Találatok a következő kifejezésre: Biztosítóban dolgozom. végzettségem és sok (1 db)

Biztosítóban dolgozom. Szakirányú végzettségem és sok éves múltam van már. Jelnlegi vezetőim félelmet, feszültséget teremtettek. Mindenkit mindenkivel összeugratnak. Már idegileg kikészítik a kollégákat is. Mit lehetne tenni ez ügyben?

Legjobb válasz: Más munkahelyet kersni... Vagy leülni a kollegákkal, és megdumálni, hogy együtt többek vagytok, mint külön, és fogjatok össze a nagyok ellen

Más munkahelyet kersni... Vagy leülni a kollegákkal, és megdumálni, hogy együtt többek vagytok, mint külön, és fogjatok össze a nagyok ellen
Remélem azóta már máshol dolgozol vagy megoldottad a konfliktusokat. Egyébként én mindig azt mondom, hogy minden munkát érdemes és a biztosításközvetítést lehet is szabadúszóként ûzni. Komplikáltabb a vállalkozói igazolvány miatt, de jobb, hogy nem kell fosfejekkel kínlódnod.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan lehet egy biztosítóval történt, rögzített telefonbeszélgetést elkérni?

Mivel a hangfelvételen az én hangom is rögzítve van, ezért úgy gondolom, hogy én is igényt tarthatok a felvételre! Azért lenne fontos, mert a beszélgetés végén elhangzottak olyan dolgok az ügyintéz?t?l, amikor már azt hitte, hogy nem hallom, ami számomra sért? volt! Szeretném ezt megbeszélni velük! Várom az ötleteket, tanácsokat! Köszi

3

Hol érdemes öreg autóra (97-es, Swift) assistance szolgáltatást kötni?

Váratlan külföldi út miatt lenne fontos. Tudom, hogy ez az autó nem igazán alkalmas ausztriai dimbes-dombos utakra, de hát ez van. Pont most megy m?szakira, így m?szakilag is rendbe rakatom amit kell. El?re is köszönöm a segítségeket.

1

2001-ben kötött 15 éves életbiztosításomat érdemes megszüntetni?

Ha megszüntetem(nem tudom tovább fizetni)van-e valami kötelezettségem a NAV felé,ha az utóbbi 3 évben nem vettem igénybe adókedvezményt?

9

Kifizetik a teljes árat! Vissza kapom a terméket?

Tehát a következ? a szitu:

1

TB átutaláskor elég az adószámot beírni a közlemény rovatba?

1

Na, most mit csináljunk?

Megkötöttük egy biztosítónál tizenhat éves autónkra a biztosítást Albánia vonatkozásában augusztus 08-án. A kötvényt is megkaptuk. Ma kaptunk egy levelet, hogy mégsem érvényes, visszautalják a pénzt. Mit lehet tenni ilyenkor?

9

Az életbiztosításom szabályzatában mit jelent pontosan a TKM mutató? Tudom, hogy teljes költség mutató, de milyen költségek vannak benne pontosan?

Van egy Uniqás életbiztosításom (GPS Célpont, 18 évre kötöttem a keresztfiamnak) és nem értem, hogy a szabályzatban miért van 10,15,20 évre feltüntetve a TKM. Illetve mit jelent, hogy azt írják pl. a 15 évesnél, hogy 3,64%-5,20%? Akkor mennyi pontosan? És ezt meddig vonják? A tartam végéig? Köszi ha vki válaszol!

5

Szoktak a Tgyásról határozatot küldeni? Már 3 hónapja kapom az utalást de még határozat nem jött!

1

Milyen kockázati életbiztosítás érdemes kötni?

Férjem sokat utazik, van kett? pici gyerekünk, szeretnénk a családot biztonságban tudni.

2

Van életbiztosításod? Ha igen, milyen biztosítónál és milyen feltételekkel?

Nekem Generali Életút Sherpa van. De most kicsit jobban megnéztem a visszavásárlási százalékokat és úgy látom, hogy 3 év múlva, ha kikérem a biztosítási összegemet, akkor 26%-ot fizet vissza. Ez igaz lehet??? Akkor engem átvágtak?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!