Találatok a következő kifejezésre: Biztosítóban dolgozom. végzettségem (1 db)

Biztosítóban dolgozom. Szakirányú végzettségem és sok éves múltam van már. Jelnlegi vezetőim félelmet, feszültséget teremtettek. Mindenkit mindenkivel összeugratnak. Már idegileg kikészítik a kollégákat is. Mit lehetne tenni ez ügyben?

Legjobb válasz: Más munkahelyet kersni... Vagy leülni a kollegákkal, és megdumálni, hogy együtt többek vagytok, mint külön, és fogjatok össze a nagyok ellen

Más munkahelyet kersni... Vagy leülni a kollegákkal, és megdumálni, hogy együtt többek vagytok, mint külön, és fogjatok össze a nagyok ellen
Remélem azóta már máshol dolgozol vagy megoldottad a konfliktusokat. Egyébként én mindig azt mondom, hogy minden munkát érdemes és a biztosításközvetítést lehet is szabadúszóként ûzni. Komplikáltabb a vállalkozói igazolvány miatt, de jobb, hogy nem kell fosfejekkel kínlódnod.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Külföldi munkavállalás után milyen dokumentumokra van szükség a TB-hez?

1

Honnan tudok csekket szerezni a TB befizetéshez?

Körülbelül 2 hete voltam az apeh-ba befizetni a tb elmaradásom, és innentől kezdve folyamat fizetni szeretném. Én úgy emlékszem azt mondta az ügyintéző, hogy majd küldenek a további befizetésekhez csekket, de holnap jár le a határidő (utána késedelmi kamattal kell) és még mindig nem kaptam semmit......
Hétfőn hívhatom fel őket tudom, de úgy nem lehet a csekket befizetni, hogy esetleg postán kérek, valahonnan megszerzem a bankszámlaszámukat és utalom?

1

Ha elfagyott a szivattyúm, arra fizet a biztosító? Háztartási ingóság, alapveszélynemek, ez van a biztosítási papíromon.

1

Hallott-e már valaki az Aegon (lakás) start életbiztosításról, megtakarításról. Ha igen, tapasztalatokat, véleményeket várok. Esetleg van-e valamilyen hasonló vagy jobb konstrukció hasonló témában?

Kisbabám született, és számára szeretnék egyfajta megtakarítást, ami elég rugalmas, de mégis biztonságos életkezdést nyújthat. (a babakötvény mellett/helyett).
Várom a válaszokat. Köszönettel:
macann

6

Kinek van union24 biztositása?

6

Kell fizetnem a TB-met itthon, ha Németországba megyek au pairnek, de kint a család fizetni fogja a biztosításomat?

Ha nem kell fizetni, mi a teendőm? Be kell jelentenem, hogy kimegyek külföldre? Most munkanélküli ellátást kapok, tehát még biztosított vagyok, de ha kimegyek külföldre, akkor kijelentkezem és akkor már itthon nem leszek biztosított. Hogy működik ez?

1

Megéri életbiztosítást kötni? És ha igen milyet és havi mennyi összeggel?

22 éves vagyok és szeretnék kötni magamra életbiztosítást vagy bármi más biztosítást magamra amit majd x év múlva kivehetek...Milyen biztosítás a legcélszerűbb és mennyit érdemes havonta befizetni? 150 000 Ft a nettom!

18

Milyen tapasztalatotok van a biztosítókkal kapcsolatban?

Lakásbiztosítást szeretnék kötni, de nem tudom melyik biztosító fizet határidőre, ill. mennyire gördülékeny az ügyintézés káresemény bekövetkeztekor. Ti melyik biztosítót ajánlanátok?

13

Kinek volt dolga az Európai Kártalanítási Központtal? Valakinek fizettek már, vagy csak munkát ajánlanak?

0

Nem küldték idén a kötelező gépjármű felelősség biztosításra csekket, ilyenkor mit tehetek? Astra biztosító

Negyed évente szoktam csekken fizetni. Idén még semmit nem kaptam, már február van. Próbálom hívni egész nap az ügyfélszolgálatot, foglalt az összes telefonszám! Írtam nekik e-mailt, abban írták, hogy majd válaszolnak, de addig is hívjam fel őket! Megadták azt a számot ami egész nap foglalt...Ha a rendőr megállít az meg megbüntet.
ASTRA BIZTOSÍTÓ

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!