Találatok a következő kifejezésre: Biztosítóban dolgozom. végzettségem és (1 db)

Biztosítóban dolgozom. Szakirányú végzettségem és sok éves múltam van már. Jelnlegi vezetőim félelmet, feszültséget teremtettek. Mindenkit mindenkivel összeugratnak. Már idegileg kikészítik a kollégákat is. Mit lehetne tenni ez ügyben?

Legjobb válasz: Más munkahelyet kersni... Vagy leülni a kollegákkal, és megdumálni, hogy együtt többek vagytok, mint külön, és fogjatok össze a nagyok ellen

Más munkahelyet kersni... Vagy leülni a kollegákkal, és megdumálni, hogy együtt többek vagytok, mint külön, és fogjatok össze a nagyok ellen
Remélem azóta már máshol dolgozol vagy megoldottad a konfliktusokat. Egyébként én mindig azt mondom, hogy minden munkát érdemes és a biztosításközvetítést lehet is szabadúszóként ûzni. Komplikáltabb a vállalkozói igazolvány miatt, de jobb, hogy nem kell fosfejekkel kínlódnod.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan tudom rendezni a Társadalom Biztosításomat?

2 éve nincs bejelentett munkahelyem és a TB-et nem fizettem. Ezalatt az idő alatt nem is voltam orvosnál, de most nagyon el kellene mennem egy vizsgálatra. Aziránt érdeklődnék, hogyan tudnám úgy rendezni, hogy visszamenőleg ne keljen kifizetnem? Van-e erre esetleg megoldás? Vagy valamilyen kiskapu?

5

Mit csináljak szerintetek? érdemes kivárnom a pert?

Az egyik biztosítónál dolgoztam, de már 2 éve eljöttem. jelenleg GYED-en vagyok. most kaptam egy felszólító levelet egy behajtó cégtől, hogy jutaléktartozásom van. ezzel kapcsolatban egyébként a biztosító már írt, kb 1,5 éve, de akkor visszaírtam, hogy nem ismerem el, és annyiban hagyták, még választ sem kaptam. a biztosítások egy részét ismerőseim kötötték és azt mondták őket senki nem kereste, hogy miért akarják felmondani. egy biztosításközvetítő feladata ugyanis még az állományápolás is, nem csak új szerződések kötése. ha egy dolgozó eljön, megkapja valaki az ügyfeleit, amik fenntartásáért is kap pénzt, bár nem sokat. tehát ha valaki próbálta volna megtartani az ügyfeleimet, most nem tartanék itt. járt már valaki úgy, hoigy kivárta a pert? mik az esélyek?

1

Szerintetek megéri életbiztosítást kötni?

Régebben szerettem volna egyet kötni de annyi rosszatt hallottam mostanság róla hogy már nem vagyok biztos benne. Van aki jól jött ki belőle? Unit link megtakarításról lenne szó.

18

Nem tudom a tb-met fizetni, mert nincs semmi jövedelmem. Munkaügyi nem fizeti. Hogyan érjem el hogy átvállalja az önkormányzat?

Pályakezdő vagyok, állást keresek, de nincs. Nincs jövedelmem, nem tudom kifizetni a pénzt. mellesleg most tudtam ezt meg, hogy 4 hónapja nem fizeti nekem senki se. (én úgy tudtam hogy a munkaügyi központ fizeti 1 évig)

6

Idén nyáron lesz 10 éves unitlinked életbiztosításom, hogyan szüntessem meg?

Miután ugye megszüntették az adókedvezményt egyáltalán nem hozott a konyhára, inkább vitt. Az üzletkötőjük azt tanácsolta, hogy nyissak most egy másik (korszerűbb) unitlinked-et (ahol több portfólióban tartható a biztosítás tőke része) meg egy kockázati opciót most, a 10. év végén pedig ne fizessek a régi biztosításra semmit, díjnemfizetés miatt törlik 3 hónapra rá. A felvett pénzt meg vagy betolom esetibe, vagy felélem, de azt is lehet, hogy "átkönyveltetem" így az új biztit már nem kell fizetnem.

Azért jobb ez, mintha a visszavásárlást kérném, mert az azonnali felmondás, pillanatnyi árfolyam szerinti, míg ez a "parkoltatás" addig valamicskét dolgozna a pénz (leginkább a biztosítónak).

Szerintem ez átverés, a unit linked biztosítások mindegyike a pénzt viszi, leginkább csak a jutalékra hajt. Ezért nem tudok neki hinni, hogy a díjnemfizetés jobb lesz nekem. Szerintetek?

6

Mi van, ha a TB-t pár (3-4) nappal a határidő után fizetem?

Előzmény: nem volt fizetve a TB-m 4 hónapig, bejelentettem,mondták,hogy majd küldenek értesítőt(azóta se küldtek) meg adtak 3 csekket,amin a pótdíjat befizethetem. A bejelentő lapomra ráírták, mennyi pótdíjat fizessek. Kifizettem.+ a februárit is. A márciusit viszont nem tudom,mivel nem küldtek csekket,meg nem tudom,h meg kellett volna várnom az értesítőt és csak utána kellett volna fizetnem a pótdíjat+ a februárit?Mi van,ha a márciusit késve fizetem be?

3

Mire illetve mennyire számítsunk? Bővebbent lent.

1,5 hete volt "balesetünk". Nem a párom volt a hibás, a másik fél egyenesen belénk hajtott, 3 elem sérült az autón (egy kis Fiat Brava). Az elemek ha nem is cserére, de javításra szorulnak (motorháztető, lámpa, ill. még egy dolog amit nem tudnék meg mondani, csak a párom :) ) Ill. a lámpa elv. biztos cserés. Egy hete volt kint a kárfelmérő. Kérdésem az lenne, ha nem is csere, de javítás-festés-és a szerelést figyelembe véve mekkora összegre számítsunk? Mivel lehet vennénk egy új autót, kérdés mennyit tudnánk így hozzátenni? (sajnos a mostani autóval csak a gond van..már)

4

Mit lehet tenni ha nem tudom kifizetni a betegbiztositást és az önkormányzat sem válalja át?

1

Édesanyám biztosításáról lenne szó, kicsit aggódok, hogy a biztosító belekötne, hogy is van ez?

Édesanyám meghalt és a hitel ami a nevén volt biztosítva volt. A biztosítás így szólt, hogy csak abban az esetbe fizet, ha nem meglévő betegségben halt meg.
Anyukám krónikus tüdőbeteg volt és ezzel is került kórházba, a végén tüdőembóliába halt meg. (ezek szerint nem fizetne a biztosító szerintem) Viszont a boncoláson kiderült, hogy tüdőrákja volt, ami már áttétes volt, de erről nem tudott, sem ő, sem mi, ez csak a boncoláson derült ki.
A boncoláson az áll, hogy tüdőrák a halál oka. A kórházi záró jelentésen pedig a tüdőembólia áll. Melyiket fogják figyelembe venni. Van egy olyan érzésem, hogy ebbe tuti bele kötnek és nem fognak fizetni.

3

Fél évvel ezelőtti súlyos TK autóbalesetem után a biztosító (k) hallgat (nak), kárrendező türelemre int. Meddig várjak, meddig lehet ezt eltűrni?

A balesetet okozó sofőr ill. annak biztosítója külföldi, a baleset után azonnal elismerte felelősségét. Az autóm gazdasági totálkáros lett, én csonttöréssel "megúsztam". Kárrendező két hét múlva beadta a kérvényemet, azóta mély síri csönd. Nem hajlandó a két külföldi biztosító magáénak tudni az ügyet. Természetesen nem vártam én sem ölbetett kézzel a sült galambra, a régi autót kivontuk a forgalomból, nem sok értelme lett volna annyit költeni a javítására, egy hónapon belül az új kocsimban ültem. De azért jó lett volna, ha a régi kocsi értékét belerakhattam volna az újéba. Tanácstalan vagyok. Én nem megyek oda, nem verem a tamtamot az asztalukon, de ezért fizetem évek óta a kötelezőt? Teljesen hülyének néznek.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!