Találatok a következő kifejezésre: Bill Clinton milyen tisztségben van (1 db)

Bill Clinton most milyen "tisztségben" van?

Dolgozik még a politikában, ha igen, mit?

Legjobb válasz: Már semmilyen tisztségben nincs. Õ az exelnökök egyike, és lehet, hogy õ lesz elsõ "first gentleman".

Már semmilyen tisztségben nincs. Õ az exelnökök egyike, és lehet, hogy õ lesz elsõ "first gentleman".
ELÕADÁSOKAT IS TART KÜLFÖLDÖN JÓ PÉNZÉRT.
Irodaja Manhattan Harlem nevu negyedeben talalhato.
Jelenleg felesége választási kampányában segédkezik
A tékozló férj, aki kárpótolja megcsalt nejét.
Eh, azt neki Hillary már rég megbocsátotta. Csak a média fújta fel ennyire, hogy az amcsik az erkölcsiség netovábbjaként tûnjenek fel a világ elõtt. "az vesse rám az elsõ követ, aki bûntelen"
Jelenleg hivatalosan "elnök", ugyanis Amerikában a leköszönõ exelnököknek hivatalosan halálukig jár a megszólítás, és hivatalosan ez a tisztség, még ha nem is gyakorolhatják.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Meddig fog növekedni a munkanélküliség az EU-ban illetve az eurózónában?

Meddig fogják ezt bírni az emberek?

A jelenlegi tendencia:

Eurózóna:12% az átlag

Akik a legjobban állnak :Ausztria 4,7% , Németország 5,3 % ,Luxemburg 5,7% ,
legmagasabb:Spanyolország 26,9 , Görögország 26,8

Közép-Kelet-Európa

Magyarország:10,5
Szlovákia:14,2
Lengyelország:10,7
Csehország:7,2
Románia:7,5

Az EU-s átlag 10,19%.

Mikor fog ez csökkenni várhatóan?

Az lenne a legjobb ,ha mindenütt 5% körül lenne.

3

Ha kilépnénk az EU-ból, mi történne az uniós országokban dolgozó magyarokkal?

A kilépéssel megszűnne a szabad munkavállalás. De aki már korábban kiköltözött dolgozni, annak milyen lenne a helyzete?

7

Melyik a legjelentősebb város az elcsatolt (volt magyar) területeken?

Úgy értem, hogy melyik a legnépesebb, leginkább fontos volt magyar város a határokon kívül?

15

A volt szocialista blokk-ban élök medig türik a kapitalista kizsákmányolást, lesz e valaha az ott élöknek élhetö életük?

32

Megéri Németországba íratni az állandó lakcímemet ha apám ott él?

Édesanyám meg Apám külön él és apám kint él Németországban felajánlotta azt ,hogy ha oda vagyok bejelentve akkor kapnék 180 Eurót havonta amire nekem eléggé szükségem lenne , mert főiskolára évente 400 ezer forintot kell költenem (+ könyvek vizsga díj stb ). Első kérdésem ,hogy ez tényleg így van -e illetve megéri-e mitől esek el gondolom főiskolánál részösztöndíjtól meg akár Diákhiteltől alapból ,de azon felül dolgozhatok-e meg tanulhatok úgy hogy itthon csak ideiglenes címem van Tb-t megtudom -e valahogy oldani milyen buktatókat tudtok ebben az élméletben .

3

Mi kell ahhoz, hogy az USA-ban lehessek politikus?

6

Milyen hatása lesz annak, hogy Afrika népessége 3, 5 milliárdra nő 2100-ig?

1950-ben még csak 230 millióan laktak a kontinensen, jelenleg 1 milliárd fölött, 2050-re várhatóan 2,15 milliárdra nő a népesség, utána lassuló ütemben, de tovább növekszik.

Pákó szülőhazája, Nigéria jelenleg 160 milliós ország, ez 2050-re 400 millió, 2100-ra 700 millió lesz, így ez az egyetlen afrikai ország népesebb lesz, mint egész Európa.

46

A Szlovákok mért ennyire rasszisták velünk szemben?

Magyar zászlót égetnek, a szlovák rendőrök megverik a magyar szurkolókat, megvernek és bebörtönöznek ha magyarul mersz beszélni Szlovákiában, A Szlovák vezetőségnek nem tetszik ha a szlovák ringer olyan feliratú kamionnal mennek ki a magyarok hogy HUNGARORING

27

Zsidó holokauszttal kapcsolatban IGÉNYES kérdés. Nem sántít valami?

Előre szólok, hogy nem tagadom a holokausztot, és csak olyan írjon ide, aki végigolvasta azt amit összegyűjtöttem olyan helyekről ami mindenki számára elérhető, alpári kommenteket nem kérek, úgy mint üres szavakkal való dobálózást sem!
Itt van ez a fotó:
Ez az eredeti emléktábla, ami az emlékhelyen, Lengyelországban. 1947-ben megnyílt a múzeum, Izrael állam létrehozásának támogatása céljából sor is került az első kiállítására. Később 19 ilyen táblát helyeztek ott, mindet különböző nyelven, ezzel a szöveggel:
Four Million people suffered and died here at the hands of the Nazi murderers between the years 1940 and 1945.
A 4 millió 4,1 millióról lett lekerekítve az állami múzeum által, amit leginkább Rudolf Höss "vallomása" alapján tudnak, aki 2,5 évig vezette a tábort. Nürnberg után az emberekbe beleerőszakolták ezt a 4 milliót, akárki aki ezt megkérdőjelezte, azt megbüntették. Sokan elvesztették a munkájukat, eltűntek stb..Szóval ez egy elfogadott tény volt az embereknek, és maguk között sem nézték jól szemmel azt, aki azt hitte, hogy ez a szám kicsit túlzás lenne. Ez egyre megkérdőjelezhetetlenebbé vált, egészen 1990-ig ( a kommunizmus bukása utánig),amikor is a USSR kiadta az ún "Death Registry Volumes"-t, és ezért az egész zsidó közösségnek nem volt más választása, minthogy hivatalosan (persze minél kevesebb feltűnéssel) újragondolja ezt a 4 milliót, és le is cserélték az eredeti táblákat azokra, amik még ma is ott vannak. Ez áll rajta:
For ever let this place be a cry of despair and a warning to humanity, where the Nazis murdered about one and a half Million men, women and children from various countries of Europe. Auschwitz – Birkenau 1940 – 1945

Igen, 2,5 millió különbség (!!!!). magyarán majdnem egy fél évszázadig, a 2. világháború után az embereken agymosást hajtottak végre, hogy elfogadják azt, hogy 4 milliót végeztek ki ebben a táborban! Aki ezt megkérdőjelezte, az neo-náci, rasszista, antiszemita meg ki tudja még mi, úgy látszik ez az ütőkártya azóta megmaradt az emberek kezében..
Mit szólnátok, ha valaki azt mondaná, hogy még a 1,5 millió is túlzás? nyílván holokauszttagadónak könyvelnétek el, vagy nem is tudom.. Hát még mindig vannak meglepetések úgy néz ki mindenki számára, úgyanis.. Az Amerkai Egyesült Államok Holokauszt-emlékezeti Múzeuma (US Holocaust Memorial Museum) honlapján (ushmm.org) ez a szöveg található:
"At least 960,000 Jews were killed in Auschwitz. Other victims included approximately 74,000 Poles, 21,000 Roma (Gypsies), and 15,000 Soviet prisoners of war; and 10,000-15,000 members of other nationalities (Soviet civilians, Czechs, Yugoslavs, French, Germans, and Austrians)."

Az 1,1 millió és a 4 millió között elég szignifikáns a különbség, itt nem pár százalékról beszélünk, hanem majdnem 400% (!!) különbségről! Szóval a hivatalos szám az évek során egyre kisebb és kisebb lett, és még talán nincs is vége a csökkenésnek, ennek ellenére az emléktáblákat meghagyták. Ez mégis mennyire tünteti fel hitelesnek a többi információt a holokausztról? És a megválaszolhatatlan kérdés: A Nürnberg-i per után 6 millió zsidó áldozatról beszéltek, amit az egész világháború megkövetelt, a teljes időszaka alatt, hogy lehet, hogy ez a 6 millió megmaradt a mai napig, amikor nyílvánvalóvá vált mindenkinek, hogy nem annyi áldozata volt Auschwitz-ban, mint amennyit akkor állítottak?

Ezeket az információkat mindenki számára elérhető helyekről szedtem össze, nem tagadom a holokausztot, ez csupán egy apró részletére vonatkozik az egész dolognak, és látjátok milyen fejetlenség uralkodott körülötte..

64

Az EU azért kezd egyre diktatórikusabb lenni, mert az egyik vezetője kommunista volt?

Barossóra gondolok.

Éppúgy , mint a magyar parlament egyes személyei , ez a gerinctelen, magyarellenes Barossó is jelentős személy volt a portugál pártállamban.

Lassan a svájci kantonoknak több a szuverenitása meg a szabadsága , mint az Eu tagállamoknak.
Mindenbe beleszólnak , beleütik az orrukat ,semmi nem jó nekik.

Ez a Barossó meg ez a Viviane Reding magyarellenes és ilyenek vezetik ezt a gazdasági uniót..kész vicc.

A másik ,az EU-ban filozófus meg történész végzettségűek oktatnak ki jogász végzettségűeket a jogokról.
Miféle kontárság ez?

Egyből összeáll a kép ,hogy az EU miért kezeli a kommunista dolgokat olyan kettős mércével és nem helyeslik a felelősségre vonást meg az elszámoltatást.

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!