Találatok a következő kifejezésre: Bevonulási zenének a Gergely Róbert: (1 db)

Bevonulási zenének jó a Gergely Róbert: Hófehér című száma?

arra lennék kíváncsi hogy jól hangzik-e ha esetleg valakinek ez volt vagy ismeri ezt a számot kérem írjon

Legjobb válasz: Ha neked tetszik ez a szám, szereted, akkor persze hogy jó. Én ismerem a zenét, és a szöveget is, anyukám sokat hallgatta, személy szerint nekem nem tetszik, de hát én teljesen más stílusú zenét hallgatok.. De esküvõre, bevonuláshoz pont odaillik:))) Jó választás, sok boldogságot. Ha esetleg meggondolnád magad, ajánlok egy másikat:) Nekem ez lesz majd:) http://youtube.com/watch?v=OwTtDr5JPz4

Ha neked tetszik ez a szám, szereted, akkor persze hogy jó. Én ismerem a zenét, és a szöveget is, anyukám sokat hallgatta, személy szerint nekem nem tetszik, de hát én teljesen más stílusú zenét hallgatok.. De esküvõre, bevonuláshoz pont odaillik:) )) Jó választás, sok boldogságot. Ha esetleg meggondolnád magad, ajánlok egy másikat:) Nekem ez lesz majd:) http://youtube.com/watch?v=OwTtDr5JPz4
A kérdező hozzászólása: zenében én mindenevõ vagyok tetszik a számod és a klip is neked is hasonló jókat!
Szia, nekünk is ez volt. Mi az alábbi link alapján válogattuk össze a zenénket, mert itt minden számhoz oda van írva, hogy melyik részhez illik : http://www.vofelycentrum.hu/zenelista.html Sok boldogságot kívánok nektek!
A kérdező hozzászólása: köszi nagyon aranyos vagy már csak 17 nap
A kérdező hozzászólása: kezdek izgulni


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek jó ötlet télen lagzit tartani?

14

Amikor bejelentkeztetek a polgárira, akkor már nyilatkoznod kellett arról, hogy mi lesz esküvő után a neved?

15

Voltak házi készítésű sütik az esküvőtökön? Ki készítette és milyen fajtát?

14

46 évesen illendő még esküvőt tartani vendégekkel?

Apukám elvált, most 54 éves s az új felesége (egy éve házasok) 43 éves. A polgári szűk keretek között volt megtartva, 14 vendéggel, s csak alkalmi ruha volt apán és az új feleségén is. Most azonban templomi esküvőt is akarnak,, kb, 30 fős vendégsereggel, s apukám új feleségének egy térdig érő krémszínű ruhája lesz, semmi fejdísz, csak alkalmi frizura. Szerintetetk illik templomi esküvőre ilyen kis koktélruhába elmenni? Nem kéne rendes fátylas menyasszonynak lennie?

4

Ebben mentem férjhez! Ti bevállalnátok?

http://kepfeltoltes.hu/view/130920/Nikonnal_saj_t_Esk_v_i_ru..

41

Ha nekem megfelel, akkor jó esküvőre?

Megpróbálom leírni a ruhát. De ha kéritek, hopnap rakhatok fel képet is.
Sötètkékes-zöld színű. Térdig ér. Mellrész fölött ér véget. Nincs minta, viszont a mellrész közepétől elkezdődik felfelé egy fekete csipke rávarrás. A csipke nem ér véget ott, ahol a ruhaanyag, hanem keskenyedve megy a nyakamhoz, hátul van megkötője és az még leomlik a nyakamtól a hátam közepéig. Ezt a ruhát fekete harisnyával.
Az esküvő csak két tanús polgári lesz. Én semmiképp nem szeretnék menyasszonyi ruhát, viszont elegánsat mégis. Édesanyám szerint (aki egyébként nem lesz jelen) ez inkább temetésre való. Én viszont világ életemben írtóztam a tipikus női ruhácskákról, szoknyát még csak ballagásra vettem fel. Sosem tetszettek az elegánsabbak sem, viszont ebbe az egybe beleszerettem.
Szerintetek gáz?

16

Baj ha mi csak polgári esküvőt szeretnénk?

Miben más ha van templomi is?
Sajnos az anyagi keretunk nagyon szűkös 2 tanúval szeretnénk szülőkkel utána pedig vacsi.
Menyasszonyi ruha lesz mindenképp.
Szerintetek nem gáz ha nem tartunk nagy dinom dánomot? Se templomi se lagzi

17

Akiknek volt templomi esküvője?

Ti hogyan csináltátok? Mikor tudtatok beszélni a pappal, mise után megvártátok? Csak odamegyünk, és mondjuk, hogy esküvőt szeretnénk? Vagy hogy megy ez?
Ne értsetek félre, régen sokat jártam templomba, hívő is vagyok, de nem igazán beszéltem pappal, ezért nem vagyok benne túl járatos.

15

Ha sültestálat rendelünk vacsorára, a maradékokat elcsomagolják a pincérek nekünk vagy ők viszik haza? Nálatok mi volt?

22

A mi esküvőnk lesz neki az első esküvő, amin valaha volt. Mit tegyek?

Párom még sosem volt esküvőn, azt mondja el sem tudja képzelni milyen az, bár youtube-on már megnéztünk egy-két esküvős videót együtt. Így fél belevágni a szervezésbe is, hiszen nem tudja, hogy mit kellene egyátalán. Tudnátok olyan leírást (linket) küldeni, ahol jól le van írva minden, egészen a legapróbb dolgokig. Túl hosszú ne legyen a szöveg, mert akkor arra hivatkozik, hogy nem ér rá elolvasni. :)
29/N

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!