Találatok a következő kifejezésre: Biztos eszre venni, ha (4 db)

Biztos eszre fogom venni, ha elfolyik a magzatvizem?

Legjobb válasz: Ez a magzatvíz folyás dolog elég egyértelmû. Nem nagyon lehet összetéveszteni semmivel. Biztosan észre fogod venni. Különösen, ha nem csak szivárog, hanem egyszerre elfolyik. :o) De ha csak szivárog (kisebb mennyiség jön egyszerre), azt is észre fogod venni. Kicsit olyan, mintha bepisiltél volna - csak éppen a vizelési inger marad el. Nem tudom, mindenkivel így van-e, de a magzatvíz nem tiszta folyadékként távozik, hanem többnyire egy kicsit rózsaszínes vagy még egyértelmûbben piros. Ez is elég egyértelmû jel lehet.

Ez a magzatvíz folyás dolog elég egyértelmû. Nem nagyon lehet összetéveszteni semmivel. Biztosan észre fogod venni. Különösen, ha nem csak szivárog, hanem egyszerre elfolyik. :o) De ha csak szivárog (kisebb mennyiség jön egyszerre), azt is észre fogod venni. Kicsit olyan, mintha bepisiltél volna - csak éppen a vizelési inger marad el. Nem tudom, mindenkivel így van-e, de a magzatvíz nem tiszta folyadékként távozik, hanem többnyire egy kicsit rózsaszínes vagy még egyértelmûbben piros. Ez is elég egyértelmû jel lehet.
A lányom be volt fordulva, fejjel lefelé és egy kis vizecske jött belõlem, de csak "pecsételõ" jelleggel és csak reggel, amikor felébredtem. Szaga nem volt, tehát nem vizelet volt. Aztán egész nap semmi, de másnap reggel ugyanez, akkor már indoltunk a kórházba, ahol a doki lakmuszpapírral ellenõrizte, hogy valóban magzatvíz volt. Tanakodtak a szülésznõvel és azt mondták, hogy burokrepedésem van, csak magasan és azért szivárog a víz és azért nem egyértelmûen folyik. Alul is megrepesztették a burkot, ami kicsit sem fájt és mentünk szülni. Amikor nagyobb mennyiségben jön a magzatvíz, az olyan, hogy melegség tölt el odabent szó szerint és nagyon- nagyon elkezd folyni a víz. A másik szülésemnél rendesen megrepedt a burok és dõlt a víz, így kipárnáztuk az autóban az ülést és törölközõt is tettünk alám amíg a kórházba értrünk. Ne aggódj, tudni fogod, hogy mikor jött el az ideje, amikor a babád meg akar születni!
Én még nem szültem, de úgy állok hozzá, hogy NEM FOG elfolyni a víz. A normál szülési folyamatnál nem kell, hogy az elmenjen, a nõk többségénél a szülésnél távozik. Ja és az a jó. Fontos mit programozunk be magunknak! Könnyû szülést! Egy 39 heted kismama
Én is féltem, hogy mi van, ha csak szivárog és nem veszem észre. Hát nem is folyt el egyszerre, de tudtam, hogy az volt. Nekem a fiam buksija volt olyan szépen beilleszkedve, hogy a többi víznek útját állta. Aztán a szülésznõ kicsit megpiszkált, onnantól lassan ugyan, de folymatosan folydogált. Aztán pár óra múlva megláttam a fiamat :) ))
Nem fogod összekeverni a bepisiléssel. Egyrészt színtelen, szaga nincs vagy inkább kicsit édeskés, míg a pisi sárga és szúrós szaga van. Nincs vizelési inger, csak egyszerre elkezd folyni. Jah és a lényeg: nem tudod akaratlagosan visszatartani mint a vizeletet :) Egyébként lehet hogy neked méhösszehúzódással kezdõdik majd a szülés, és csak késõbb reped a burok.

Biztosan észre fogom venni, ha majd jelentkeznek az igazi fájások? Erőteljesen jelentkezik?

33 hetes vagyok, és el sem tudom képzelni, hogy milyen lehet. Sosem görcsöltem, régebben sem. Néha van egy pici mindjárt megjön érzésem. A fájás is ilyesmi lehet, csak er?sebben? De hát az nem is fáj... Félek, hogy nem fogok rájönni, hogy az már az-e...

Legjobb válasz: Nem akarlak megijeszteni,de az igazi fájásokat,nem lehet nem észre venni. Én a 'falat kapartam' annyira fájt

Nem akarlak megijeszteni, de az igazi fájásokat, nem lehet nem észre venni. Én a 'falat kapartam' annyira fájt
A kérdező hozzászólása: Most akadtam erre a kérdésemre, és gondoltam leírom, hogy már 2 ujjnyira ki voltam tágulva, amibõl az égvilágon semmit sem éreztem... Szóval.....Igencsak jogos és "valós" volt a kérdésem! :)
Röviden válaszolok, észre fogod venni.
Elõször is gratulálok a kisfiadhoz! Igaz, hogy neked már nem tudok újat írni, de hátha olvassa még olyan is, aki szülés elõtt áll. Szóval én is csatlakoznék hozzád, hasonló a történet. Nekem annyi "segített" a dologban, hogy elkezdtem vérezni. Nem erõteljesen, inkább csak ilyen rózsaszínes volt. Semmi fájás! Költöttem a párom, hogy azért talán jó lenne bemenni a kórházba... Mire beértünk, 2 ujjnyira nyitva voltam, tágulásos vérzés volt. Fél 4-kor befeküdtem a szülõszobára, és olyan 10-11 óráig nekem semmi fájásom nem volt. Nem akarták elhinni, mert állítólag a gép is mutatott fájásokat. De ez a burokrepesztésig tartott. Na, azután kezdõdött!!!!!! De az sem tartott sokáig, fél 2-kor megszületett a kislányom! A szülés könnyen ment, semmi rossz emlék nem maradt bennem. :)
A kérdező hozzászólása: Nem tuti, mert pont ez az, hogy én sem vettem észre.. De ne izgulj, nem marad ott a gyerkõc:) A magzatvíz meg nem 10 mp-ig szivárog, amíg pisilsz:) )) Mondjuk nekem burkot repesztettek, de rengeteg víz "ömlött ki". Ettõl viszont tényleg ne félj!:) Hány hetes vagy most? Én 37. héten szültem, a kisfiam másfél éves:)
Észre fogod venni csak 1 óra legyen a közelben, amin tudod nézni, h hány percesek a keményedések. Nekem este 7-8 fele feltûnt, h 25 percenként bekeményedett a pocim, néztem mindig az órát. Gondoltam egybõl, h itt az idõ, megmostam a hajam, h szép legyek szülésnél. :) ) Lefeküdtem aludni és hajnali fél3 fele felébredtem, néztem az órát, akkor már 15 percenként keményedtem. Beültem a melegvizes kádba, hátha vaklárma, de a vége az lett, h ébresztettem a férjem, hogy indulás. Mire összekaptuk magunkat 8 percenként jöttek akkor már a fájások deréktájon. (olyan, mikor nagyon meg akarna jönni a menzi) Na, ott már nem kaptam úgy levegõt. :) A kh. 25 percre volt, ott 4 perces fájásokkal vettek fel. 8.25-re megvolt a lányom. Tuti észre fogod venni! :) Ha nem keményedéssel, akkor a fájásokkal. Könnyû szülést kívánok.
en a 13 hettol teljesen nyitva vagyok, es ossze kellett varrni. szoval nekem is van egy ilyen param hogy nem fogom tudni, hogy itt az ido. pl alvas, vagy zuhanyzas kozben folyik el a magzatviz es hogy a fajasok meg nem lesznek olyan erosek hogy tudjam itt az ido. de bizom benne hogy az oszton SUG majd nekunk. :) )
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó, köszi !! Akkor ettõl már nem tartok :)
Ne izgulj, mert biztos hogy eszre veszed, mert ha az erossege meg nem is de a rendszeresseg fel fog tunni.
A kérdező hozzászólása: Idõközben megszületett a 2. gyerekünk is! :) Holnap lesz 3 hetes! ) Most észrevettem a fájást, olyan este 9 körül, de azt hittem, még sok idõm van, meg nem is igazán fájt. A dokim azt mondta, azért menjek be, az a biztos. 10 után értem a kórházba, mire közölték , hogy már csak a magzatburok tartja vissza a gyereket, teljesen kitágultam! Mindebbõl olyan 7-8 igazi fájást éreztem, ami tényleg fájt, azt is a mentõben elõször. na, de az már összetéveszthetetlen volt...!!! Más meg vajúdik másfél napokat... este 11 után meg is született a pici :)

Ha a barátnőmön elélvez szex közbe, akkor azt nekem biztosan észre kéne vennem?

Mert mindig azt mondja hogy ? elélvezett, de én nem látok rajta úgy különbséget, mint egész szex közbe, vagy mikor "elmegy". Els?sorban lányok segítségét várom

Legjobb válasz: Én lány vagyok. Az elélvezésnek nincsenek különösebb külsõ jelei, max. a mellbimbója keményedhet be a csajnak. Meg beleborzong az egész teste, és szaporább lesz a légzése. Olyankor az arckifejezése nem mosolygós, hanem inkább "szenvedõ"(ezt nem tudtam jobban leírni) Azért, ha úgy fekszik, mint egy fadarab egész idõ alatt, akkor nem hiszem, hogy elélvezett volna.

Én lány vagyok. Az elélvezésnek nincsenek különösebb külsõ jelei, max. a mellbimbója keményedhet be a csajnak. Meg beleborzong az egész teste, és szaporább lesz a légzése. Olyankor az arckifejezése nem mosolygós, hanem inkább "szenvedõ"(ezt nem tudtam jobban leírni) Azért, ha úgy fekszik, mint egy fadarab egész idõ alatt, akkor nem hiszem, hogy elélvezett volna.
Én pl. amikor elélvezek, végigrándul a testem vagy 30 szor, ívbe feszül a testem, hátrahanyatlik a fejem, és általában kisebb nyögések is elhagyják a torkomat. Ez kb. 30mp-ig tart. Ez mondjuk észrevehetõ, nem tudom más nõnél hogy van ez, de ahogy olvasom az elõttem szólókat, eléggé változatos a nõi csúcspont. Felmerült benned esetleg hogy nem tud eljutni a csúcspontra? Nem túl jó ha megjátsza hogy jó volt nki, errõl beszélgetni kellene, hátha kiderül valami.
Hááát az orgazmus az nem nagyon jó. :D hanem fenomenális, csúcsszuper. Picit nyalogasd a punciját, attól biztos elmegy ha eddig nem ment el. :)
Az elélvezés után, ha õ azt mondja hogy elélvezett, próbálj a csiklójához nyúlni. Ha nem engedi mert fáj neki akkor bizto elment. Bár hazudhat is hogy fáj neki. (utolsó hozzászóló)
Igen, még ez is igaz. (1.válaszoló)
Egy no miutan elelvez nagyon erzekeny a csikloja, annyira hogy nem birja ha hozza ersz, ebbol rajohetsz hogy tette magat vagy tenyleg elelvezett.
en olyankor goyrsabban szuszogok, az osszes izmom megfeszul es altalaban jobban szoritom ot is meg amit erek (mar volt ra megjegyzes h "heee, a fejem azert marad":) ) es fel-le mozog a hasam. utana rendszerint osszeszorul a huvely, azt eleg nehez nem eszrevenni. ja es szomjas leszek. :) a parom rendszerint eszreveszi h mikor kozeledik ill kozben, de sokszor ha mar kicsit gyorsabban szuszogok, azt hiszi h orgazmusom van :p ugyh xtem nem az egyeduli vagy aki nem biztos a dolgaban ;)
MEGHÄT MÉG AZ IS VAN HOGY AHÄNY NÖ ANNYIFÉLEKÉPPEN ÉLVEZ SÖT EGY NÖN BELÜL IS LEHET TÖBBFÉLE ORGAZMUST KIVÄLTANI DE PROBÄLKOZZATOK SOK SIKERT
A kérdező hozzászólása: Ez jó ez a vicc :) , amugy kösz a válaszokat.
Szerintem észre lehet venni, ha elélvez egy nõ. Nekem párom, már elõre érzi, mikor élvezek el, annyira összeszoktunk, és olyankor belehúz, hogy egyszerre menjünk el. Ha valaki eljut az orgazmusig, akkor biztos észrevenni. Persze, ha nem színlel. Bocs egy vicc: -Ugye most csak színleltél drágám?- kérdezi a férj az együttlét után a feleségét. -Nem kedvesem, most valóban aludtam.
sztem az nemjó ötlet h nyúéj a csiklójához, mert lehet nem csiklóorgazmusa volt szex alatt, hanem hüvelyi, és azmeg nemfügg össze a csiklójával, olyankor nemlesz érzékeny a csiklója. de ezis egyénfüggõ, mert a csiklója sem mindnekinek "fáj" orgazmus után, van aki még igényli is a finom nyalogatást utána. egyébként meg ha jól figyelsz mikor elmegy akkor érezheted a péniszeden h a hüvelye összerándul akár eccer, akár többször. na akkor ment el
Figyelj, ne stresszeld ezen magad komám, ha azt mondja, hogy jó neki, akkor fogadd el és csak élvezd te is. Azt írod, hogy szoktatok beszélni, ha baja van, vagy akar valamit, majd megmondja. Többet nem tehetsz, mint h beszélsz vele, ha hazudik, akkor az õ baja.
Azért az orgazmushoz több kell, lehetnek lelki gátjai is annak ha valaki nem tud elélvezni.
én folyamatosan mocorgok és hangokat adok ki szex közben..orális közben is.de amikor elmegyek, akk a (párom mesélte), h megváltozik a hangom, felpörgök, feszül a testem.. aztán pedig lecsendesedek..és õ ezt ilyenkor látja..érzi.Simogat és puszilgat, míg én lelassulok:) De nem vagy "hibás", mert az én párom sem veszi mindig észre, h nekem "hányszor volt jó". És szerintem "egy okos nõ" egy szeretõ férivel mindenképpen eléri azt a pontot.
Én nekem nem szokott érzékeny lenni a csiklóm, ha elélvezek. Egyébként csendes vagyok, de ha elmegyek, azt azért észre szokták venni! :) Ha más nem ( vagy legalábbis nálam így van), amikor elmegyek, akkor a hüvelyemben összehúzódások történnek, amit általában szoktatok érezni, ti fiúk!! És ( bár lehet ez is csak nálam fordul elõ), ha elmegyek, akkor utána viszonylag hamar kiszárad a hüvelyem, és nem tudnám már folytatni a szexet! Legalábbis egy jó fél órás szünet biztosan kellene! :D
Nem is fájdalom az, hanem inkább nagyon érzékeny.
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon szereti a nyalást, inkább a konkrét szexet , de azért persze szoktam neki csinálni azt is elõtte :)
A kérdező hozzászólása: Oké köszi, ez jó, legközelebb kipróbálom. de mondjuk azt biztosan meglátom rajta hogy fáj-e neki hogy odanyúlok.
A kérdező hozzászólása: Ja és szoktunk errõl beszélni, de mindig azt mondja hogy neki nagyon jó.
A kérdező hozzászólása: Hát az arckifejezése tényleg elég szenvedõs szokott olyankor lenni. De ez a csiklósat nem értem, akkor szólnia kéne ha elment, hogy haggyuk abba, mert fáj?
Nyald ki elõtte is, utána is.Más az ize, ha tényleg elélvezett..

A legjobb barátom csaja nem biztos, hogy kedvel. Nem mutatja ki nyíltan, de észre lehet venni. A barátom szeretné, ha pár napot náluk töltenék vendégségbe. És ha ez nem tetszik a csajnak? Kellemetlen. Mi van, ha miattam kerülnek konfliktusba?

A barátom pedig hallani sem akar arról. hogy ne hozzá költözzek hanem szállóban legyek arra a pár napra. A csaj azt mondta a barátomnak, nem akarja, hogy féltékeny legyen a barátom. De erről szó sincs

Legjobb válasz: Fiú vagy vagy lány? :D

Fiú vagy vagy lány? :D
A kérdező hozzászólása: Fiú.
Ne törödj a csajjal, nök jönnek-mennek, de a barátság örök.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!