Találatok a következő kifejezésre: Bill Clinton milyen (1 db)

Bill Clinton most milyen "tisztségben" van?

Dolgozik még a politikában, ha igen, mit?

Legjobb válasz: Már semmilyen tisztségben nincs. Õ az exelnökök egyike, és lehet, hogy õ lesz elsõ "first gentleman".

Már semmilyen tisztségben nincs. Õ az exelnökök egyike, és lehet, hogy õ lesz elsõ "first gentleman".
ELÕADÁSOKAT IS TART KÜLFÖLDÖN JÓ PÉNZÉRT.
Irodaja Manhattan Harlem nevu negyedeben talalhato.
Jelenleg felesége választási kampányában segédkezik
A tékozló férj, aki kárpótolja megcsalt nejét.
Eh, azt neki Hillary már rég megbocsátotta. Csak a média fújta fel ennyire, hogy az amcsik az erkölcsiség netovábbjaként tûnjenek fel a világ elõtt. "az vesse rám az elsõ követ, aki bûntelen"
Jelenleg hivatalosan "elnök", ugyanis Amerikában a leköszönõ exelnököknek hivatalosan halálukig jár a megszólítás, és hivatalosan ez a tisztség, még ha nem is gyakorolhatják.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez most igaz, vagy légből kapott dolgok?

https://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd..

Elég [email protected]ós,ha tényleg igaz,amit írnak.

7

A sztálingrádi csata tekinthető tulajdonképpen a második világháború Mohácsának? Miért/miért nem?

6

Amerika császára bolond volt vagy zseni?

4

Angela Merkel politikája (gazdaság+kultúr) mennyiben különbözik Orbán Viktorétól, a Fidesztől?

Igaz az az állítás, hogyha a CDU rezsicsökkentést hajtott volna végre, akkor bőven 50% fölött teljesítettek volna és 2/3-al ülhetnének a Reichstagban?

Csak nem merték ezt megtenni? (a rezsicsökkentést)

9

Elment teljesen az eszuk az embereknek?

A mai" eredmenyek"
Kenya 59 halott ( egyenlore )
Pakistani robbantas : 75 halott
Iraqi robbantas 60 halott
Es meg nincs is vege a napnak

14

Guam mikor lesz az USA szövetségi állama és erre mennyi az esély?

1

Szerintetek a Szíriai vegyifegyver támadásról is filmet készítenek?

Mint a 9/11-ről?

2

Mit akartak Bolíviában Eduardó Flores, és Tóásó Előd elérni? Tényleg megakarták ölni Eva Morales elnököt?

5

Jó ötletnek tartjátok?

Az Antarktiszról szól a tervem és annak politikai helyzetét szabályozza:
A jelenlegi kb. 2000 antarktiszi lakos antarktiszi állampolgárrá válik. A területi igények érvényüket vesztik,és Antarktiszon a szigetekkel együtt létrejön egy Antarktiszi Állam,mint a világ második legnagyobb országa,bár a 2 ezres lakossága túl kicsinek bizonyulna. És ahhoz,hogy legalább 1 fő/km2-es népsűrűséget érjünk el,ahhoz körülbelül 15 millió embernek kellene Antarktiszra költöznie,de ez valószínűleg nem történne meg. Ettől függetlenül lakosokat toboroznánk,akiknek addig,ameddig nem építik fel a saját életüket,addig finanszíroznánk az életét - én például vállalnám,hogy Antarktiszra költözök,de persze csak a családdal és a barátaimmal együtt,a környezetem ugyanis rajong a hidegért,én pedig a politikáért és az államvezetésért. A létrejött Antarktiszi Államszövetséget a jelenlegi területek szerint osztanánk fel,a három átfedő igény pedig a szomszédos területhez kerülne. Ezek a területek az eredeti nevüket kapnák,azaz a következőket:

- Új-Britannia antarktiszi terület
- Ross antarktiszi terület
- Adélie antarktiszi terület
- I. Péter-sziget
- Új-Ausztrália antarktiszi terület
- Maud királyné föld
- Új-Argentína antarktiszi terület
- Új-Chile antarktiszi terület
- + egy kevésbé hideg,tehát partvidéki területen alapított város,az Antarktisz fővárosa,melynek nevét még nem terveztem meg.
Az egyes tagállamok hasonlóan működnének,mint a többi föderáció tagjai.
Ezek a területek a jelenlegi területi igényekből alakulnak át. Minden területen két-három települést alapítanánk egyelőre,majd később még többet. Igaz,hogy óriási munka lenne,de idővel meghozná gyümölcsét. Az Antarktiszi Szövetségi Köztársaság ezenkívül védené a környezetet,hogy a 14,5 millió négyzetkilóméteres köztársaság megmaradhasson az antarktisziaknak. Mivel a lakosok nem értenék meg egymást,az "alapító lakosok" körében megalkotnánk egy közös,könnyen elsajátítható nyelvet,mely az indoeurópai nyelvek keveréséből jön létre,és az állampolgárság alapfeltétele az antarktiszi nyelv tudása lenne. Ezenkívül szorgalmaznánk a külföldi befektetőket,és termőföldeket is vásárolnánk jó talajjal rendelkező országoktól,melyek közel vannak Antarktiszhoz,így nem kerül nagyon sokba a szállításuk,így nem kellene olyan sokat importálni,mert a saját termékünkről lenne szó,csak azt máshol termeltük meg. Amennyiben egy egységes antarktiszi állam létrehozásáról lenne szó,én azt garantáltan támogatnám. Kérlek,tűrhető hangnemben válaszoljatok,mert hogyha nyomdafestéket nem tűrő hangnemben válaszoltok,azt nem fogadom el! Megmondhatjátok szépen is azt,hogyha szerintetek a tervnek nincs értelme. Köszönöm a válaszokat előre is!

11

Titónak hogyan sikerült ilyen eredményesen új nemzetet kreálnia?

Ugye Tito alkotta meg a modern macedón identitást, nyelvet és országot.
De hogy sikerült ilyen eredményesen? Mert a macedónok bolgárnak tartották magukat, ma pedig eszük ágában sem lenne közösködni a bolgárokkal, mert az ősi makedónok leszármazottainak tartják magukat, és hatalmas nemzettudatuk van.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!