Találatok a következő kifejezésre: Bevettem az még egy szem (4 db)

Bevettem az előbb még egy szem Béres Magne B6-t, mert nagyon kemény a hasam, tehát ma összesen 2 szemet vettem be. Bajunk lehet?

Tudom, hogy csak napi egyet lehetne, de gondolom a keményedés rosszabb. Mit gondoltok, bajt csináltam?

Legjobb válasz: Szerintem nem csináltál rosszat, nekem volt úgy hogy napi 6-ot kellett szednem.

Szerintem nem csináltál rosszat, nekem volt úgy hogy napi 6-ot kellett szednem.
de biztos, hoyg nem béresbõl szedtél 6-ot! hanem magne B6-ból!
a béresbõl 1 db 250 mg magne b6 1 db 48 mg nem mindegy!
Én voltam az elsõ, igaz-nem a Béresbõl. Ezt már elõbb is akartam írni, csak lemaradt. Bocsi.
Szia! Úgy tudom Béres magne b-bõl napi 1 ajánlott, terhesség esetén + 1fél. Ettõl függetlenül kétlem, hogy bármi bajotok lenne tõle. Legjobb, ha megkérdezed a dokidat, hogy erõs keményedés esetén szabad-e kettõt bevenned. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Semmi bajt nem csináltál.Én orvosi utasításra szedek a béres magne b-6ból napi 2db-ot, de most pár napig folyamatosan keményedett a hasam bármit csináltam, és ezért pár napig napi 2, 5dbot szedtem belõle....Ja és én a terhesség elejétõl szedek magnéziumot, elõször a lepény végett kellett szednem, majd a keményedések végett.Szóval nyugi, ezzel nem ártottál...35hetes kismama
Az.Olvasd tovább a betegtájékoztatót, benne van.Szedd szépen végig a maradék két szemet, aztán pihi.
Talán nem kellett volna piálni, ha gyógyszert szedsz.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszadó! Köszönöm a válaszodat! Kedves második, ezt most jól benézted... mert én még kávét sem iszom, nemhogy alkoholt... Hányni nem csak azok szoktak, akik beb*sznak, hanem azok is, akiknek olyan erõs fejfájásuk van, hogy foltokat látnak tõle... és mielõtt kioktatnál, hogy a migrénes fejfájás esetén nem javallott a fogamzásgátló, nekem éppen , hogy segített heti 2 migrén helyett, havi 1-2 van.

Az egyik barátnõm bevette 2 szem 0, 25 mg-os xanaxot, és rá egy cataflamot. Lehet tõle baja? Sos! Soha nem vette még be nyugtatót.

Legjobb válasz: Semmi baja nem lesz, nyugi. De többet ne szedjen be, és ne igyon alkoholt se a bizt. kedvéért.

Semmi baja nem lesz, nyugi. De többet ne szedjen be, és ne igyon alkoholt se a bizt. kedvéért.

Ha bunkók az orvosok hogyan valljam be hogy 3 szem gyogyit elfelejtettem bevenni, (ekkor még 5fog. G. -m volt) egyet pótoltam utólag, egyet bevettem rendesen, (egyszerre) a többit szedtem tovább, mégis megjött a menszeszem?

Ma pont egy hete hogy megvan.Elég pocsékul érzem magam,nem kell hogy megalázzon az aszisztense el?tt!nem szoktam elfelejteni,pláne nem ennyi id?re:( Két és fel héttel ezel?tt pedig antibiotikumot szedtem,mivel a doktorn? azt mondta nem kell kiegészít? fog,gátlót alkalmezni,nem is tettük...A hosszú menszesz lehetne vetélés miatt is?

Legjobb válasz: Nem. De nem is kell ezzel dokihoz menned.

Nem. De nem is kell ezzel dokihoz menned.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!