Találatok a következő kifejezésre: Biciklitől fogyok (2 db)

Biciklitől fogyok?

nem szoba

Legjobb válasz: A biciklitõl nem biztos, hogy fogysz. Attól függ, hogy súlyra gondolsz-e? Mert ha igen akkor nem biztos hiszen izmot is pakolsz fel... De ha fogyni szeretnél kitûnõ mozgás a diéta elõsegítéséhez... De ha fogyni szeretnél csökkencsd a ch bbevitelt...

A biciklitõl nem biztos, hogy fogysz. Attól függ, hogy súlyra gondolsz-e? Mert ha igen akkor nem biztos hiszen izmot is pakolsz fel... De ha fogyni szeretnél kitûnõ mozgás a diéta elõsegítéséhez... De ha fogyni szeretnél csökkencsd a ch bbevitelt...
Ne foglalkozz a kilokkal. A biciklizes fantasztikusan megemeli a fenefedet, feszesiti a combod, de tetotol talpig atmozgat. Ha csak a varosban-faluban biciklizgetsz, az nem az igazi, de ha folyamatos, hajtosabb minimum fel orakra ki tudsz menni valahova az nagyon jot tesz. Nalunk Duna toltes van, en oda jarok. Hidd el, nagyon jot tesz es szerintem viszonylag gyorsan latvanyos a valtozas! Hajra!
van itt egy valaki aki igen jól leírta melyik mozgástol lehet fogyni. a lényeg minden mozgásnál, hogy milyen eröltetetten csinálod. a zsírégetö fázis nem egy megeröltetö mozgás inkább hosszabb ideig (legalább egy óráig) történö aktiv mozgás. Nem az mikor kiköpöd a beled is mert nem kapsz levegöt. szóval egy órás normális tempóban való biciklizés több zsírt éget mint egy eröltettet hegymenet. és ahogy írták nagyon szép feneket csinál.

Biciklitől mindenhonnan fogyok?

Legjobb válasz: Semmitõl sem fogysz mindenhonnan. Nemed, korod és alkatod alapján fogysz elõbb innen, vagy onnan.

Semmitõl sem fogysz mindenhonnan. Nemed, korod és alkatod alapján fogysz elõbb innen, vagy onnan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!