Találatok a következő kifejezésre: Bevonulási zenének a Gergely Róbert: (1 db)

Bevonulási zenének jó a Gergely Róbert: Hófehér című száma?

arra lennék kíváncsi hogy jól hangzik-e ha esetleg valakinek ez volt vagy ismeri ezt a számot kérem írjon

Legjobb válasz: Ha neked tetszik ez a szám, szereted, akkor persze hogy jó. Én ismerem a zenét, és a szöveget is, anyukám sokat hallgatta, személy szerint nekem nem tetszik, de hát én teljesen más stílusú zenét hallgatok.. De esküvõre, bevonuláshoz pont odaillik:))) Jó választás, sok boldogságot. Ha esetleg meggondolnád magad, ajánlok egy másikat:) Nekem ez lesz majd:) http://youtube.com/watch?v=OwTtDr5JPz4

Ha neked tetszik ez a szám, szereted, akkor persze hogy jó. Én ismerem a zenét, és a szöveget is, anyukám sokat hallgatta, személy szerint nekem nem tetszik, de hát én teljesen más stílusú zenét hallgatok.. De esküvõre, bevonuláshoz pont odaillik:) )) Jó választás, sok boldogságot. Ha esetleg meggondolnád magad, ajánlok egy másikat:) Nekem ez lesz majd:) http://youtube.com/watch?v=OwTtDr5JPz4
A kérdező hozzászólása: zenében én mindenevõ vagyok tetszik a számod és a klip is neked is hasonló jókat!
Szia, nekünk is ez volt. Mi az alábbi link alapján válogattuk össze a zenénket, mert itt minden számhoz oda van írva, hogy melyik részhez illik : http://www.vofelycentrum.hu/zenelista.html Sok boldogságot kívánok nektek!
A kérdező hozzászólása: köszi nagyon aranyos vagy már csak 17 nap
A kérdező hozzászólása: kezdek izgulni


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Zalaegerszegen tudnátok ajánlani olyan szolgáltatót, akitől csokiszökőkutat lehet bérelni? Körülbelül mennyibe kerül?

2

Tényleg illetlen dolog lenne?

Én párom keresztapukáját szeretném megkérni, hogy kísérjen az oltárhoz, az esküvőn. Tényleg illetlen dolog, hogy nem a sógorom vagy a bátyámat kérem meg?

Vagy van valamilyen szabály, hogy melyik rokon kísér?

5

Akik maguk készítették a meghívókat, hogy nyomtatták ki? Otthon vagy egy nyomtatással foglalkozó cégnél?

En gyöngyházfényű keményebb papírt vettem, szerintem azt a házi nyomtató nem biztos hogy vinné. Esetleg céget tudtok ajanlani Bp-en (legjobb Óbuda környékén lenne) ahol olcsón de szépen nyomtatnak?

6

A melegházasság és gyermekvállalás mellett/ellen milyen érvek vannak?

51

Az esküvő "menetben" mit milyen sorrendben kell megszervezni?

Gondolok itt arra, hogy mit foglaltok le először, mikor választatok helyszínt, ételeket, meghívót, díszítést, ruhát, mikor rakjátok sorrendbe a dolgokat(templomi, porgári szertartás, fotozás, vacsora, játékok és miegymás)?

2

Zenekart lefoglalhatjuk hamarabb, mint a polgárinak meglenne az időpontja? Vagy mikor érdemes?

Jövő augusztusban lesz az esküvőnk, hónap elejére tervezzük!

4

Nagyon nagy bajban vagyok a völegényemmel 4 éve vagyunk együtt nagyon kedves és nagyon szeretem.3 hét múlva összeházasodunk ez igy szép és jó de egy hétel ezelöt megismertem egy másik férfit és minden összezavarodott. Mit tegyek?

Probáltok nem gondolni rá de nem megy öis hasonloan érez és nem érdekli, hogy férjhez megyek. Neki is van egy kapcsolata de valahogy engem sem érdekel csak vele akarok lenni. Mit tegyek a lelkiismeretem már nem birja feladjam az egész házasságot?

29

Adventistáknál az esküvőn miért nincs vőfély? Mi az összefüggés egy vallás és egy esküvői tisztség között?

Pár hete voltunk rokonlátogatáson, ahol egyik ismerősük esküvői képeit megmutatták a rokonok. Feltűnt, hogy egyik képen sem látom a vőfélyt. Amikor megkérdeztem, hogy miért nem készült róla kép, a válasz csak annyi volt, hogy vallási miatt. Nem akartam tolakodó lenni, ezért nem firtattam tovább a kérdést, de azóta se tudom elképzelni a miértjét, az összefüggést.

24

Esküvői videóst tudnátok nekem ajánlani Budapest vagy Pest megye környékéről, aki szépen dolgozik és meg is fizethető? (100 e alatt teljes esküvő)

2

Tudtok szép (kültéri/részben kültéri) lagzi helyet, éttermet mondani Budaörs-Zsámbék-Máriaremete- (esetleg Solymár) -Aquincum környékén?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!