebbõl voltak konfliktusaim, hogy leírtam ha valaki parázot, hogy nem kötelezhetik rá és válaszhat orvost, néha mondjuk nem a legjobb módon csináltam.
A kérdező hozzászólása: szívesen! Örülök, hogy normálisan is lehet kommunikálni, meg anélkül, hogy néhányan lehurrognának...
Köszi, hogy válaszoltál a kérdéseimre.
A kérdező hozzászólása: Nõ volt a doki szerencsére, és nem 20 éves, ahogy sokan gondolják vagy elképzelik...31 vagyok és õ is mondta, hogy a prosztata vizsgálat igazából csak 40-tõl javasolt, de ártani semmilyen korban nem árt és egyáltalán nem fájdalmas. Végigtapogatta a hasamat, a veséket megnézte ultrahanggal is, áttapintotta a heréket, meg hátrahúzta a fitymát, közben megkérdezte, hogy mereven is könnyedén hátracsúszik-e, a legvégén pedig megvizsgálta a prosztatát. Ettõl féltem a legjobban, de aztán semmiség volt..
Te mennyi idõs vagy, mert írod következõ alkalom, tehát nálad lesz?Csak azért kérdezem mert prosztata vizsgálatot 40 éven felett javasolják.Minden évben fogsz menni, vagy pár évente csak?Ja és férfi orvos volt? Kösz a válaszokat.Most magánorvosnál mennyibe kerül a vizsgálat?És herét, fitymát is vizsgált? bocs hogy kíváncsi vagyok.De sose lehet tudni mikor kényszerülünk orvoshoz, jobb tudni mikre lehet számítani.
A kérdező hozzászólása: privát dokinál voltam, nem volt asszisztense. Szerencsére nincs semmi gondom, csak egy sima szûrõvizsgálatot akartam. Bementem a rendelõbe, feltett pár kérdést, majd megkért, hogy derékon alul vetkõzzek le és feküdjek fel az ágyra. Az egész vizsgálat kb 15 perc volt és a következõ alkalommal nyilván már nem fogok parázni.
Hogyan zajlott az egész?Volt külön vizsgáló rész?mármint elõbb bementél a dokihoz elmondtad a mondani valód és utána át küldött a vizsgálóba?Asszisztense volt?Csak kíváncsiságból érdekel, mert mindenkinél másképp van.
Akkor túl vagy rajta?És volt valami gond vagy csak úgy magad mentél el urologushoz?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! meg volt ma délután a vizsgálat, tényleg nem kell félni tõle, a heréket állva és fekve is megnézték, végignyomkodta a hasamat, a bõrt az orvos húzta hátra, amikor feküdtem az ágyon, a legvégén pedig rá kellett hajolnom az ágyra..
Háát, eddig amikor én voltam, akkor a fütykös húzkodását és vizsgálatát az orvos végezte és feküdtem. Viszont a prosztatát elõrehajolva és a sérvet állva nézték meg. És igen, hozzá tartozik a vizsgálathoz a prosztata is. No para, teljesen kibírható a vizsgálat és semmi fájdalmas nincs benne!
Ezek a vizsgálatok állva elvégezhetõk , illetve elõre hajolva .Ha a vizsgálat nem betegségtõl adódik, 2 percnél nem tart tovább .Az adminisztráció tart több ideig .
De jó hogy ennyire normálisan leírtad az egész folyamatot.

Biztos hogy a bad secatoros HDD okozza a gondokat?

17%os kondíciója a HDD-nek s?r?n kapok kék halált és a programok is lefagynak vagy leállnak, HDD regeneratort már futtattam egyébként, de csak ez okozhatja ezeket a problémákat? nem igazán bizok szervizesekben (volt már pár rossz tapasztalat), szóval elég ha vinyot veszek bele elvileg?

Legjobb válasz: Ezt így látatlanba senki nem fogja megmondani neked. Az viszont biztos hogy nem tesz jót a gépnek, ha mondjuk épp az a rész lesz badsector-os a gépeden ahonnan az oprendszer olvasná be a mûködéséhez szükséges adatokat...

Ezt így látatlanba senki nem fogja megmondani neked. Az viszont biztos hogy nem tesz jót a gépnek, ha mondjuk épp az a rész lesz badsector-os a gépeden ahonnan az oprendszer olvasná be a mûködéséhez szükséges adatokat...
A kérdező hozzászólása: csak mivel nem egy új géprõl van szó és mint mondtam nem ismerek megbízható szervizest, félek hogy lesz mire fogni hogy mit kéne cserélni benne, és nem is akarok nagyon költeni erre az "õskövületre", most veszek bele egy új vinyot és mégse az vagy nem csak az okozza a gondot nem lenne jó...vagy megéri-e egyáltalán foglalkozni vele, de am köszi a választ
Régi gépnél pláne igaz, hogy így látatlanba nem lehet rá mit mondani. Kicseréled, de lehet hogy nem változik semmi. Kékhalált szoftver is okozhat, de így hogy te elmeséled más meg mondja meg, mi a gond... Esélytelen...
A kérdező hozzászólása: azóta lett újra rakva, más windows-t is próbáltam nem hiszem h szoftveres probléma lenne, drivereket is frissítettem
De a hardverek közül is lehet a badsectoros HDD, a kábel a RAM az elégtelen hûtés... Soroljam?
A kérdező hozzászólása: nem vagyuk otthon az ilyesmiben pont ezért kérdeztem h más is okozhatja-e, mert eddig mindenki egyböl a vinyot mondta
17%-os bad szektoros vinyónál, legalább 83%, hogy a HDD a hibás! Vegyél bele egy használtat!
A kérdező hozzászólása: valószínû hogy az lesz, kösz a válaszokat

Köztetek is van olyan, hogy úgy érzitek, összekavarodtok érzelmileg? 11+3 vagyok, abban, hogy szeretném és örülök a babának nagyon biztos vagyok, de már néha nem vagyok benne biztos, hogy a párommal.

Nagy próba a terhesség egy kapcsolatnak és a miénk nagyon megváltozott. Lehet hogy a testi közelség hiánya miatt, de már semmi sem ugyanaz. Nem látom Benne azt, amiért megszerettem. Ez elmúlik?

Legjobb válasz: Semmi nem lesz ugyanolyan, különösen a szülés után. De ez önmagában nem baj! Egy kapcsolat nem attól jó, hogy kimerevedett képként megmarad éveken keresztül ugyanolyannak, hanem hogy a benne élõkkel, velük együtt változik. Ha most nem látod, amiért megszeretted, fedezd föl benne azt, amiért most szereted. MOST. A szeretet nem csak érzelem, fõleg nem az, hanem elhatározás és munka. Hajrá. A gyereknek az apja is kell! És az anyjának meg kell a társ!

Semmi nem lesz ugyanolyan, különösen a szülés után. De ez önmagában nem baj! Egy kapcsolat nem attól jó, hogy kimerevedett képként megmarad éveken keresztül ugyanolyannak, hanem hogy a benne élõkkel, velük együtt változik. Ha most nem látod, amiért megszeretted, fedezd föl benne azt, amiért most szereted. MOST. A szeretet nem csak érzelem, fõleg nem az, hanem elhatározás és munka. Hajrá. A gyereknek az apja is kell! És az anyjának meg kell a társ!
Akkor hacsak az orvos nem tiltott el a szextõl, javaslom, kezdeményezz minél gyakrabban. Ne hagyd, hogy a terhesség elvegye tõletek a testi intimitást.
Elsõ vagyok A rózsaszín köd szép dolog, de egy életen át nem lehetsz tinilány. Párod talán bölcsebb ebben és már az anyát látja benned. Ez szép. Szerintem. Ne izgulj, a gyerektõl nem fogsz megöregedni, csak megérni. A gyerek fitten tart:)
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van. Sajnos én vagyok túl érzelmes és rózsaszín ködben szeretnék megöregedni. Õ meg már az anyát látja bennem, a nõ háttérbe szorult :(
Csak most olvastam a kérdésedet, de nem bírom ki válasz nélkül. Akár én is kérdezhettem volna ezt! Ugyanígy érzek én is! Mi egy egész fiatal kapcsolat vagyunk, csak kb másfél évesek és én eleinte külföldön is éltem, tehát távkapcsolat volt. Akartuk a babát, most is élvezem, hogy mozgolódik bennem, de valami elmúlt..vagy múlik. Remélem csak átmenetileg. Én sem tudom ám, hogy küzdjek meg ezzel. És szerintem õ is ugyanígy érez, mert mostanában mondogatja, hogy sokat vagyunk együtt, és nem kellene annyit vele mennem..eddig persze õ ragaszkodott hozzá és jól el is voltunk. Remélem, hogy ez az érzés széremrõl csak a hormonoknak tudható be és visszajön a tûz, eddig tényleg nagyon szerettem ezt az embert. Sajnálom, hogy érdemben nem adtam választ, de jól esett megosztani. Ha találsz kiutat, vagy valamit ami jobbá tehetné, mond el nekem is :) !

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!