Találatok a következő kifejezésre: Biztonságosabb egy mögül netezni, mint ha (1 db)

Biztonságosabb egy router mögül netezni, mint ha a kábel közvetlen a gépbe van dugva, vagy az egész csak tűzfalbeállítás függő?

Legjobb válasz: Nekem van modemem is, az van bedugva a pc-be, és van routerem is, arról meg a laptopon megy a net. Semmi különbség nincs.

Nekem van modemem is, az van bedugva a pc-be, és van routerem is, arról meg a laptopon megy a net. Semmi különbség nincs.
persze, hogy van modemed, de a modem és a router kicsit más feladatot lát el. fogadni mernék, a modemed a router elõtt van. az pedig, hogy nem veszed észre, nem jelent semmit. ugyan mibõl vennéd észre? :) igen, biztonságosabb, mert a routerben un "hardveres" tûzfal van, na persze be kell állítani. "kivülrõl", azaz a netrõl (vagy nagyobb hálózatról) nézve a router mögötti gépeket (a routerrel együtt) egy eszköznek látszik. azaz csak a router látszik kintrõl (pontosabban a router ip címe), ami mögötte van, az "titok". na persze ezért a biztonságért bizonyos esetekben "megfizetsz", pont ezért. pl játékoknál, mikor a géped ip-je kell, hiába adod meg, mert ugye mint említettem, az kívülrõl nem látszik, tehát gyakorlatilag nem lehet vele mit kezdeni. persze erre is megvennek a trükkök, de valamit valamiért.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Eset Smart Security 6 vagy F-Secure Internet Security 2013? Tanácstalan vagyok. Jelenlegi felhasználók segítségét kérném.

5

A kérdésem az hogy valahonnan sikerült leszednem olyat hogy "MixiDJ Sreach", namánmost ez nekem nem kell;hogyan tudnék tőle megszabadulni? Hiába töröltem a Friefox kiegészítői közül, ez még is bennmaradt

1

Hogyan tudhatom meg a WIFI-m kódját?

A házban minden ami WIFIről működik automatikusan megjegyezte a kódot. Már rég volt beállítva.

3

Valaki más is használja az IP címem. Mit tegyek? Bővebben lent.

Szóval kaptam egy értesítést,miszerint valaki ugyanezt az IP címet használj. A wifim 100% biztonságos. A szomszédoknak van saját Wifijük így azt használják. Nagyon nem értek ehhez de megkérdem: Valaki aki például több km 10,100 vagy talán külföldön lakik, az esetleg nem használhatja ugyanazt az IP címet valami kémrendszer vagy hasonló segítségével??? Kritikát elfogadok mivel említettem NEM ÉRTEK HOZZÁ!
Előre is köszönöm:
K.M

6

A wifi hálózaton keresztül, ha valaki akar, hozzá tud férni a laptopom tartalmához?

Csak kíváncsi vagyok, semmi titkot nem rejtegetek :) A wifi le van kódolva, de egyszer még így is sikerült a szomszéd tini gyerekének rácsatlakoznia. Csak letöltött a netünkön keresztül. Az anyukája jött elnézést kérni. Ez azt jelenti, hogy az ilyesmi nem túl bonyolult dolog?

10

Hogyan tudnám vissza változtatni a kódomat?

Van egy kis gyerekem 4 éves és játszottaz ipadommal és a játék közben rá ment a beállítások alkalmazásra és tett rá egy kódott amire egyáltalán nem emlékszik. Tehát tudtok segíteni hogy hogyan tudnám meg vissza csinálni?

0

Milyen titkosítást használ a Google Chrome mikor eltárolja a jelszavakat?

Tudom hogy a ChromePass nevű program dekódolja a mentett jelszavakat de engem az érdekelne hogy milyen titkosítási eljárással tárolja a Chorme a jelszavakat.

1

HA veszek egy magánszemélytől egy hardver alkatrészt, de a garanciapapír nyílván az ő nevére szól, attól még tudom érvényesíteni a garanciát ha netán probléma lenne az adott alkatrésszel?

2

Ha belépek a saját gépemen egy barátom skype fiókjába akkor kap arról értesítést mint amilyet a facebook küld, hogy másik gépről/városból jelentkeztek be hozzá?

Egyébként létezik valamilyen módszer amivel meg lehet nézni, hogy xy-nak ki van fent a partnerlistáján?

1

Micro SD kártyám pát 7ig nm használtam és miután szerettem volna másolni adatot rá kért valami kódot amit persze nem álitottam be több memkarinál is jártam már igy! Mi lehet a gon megoldás létezik esetleg?

memóriakártya, mobiltelefon

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!