Találatok a következő kifejezésre: Biciklizéssel melyik lehet (3 db)

A biciklizés melyik izmokat erősíti? Fogyni lehet tőle?

Legjobb válasz: A lábat erõsíti és a szív- és érrendszert. Fogyni is lehet tõle, ha ezzel kalória mínuszba kerülsz. Tehát étrendfüggõ is.

A lábat erõsíti és a szív- és érrendszert. Fogyni is lehet tõle, ha ezzel kalória mínuszba kerülsz. Tehát étrendfüggõ is.
Lehet fogyni, tavaly bringaszezonban le is fogytam 7-8kg-ot, de nem sokáig tartott. Fõleg a lábizmok erõsödnek, de stílustól függõen szinte mindenik izmot megdolgoztatja.

A biciklizéssel mely testrészeket lehet formálni?

Legjobb válasz: fõleg a comb de erõs fokozaton a leghasznosabb! Erõsíti a vádlikat a popót és egy kicsit a hasat is, hátat is. A közérzeted is jobb lesz!

fõleg a comb de erõs fokozaton a leghasznosabb! Erõsíti a vádlikat a popót és egy kicsit a hasat is, hátat is. A közérzeted is jobb lesz!
Én a biciklizéssel fogytam le.Ha ülsz a biciklin akkor csak a combot és a vádlit erõsíti de azokat nagyon.Ha állsz rajta akkor a csukját, vállat, hátat és a karokat edzi.Voltaképpen az egész felsp testet.
Ha fiu vagy es kemeny a szek a hereidet is formalni fogja a sok biciklizes!
Utolsó, ezt hogy érted?
és ha elesel akkor akármelyik testrészedet megformálja fél másodperc alatt

Biciklizéssel melyik testrészeket lehet a leghatékonyabban formáni? Mennyit biciklizzek?

Legjobb válasz: Ha kérdésed a zsírleadásra vonatkozik, akkor nincs helyi fogyasztás. Ha az izomnövekedésre, akkor nem túl nehéz a válasz, comb és vádli. Fogyáshoz állandó, egyenletes 130 körüli pulzussal érdemes tekerni. Erõsítéshez, viszont keményen oda kell lépni a pedálra, hegymenetek, sprintek, intervallum kardio

Ha kérdésed a zsírleadásra vonatkozik, akkor nincs helyi fogyasztás. Ha az izomnövekedésre, akkor nem túl nehéz a válasz, comb és vádli. Fogyáshoz állandó, egyenletes 130 körüli pulzussal érdemes tekerni. Erõsítéshez, viszont keményen oda kell lépni a pedálra, hegymenetek, sprintek, intervallum kardio
Biciglizéssel egyik testrész sem formálódik.Nekem sajnos kötelezõ minden nap bicigliznek mert egy kicsit messze lakok a sulitól is, a bolttól is meg mindentõl.De nem vettem észre hogy bármim is formálódott volna. max.erõsebbek lesznek a lábaid. Futással többre mész, vagy járj konditerembe, lovaglásnál pl. a comb és a fenék izmosodik.
Én 92 kg voltam, 1 hónapja most 88 vagyok, nem nagyon figyelek oda, mit eszek de naponta biciklizek, elõtte meg semmit nem mozogtam. Ahol van izomlázad, azt fogyassza. A szomszédom, kb 150 kg, és rendszeresen biciklivel jár munkába, ami amúgy gyalog 25 perc, lehet ha ennyit se tekerne 155 kg, lenne, nem tudom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!