Találatok a következő kifejezésre: Biztosítóban dolgozom. végzettségem és sok (1 db)

Biztosítóban dolgozom. Szakirányú végzettségem és sok éves múltam van már. Jelnlegi vezetőim félelmet, feszültséget teremtettek. Mindenkit mindenkivel összeugratnak. Már idegileg kikészítik a kollégákat is. Mit lehetne tenni ez ügyben?

Legjobb válasz: Más munkahelyet kersni... Vagy leülni a kollegákkal, és megdumálni, hogy együtt többek vagytok, mint külön, és fogjatok össze a nagyok ellen

Más munkahelyet kersni... Vagy leülni a kollegákkal, és megdumálni, hogy együtt többek vagytok, mint külön, és fogjatok össze a nagyok ellen
Remélem azóta már máshol dolgozol vagy megoldottad a konfliktusokat. Egyébként én mindig azt mondom, hogy minden munkát érdemes és a biztosításközvetítést lehet is szabadúszóként ûzni. Komplikáltabb a vállalkozói igazolvány miatt, de jobb, hogy nem kell fosfejekkel kínlódnod.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik a legmegbízhatóbb magyar biztosítótársaság?

Írjatok toplistát! 1. 2. 3. ...

10

Kivehetem a magánnyugdíjpénztáramból a pénzem?

4

H nemrég hoztunk el egy kocsit üzembentartóival, de még nem vagyunk bejegyezve a forgalmiba, akkor előtte nem is tudunk biztosítást kötni rá?

Van rajta biztosítás,a tulajdonos kötötte,de le kell m?szakiztatnunk és mivel be lesz jegyezve a nevünk,úgy is új forgalmit kapunk. Ilyenkor addig nem is tudunk váltani kötelez?t?

3

Melyik a legjobb, legegyszerűbb online biztosítás kalkulátor?

1

Az önkéntes nyugdíjpénztári befizetéseimhez is hozzányúlhat a végrehajtó, ha én azt már fel tudom venni?

6

Kinek lett olcsóbb a kötelezője? Nekünk 3 kocsi van a családban, mindegyik ára emelkedett.

Azt montdák/mondják a médiában, a gk.tulajdonosok nagy része jól jár, olcsóbb lesz a kötelez?. Nekünk van egy 10 éves Suzuki, 12 éves Polo, 5 éves Toyota a családban, mindenkinek emelkedik. Akkor kinek csökkent?

5

Kötelező biztosítás! Van autóm de sokáig nem használtam mert rossz volt. Nem fizettem a biztosítást ami így meg is szűnt idén nyáron. Most már jó az autó értelemszerűen kötnék is rá új biztosítást. Ez esetben mi a teendő?

3

Ha úgy döntök hogy kilépek a magányugdíjpénztáramból de nem akarok átmenni az államiba, mi lesz az eddigi pénz sorsa ami eddig összegyűlt? Kivehetem?

11

A Generálinál, ha on-line kötök lakásbiztosítást ugye akkor is kijönnek? Miért is kell akkor kitölteni olyan sok adatot?

1

Meddig kell lemondani a kötelezőt, ill újat kötni?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!