Találatok a következő kifejezésre: Biztosítóban dolgozom. végzettségem és (1 db)

Biztosítóban dolgozom. Szakirányú végzettségem és sok éves múltam van már. Jelnlegi vezetőim félelmet, feszültséget teremtettek. Mindenkit mindenkivel összeugratnak. Már idegileg kikészítik a kollégákat is. Mit lehetne tenni ez ügyben?

Legjobb válasz: Más munkahelyet kersni... Vagy leülni a kollegákkal, és megdumálni, hogy együtt többek vagytok, mint külön, és fogjatok össze a nagyok ellen

Más munkahelyet kersni... Vagy leülni a kollegákkal, és megdumálni, hogy együtt többek vagytok, mint külön, és fogjatok össze a nagyok ellen
Remélem azóta már máshol dolgozol vagy megoldottad a konfliktusokat. Egyébként én mindig azt mondom, hogy minden munkát érdemes és a biztosításközvetítést lehet is szabadúszóként ûzni. Komplikáltabb a vállalkozói igazolvány miatt, de jobb, hogy nem kell fosfejekkel kínlódnod.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Értékcsökkenéssel, autóval kapcsolatban van valakinek tapasztalata vagy inofja?

Hello!

Parkolo autonkba belerohant egy masik..
A biztosito a kart 97O ezerre ertekelte. Ez vagy a gazdasagi total. Szervizbe vittuk, "uj" panelek kerultek fel, mas szin miatt atfujtak a mienkre.
Az auto egy Bmw, 9 eves es 155 ezret futott. Nagyon jo allapotban van../volt. Velemenyem szerint legalabb 3-4OO ezerrel kevesebbet er. Van ertelme ertekcsokkenest kerni?

koszi!

1

Jutalék visszaírás miatt fizetési meghagyást kaptam. Természetesen ellentmondással fogok élni. Érdemes fizetnem közben?

Úgy értem, a 15 napon belül ellentmondok, azonban - fizetési hajlandóságomat mutatván - x összeget utalok a biztosítónak. Üti a kettő egymást? Az, hogy a jog- és összegszerűségét vitatom, de mégis fizetek? Tul.képp az a kérdésem, hogy ha már ilyen formában látják a fizetési szándékom, nem lehetséges, hogy elkerülöm a pert?

2

A táppénz biztosított időnek számít ha t gyásra illetve gyedre szeretnék menni?

Az lenne a kérdésem második babámat várom, vissza mentem dolgozni de csak 365 biztosított nap után jár nekem a gyed és a t-gyás, ez decemberbe lesz meg viszont december 14 re írtak ki szülésre, nem gondolom hogy dec 3 ig nagy pocakkal tudnék álló munkát végezni ezért lenne nagyon fontos nekem hogy a táppénz ugyan úgy bele számít e a biztosított időbe illetve hogy akkor a táppénz összegéből számolják ki a t-gyást és gyedet vagy a bejelentett bruttó bérem 70% át veszik alapul? Előre is köszönöm a válaszokat

2

Szeretnék egy biztosítási életjaradékot befizetni, vagy erre egy alapot képezni. Hol célszerű ez?

Egy alapot szeretnék befizetni a fiam javára, hogy 10 év múlva ebből bizonyos havi járadékot kapjon. Hol kell ezt eszközölni?

3

Milyen életbíztositást ajánlanának?

Szeretnék valamilyen életbíztosítást kötni, ami egyszerre megtakarítás is lenne és ha fel dobnám a papucsot, lenne miből eltemetni. Milyeneket tudnának ajánlani, mert egyáltalán nem vagyok most képbe.

10

Az autómat kivonták a forgalomból mert nem fizettem be az éves biztosítási díjat. És felhalmozódott több tízezer forint. Ezt muszáj be fizetnem?

Azt hittem ha nem fizetem be a biztosítás automatikusan megszűnik és nincs más teendőm.

4

Ebben az esetben fizet a biztosító?

Sajnos tönkrement a mosógép,és mire észrevettük már állt a víz a fürdőben!:( Ahogy vártam az alsó szomszéd elázott,és most fenyeget hogy mi tehetünk róla hogy nem figyeltünk a gépre.
Fenyeget hogy feljelent,és fizessük meg a kárát!

3

Kockázati életbiztosításokban kinek van tapasztalata arra való tekintettel ha bekövetkezik a nagy baj akkor fizet is a biztosító? Ha igen melyik biztosítót ajánlanátok e téren? Volt már valakinek akinek fizetett?

2

Hogy tudnám megnézni, mennyi gyűlt össze a nyugdíj alapomba?

Magánpénztári tagságból átléptem államiba.

5

Miért lehet a biztosítónak megszegnie a vele kötött szerződést? Az sem zavarja őket, hogy törvényi paragrafus van a teljesítésre. Mégis Harcolni kell vele? Melyik biztosítónál nincs így? EZ ALAPJÁN VÁLASZTOK BIZTOSÍTÓT.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!