Találatok a következő kifejezésre: Beválik a 9CH vagy (2 db)

Beválik a Bryonia 9CH vagy Belladonna 9CH homeopátiás golyócska mellgyulladásra?

Esetleg más homeos golyócska?

Legjobb válasz: Szia! Nem ismerem a golyókat, de a mellgyulladáshoz (sajnos) hozzá tudok szólni! Egyetlen dolog segített, hogy a kicsit CSAK abból a mellembõl szoptattam, amelyik gyulladt volt. Sajnos az ügyeletet is megjártuk emiatt, mert nem vettem komolyan aztán éjszaka lázgörcsöt kaptam. Szerencsére egy tapasztalt doktornõ megmutatta, hogyan kell ilyenkor mellretenni a babát és masszírozni, hogy a csomók minnél elõbb feloldódjanak. A másik mellett természetesen fejni kell ezidõ alatt, különben az is begyulladhat.

Szia! Nem ismerem a golyókat, de a mellgyulladáshoz (sajnos) hozzá tudok szólni! Egyetlen dolog segített, hogy a kicsit CSAK abból a mellembõl szoptattam, amelyik gyulladt volt. Sajnos az ügyeletet is megjártuk emiatt, mert nem vettem komolyan aztán éjszaka lázgörcsöt kaptam. Szerencsére egy tapasztalt doktornõ megmutatta, hogyan kell ilyenkor mellretenni a babát és masszírozni, hogy a csomók minnél elõbb feloldódjanak. A másik mellett természetesen fejni kell ezidõ alatt, különben az is begyulladhat.

Tegnap kértem a gyógyszertárban chamomilla vulg.15ch a babám fogzása miatt, de otthon vettem észre, hogy 9ch-at kaptam. Bevált-e ez valakinél, vagy inkább vigyem vissza?

És hogyan kell alkalmazni, hány alkalommal lehet használni és hány bogyót/alkalom?

Legjobb válasz: Otosevel add,ugy ahogy az elottem levo is irta.Elotte-utana legalabb 20 percig ne igyon folyadekot.Muanyag kanalba egy kicsi vizbe old fel a golyokat.Eloszor a tunetek felerosodnek mintha nem is hasznalna,majd 2-3 nap utan mar jo lesz.

Otosevel add, ugy ahogy az elottem levo is irta.Elotte-utana legalabb 20 percig ne igyon folyadekot.Muanyag kanalba egy kicsi vizbe old fel a golyokat.Eloszor a tunetek felerosodnek mintha nem is hasznalna, majd 2-3 nap utan mar jo lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az az érdekes, hogy nekem a gyógyszerésznõ azt mondta, hogy 1-2 bogyót tegyek bele a cumisüvegbe (víz) és azt adjam neki egész nap...furcsa volt egy kicsit, mert itt senki nem így alkalmazza.
Szia!Én úgy tudom, napi 3-4-szer lehetr adni 5 bogyót.A 15 ch-sat negyed óránként adhatod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!