Találatok a következő kifejezésre: Bezárhatnak egy azért, mert ott ismerunk (1 db)

Bezárhatnak egy klubbot azért, mert ott ismerunk meg valakit a barátnommel, akitol késobb loptak és megverték?

szoval feljelenthetik a tulajdonosát a klubbnak???... Ugy volt hogy elmentem a barátnommel egy szorakozo helyre, csak cola-t ittunk, semmi mást, aztán oda ult hozzánk két csaj és normálisan elbeszélgettunk veluk, de eltunk a barátnom táskája eltunt és amikor már vissza mentunk a klubban, a két csaj akkor indult hazafele, aztán megláttuk náluk a táskát, elvettuk de a mobil telefont nem akarták vissza adni, se a pénzt... aztán az egyik csaj neki esett a barátnomnek és ossze-vissza rugdosta és utte, de ezt már az egész rokonság tudja... mindez tegnap éjszaja tortént...még nem vagyunk 18-ak ugyhogy nemtudom mi lessz, de ha tud valaki akkor segítsen megválaszolni a kérdést, elore is koszi!:) (mi is csajok vagyunk)

Legjobb válasz: A klub tulaja nem felelõs a történtekért. Ha a villamoson kilopják a zsebedbõl a pénztárcádat, akkor se jelentheted fel a BKV-t, mint felelõst - illetve feljelentheted, de sok eredménye nem lesz. Viszont ha ilyen "közeli" viszonyba kerültetek a tettesekkel, miért nem õket jelentitek fel? Hiszen pontos személyleírást tudnátok adni, és itt már nemcsak lopásról, hanem tettlegességrõl is szó van (ha igaz, amit írsz). Mondjuk illett volna megvédened a barátnõdet a másik csajtól, hogy ne verje össze..

A klub tulaja nem felelõs a történtekért. Ha a villamoson kilopják a zsebedbõl a pénztárcádat, akkor se jelentheted fel a BKV-t, mint felelõst - illetve feljelentheted, de sok eredménye nem lesz. Viszont ha ilyen "közeli" viszonyba kerültetek a tettesekkel, miért nem õket jelentitek fel? Hiszen pontos személyleírást tudnátok adni, és itt már nemcsak lopásról, hanem tettlegességrõl is szó van (ha igaz, amit írsz). Mondjuk illett volna megvédened a barátnõdet a másik csajtól, hogy ne verje össze..
A kérdező hozzászólása: De én védeni akartam, de énis meg voltam ijedve... amugy nem mi, hanem a barátnom szulei akarják feljelenteni oket....és attol félek h a klubbot jelentik fel...
A klubot nem tudja feljelenteni, még ha akarja sem. Ott a helyszínen kellett volna rendõrt hívni. Akkor jó eséllyel lehetett volna belõle "valami". Így nem igazán hiszem, hogy bármilyen pozitív eredménye lesz.
ahogy írták a klubbnak semmi köze, max ha kiderül akkor azokat a lányokat kitílthatják onnan. de nektek igen is akik loptak és megvertek titeket azokat kell feljelentenetek.
Az elsõ válaszoló vagyok. Elõször is ne haragudj, félreértettem, azt hittem, te fiú vagy, azért írtam, hogy meg kellett volna védened. Így már persze más. Ha a barátnõd szülei feljelentik a klubot, abból bajuk nem lesz, de semmi értelme. Nem õk a felelõsek. A támadókat kell feljelenteni. Ha nem ismeritek õket, akkor ismeretlen tettes ellen kell bejelentést tenni, személyleírást adni róluk. Nemcsak lopásról, hanem tettlegességrõl van szó, ezt nem hiszem, hogy annyiban hagyná a rendõrség. Mindenesetre próba szerencse.
Szerintem a klubbnak kellett volna kihívni a rendõröket vagy a saját embereivel rendet csinálni. Nem? A sértettek éppen nem voltak abban a helyzetben, hogy rendõrt hívjanak. Éppen verték õket. Ezen az alapon, bizony feljelenteném a klubbot "segítség nem nyújtásért". (nem vagyok jogász, vendéglátós vagyok. Én biztos nem nézném el ha az üzletben vagy az üzlet elõtt verekedés lenne)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan, hol lehet, névtelen feljelentést tenni egy bűncselekmény gyanús ügyel kapcsolatosan úgy, hogy érdemben is foglalkozzanak vele azaz vizsgálják ki az esetet, cselekményt?

2

Viselhető olyan gázpisztoly, amely alkalmas gumilövedék kilövésére (gázpisztoly engedéllyel)?

Ha nem, akkor mi a következmény ha valaki gázpisztolya gumilövedékkel van megtöltve?

28

Büntethető-e egy 39 éves pasi és egy 15 éves lány közti szexuális kapcsolat? Lehetnek ennek következményei? Megbüntethetik a férfit abban az esetben ha a lány is benne van és akarja ezt az egészet? Normális válaszokat kérnék ne ilyeneket h pedofil.

28

Pénteken házasodtam, még 1 havi tartásdíj járna. Hogy lesz most?

23 éves vagyok. Júniusban fejeztem be az iskolát. Munkahelyem nincs még. A bíróságon azt mondták,h a nyári szünet alatt jár a tartásdíj. De mivel összeházasodtam a párommal ez befolyásolja a gyerektartás fizetését? 1 hónap lenne még hátra.. Csak azért érdekel,h most mire számítsunk. A bíróságon a megszüntetés már folyamatban van. Még 1 havi járna.
Szerintetek befolyásolja a házasságom?
Köszönöm

33

S. O. S Kérlek írjatok nekem székesfehérvári válóperes ügyvédeket?

0

Interneten eladtam egyik használt termékemet amelyet postán adtam fel az illetőnek.3 napra rá egy olyan sms-t kaptam, hogy rossz a termék és örülne neki ha mihamarabb vissza venném tőle. Mit tudok tenni?

Ebben az a bökkenő, hogy nálam tökéletesen működött a termék. Most mit tudok ilyen helyzetben tenni? Feljelentést tehet? , még a végén én cseszek rá?

2

Ha valaki ás egy gödröt a tengerparton, de nagyon nagyot (mondjuk 15 méter mély), de senki nem esik bele/sérül meg tőle, akkor azért megbüntethetik?

Ha igen, akkor miért?

Mekkora a legnagyobb gödör, amit lehet ásni?

6

Elkoboztunk egy 100Ft-os érmével egy bevásárlókocsit, szórakozás céljából, ezért mit kaphatunk?

Tehát, két barátommal elvittünk a Penny parkolójából egy bevásárlókocsit, mivel szeretnénk vele legurulni lejtőkön és szórakozni. Ha esetleg a rendőrök rajtakapnak minket és megkérdezik, hogy honnan van és elmondjuk nekik, hogy loptuk, mit kaphatunk érte? (14 évesek vagyunk, csak szórakozni szeretnénk)

10

Az orvosok pénzéhessége ellen nem lehet valamit tenni?

Gondolok itt a hálapénzekre...mert értem én hogy keveset keresnek, és több pénzt érdemelnének, de szerintem ha 500 ezret kapnának kézhez akkor is követelnék a hálapénzt.
Nekem két műtétem volt az elmúlt 1 évben, egyik orvosnak sem fizettem, az első úgy végezte el a munkáját,hogy mindenképpen sorra kerüljön még egy műtét.
Aztán ott is hagytam és egy másik orvossal végeztettem el azt a műtétet, neki sem fizettem, de ő legalább befejezte amit a másik elkezdett, de például a varratszedés az olyan is volt, húzta az időt, rángatta, húzogatta, és így tovább.
Mindezt azért mert nem adtam oda a fizetésem 1/3-át hálapénzként.(hogy elégedett is legyen)
Arra meg gondolni sem mertem,hogy perre megyek vele, mert még a gatyám is rámegy és az orvos nyeri meg.
Vagy egy ismerősöm esetét tudom felhozni, aki 30 ezret adott az orvosának, az pedig másnap elment szabadságra, és a helyettesítő orvos meg várta a hasonló összegű hálapénzt és mivel nem kapott ő is úgy végezte a munkáját.
Ez ellen semmit sem tesznek?Nem ellenőrzik ezeket?

11

Akinek nincs pénze a kapitalizmus rendszerében, annak jogai sincsenek?

Sok csoport jött létre a melegek, kisebbségek, fogyatékosok stb. védelmére, de azokkal, akiket kilakoltatnak, mert önhibájukon kívül nincs pénzük, valahogy senki nem törődik!
Miért van ez, miért tabu téma a pénzuralmi rendszerben a rengeteg szegény ember védelme?! Talán ők lennének azok, akik a leginkább rászorulnának a külső segítségre, de valahogy a mainstream média 100%-osan hallgat erről a problémáról! Miért van ez, szégyen a szegényeket védelmezni, felkarolni, vagy más az ok?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!