Találatok a következő kifejezésre: Biztosítóban dolgozom. végzettségem és sok éves (1 db)

Biztosítóban dolgozom. Szakirányú végzettségem és sok éves múltam van már. Jelnlegi vezetőim félelmet, feszültséget teremtettek. Mindenkit mindenkivel összeugratnak. Már idegileg kikészítik a kollégákat is. Mit lehetne tenni ez ügyben?

Legjobb válasz: Más munkahelyet kersni... Vagy leülni a kollegákkal, és megdumálni, hogy együtt többek vagytok, mint külön, és fogjatok össze a nagyok ellen

Más munkahelyet kersni... Vagy leülni a kollegákkal, és megdumálni, hogy együtt többek vagytok, mint külön, és fogjatok össze a nagyok ellen
Remélem azóta már máshol dolgozol vagy megoldottad a konfliktusokat. Egyébként én mindig azt mondom, hogy minden munkát érdemes és a biztosításközvetítést lehet is szabadúszóként ûzni. Komplikáltabb a vállalkozói igazolvány miatt, de jobb, hogy nem kell fosfejekkel kínlódnod.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen befektetést érdemes választani?

Sziasztok! 5 éves kislányom van. A start- számlán kívül szeretnék valamilyen megtakarítást csinálni neki,hogy felnőttként ne a nulláról kelljen indulnia, erre havi 10E Ft-ot tudnék rászánni. Nagyon megköszönném, ha valaki tuda ebben segíteni, hogy milyet, melyik pénzügyi szervnél érdemes.

8

Az E104-es nyomtatvány kitöltéséhez kérek segítséget?

Ez az:

Mindent ki kell töltenem? Tud valaki nekem ebben segíteni?
Nem igazán értem.
Köszönöm!!

0

Üdvözlet Mindenkinek! Mennyibe kerül egy németországi vámrendszám autó biztosítással együtt, amivel az ott vásárolt gépkocsi saját lábán hazagurul? Bármelyik német biztosítónál kiváltható? És hány napig érvényes?

1

Mi a véleményetek az Allianz biztosítóról, ami a lakásbiztosításokat illeti?

Most a Generalinál vagyunk, annál a díjnál ők kedvezőbb ajánlatot adtak egy kicsivel. Ennek ellenére nem tudom, érdemes-e átmenni. Elsősorban az érdekel, milyen a hozzáállásuk, ha nekik kellene kár esetén díjat kifizetni.

4

Groupama lakásbiztositásnál mekkora számlával igazolt kár bejelentésnés fölött jönnek ki kárt felmérni?

2

Beázás miatt kértem kár igényt a biztositomtol (aegon) ugy fizet 40 ezret ha számlával bizonyitom hogy elsönek megcsináltatom a tetöt jog szerü ez?

3

Év végén biztosítót váltottam most a Posta biztosító nem akarja elismerni a bonus besorolásomat, amit visszamenőleg igazolni tudok 3 évre. Második negyedévi csekket sem küldtek, mit tegyek?

6

Van ilyen biztosítás, lehet ilyet kötni?

Most a párom, és a kisgyerekünk (2,5 hónapos) kórházban vannak, 2 napja olyan biztosítás lenne jó, ami baleset, vagy betegség idején a kórházban töltött napok után fizet x összeget, balesetkor akármire fizet... és utólag megköthető, hogy már ezt is fizesse.

7

Kisgyermeknek milyen biztosítást érdemes kötni?

Másfél és 6,5 éves gyermekeink vannak és szeretnénk nekik valamilyen biztosítást kötni. Amivel mondjuk 18 évesen pénzhez jutnak. Milyen lehetőségek vannak?

8

Jövedelemkiesés biztosításról vélemény? Megéri?

50 feletti rokonnak lehet megszűnik a munkahelye,lehet hogy 2 hónap múlva,lehet hogy 2 év múlva.
Minimálbér felett keres egy kicsivel.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!