Találatok a következő kifejezésre: Biztosítóban dolgozom. végzettségem és sok éves (1 db)

Biztosítóban dolgozom. Szakirányú végzettségem és sok éves múltam van már. Jelnlegi vezetőim félelmet, feszültséget teremtettek. Mindenkit mindenkivel összeugratnak. Már idegileg kikészítik a kollégákat is. Mit lehetne tenni ez ügyben?

Legjobb válasz: Más munkahelyet kersni... Vagy leülni a kollegákkal, és megdumálni, hogy együtt többek vagytok, mint külön, és fogjatok össze a nagyok ellen

Más munkahelyet kersni... Vagy leülni a kollegákkal, és megdumálni, hogy együtt többek vagytok, mint külön, és fogjatok össze a nagyok ellen
Remélem azóta már máshol dolgozol vagy megoldottad a konfliktusokat. Egyébként én mindig azt mondom, hogy minden munkát érdemes és a biztosításközvetítést lehet is szabadúszóként ûzni. Komplikáltabb a vállalkozói igazolvány miatt, de jobb, hogy nem kell fosfejekkel kínlódnod.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Aki meghal még az előtt hogy nyugdíjba menne, de egész életében fizette a járulékokat, ott az örökösök kapnak valamit?

17

Szimba tanuló biztosító fizet császármetszéses szülésre?

1

Ahhoz milyen biztosítást kell kötni, hogyha netán betegszabadságra megyek, akkor ne legyen keresetkiesésem?

és ennek mi a havi díja? Merthát ha most egy hétre kórházba kerülnék, akkor TB miatt csődbe is mehetnék

2

Biztosítás befizetésének elmaradása mit eredményez?

Van egy autónk, utoljára 2009-ben volt rá megkötve a biztosítás. Azóta áll és nem lett befizetve semmi... Plussz költséget ekkor számít fel a biztosító ?

4

Meg szeretném szüntetni az életbiztosításomat, kikérném a pénzt, aznap már át is utalják a folyószámlámra? Vagy kézbe adják?

3

Mit gondoltok a Nyíregyházi Uniqa biztosítóról?

Nemrég felajánlottak egy állást(biztosítási tanácsadó),ahol van fix fizetés is.De szerződéseket kell kötnöm,így nem tudom,hogy megéri-e bevállalni?!Lenne e rá kereslet?

0

Ha nem fizetem a kötelező felelősségbiztosítást motorkerékpárra, akkor felmondják azt? Van jogi következménye, annak ha ezt teszem?

125ccm motoromra kötöttem kötelező felelősségbiztosítást tavaly. Éves szinten 6800ft-omba került, negyedévre lebontba 1700Ft tökéletes volt. Idén küldtek 1 papírt, hogy az éves biztosításom 17.000Ft- körüli lesz, szerettem volna lemondani és újrakötni, de már lekéstem a dolgot.
Most jött egy 5.000ft-os számla.
Milyen jogi következménye lehet, ha nem fizetem be?
Szeretnék egy másik biztosító társasághoz elmenni, de ezt nem tudom már lemondani. Megoldhatja a problémát, ha nem fizetem be? Milyen megrovásra számíthatok?

2

Mit biztosít a valuta alapú hitellel egybekötött életbiztosítás?

A bank olyan euro alapú kölcsönt adott, aminek feltételeként életbiztosítást kellett kötni. Úgy működik, hogy az életbiztosítás forintban gyűlik 20 évig, amivel ki lehet majd váltani az euroban nyilvántartott tőketartozást.
A hitel lejárata is 20 év s a futam idő alatt csak a kamatokat fizetem, a tőketartozás mindvégig ugyan az az összeg, ezt az összeget kell majd az akkori aktuális árfolyamon fedeznie az életbiztosításnak.

Beperelhetem e a bankot azért, mert a biztosító a biztosítást úgy szedi be, hogy nem biztosítja azt, hogy a végén biztos fedezet lesz?

Azért fizetek biztosítást, hogy biztosítson, pont a rendeltetésének nem felel meg, mert nem tudják még azt sem, hogy holnap milyen lesz az árfolyam, nemhogy húsz év múlva.
Ezt csak később volt alkalmam átgondolni, mert megbíztam a banki ügyintézőben aki szakember és tudta mi kell nekem.

7

Érhet e bármiféle retorzió bankom részéről, ha hitelfedezeti biztosításommal élek?

Hitelfedezeti biztosításra jogosult lettem munkanélkülivé válásomból kifolyólag .
Van egy Budapest bankos áruhitelem, egy oney hitelkártyám, és egy cetelem kártyám. Mindháromra van biztosításom, mely munkanélküliség esetén x hónapig átvállalja a havi törlesztőmet.
Igazság szerint a részleteket tudnám fizetni, de ha már évek óta fizetem a biztosításokat, jó lenne élni a lehetőséggel.
Azt viszont nem szeretném, ha a hitelkártyáimat zárolnák a munkanélküliségem miatt.
Értelmes, kielégítő válaszokat megköszönném!

1

Axánál fürdetőkádat állvánnyal elszámolnak egészségpénztárra? ?

Fürdetőkádat állvánnyal elszámolnak egészségpénztárra??Tegnap vettük,kértünk róla számlát,csak nem tudom hogy egyáltalán elszámolják-e.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!