Találatok a következő kifejezésre: Biztos, hogy vagyok, ha 3 hete (6 db)

Biztos, hogy terhes vagyok, ha 3 hete nem jött meg, 3 tesztem pozitív lett, viszont az orvos nem látott UH-gal semmit?

Legjobb válasz: Szerintem biztos hogy terhes vagy csak nagyon korai még és azért nem láthatta. Gondolom mondta hogy menj vissza egy-két hét múlva mert akkor már tutira kimutatható. Sok szerencsét!

Szerintem biztos hogy terhes vagy csak nagyon korai még és azért nem láthatta. Gondolom mondta hogy menj vissza egy-két hét múlva mert akkor már tutira kimutatható. Sok szerencsét!
Szia! Szerintem is terhes vagy, csak egy kicsit korán voltál orvosnál. Most kb. az 5. hétben lehetsz, én is ekkor csináltam a tesztet, de vártam még egy hetet és utána mentem a dokihoz. A 6. héten már látszott a petezsák az ultrahangon. 2 hét múlva ismét visszahívott és akkor az embriónak a szivét is megtudta mutatni. Szorítok nektek! (11. hetes kismama)
Gratula, tuti , hogy pocaklakót hordasz a szived alatt..
Lehet, h már nem aktuális, de ha 3 hete késik és ugye a terhességet az utolsó mens elsõ napjától nézik, már kb 7 hetes lehettél.Ezt már látni kéne uh-on.Egy ismerõsöm méhen kívüli terhes volt, tesztek pozitívak, baba sehol.Remélem nálad nem ez van, de utána kéne nézni.Bár gondolom azóta kiderült.Minden jót!!!:)

Mennyire biztos, hogy nem vagyok terhes, ha két különböző terhességi teszt is negatív lett kb. az együttlét után 3 héttel? ( a menzeszemnek még nem kell jönnie csak addig is szeretnék megnyugodni)

Legjobb válasz: a terhességi tesztek 3 héttel az alkalom után még nem tudják biztosan kimutatni a terhességet. kb. a 6-7. hétnél már igen. addig felesleges tesztelned.

a terhességi tesztek 3 héttel az alkalom után még nem tudják biztosan kimutatni a terhességet. kb. a 6-7. hétnél már igen. addig felesleges tesztelned.
A kérdező hozzászólása: De ha úgy érzem hogy a hasam elkezd nõni(amit lehet hogy csak bebeszélek magamnak) gondolom már kimutatná.
szia!mi lett veled?
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi baj!Most már elkezdtem szedni fogamzásgátló tablettát és nyugodtabb vagyok:)

Ha terhes vagyok es ittam rozmaring teat arthat a babanak? Mert mar 3 napja iszom napi 2 csuporral. Mennnyi esely van a vettelesre? Szedek fogamzasgatlo gyogyszert nem biztos hogy terhes vagyok csak nem jött meg kesik 1 hete

Legjobb válasz: Ha terhes vagy, akkor szigorúan tilos innod, mert méh simaizom összehúzó hatása van, tehát elvetélhetsz. Mondjuk elviekben "csak" nagyobb dózisok (pl. illóolaj) esetén jelentkezik ez a hatása, de értelemszerûen nem érdemes kockáztatni.. Egyébként a fogamzásgátlódnak is jelentõsen gyengíti a hatását, tehát ha nem vagy terhes, akkor erre sem árt figyelned.

Ha terhes vagy, akkor szigorúan tilos innod, mert méh simaizom összehúzó hatása van, tehát elvetélhetsz. Mondjuk elviekben "csak" nagyobb dózisok (pl. illóolaj) esetén jelentkezik ez a hatása, de értelemszerûen nem érdemes kockáztatni.. Egyébként a fogamzásgátlódnak is jelentõsen gyengíti a hatását, tehát ha nem vagy terhes, akkor erre sem árt figyelned.

1 hete kidetult hogy terhes vagyok, pedig vedekeztunk. Ferjem meg varni akar a gyerekkel 2, 3 evet. Ha elmondom neki akkor biztosan csak azert tartana meg mert mar megvan. Ti szolnatok neki hogy elvetetitek vagy csak utana?

Legjobb válasz: Mindenféleképpen mondd el, ilyet házasságban nem lehet eltitkolni, ez a férjedre is tartozik. Majd leültök, megbeszélitek és a helyzetetekhez mérten eldöntitek, hogy mi legyen. Az, hogy elvetetitek vagy megtartjátok az már nem tartozik az itteni válaszadókra, mert nem õk vannak a helyedben.

Mindenféleképpen mondd el, ilyet házasságban nem lehet eltitkolni, ez a férjedre is tartozik. Majd leültök, megbeszélitek és a helyzetetekhez mérten eldöntitek, hogy mi legyen. Az, hogy elvetetitek vagy megtartjátok az már nem tartozik az itteni válaszadókra, mert nem õk vannak a helyedben.
Mindenképp szólj elõtte, ez egy közös döntés kell, hogy legyen.
elmondanám és aztán döntenénk. Ketten. Rá is tartozik, neki is van beleszólása. Soha nem bocsátaná meg, ha egyedül döntenék az õ gyerekérõl.
Egyértelmû, hogy elmondanám, még akkor is ha én nem akarom megtartani. Közös gyerek, közös döntéssel. Nem is kérdés az ilyen. Minden kapcsolat alapja, a bizalom. Szerinted ha elhallgatod, megmarad?
Én akkor is elmondanám a férfinek, h gyereket várok, ha semmit sem akarnék a tõle és csak futó kapcsolat lenne. Egy férfinek is joga van tudni, h megfogant a baba. Egy férjnek pedig pláne elmondanám, mégha az abortusz mellett is döntünk.
Elmondanám. A házasságotok is rámehet, ha elveteted és nem szólsz neki. Közös döntésnek kell lennie. Jól gondoljátok meg, rengeteg veszélye van az abortusznak. Mi is késõbbre tervezzük a férjemmel a gyermekvállalást (anyagiak miatt), de ha mégis teherbe esnék, 100%, hogy megtartanánk.
Szólnék, nyilván, aztán irány a klinika, minél elõbb.Nem érdemes húzni, hogy van még idõ eldönteni.
Lehet, hogy jobban örült volna, ha tervezett a terhesség, és csak azért tartja meg a babát, mert már "megvan", de az biztos, hogy ettõl függetlenül nem fog kevésbé örülni a születésekor, vagy kevésbé szeretni a babát. Hidd el, a babák túlnyomó többsége fütyül a szülõi családtervezésre, és csak "jönnek", amikor úgy gondolják.
Én megtartanám a te helyedben.
egy trip a nõgyógyászatra mindent megold 8)
1 éve voltam a párommal, és becsúszott a baba. Nem terveztük, megbeszéltük a dolgot, és egyikünk se akarta elvetetni, pedig a párom nem igazán akart babát, sõt nem is tervezte, de nagyon örült mikor jött, és nagyon szerette. Úgyhogy meg kell beszélni a férjeddel, mert hanem rámehet a kapcsolatotok, és tényleg egy kapcsolat bizalmon alapul, és ha ezt elhallgatod akkor a bizalom megrendül, fõleg egy ekkora döntésnél, ami rá is tartozik. Majd írd meg mit szólt.
Semmiképp nem vetetném el, még akkor sem, ha Õ nem akarná a babát...beszéld meg vele a dolgot!Szerintem örülni fog, , mert mire is várnátok(bár nem tudok semmit az életetekrõl)!
Nem azt kérdezte hogy ti, megtartanátok e vagy nem ! Beszéljétek meg , mert tényleg megviselheti a kapcsolatokat. A barátnõm úgy fogja majd elvetetni, most hogy a párja várja a babát de a csajszim nincs még 18 éves csak 30.án. Ha ez kifog derülni a srác kivágja a csajt, persze itt házasság van meg ilyesmi szóval így ketöttöké a döntés , nem csak a tied .
Azért egy 17 évesen véletlenül becsúszott baba nem azonos azzal, mint egy házasságban.
És én ezt nem is írtam hogy azonos , kezdjük ott hanem csak a barátnõm verzióját de ha jobban elolvasnád amit írtam a végére köszi .
A kérdező hozzászólása: Koszonom hogy irtatok, nagyon jol esett es segitett. nsgyon.ketsegbe voltam esve mert vedekeztunk es ugy jott ossze , pedig az elmult 8 evbe nem volt semmi gond.(ennyit a vedekezesrol) Azert akart meg varni, mert a szulei hazassaga is tonkrement mer a gyerekekkel foglalkoztak nem egymassal. Mar reg ota vagyunk egyutt es szerintem azok kevesek koze tartozom akik azt mondhatjak hogy 1 percet nem bantam meg a hazassagunkba. feltem a reakciojatol, hogy nem orul vagy nem ugy reagal ahogy szeretnem. en nagyon vartam mar hogy vegre lehessen babam. Ezert gondoltam hogy elvetettem, de kicsit kesobb rajottem hogy butadag volt mert ha szeret akkor megtartjuk. hazajott vacsoraztunk. es amikor bementunk a szobaba akkor elmomdtam nem adtam oda semmit csak elmondtam hogy kisbabank lesz. NEM mondott semmit egy jo fel percig aztan megolelt es megpuszilta a hasam. Amit vettem reggel adom oda :) Aztan egy csomo kerdest feltett hogyan? en orulok neki? kisfiut szeretnek vagy lanyt? szoval igy sikerult :) koszi nektek is hogy batoritottatok.
A kérdező hozzászólása: Oww kicsit izgatottan jol elirtam szoval a szulei miatt akae vaeni a babaval. es azert gondoltam arra hogy elvetessem mert varni akart meg
Örülök, hogy így alakultak a dolgaid :)
Mondtam Én, hogy örülni fog!Gratulálok!Minden jót!Sok boldogságot!
Gratulálok nagyon jó hogy örült neki , sok sok boldogságot a továbbiakban. És boldog baba várást !!! 30 hkm
Gratulálok és nagyon sok boldogságot nektek! :)
Majd ird meg mit szolt:)
Ezt a kiscipõcskét túlzásnak érzem, hisz nem arról van szó, hogy régóta hõn áhított baba érkezik... Beszélgetnetek kéne, nem pedig a "nagy hírt" közölni... Szerintem.
Egy rosszkor érkezõ baba eléggé meg tudja viselni a kapcsolatokat, de egy kaparás(eltitkolt meg pláne) szintén, szóval, a legjobb ha leültök és megbeszélitek, hogy melyikõtök számára melyik a legelfogadhatóbb. A kiscipõs dolog mag nagy baklövés, mert ezzel azt sugallod, hogy te mindenképpen meg akarod tartani. Azért jó lenne meg tudni, hogy neki valójában mi a véleménye errõl nem pedig ráerõltetni azt amit te akarsz.
Szia! Mindenképpen beszéljétek meg a dolgot, ez nem egy emberes döntés. Lehet, ha utólag szólsz, arra a házasságotok is rámegy. Mi sem tervtük a fiunkat, csak 4-5 év múlva, de amikor kideült, hogy jön, megtartottuk és ez életünk legjobb döntésének bizonyult. Késõbb a férjem bevallotta, hogy ha én el akartam volna vetetni (ez fel sem merült bennem), akkor támogatott volna mindenben, majd a felépülésem után beadta volna a válást, mert nem tudott volna ezzel a tudattal velem élni.
Mindenképp közösen döntsetek! Legyen az megtartás vagy elvetetés, együtt beszéljétek meg! Nem szabad ilyesmit (meg igazából semmit) eltitkolni egy házasságban, abból csak baj lesz késõbb.
Ismertem egy srácot (jó nagy darab volt), akinek a barátnõje nem mondta el, hogy teherbe esett és elvetette a gyereket. Amikor a srác késõbb megtudta a dolgot, (ittasan) úgy megverte a csajt, hogy az majdnem belehalt. És neki volt igaza.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat. vettem egy badyt meg egy cipocsket este odadom neki
Majd írd meg, mi lett a reakciója!:)
Én a helyedben harcolnék a kicsiért! Most sikerült, 2-3 év múlva ki tudja mi lesz... Nem beszélve arról, hogy én már olyat is hallottam, hogy valaki elvetette a babáját és utána nem lehetett neki, akkor már hiába szerette volna. Bár nem tudom igaz e. Szerintem mond meg neki, hogy babát vársz aztán majd meglátod mit reagál. De én a helyedben akkor sem vetetném el, ha a párom úgy szeretné. 12 hkm
Hát mondjuk a body meg a cipõcske nem arra utal, hogy el akarnád vetetni... és a férjed is úgy fogja érzékelni, hogy te már döntöttél... Inkább csak mondd el, és kérdezd meg, hogy õ mit gondol, mit szeretne. Közösen döntsetek.
Majd írj, hogy mit beszéltetek meg.
Írd meg, mit szólt a férjed! 32hkm
Csatlakozom a 17-es válaszolóhoz. Ne rohanj ajtóstól a házba, ha a baba nem tervezett. Inkább csak mondd meg neki. Ilyen nagy hírrel egy férfinak kicsit több idõt kell adni, h hozzászokjanak a gondolathoz. Mi sem tervezünk még babát, de egyszer volt, h késett, akkor mondtam neki, h mi van. Megvettem a tesztet és megvártam, h õ is otthon legyen, mikor megcsináltam. Negatív lett, de már elõtte mondta, h nem kell aggódnom. Õ nem abortusz párti.
Ugyanúgy az övé is a baba, mint a tied.Joga van tudni.Gondoljátok meg, mert ha elveteted, akkor nem biztos , h 2-3 év múlva hipp-hopp teherbe esel.Vidd el ultrahangra magaddal...meghallja kicsi szívdobogását és elolvad :D 17hkm
Örülök, hogy megfogadtad a tanácsunkat, annak meg mégjobban, hogy a párod jól fogadta. Amúgy ne hari, de ilyen indok miatt nagyon nagy butaság lett volna végetvetni a kis csüpség életének. Hisz attól, hogy a szülei élete így alakut a tietek lehet más. Csak rajtatok múlik! Sok boldogságot, egészséget! 12 hmk

Sztetek lehet ha igen, hogyan szabályozni h kapcsolat kezdés után minnél később szeressünk bele párunkba? Értem itt azt, hogy ne 3-4 hét vagy két hónap után például. Az emberi természetet nem lehet irányítani, kismértékben biztos lehet szabályozni.

Például tegyük fel valaki megismer valakit találkoztak eddig 3-szor kettesben és már az egyik fél mondjuk lefekvéskor csak álmodozásból odaképzeli maga mellé a másikat és elképzeli milyen jó lesz stb. Hallottam ilyenről. Ezek szerintem tuti nem tesznek jót és főleg nem azt a célt segíti hogy minnél később történjen a beleszeretés. Viszont ha hamar beleszeretés van nagyobb az esélye is egy nagy koppanásnak.

Legjobb válasz: Azt nem lehet szabályozni, kizárt dolog!

Azt nem lehet szabályozni, kizárt dolog!
EEEEEZZZ mekkora baromság!!! Minek lépsz kapcsolatba, ha nem akarsz szerelembe esni?!?!?!?! Ez olyan mintha elmennél fodrásznak de nem vágnál hajat!!!

Ha már 3szor mondták hogy kislány, 18 hetes 3 napos vagyok, múlt héten 2 doki (2D-4D) is ezt mondta akkor vehetem biztosra?

Nagyon szépen széttette a lábacskáit, így rögtön a doki rávágta hogy kislány, majd végig annak mutatta magát. Egy másik doki is azt mondta.

Legjobb válasz: szia! Ha ennyiszer megerõsítették, akkor szerintem igen.

szia! Ha ennyiszer megerõsítették, akkor szerintem igen.
Szia! Mi is a 18. héten tudtuk meg és bejött. Szerintem készülhetsz a kislányra!:-)
A kérdező hozzászólása: De jó! Köszönöm! :) Most néztem a neten kislányos uh-t és a miénk is olyan! :) Kaptam képet is a bizonyítékról! :)
HIHI....menjél el még pár dokihoz:) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!