Találatok a következő kifejezésre: Biztos, hogy teszt kimutatja a terhességet (2 db)

Biztos, hogy a teszt kimutatja a terhességet?

Van olyan közetetk aki negatívat tesztelt (nem várt mensi els?, második napján) és mégis babát várt?

Legjobb válasz: Persze,ez könnyen elõfordulhat,mert ha nincs elég hcg a szervezetedben,akkor negatív eredményt ad akkor is,ha babát vársz.Várj pár napot, és ha még mindig nem jön meg,tesztejl újra!

Persze, ez könnyen elõfordulhat, mert ha nincs elég hcg a szervezetedben, akkor negatív eredményt ad akkor is, ha babát vársz.Várj pár napot, és ha még mindig nem jön meg, tesztejl újra!
Nekem a kimaradt mensi utáni 5-dik napon mutatott elõszõr pozítivat a teszt. 18 hetes kismama
hát azt még énsem tudom, hogy babás vagyok e vagy sem de pontosan énis ebben a cipõben járok.nagyon bizakodok, de már tesztelni sem merek.
A mensi napján nekem is negatívat mutatott. Majd egy hét!! múlva mertem tesztelni egyet, és bár halvány volt, ott volt a második csík. Biztos nem volt elég hcg-m. 6 hetes kismami

A terhességi teszt biztosan kimutatja hogy terhes vagyok?

Már 1-2 hetet késett...de semmi tünete nincs a terhességnek.A teszt pozitivat mutatott...Biztos hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szia Én úgy tudom, hogy a teszt nem csinál álpozitív eredményt. Tehát, ha pozitív lett akkor igen, terhes vagy. De az a biztos, ha egy nõgyógyász is megvizsgál! Én azért gratulálok!! :)

Szia Én úgy tudom, hogy a teszt nem csinál álpozitív eredményt. Tehát, ha pozitív lett akkor igen, terhes vagy. De az a biztos, ha egy nõgyógyász is megvizsgál! Én azért gratulálok!! :)
Nincs egyéb hozzáfûznivalóm. Teljesen egyet értek az elõtte, m szólóval.
Vannak hibás terhességi tesztek, de az 1-2 hét késés egyértelmû terhességre utaló jel.Ha pedig pozitív a teszted is, akkor GRatulálok!!!!!!:) Anya leszel.Egy öreg róka
a tünetek nem kötelezõek, csak lehetnek! gratulálok! babát vársz! örülj neki, hogy egyéb tünet nincs! :) ajaj, hányan csak akkor veszik észre, mikor már megmozdul... :) )
én csak annyit mondok hogy ha a doki azt mondja hogy terhes vagy örülni akkor örülj. A barátnõmnek is pozitív lett és mégsem volt terhes ehelyett cisztát állapítottak meg. drukkolok, hogy babás legyél.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!