Találatok a következő kifejezésre: Biztosítóban dolgozom. végzettségem és (1 db)

Biztosítóban dolgozom. Szakirányú végzettségem és sok éves múltam van már. Jelnlegi vezetőim félelmet, feszültséget teremtettek. Mindenkit mindenkivel összeugratnak. Már idegileg kikészítik a kollégákat is. Mit lehetne tenni ez ügyben?

Legjobb válasz: Más munkahelyet kersni... Vagy leülni a kollegákkal, és megdumálni, hogy együtt többek vagytok, mint külön, és fogjatok össze a nagyok ellen

Más munkahelyet kersni... Vagy leülni a kollegákkal, és megdumálni, hogy együtt többek vagytok, mint külön, és fogjatok össze a nagyok ellen
Remélem azóta már máshol dolgozol vagy megoldottad a konfliktusokat. Egyébként én mindig azt mondom, hogy minden munkát érdemes és a biztosításközvetítést lehet is szabadúszóként ûzni. Komplikáltabb a vállalkozói igazolvány miatt, de jobb, hogy nem kell fosfejekkel kínlódnod.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kinél lehet feljelentést, panaszt tenni, ha a biztositó a kárról 2 hónapja nem ad információt? Még a kár összegéről sem, nem még hogy kifizetés történne!

5

Melyik magánnyugdíjpénztárat érdemesebb választani egy pályakezdőnek: OTP vagy Aranykor?

Pályakezd?ként kötelez? belépnem, kerestem összehasonlító táblázatokat, hogy melyiknek magasabb a hozama, de egyrészt nem túl frissek, másrészt annyi adat van, hogy nem tudtam eligazodni rajtuk.

6

Árvízkárosultak, valakinek fizetett már a groupama garancia biztosító?

Mi még egy forintot sem láttunk !

1

Hány napon belül kell küldeni a z allianz biztosítónak a kárszakértő által megállapított összeget?

2

Ha a biztosító felmondta a szerződést ki kell fizetni a tartozást?

12

Ha online jelentek be kárt a generalinál, kb mikor láthatok belőle pénzt?

képekkel egészítettem ki a bejelentést,így aztmondták gyorsabb lesz ,és kényelmesebb a kár bejelentés.

1

Melyik önkéntes nyugdíjpénztárat válasszam? A cégem adna hozzá 3 % ot így be kéne lassan lépni valamelyikbe, próbáltam összehasonlító táblázatot keresni de eléggé elavultakat találtam csak. Így vélemények/ tapasztalatok érdekelnének.

3

Ha villámkáros lett a gépem és vettem egy másikat de a számlát a testvérem nevére kértem aki máshová van bejelentve az baj?

faxolhatom nyugodtan azt a számlát a biztsoítónak?

6

A magánynyugdíjpénztárba alkalmi munkával is kötelező belépnem? Hogy megy ez?

Pályakezd? vagyok és a múlt héten felhívott egy hölgy, hogy lépjek be a magánynyugdíjpénztárba. Mondtam, hogy alkalmi munkám van csak, nem bejelentett, szerz?déses munkám. Kiküldte a regisztrációs csomagot és van egy olyan rész, amit a munkaadó tölt ki. Elmentem a munkaügyibe és azt mondták ott, hogy alkalmi munkával nem kötelez? belépnem, és mivel nincs meg a 200 munkanapom, így munkanélküli segélyt sem kapok és azt a részt a munkaügyiben sem tölthetik ki.

3

Ha valaki nincs bejelentve a munkahelyén saját maga után hol fizessen az sztk-ban, vagy az apeh-nál, hogy jogosult legyen az orvosi ellátásra? Havonta kell befizetni x összeget? Mi XVIII. ker-i lakosok vagyunk, hová forduljunk ezügyben?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!