Találatok a következő kifejezésre: Bill a Hotelből meleg vagy sem (1 db)

Bill a Tokió Hotelből meleg vagy sem?

Bill a TH-ból meleg v sem?

Legjobb válasz: EZ UGYE MOST NEM EGY KOMOLY KÉRDÉS???

En a multkor mutattam anyukámnak egy képet Bill-rol és mivel nem ismeri megkérdeztem tole, hogy szerinte lány vagy fiú, és o azt mondta hogy szerinte csaj XD Tényleg nagyon szánalmas ez a Tokio Hotel, azt sem tudják hol van Tokio XD
Igaza van az elõttem lévõ válaszolóknak!!! Attól , hogy hasonlít az arca a csajokéra, még nem kell úgy öltözködnie mint a lányoknak:X
Nem meleg és a tesója sem
Tájékoztatlak titeket, hogy a 18. szülinapján nem õ írta ki, hanem az egyik rosszakarója és már nem szûz. Bill és Tom pedig egypetéjûek. Tom egy igazi szoknyapecér. :D És Istenem: tehet arról, hogy ilyen nõies az arca?????? NEM!!!!! Szóval, errõl ennyit.
Kit érdekel xD Vagányok azt kész:D Ti meg féltékenyek vagytok rájuk, mert egy kockák vagytok.Errõl ennyit.
aaajjj haggyuk máár
de bazeg ha még nõies is az arca attol még nem kéne úgy sminkelnie magát!!!!!! és szerintem hipper búza!!!
hát Bill elég érdekes 1 személyiség, de nem meleg. :D
nem az, és elég sokszor mondta már -.- az szerintem pedig hülyeség, hogy az ikreknél ez lenne... de ha szerinted így van, akkor itt van neked a bizonyíték, hogy Bill nem meleg (a képen ugye Tom van): http://4.bp.blogspot.com/_BbxLNRs6sKI/SxPlcKUal7I/AAAAAAAAIw..
nem meleg
EZ UGYE MOST NEM EGY KOMOLY KÉRDÉS???
a sok hül*e barom idi*ta kö*sög segg*ej irja hogy b*zi, pedig nem, nem a külsõ a lényeg, bas*szátok már meg!!! neki vannak érzelmei, nem ugy mint nktek, a sok állatnak a b*zi nak irja!!! Nem meleg. sok cikk szólt róla, hogy lányokkal látták, kikkel járt, stb. és aki nem olvas ijságot vagy nem használja a netet, ugy ahogy kell, az bújjon vissza az anyjába, hogy megkönnyebbüljön a világ. aszthiszem bátran mondhatom ezt az öszes th rajongó nevében!!!!
én azt hittem elõször h csaj XD
Mi az a TH? Tokio Hotel? És miért feltétel, hogy ha ikrek, és az egyik meleg, akkor a másik is az???
kályhát lehetne vele gyujtani : D
http://www.youtube.com/watch?v=EgVicY_ev9U csaó egy elõadót keresnék! Tudna valaki segíteni?
Jajj.. a Hokizó Foteles...tuti b.zi...
a bill az asszem csaj, szal alapból búza nem is lehet, csak leszbikus!
mindenbizonnyal biszexuális.Voltak barátnõi, ami arra enged következtetni, hogy valamilyen szinten szereti a lányokat.Kifejezetten tetszik neki ahogy írták már elõttem Mary-kate olsen, viszont már kb 4 éve (állítólag) nincs kapcsolata, vannak fiús vonásai, de ugyanakkor a lányos vonások is szinte egy szinten mozognak benne (értem én ahogy fogja a cigarettát, ahogy megy, ahogy gesztikulál).Nem lehet kimondani teljes bizonyossággal, hogy meleg, mert az a tény h volt barátnõje és az ahogy viselkedik ellentmond egymásnak.Nem szeretem a tokio hotelt, így külsõ szemlélõként és nem elfogultságból tudok erre a kérdésre válaszolni.
Szamit?ki akarsz kezdeni vele?
dehogy!!!!!!4
a 18 szülinapi partyán kiirta a hivatalos honlapjukra hogy meleg de néhány ora mulva letörölte de most komolyan ránézel és olyan mint egy csaj nem azért de nem tom hogy tetszet ennyi lánynak meg aztán 18 éves és szûz, évek ota nincs barátnõje és tök olyan az öltözködési stilusa mint egy csajnak szolval szerintem tuti az
Én szeretem a Tokio Hotel és nekem is bejön Bill és állithatom , hogy õ nem meleg mivel én láttam róla olyan képeket ami 5-4 hónaposak kb.., hogy egy csajjal kavart aki idõsebb , mint õ és feltehetõleg a sminkese és kicsit hasonlit az Olsen ikrekre akik bejönnek Billnnek.Szóval nem hiszem , hogy meleg bár tény , hogy néha annak tûnik és kicsit lányos de ez annak tudható be , hogy elvan kényesztetve!
tuti hogy buzi
szerintem transzvesztiták :DDDDDD
szánalom ez az egész együttes , , már ha nevezhetõ annak , , nem hasonlítanám össze pl.: az IRON MAIDEN -el :D
talán bisex...de honnan veszed h Tom is meleg lenne?Attól mégh egypetéjûek attól még nem biztos, sõt ez hülyeség!
Szerintem sem meleg a Bill.ÉS vannak számai amin kicsit hippis számomra de szívhezszóloak a szövegei, ezért szeretem. ÉS igaza volt annak aki azt írta nem tehet róla, hogy lányos az arca õ ilyen és ilyennek kell elfogadni. Tény, hogy nem mindenkinek tetszik a tokió hotel.(Izlések és pofonok)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

100A-es akksihoz (dízel autóba) max. Mekkora hangcuccot lehet tenni elkerülve a lemerítést?

3

Cicababás zenék? :D

na szval..lényeg.
gólyabál lesz nálunk és cicababákat fogunk játszani.
és olyan zenék kellenének amik ilyen nagyon, nyávogós hisztis, cuki lányos.
mint az "I am barbie girl'
:D linkelnétek ilyeneket?

6

Jó Halloweeni zenék?

Olyanokra gondolok, mint pl. Thriller vagy This Is Halloween... Többet tudnátok mondani?

0

Szép szerelmes számok?

Hali, légyszives írjatok szerintetek szép szerelmes számokat (kérlek tényleg vegyétek komolyan nem hülyeségeket szeretnék válaszként kapni) köszönöm!

3

Melyik az a szám amelyikben egy esküvő van, de a vőlegény faképnél hagyja a menyasszonyt?

2

Megtudná valaki nekem mondani, hogy az alábbi reklámban milyen zene hangzik el?

http://www.youtube.com/watch?v=ndgAYD8TdsI

2

Valaki megtudja mondani hogy melyik zenék szólnak a videó alatt?

Http://www.youtube.com/watch? V=A7di2sltFgo

4

Mi a zene címe, Szlovák?

Az Európa 2 szokott menni egy népdal szerűség ami mixelve van

1

Rockerek! Ti hallgattok más zenét is a rockon és a metálon kívül?

ocker vagyok, de kicsit zavart az hogy egy másik rocker azt mondta nem vagyok rocker, CSAK MERT MÁS STÍLUSÚ ZENÉT IS HALLGATOK !

17

Ismeritek ezt a zenét?

A klippben: egy páran táncolnak élen az éneklő sráccal a csaj akinek énekli meg egy virágos kanapéban ül keresztbetett lábbal és egyszer csak piros foltos lesz a lába.:) jobban nem tudom elmagyarázni de nagyon kéne.Légyszi írjatok.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!