Találatok a következő kifejezésre: Biztosításközvetítői OKJ-s hol szerezhetek a (1 db)

Biztosításközvetítői OKJ-s szakmát hol szerezhetek a legolcsóbban és a leggyorsabban?

Legjobb válasz: szerintem nincs kifejezetten biztosításközvetítõi szakma. ha több biztosítónak is szeretnél dolgozni, akkor keress olyan céget, ami ezzel foglalkozik(brókercégek?). vagy lehetsz vállalkozó, de abban az esetben minden biztosítónak a saját tanfolyamán és vizsgáin részt kell vegyél, akinek dolgozni szeretnél.

szerintem nincs kifejezetten biztosításközvetítõi szakma. ha több biztosítónak is szeretnél dolgozni, akkor keress olyan céget, ami ezzel foglalkozik(brókercégek?). vagy lehetsz vállalkozó, de abban az esetben minden biztosítónak a saját tanfolyamán és vizsgáin részt kell vegyél, akinek dolgozni szeretnél.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Meg van valakinek az ecdl 5. modul 48. feladat megoldása?

Nagyon hálás lennék.

3

Mi a különbség a kozmetikus és a gyakorló kozmetikus OKJ-s képzések közt?

2

2013 szeptemberétől a budapesti Teleki Blanka Gimi angol-nyelvis tanulója leszek. Valaki megy még oda?

Május 15-én derül ki, hogy A-s vagy B-s leszek..
Próbáltam facen keresni embereket, de túl sok van..:S
És nem akarok nyomulósnak tűnni..:D

2

2374-06 betegmegfigyelés - tünetfelismerés tételek léteznek kidolgozva az interneten?

0

Kérem, akinek tapasztalata van egyetemi mediátor képzéssel kapcsolatban, írja meg. Például milyenek az elhelyezkedési lehetőségek utána összehasonlítva egy 60 órás tanfolyammal?

Jelenleg a Pázmány indít mediációs esti képzést de más intézménynél szerzett tapasztalatokra is kíváncsi vagyok, akár összehasonlításban is, ha valakinek van rálátása. Pszichológus végzettséggel rendelkezem.

0

Munkaügyi központon keresztül szeretnék tanfolyamra menni. Ezeken a tanfolyamokon van valami felvételi vizsga? Vagy mindenképpen felvesznek?

ki volt már ilyen tanfolyamon munkaügyin keresztül? egyébként nehezek ezek a tanfolyamok?

1

Ha van targoncavezetői engedélyem vezetőállásos-, vezetőüléses- és gyalogkíséretű targoncára mind elektromos, gázos és robbanó motorosra is akkor vezethetek magas emelésű gépet, ha erre külön bejegyzés nincs a jogsimban?

0

Sminkes tanfolyamot hány éves kortól lehet elvégezni?

nem az okj-st

0

Hogy lehet ez az OKJ-s logisztikai ügyintéző tanfolyam 4 hónapos, amikor a legtöbb amit láttam kétéves?

http://www.oktav.hu/tanfolyam/logisztikai_ugyintezo_tanfolya..

Ezt csinálnám meg a nyáron (mondjuk egy alkalom heti 1-2-szer 6,5 óra) amíg nem járok egyetemre, de most az jutott eszembe, hogy hogy lehet ez hatodannyi ideig tartó, mint néhány másik?

1

Masszázstanfolyamra akarok jelentkezni, mert érdekel a dolog és az érettségin kívűl nincs semmi szakmám. Szerintetek megérné otthon praktizálás mellett vagy hagyjam az egészet?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!