Találatok a következő kifejezésre: Biztonságosabb egy mögül (1 db)

Biztonságosabb egy router mögül netezni, mint ha a kábel közvetlen a gépbe van dugva, vagy az egész csak tűzfalbeállítás függő?

Legjobb válasz: Nekem van modemem is, az van bedugva a pc-be, és van routerem is, arról meg a laptopon megy a net. Semmi különbség nincs.

Nekem van modemem is, az van bedugva a pc-be, és van routerem is, arról meg a laptopon megy a net. Semmi különbség nincs.
persze, hogy van modemed, de a modem és a router kicsit más feladatot lát el. fogadni mernék, a modemed a router elõtt van. az pedig, hogy nem veszed észre, nem jelent semmit. ugyan mibõl vennéd észre? :) igen, biztonságosabb, mert a routerben un "hardveres" tûzfal van, na persze be kell állítani. "kivülrõl", azaz a netrõl (vagy nagyobb hálózatról) nézve a router mögötti gépeket (a routerrel együtt) egy eszköznek látszik. azaz csak a router látszik kintrõl (pontosabban a router ip címe), ami mögötte van, az "titok". na persze ezért a biztonságért bizonyos esetekben "megfizetsz", pont ezért. pl játékoknál, mikor a géped ip-je kell, hiába adod meg, mert ugye mint említettem, az kívülrõl nem látszik, tehát gyakorlatilag nem lehet vele mit kezdeni. persze erre is megvennek a trükkök, de valamit valamiért.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

HA veszek egy magánszemélytől egy hardver alkatrészt, de a garanciapapír nyílván az ő nevére szól, attól még tudom érvényesíteni a garanciát ha netán probléma lenne az adott alkatrésszel?

2

Ha belépek a saját gépemen egy barátom skype fiókjába akkor kap arról értesítést mint amilyet a facebook küld, hogy másik gépről/városból jelentkeztek be hozzá?

Egyébként létezik valamilyen módszer amivel meg lehet nézni, hogy xy-nak ki van fent a partnerlistáján?

1

Micro SD kártyám pát 7ig nm használtam és miután szerettem volna másolni adatot rá kért valami kódot amit persze nem álitottam be több memkarinál is jártam már igy! Mi lehet a gon megoldás létezik esetleg?

memóriakártya, mobiltelefon

0

A telefonom nem mutassa a memóriakártyát, de kártyaolvasóval a gépen jelzi de azt irja ki h formázzam meg, ha megformázom akk fog menni a telefonomon? Formázzam meg v nem?

Lesz valami baja v ilyesmi?akk minden ami volt rajta letörlődik?

1

Hogy tudom megváltoztatni a WIFIm kódját?

2

Olyan krédésem lenne, hogy van 1 gép xp vel. Egy rendszergazda messziről beletud mászni a gépbe, de olyan módon hogy bármit tehet benne bárhol?

Mit lehet vele tenni hogy lehet kizárni öt? Rendszer újratelepítés megoldaná? Amikor a gép neten van, azonnal a gépemen van és azt csinál amit akar. Minden variáció érdekel!sürgős lenne kiirtani öt a gépemröl

alaplap alapján nem tud csatlakozni hozzám? net szolgáltatót is váltottam már.

4

Gmailben hogyan tudom visszaállítani, hogy mentse a jelszót?

2

A minap a Google fiókom figyelmeztetett hogy gyanús bejelentkezés volt, be akartak lépni. Az IP címet beírtam a google-ba és egy japán Hefei, Anhui, China nevű helyre dobta a maps. Ilyenkor mit csináljak? Nem tehetek feljelentést?

Itt van az üzenet:

Kedves Ákos!

Valaki nemrég megpróbált egy alkalmazás segítségével bejelentkezni az Ön Google Fiókjába
([email protected]).

A bejelentkezési kísérletet megakadályoztuk, nehogy egy fiókfeltörő legyen az, aki megpróbál hozzáférést szerezni az Ön fiókjához. Kérjük, tekintse át a bejelentkezési kísérlet részleteit:

2013. augusztus 4. 23:20:52 UTC
IP-cím: 60.166.238.177
Hely: Hefei, Anhui, China

Ha nem ismerős Önnek ez a bejelentkezési kísérlet, elképzelhető, hogy valaki más próbál hozzáférni fiókjához. Azonnal jelentkezzen be fiókjába, és állítsa vissza jelszavát.

Jelszó visszaállítása

Ha ezt Ön végezte el, és gondjai vannak a fiókja elérésével, hajtsa végre a következő címen elérhető problémamegoldási lépéseket:
Üdvözlettel:
A Google Fiók csapata
Ezen az e-mail címen nem fogadunk válaszokat. További információért keresse fel a Google Fiók Súgót.

6

Miért riaszt be minden indításnál a vírusirtó a minerd. Exe fájlra? Vírus vagy mi lehet?

Amikor bekapcsolom a laptopot mindig kiírja hogy trójai vírust talált megnéztem mi az és a minerd.exe fájlt találta hibásnak! Utána néztem hogy mi is ez a fájl! De nincs magyarul...
Arra rájöttem hogy rendszerfájl és lassítja a gépet!!!
Ez hogy és hol lehet törölni egyáltalán kiszabad törölni?
Köszönöm
Várom válaszokat! :)

4

Gyors segítség kellene?

Volt laptopom, azon a nod32 volt de sajnos tönkre ment a laptop és vettem helyette egy számítógépet, leakartam tölteni a nod 32-t de nem engedi letölteni, mert rákattintok elindul és meg is áll tovább nem megy.
Most az avast-ra gondoltam, de nem tudom, hogy honnan tudnám letölteni ingyen, mert ha még sem jó akkor nem kell.
Valaki tud akkor segítsen!

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!