Találatok a következő kifejezésre: Biztosítóban dolgozom. végzettségem és sok (1 db)

Biztosítóban dolgozom. Szakirányú végzettségem és sok éves múltam van már. Jelnlegi vezetőim félelmet, feszültséget teremtettek. Mindenkit mindenkivel összeugratnak. Már idegileg kikészítik a kollégákat is. Mit lehetne tenni ez ügyben?

Legjobb válasz: Más munkahelyet kersni... Vagy leülni a kollegákkal, és megdumálni, hogy együtt többek vagytok, mint külön, és fogjatok össze a nagyok ellen

Más munkahelyet kersni... Vagy leülni a kollegákkal, és megdumálni, hogy együtt többek vagytok, mint külön, és fogjatok össze a nagyok ellen
Remélem azóta már máshol dolgozol vagy megoldottad a konfliktusokat. Egyébként én mindig azt mondom, hogy minden munkát érdemes és a biztosításközvetítést lehet is szabadúszóként ûzni. Komplikáltabb a vállalkozói igazolvány miatt, de jobb, hogy nem kell fosfejekkel kínlódnod.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen kockázati életbiztosítás érdemes kötni?

Férjem sokat utazik, van kett? pici gyerekünk, szeretnénk a családot biztonságban tudni.

2

Van életbiztosításod? Ha igen, milyen biztosítónál és milyen feltételekkel?

Nekem Generali Életút Sherpa van. De most kicsit jobban megnéztem a visszavásárlási százalékokat és úgy látom, hogy 3 év múlva, ha kikérem a biztosítási összegemet, akkor 26%-ot fizet vissza. Ez igaz lehet??? Akkor engem átvágtak?

4

Lakásbiztosítás-kár-Groupama. Mennyi időn belül fizetnek?

Kijönnek? Mennyi id?n belül?

2

Nem tudom már fizetni a lakáskasszámat. Az eddig befizetett pénzt visszakaphatom?

1

Vályogházra lehet biztosítást kötni? Nagymamámnak egy vályog+ kő falazatú háza, anyukámnak pedig vályogból épült háza van. Mamámnak most emelték 10000 Ft/3 hóra a díjat és ezt már nem tudja fizetni. Anyué is kb.6000 Ft.

Tudnátok biztosítókat ajánlani?

6

Gerincsérvre fizet a biztosító?

Sziasztok.

6

Kell ma biztosítást kötni?

10

Hogyan lehet végképp eltörölni az életbiztosítást?

Évekkel ezel?tt jóbarátom belerángatott egy életbiztosítási bizniszbe, barom módon bele is mentem, fizettem a havidíjat, majd kezdett teher lenni. Több, mint egy éve leállítattam, szüneteltettem a fizetést. Mit tegyek, hogy végképp eltöröljék azt az életbiztosítást és visszakapjam a pénzem?

13

Hogyan lehet saját magam után fizetni a TB-t?

Jelenleg egy hónapja vagyok munkanélküli, álláskeresési járadékra nem vagyok már jogosult, mert azt az el?z? munkahelyemet megel?z?en kimerítettem.

4

Az Uniun biztosító kár esetén kijön felmérni, vagy utal megtekintés nélkül, mint a Providencia?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!