Találatok a következő kifejezésre: Bill a Hotelből (3 db)

Bill a Tokio Hotelből tényleg meleg?

Legjobb válasz: édes drága angyalom! mikor fogod végre fel hogy Adam és Bill két külön világ! Adamnek semmi szüksége arra hogy másolja Bill-t! Amúgy az ég világon sehol nem mondott ilyet Adam hogy másolja!:D És az hogy tetszik neki nem azt jelenti hogy halálosan szerelmes belé! Ha nagyobb leszel meg tudod a különbséget a két dolog között! Ezért felesleges volt szóba hoznod Adam-et:D És szépen leírtad amit a Bravo megírt gratulálok hogy még mindig hiszel az ilyen szennylapoknak;)

édes drága angyalom! mikor fogod végre fel hogy Adam és Bill két külön világ! Adamnek semmi szüksége arra hogy másolja Bill-t! Amúgy az ég világon sehol nem mondott ilyet Adam hogy másolja!:D És az hogy tetszik neki nem azt jelenti hogy halálosan szerelmes belé! Ha nagyobb leszel meg tudod a különbséget a két dolog között! Ezért felesleges volt szóba hoznod Adam-et:D És szépen leírtad amit a Bravo megírt gratulálok hogy még mindig hiszel az ilyen szennylapoknak;)
Szerintem is leszbikus.
Hát ja, leszbikus :)
nem, csak nincs ideje lányokra. amúgy most adam lambert miatt újra felhozták a témát.:/
07-22 18:06 Most mi köze ennek Adam Lambert-höz? Amúgy szerintem annyira mindegy:) Ha szereted ne a szexualitása miatt szeresd!
08:50 nem tudom ezt mire írtad olvasd el még egyszer a kommentet amit írtam légyszíves:D
Melyik interjúnak drágám? Amit a Bravo írt?:D Istenem! Nem mondod hogy nekem szeretnéd megmagyarázni hogy mit mondott Adam és mit nem? Komolyan a Bravo-s cikket szeretnéd nekem itt bemagyarázni?:D Édes Istenem! Hogy lehet hogy még mindig vakon bíztok a szennylapokban?:D jajj-.- Szívem Adam már jó rég ebben a stílusban tevékenykedik más kérdés hogy te csak most hallottál róla:D
pedig másolja. nuygodtan utána lehet nézni az interjúknak.
"Ha nagyobb leszel meg tudod a különbséget a két dolog között!" Ha nagyobb leszel le fogod szarni mind a kettõt egészséges esetben.
Kicsit unom már hogy folyton megy a b*zizás! Nem teljesen mindegy hogy kinek mi a szexualitása? Foglalkozzatok inkább a zenéjükkel. Tanuljátok meg már mik is az igazi értékek az életben! Adam Lambert-rõl meg le lehet akadni már végre, mert k*rvára semmi köze Billhez! Adam több ideje van a szakmában mint a Tokio Hotel és már akkor ilyen volt a stílusa mikor Bill még csak kisiskolás volt! Egyedi stílusa van ami semmiben sem hasonlít Billéhez. Annyit mondott hogy Bill szép. Ezzel le is lehet zárni a vitát!
azért kapcsolódik hozzá, mert adamnek bill az ideálja.lemásolja a stílusát és imádja azokat a hajakat, amik billnek voltak. és ezt be is vallotta.
A Férfiakat szereti De nem meleg mivel nõ!:)
20:39-es vagyok! Igaza van az elõttem szólónak! Nem azért de minek szóltok bele ha nem is tudtok semmit Adamrõl? Fogalmatok sincs róla mióta zenél, milyen a stílusa és miért ilyen a stílusa. Olvassátok csAK a Bravot az való nektek! De Adammel kapcsolatban ne írj ha fogalmad sincs róla ki az! Nem mondom hogy nézz utána, mert akkor elõvennéd az IM-et és társait. Még túl fiatalok vagytok ahhoz hogy le tudjátok szûrni azt hogy mi igaz és mi nem! És elég ostoba dolog olyanban véleményt nyilvánítani amirõl halvány lila fogalmad sincs!

Bill a Tokió Hotelből meleg vagy sem?

Bill a TH-ból meleg v sem?

Legjobb válasz: EZ UGYE MOST NEM EGY KOMOLY KÉRDÉS???

En a multkor mutattam anyukámnak egy képet Bill-rol és mivel nem ismeri megkérdeztem tole, hogy szerinte lány vagy fiú, és o azt mondta hogy szerinte csaj XD Tényleg nagyon szánalmas ez a Tokio Hotel, azt sem tudják hol van Tokio XD
Igaza van az elõttem lévõ válaszolóknak!!! Attól , hogy hasonlít az arca a csajokéra, még nem kell úgy öltözködnie mint a lányoknak:X
Nem meleg és a tesója sem
Tájékoztatlak titeket, hogy a 18. szülinapján nem õ írta ki, hanem az egyik rosszakarója és már nem szûz. Bill és Tom pedig egypetéjûek. Tom egy igazi szoknyapecér. :D És Istenem: tehet arról, hogy ilyen nõies az arca?????? NEM!!!!! Szóval, errõl ennyit.
Kit érdekel xD Vagányok azt kész:D Ti meg féltékenyek vagytok rájuk, mert egy kockák vagytok.Errõl ennyit.
aaajjj haggyuk máár
de bazeg ha még nõies is az arca attol még nem kéne úgy sminkelnie magát!!!!!! és szerintem hipper búza!!!
hát Bill elég érdekes 1 személyiség, de nem meleg. :D
nem az, és elég sokszor mondta már -.- az szerintem pedig hülyeség, hogy az ikreknél ez lenne... de ha szerinted így van, akkor itt van neked a bizonyíték, hogy Bill nem meleg (a képen ugye Tom van): http://4.bp.blogspot.com/_BbxLNRs6sKI/SxPlcKUal7I/AAAAAAAAIw..
nem meleg
EZ UGYE MOST NEM EGY KOMOLY KÉRDÉS???
a sok hül*e barom idi*ta kö*sög segg*ej irja hogy b*zi, pedig nem, nem a külsõ a lényeg, bas*szátok már meg!!! neki vannak érzelmei, nem ugy mint nktek, a sok állatnak a b*zi nak irja!!! Nem meleg. sok cikk szólt róla, hogy lányokkal látták, kikkel járt, stb. és aki nem olvas ijságot vagy nem használja a netet, ugy ahogy kell, az bújjon vissza az anyjába, hogy megkönnyebbüljön a világ. aszthiszem bátran mondhatom ezt az öszes th rajongó nevében!!!!
én azt hittem elõször h csaj XD
Mi az a TH? Tokio Hotel? És miért feltétel, hogy ha ikrek, és az egyik meleg, akkor a másik is az???
kályhát lehetne vele gyujtani : D
http://www.youtube.com/watch?v=EgVicY_ev9U csaó egy elõadót keresnék! Tudna valaki segíteni?
Jajj.. a Hokizó Foteles...tuti b.zi...
a bill az asszem csaj, szal alapból búza nem is lehet, csak leszbikus!
mindenbizonnyal biszexuális.Voltak barátnõi, ami arra enged következtetni, hogy valamilyen szinten szereti a lányokat.Kifejezetten tetszik neki ahogy írták már elõttem Mary-kate olsen, viszont már kb 4 éve (állítólag) nincs kapcsolata, vannak fiús vonásai, de ugyanakkor a lányos vonások is szinte egy szinten mozognak benne (értem én ahogy fogja a cigarettát, ahogy megy, ahogy gesztikulál).Nem lehet kimondani teljes bizonyossággal, hogy meleg, mert az a tény h volt barátnõje és az ahogy viselkedik ellentmond egymásnak.Nem szeretem a tokio hotelt, így külsõ szemlélõként és nem elfogultságból tudok erre a kérdésre válaszolni.
Szamit?ki akarsz kezdeni vele?
dehogy!!!!!!4
a 18 szülinapi partyán kiirta a hivatalos honlapjukra hogy meleg de néhány ora mulva letörölte de most komolyan ránézel és olyan mint egy csaj nem azért de nem tom hogy tetszet ennyi lánynak meg aztán 18 éves és szûz, évek ota nincs barátnõje és tök olyan az öltözködési stilusa mint egy csajnak szolval szerintem tuti az
Én szeretem a Tokio Hotel és nekem is bejön Bill és állithatom , hogy õ nem meleg mivel én láttam róla olyan képeket ami 5-4 hónaposak kb.., hogy egy csajjal kavart aki idõsebb , mint õ és feltehetõleg a sminkese és kicsit hasonlit az Olsen ikrekre akik bejönnek Billnnek.Szóval nem hiszem , hogy meleg bár tény , hogy néha annak tûnik és kicsit lányos de ez annak tudható be , hogy elvan kényesztetve!
tuti hogy buzi
szerintem transzvesztiták :DDDDDD
szánalom ez az egész együttes , , már ha nevezhetõ annak , , nem hasonlítanám össze pl.: az IRON MAIDEN -el :D
talán bisex...de honnan veszed h Tom is meleg lenne?Attól mégh egypetéjûek attól még nem biztos, sõt ez hülyeség!
Szerintem sem meleg a Bill.ÉS vannak számai amin kicsit hippis számomra de szívhezszóloak a szövegei, ezért szeretem. ÉS igaza volt annak aki azt írta nem tehet róla, hogy lányos az arca õ ilyen és ilyennek kell elfogadni. Tény, hogy nem mindenkinek tetszik a tokió hotel.(Izlések és pofonok)

Bill a Tokio Hotelböl Tényleg meleg? Mármint lezbikus vagy mi? :D

Legjobb válasz: nem meleg, csak így érdekesebb a figurája

nem meleg, csak így érdekesebb a figurája
nem meleg, hanem lány :D
Hát lezbikus nem lehet mert elvileg fiú :s

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!